Interpolis Lijfrenteverzekering

★★★☆☆ 7.5/10 (1 reviews)

Logo verzekeraar Interpolis

Interpolis biedt concrete en relevante verzekeringsoplossingen Ze worden zo eenduidig en eenvoudig mogelijk gemaakt. Interpolis. Glashelder.

Voordelen van deze lijfrenteverzekering:

  • Gegarandeerd inkomen
  • Kies zelf de uitkeringsperiode
  • Je partner ook verzekerd

Onafhankelijke beoordelingen voor de Interpolis Lijfrenteverzekering

De Interpolis Lijfrenteverzekering is in de Special Item Lijfrentes van 23 november 2015 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Voorwaarden Direct Ingaande Lijfrentes’.

De Interpolis Lijfrenteverzekering is in de Special Item Lijfrentes van 21 november 2011 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Prijs Alleenstaanden’.

De Interpolis Lijfrenteverzekering is in de Research Special Direct Ingaande Lijfrentes van 15 november 2010 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Flexibiliteit’.

De Interpolis Lijfrenteverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 1 november 2009 door Independer.nl beoordeeld met een 7,1.

De Interpolis Lijfrenteverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 1 november 2008 door Independer.nl beoordeeld met een 6,9.

De Interpolis Lijfrenteverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 1 december 2007 door Independer.nl beoordeeld met een 7,2.

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal! 

> Meer over Zeker.com

Vast lasten vergelijken

Ervaringen met de Interpolis Lijfrenteverzekering

Lijfrente bleek hoge kosten te hebben, derhalve opgezegd. Duurde vervolgens drie maanden voordat eea werd stopgezet, dus nog eens drie maanden premie ingepikt. Vervolgens een heel gedoe om het geld terug te krijgen. Moest eerst een verklaring van de belasting hebben. Nu, na eindelijk bijna 2 jaar toch mijn geld gekregen, minus te veel kosten. De wettelijke rente die ze wilden betalen bedroeg wel 0,79% per jaar, ver onder de algemeen geldende tarieven. Voor mij is 1 ding zeker, nooit meer Interpolis.

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen