Let op: de lijfrenteverzekering van Delta Lloyd wordt voortgezet als de Nationale-Nederlanden Lijfrenteverzekering.

Delta Lloyd Lijfrenteverzekering

Is onderdeel van NN Group Ervaringen

De lijfrenteverzekering van Delta Lloyd Verzekeringen (voorheen Erasmus Leven Lijfrenteverzekering) zijn als volgt gewaardeerd:

Niets is zeker. Maar dankzij de kennis van Delta Lloyd Groep bent u er zeker van dat uw financiële zaken altijd slim geregeld zijn.

Voordelen van een Delta Lloyd Lijfrenteverzekering

Voordelen van deze lijfrenteverzekering:
  • Aantrekkelijke rente over de gestorte koopsom
  • Volledig via internet beschikbaar
  • Het openen van een Delta Lloyd Lijfrente Oogstrekening is kosteloos
  • Bij overlijden gaat het recht op de uitkering automatisch over op de nabestaanden

Deze informatie wordt verstrekt door Delta Lloyd en valt daarom onder de verantwoordelijkheid van deze lijfrenteverzekeraar.

Kies de verzekering die het beste aansluit op je wensen

Vergelijk de Delta Lloyd Lijfrenteverzekering met andere lijfrenteverzekeringen.

Je bekijkt nu: Best beoordeeld:
Delta Lloyd Lijfrenteverzekering Ervaringen Delta Lloyd Lijfrenteverzekering Ervaringen
Waardering:
Klantbeoordeling: Sinds januari probeer ik een bancaire lijfrente overgeboekt te krijgen naar een andere rekening. T... Sinds januari probeer ik een bancaire lijfrente overgeboekt te krijgen naar een andere rekening. T...
Meer...

Bekijk gerelateerde media

Deze video's zijn niet afkomstig van Zeker.com. De oorspronkelijke auteur is daarom verantwoordelijk voor de inhoud.

Onafhankelijke beoordelingen van lijfrenteverzekeringen bij Delta Lloyd

Lees hier wat experts in hun reviews zeggen over deze lijfrenteverzekering:

MoneyView
De Delta Lloyd Lijfrenteverzekering is in de Special Item Lijfrentes van 20 November 2017 door beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating 'Prijs Koopsommen'.
MoneyView
De Delta Lloyd Lijfrenteverzekering is in de Special Item Lijfrentes van 20 November 2017 door beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating 'Voorwaarden Koopsommen'.
MoneyView
De Delta Lloyd Lijfrenteverzekering is in de Special Item Lijfrentes van 21 November 2016 door beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating 'Voorwaarden Direct Ingaande Lijfrentes'.
Meer tonen...
MoneyView
De Delta Lloyd Lijfrenteverzekering is in de Special Item Lijfrentes van 23 November 2015 door beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating 'Prijs Direct Ingaande Lijfrentes'.
MoneyView
De Delta Lloyd Lijfrenteverzekering is in de Special Item Lijfrentes van 23 November 2015 door beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating 'Voorwaarden Direct Ingaande Lijfrentes'.
MoneyView
De Delta Lloyd Lijfrenteverzekering is in de Special Item Lijfrentes van 18 November 2013 door beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating 'Flexibiliteit'.
MoneyView
De Delta Lloyd Lijfrenteverzekering is in de Special Item Lijfrentes van 12 November 2012 door beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating 'Flexibiliteit'.
MoneyView
De Delta Lloyd Lijfrenteverzekering is in de Special Item Lijfrentes van 21 November 2011 door beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating 'Flexibiliteit'.
MoneyView
De Delta Lloyd Lijfrenteverzekering is in de Special Item Lijfrentes van 21 November 2011 door beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating 'Flexibiliteit'.
MoneyView
De Delta Lloyd Lijfrenteverzekering is in de Special Item Lijfrentes van 21 November 2011 door beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating 'Prijs Alleenstaanden'.
MoneyView
De Delta Lloyd Lijfrenteverzekering is in de Special Item Lijfrentes van 21 November 2011 door beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating 'Prijs Gehuwden'.
MoneyView
De Delta Lloyd Lijfrenteverzekering is in de Research Special Direct Ingaande Lijfrentes van 15 November 2010 door beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating 'Flexibiliteit'.
Independer.nl
De Delta Lloyd Lijfrenteverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 1 November 2009 door beoordeeld met een 7,4.
Independer.nl
De Delta Lloyd Lijfrenteverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 1 November 2009 door beoordeeld met een 7,2.
Independer.nl
De Delta Lloyd Lijfrenteverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 1 November 2008 door beoordeeld met een 7,6.
Independer.nl
De Delta Lloyd Lijfrenteverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 1 November 2008 door beoordeeld met een 6,9.
Independer.nl
De Delta Lloyd Lijfrenteverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 1 December 2007 door beoordeeld met een 7,1.
Minder tonen...

Vermeldingen en recensies van Delta Lloyd

Ontdek verdere meningen die er zijn over Delta Lloyd:

Adfiz
Delta Lloyd is in de Prestatieonderzoek 2012 van 10 December 2012 door Adfiz als 3de geëindigd in de categorie Levensverzekeraars.
Adfiz
Delta Lloyd is in de Prestatieonderzoek 2011 van 22 November 2011 door Adfiz als 2de geëindigd in de categorie Levensverzekeraars.
Blauw Research
Delta Lloyd is op 11 November 2009 door Blauw Research beloond met de Zilveren Spreekbuis 2009.

Ervaringen met de Delta Lloyd Lijfrenteverzekering

Gemiddelde klantbeoordeling

(2 ervaringen)

Ja, ik ben positief over de lijfrenteverzekering van Delta Lloyd

uit Emmeloord zegt op 7 October 2014:

altijd zorgvuldig en op datum betaald.
Nooit toestanden of moeilijkheden

Nee, ik zou een Delta Lloyd Lijfrenteverzekering niet aanbevelen

zegt op 1 May 2012:

Sinds januari probeer ik een bancaire lijfrente overgeboekt te krijgen naar een andere rekening. Tot op heden 22mrt is dat nog niet gelukt.


Jouw mening telt ook. Deel je reactie dus met anderen!


Deze verzekering beoordelen