Delta Lloyd Lijfrenteverzekering

★★★★☆ 8.7/10 (2 reviews)

Logo verzekeraar Delta Lloyd

Niets is zeker. Maar dankzij de kennis van Delta Lloyd Groep bent u er zeker van dat uw financiële zaken altijd slim geregeld zijn.

Voordelen van deze lijfrenteverzekering:

  • Aantrekkelijke rente over de gestorte koopsom
  • Volledig via internet beschikbaar
  • Het openen van een Delta Lloyd Lijfrente Oogstrekening is kosteloos
  • Bij overlijden gaat het recht op de uitkering automatisch over op de nabestaanden

Onafhankelijke beoordelingen voor de Delta Lloyd Lijfrenteverzekering

De Delta Lloyd Lijfrenteverzekering is in de Special Item Lijfrentes van 20 november 2017 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Prijs Koopsommen’.

De Delta Lloyd Lijfrenteverzekering is in de Special Item Lijfrentes van 20 november 2017 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Voorwaarden Koopsommen’.

De Delta Lloyd Lijfrenteverzekering is in de Special Item Lijfrentes van 21 november 2016 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Voorwaarden Direct Ingaande Lijfrentes’.

De Delta Lloyd Lijfrenteverzekering is in de Special Item Lijfrentes van 23 november 2015 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Prijs Direct Ingaande Lijfrentes’.

De Delta Lloyd Lijfrenteverzekering is in de Special Item Lijfrentes van 23 november 2015 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Voorwaarden Direct Ingaande Lijfrentes’.

De Delta Lloyd Lijfrenteverzekering is in de Special Item Lijfrentes van 18 november 2013 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Flexibiliteit’.

De Delta Lloyd Lijfrenteverzekering is in de Special Item Lijfrentes van 12 november 2012 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Flexibiliteit’.

De Delta Lloyd Lijfrenteverzekering is in de Special Item Lijfrentes van 21 november 2011 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Flexibiliteit’.

De Delta Lloyd Lijfrenteverzekering is in de Special Item Lijfrentes van 21 november 2011 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Flexibiliteit’.

De Delta Lloyd Lijfrenteverzekering is in de Special Item Lijfrentes van 21 november 2011 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Prijs Alleenstaanden’.

De Delta Lloyd Lijfrenteverzekering is in de Special Item Lijfrentes van 21 november 2011 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Prijs Gehuwden’.

De Delta Lloyd Lijfrenteverzekering is in de Research Special Direct Ingaande Lijfrentes van 15 november 2010 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Flexibiliteit’.

De Delta Lloyd Lijfrenteverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 1 november 2009 door Independer.nl beoordeeld met een 7,4.

De Delta Lloyd Lijfrenteverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 1 november 2009 door Independer.nl beoordeeld met een 7,2.

De Delta Lloyd Lijfrenteverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 1 november 2008 door Independer.nl beoordeeld met een 7,6.

De Delta Lloyd Lijfrenteverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 1 november 2008 door Independer.nl beoordeeld met een 6,9.

De Delta Lloyd Lijfrenteverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 1 december 2007 door Independer.nl beoordeeld met een 7,1.

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal! 

> Meer over Zeker.com

Vast lasten vergelijken

Ervaringen met de Delta Lloyd Lijfrenteverzekering

altijd zorgvuldig en op datum betaald. Nooit toestanden of moeilijkheden

Sinds januari probeer ik een bancaire lijfrente overgeboekt te krijgen naar een andere rekening. Tot op heden 22mrt is dat nog niet gelukt.

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen