KNMV Motorverzekering

De motorverzekering van KNMV Verzekeringen zijn als volgt gewaardeerd:

KNMV is de uitvinder van motorverzekeringen. Al in 1946, toen nog niemand anders motoren verzekerde, bood de KNMV een polis voor en door motorrijders.

Voordelen van een KNMV Motorverzekering

Voordelen van deze motorverzekering:
 • Maximale keuzevrijheid: maatwerk voor motorrijders
 • Ruime dekking incl. “enduro-clausule” geldt uitsluitend bij KNMV- of FIM-events
 • Voordelige premies met stapelkorting:
  • Tot 80% no-claimkorting
  • 5% lidmaatschapskorting
  • 10% VRO korting
  • 10% winterstopkorting
  • Meerwielen voordeel: hoogste no-claim geldt voor alle voertuigen
Voordelen van KNMV:
 • Verzekeringen ontwikkeld voor en door motorrijders
 • Maximale keuzevrijheid
 • Ruime acceptatienormen
 • Voordelige premies met diverse extra kortingen

Deze informatie wordt verstrekt door KNMV en valt daarom onder de verantwoordelijkheid van deze motorverzekeraar. Meer informatie...

Kies de verzekering die het beste aansluit op je wensen

Vergelijk de KNMV Motorverzekering met andere motorverzekeringen.

Je bekijkt nu: Best beoordeeld:
KNMV Motorverzekering Ervaringen InShared Motorverzekering Ervaringen
Waardering:
Klantbeoordeling: Al ruim 30jaar verzekerd bij de KNMV, auto en motor. Nooit een euro gedeclareerd altijd trouw mijn... Makkelijk en betaalbaar.ik heb net in 3 minuten mijn motor verzekering afgesloten. Helemaal top.
Meer...

Bekijk gerelateerde media

Deze video's zijn niet afkomstig van Zeker.com. De oorspronkelijke auteur is daarom verantwoordelijk voor de inhoud.

Ervaringen met de KNMV Motorverzekering

Gemiddelde klantbeoordeling

(4 ervaringen)

Ja, ik ben positief over de motorverzekering van KNMV

Ben je wel tevreden over deze verzekering? Reageer dan meteen!

Nee, ik zou een KNMV Motorverzekering niet aanbevelen

uit Nootdorp zegt op 22 April 2017:

Ik ben 3 jaar bij de KNMV verzekerd geweest. In mijn 15 jaar auto rijden nooit een ongeval gehad, en na 5 jaar motorrijbewijs een kleine ongelukje gehad en lichte schade gemaakt bij een tegenpartij.
De tegenpartij was bezig met een verboden handeling op de weg op een matig zichtbare plek. Ik had dit te laat door, verremde, en schoof net tegen de voorligger aan.
Ik heb alles op papier gezet, alle geldende wetten, bebording en gemeente besluiten. Hier moet een gedeelde schuld uit te slepen zijn omdat beide partijen onwettelijk handelden.
KNMV heeft na een jaar landradig overleg met de tegenpartij volledige schuld aangenomen en heeft 1500 euro uitbetaald. Vervolgens ontving ik keurig een brief waarin mij voorgerekend wat het mij zou kosten!
KNMV is niet voor mij opgekomen als verzekerde, nota bene nadat ik alle juridische werk voor hun gedaan had. Ik heb direct de verzekering opgezegd! Profiteurs!

Voor de KNMV, het betrof schadenummer 1611860

uit Ijmuiden zegt op 17 February 2017:

Na aankoop andere motor was het echt een drama om de verzekering over te zetten. Meerdere keren telefonisch beloofd dat de motor verzekerd was, totdat ik een bekeuring van de RDW in de post ontving! Deze direct doorgestuurd naar KNMV, maar ALSNOG deden ze er 2 weken extra over om dit geregeld te krijgen. Ik ben inmiddels overgestapt naar andere verzekeraar, maar ben inmiddels al 3 weken bezig om deze verzekering op te zeggen.. absoluut een compleet waardeloze verzekeringsmaatschappij!!

uit Ergens zegt op 6 September 2016:

Na 2 telefoontjes en 3x online de aanpassing te hebben doorgegeven blijkt mijn motor na 1,5 week nog niet verzekert te zijn. Dit terwijl mij na het laatste telefoontje was verzekerd dat dit dezelfde dag nog in orde zou komen.
Hiervan uitgaande al 2x gereden. Na ontvangst kentekenbewijs nogmaals via rdw gecheckt. NIET VERZEKERD.
Nog maar weer bellen, daar maken ze zich er alleen maar druk om dat je zo boos bent.
Ik zal ze onverzekerd invalide rijden, ff kijken wie er dan boos is.

uit Soesterberg zegt op 27 February 2014:

Al ruim 30jaar verzekerd bij de KNMV, auto en motor. Nooit een euro gedeclareerd altijd trouw mijn premies betaald. Vorige week heb ik een 6,5 jaar auto vanuit Duitsland geïmporteerd. De volgende dag laten keuren en zonder probleem binnen 10 min. Bij de RDW goedgekeurd. Vanzelfsprekend moest ik BPM aangifte doen en betalen. Dat ging vroeger vrij snel, nu duurt zoiets 2-3 weken en eerder krijg je je kenteken dus niet Ik wilde mijn aanwinst tot dan graag verzekerd zien. Nou daar leerde ik de KNMV kennen! De KNMV weigerde te verzekeren omdat er geen kenteken opzat. Meldcode, dat mijn auto op eigen grond stond en in een carport dat maakte niets uit, geen enkele medewerking! Jammer dat de KNMV altijd zo opgeeft voor zijn klanten klaar te staan blijkt dus niet te gelden wanneer er iets enigszins afwijkend is. Let wel ik mag niet met de auto rijden dus dat risico loopt de KNMV niet alleen tegen brand en diefstal wilde ik de auto verzekeren. Hoe groot kan het risico dan nog zijn? Het is slecht een fiscale afhandeling.Het meest frustrerende vind ik nog dat men de moeite niet nam om te kijken wat de mogelijkheden zijn maar het domweg afmaakte dat ze het jammer vonden.
Dus nu op zoek naar een andere verzekering.


Jouw mening telt ook. Deel je reactie dus met anderen!


Deze verzekering beoordelen