Zwitserleven Lijfrenteverzekering

★★★☆☆ 6.2/10 (3 reviews)

Logo verzekeraar Zwitserleven

Zwitserleven is een puur Nederlandse financiële instelling die zich vooral richt op de Nederlandse retailmarkt, inclusief het midden- en kleinbedrijf.

Voordelen van Zwitserleven:

  • Een puur Nederlandse verzekeraar die zich richt op het verzekeringen van het pensioen
  • Gevarieerd aanbod van diensten en producten gericht op het inkomen voor later

Onafhankelijke beoordelingen voor de Zwitserleven Lijfrenteverzekering

De Zwitserleven Lijfrenteverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 1 november 2009 door Independer.nl beoordeeld met een 7,0.

De Zwitserleven Lijfrenteverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 1 november 2008 door Independer.nl beoordeeld met een 6,9.

De Zwitserleven Lijfrenteverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 1 december 2007 door Independer.nl beoordeeld met een 7,2.

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal! 

> Meer over Zeker.com

Vast lasten vergelijken

Ervaringen met de Zwitserleven Lijfrenteverzekering

In 2002 bij Zwitserleven afgesloten Lijfrentepolis. Deze zou vrijkomen in 2022 zodra ik 65 werd. In 2012 deelt Zwitserleven mij mee dat de polis overgaat naar Reaal. Ik heb 20 jaar lang premie betaald en heb zegge en schrijven €193 euro rente gekregen en nu vertelt Reaal mij dat ik het pas krijg met 67 en dat de verzekering op de polis is stopgezet, zonder uitkering!! Nu moet ik maar afwachten wat het over twee jaar weer is. Nee idd dit is geen woekerpolis maar een groot SCHANDAAL!!

In 1 jaar tijd is de waarde van een polis van € 7490.00 terug gelopen naar € 6533 een verschil van € 957.00. Bij een andere maatschappij met een lijfrente in aandelen heb ij een rendement van 10% Dit is geen woeker polis maar een grof schandaal

Ik heb een spaarverzekering lopen bij Zwitserleven en kan alleen maar zeggen erg tevreden te zijn over de manier waarop deze verzekeraar met zijn klanten omgaat. Nooit problemen gehad en altijd een duidelijk antwoord gekregen op mijn vragen. Wat de uitbetaling betreft kan ik nog niet veel zeggen aangezien de datum van uitbetaling nog niet werd bereikt, maar ik heb er goede hoop op dat ook dat geen enkel probleem zal vormen.

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen