Centraal Beheer Lijfrenteverzekering

★★★☆☆ 7.9/10 (2 reviews)

Logo verzekeraar Centraal Beheer

Centraal Beheer verzorgt pensioen-, levens- en schadeverzekeringen en levert financiële diensten aan particulieren, werknemers en bedrijven.

Voordelen van deze lijfrenteverzekering:

  • Gegarandeerde uitkeringen
  • Makkelijk online af te sluiten
  • Maandelijkse uitkeringen voor de periode die je kiest

Onafhankelijke beoordelingen voor de Centraal Beheer Lijfrenteverzekering

De Centraal Beheer Lijfrenteverzekering is in de Special Item Lijfrentes van 19 november 2018 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Prijs Koopsommen’.

De Centraal Beheer Lijfrenteverzekering is in de Special Item Lijfrentes van 20 november 2017 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Prijs Koopsommen’.

De Centraal Beheer Lijfrenteverzekering is in de Special Item Lijfrentes van 21 november 2016 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Prijs Direct Ingaande Lijfrentes’.

De Centraal Beheer Lijfrenteverzekering is in de Special Item Lijfrentes van 23 november 2015 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Prijs Direct Ingaande Lijfrentes’.

De Centraal Beheer Lijfrenteverzekering is in de Special Item Lijfrentes van 18 november 2013 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Prijs’.

De Centraal Beheer Lijfrenteverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 1 november 2009 door Independer.nl beoordeeld met een 7,3.

De Centraal Beheer Lijfrenteverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 1 november 2008 door Independer.nl beoordeeld met een 7,3.

De Centraal Beheer Lijfrenteverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 1 december 2007 door Independer.nl beoordeeld met een 7,0.

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal! 

> Meer over Zeker.com

Vast lasten vergelijken

Ervaringen met de Centraal Beheer Lijfrenteverzekering

om mijn lijfrente te laten uitkeren nu ik 65 ben kost dit de grootste moeite. Zelf doen kost 89 ,- maar dan moet je examen doen. De tweede keer dat je zakt moet je naar het advies en dat kost ± 350 dat je apart moet betalen om je uitkerings geld te krijgen. SCHANDE! we worden dus aan het eind van de rit nog gediscrimineerd alsof we zelf geen keuze kunnen maken tussen uitkeren via Extra Pensioen Inkomen of Garantie Inkomen. Als ik het geweten had dan nooit een verzekering nemen en zelf sparen.

Het vrijkrijgen van een lijfrente is een zeer moeilijke zaak. Je moet examen doen en dan geld dat aanbod al weer niet. Zonder examen 290 euro voor advies terwijl je bij de aankoop al premie hebt betaald. Advies 2 % van de waarde.

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen