Interpolis Lijfrenteverzekering

★★★☆☆ 7.5/10 (2 reviews)

Logo verzekeraar Interpolis

Interpolis biedt concrete en relevante verzekeringsoplossingen Ze worden zo eenduidig en eenvoudig mogelijk gemaakt. Interpolis. Glashelder.

Voordelen van deze lijfrenteverzekering:

  • Gegarandeerd inkomen
  • Kies zelf de uitkeringsperiode
  • Je partner ook verzekerd

Onafhankelijke beoordelingen voor de Interpolis Lijfrenteverzekering

De Interpolis Lijfrenteverzekering is in de Special Item Lijfrentes van 23 november 2015 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Voorwaarden Direct Ingaande Lijfrentes’.

De Interpolis Lijfrenteverzekering is in de Special Item Lijfrentes van 21 november 2011 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Prijs Alleenstaanden’.

De Interpolis Lijfrenteverzekering is in de Research Special Direct Ingaande Lijfrentes van 15 november 2010 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Flexibiliteit’.

De Interpolis Lijfrenteverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 1 november 2009 door Independer.nl beoordeeld met een 7,1.

De Interpolis Lijfrenteverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 1 november 2008 door Independer.nl beoordeeld met een 6,9.

De Interpolis Lijfrenteverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 1 december 2007 door Independer.nl beoordeeld met een 7,2.

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal! 

> Meer over Zeker.com

Vast lasten vergelijken

Ervaringen met de Interpolis Lijfrenteverzekering

Interpolis Glashelder? Mijn moeder ging met een pensioenvraag naar de bank, kreeg een lijfrentepolis, waar in de voorwaarden stond dat ze altijd op kan zeggen. Vlakvoor ze overleed, 64 jaar oud, zegde ze op. Toen kwam Interpolis ineens met ” Aanvullende Voorwaarden”. Ik heb diverse keren gevraagd of ik die in mocht zien, maar die leken niet te bestaan. Interpolis weigerde uit te keren en weigerde de opzegging te behandelen. Weg pensioenspaargeld, weg lijfrentepolis. En: als er in de voorwaarden staat dat Interpolis al je spaargeld houdt als je overlijdt, dan wil niemand die verzekering, toch? Dat staat er niet in, niet in duidelijke taal, niet in onduidelijke taal, niets. Er stond alleen in dat je ALTIJD kan opzeggen. Als bedrijven dit soort boevenstreken doen, verdienen ze, en iedereen die er werkt, om levenlang narigheid te hebben. Wat vind jij hiervan?

Lijfrente bleek hoge kosten te hebben, derhalve opgezegd. Duurde vervolgens drie maanden voordat eea werd stopgezet, dus nog eens drie maanden premie ingepikt. Vervolgens een heel gedoe om het geld terug te krijgen. Moest eerst een verklaring van de belasting hebben. Nu, na eindelijk bijna 2 jaar toch mijn geld gekregen, minus te veel kosten. De wettelijke rente die ze wilden betalen bedroeg wel 0,79% per jaar, ver onder de algemeen geldende tarieven. Voor mij is 1 ding zeker, nooit meer Interpolis.

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen