Friesland Bank Lijfrenteverzekering

★★★★☆ 8.6/10 (6 reviews)

Friesland Bank Verzekeringen Ervaringen

Friesland Bank is een zelfstandige financiële dienstverlener die zich richt op de noordelijke helft van Nederland. De bank heeft ca. 1000 werknemers.

Voordelen van deze lijfrenteverzekering:
  • Het kapitaal dat u stort op de Lijfrente Uitkeren rekening kan bij Friesland Bank of een andere bank of verzekeraar zijn opgebouwd
  • Aantrekkelijke rendement en gegarandeerde bruto uitkeringen
  • U kiest vooraf de frequentie van uitkeren (per maand, kwartaal, halfjaar of jaar)
  • Geen kosten voor het openen van een Lijfrente Uitkeren rekening
  • Uw kapitaal loopt geen risico
  • Bij overlijden gaat het recht van uitkeren over op de nabestaanden
  • Ook zeer geschikt voor de zelfstandig ondernemer

Onafhankelijke beoordelingen van lijfrenteverzekeringen bij Friesland Bank

De Friesland Bank Lijfrenteverzekering is in de Special Item Lijfrentes van 12 november 2012 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating 'Prijs Gehuwden'.

De Friesland Bank Lijfrenteverzekering is in de Special Item Lijfrentes van 12 november 2012 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating 'Prijs Alleenstaanden'.

De Friesland Bank Lijfrenteverzekering is in de Special Item Lijfrentes van 21 november 2011 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating 'Prijs Alleenstaanden'.

De Friesland Bank Lijfrenteverzekering is in de Special Item Lijfrentes van 21 november 2011 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating 'Prijs Gehuwden'.

De Friesland Bank Lijfrenteverzekering is in de Research Special Direct Ingaande Lijfrentes van 15 november 2010 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating 'Prijs' voor Gehuwden.

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal!

> Meer over Zeker.com
 

Bekijk gerelateerde media

Friesland Bank Commercial Wadlopen met Jort Kelder (2011)

Goedenwel.nl Wat is een Direct Ingaande Lijfrente? (2009)

Ervaringen met de Friesland Bank Lijfrenteverzekering

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen