KNMV Motorverzekering

★☆☆☆☆ 3.9/10 (7 reviews)

Logo verzekeraar KNMV

KNMV is de uitvinder van motorverzekeringen. Al in 1946, toen nog niemand anders motoren verzekerde, bood de KNMV een polis voor en door motorrijders.

Voordelen van KNMV:

 • Verzekeringen ontwikkeld voor en door motorrijders
 • Maximale keuzevrijheid
 • Ruime acceptatienormen
 • Voordelige premies met diverse extra kortingen

Voordelen van deze motorverzekering:

 • Maximale keuzevrijheid: maatwerk voor motorrijders
 • Ruime dekking incl. “enduro-clausule” geldt uitsluitend bij KNMV– of FIM-events
 • Voordelige premies met stapelkorting:
  • Tot 80% no-claimkorting
  • 5% lidmaatschapskorting
  • 10% VRO korting
  • 10% winterstopkorting
  • Meerwielen voordeel: hoogste no-claim geldt voor alle voertuigen

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal! 

> Meer over Zeker.com

Vast lasten vergelijken

Ervaringen met de KNMV Motorverzekering

Je kan goedkoop maar dan krijg je met absurde voorwaarden te maken. Zijn moeilijk te bereiken, op vragen krijg je heel laat antwoord. Kies je voor maandelijkse betaling dan maken zij het automatisch voor 1 jaar. Bel je hierover dan duurt het tijden voordat ze het veranderen. He mag het volledige jaarbedrag storneren echter dan krijg je herinneringen omdat KNMV heel erg langzaam alles aanpast. Weken tot maanden zelfs. Geen aanrader…….

Na een fout bij mijn automatische invulling voor een nieuwe motorverzekering en ondanks herhaaldelijk en overtuiging toezeggingen van verzekeraar, wacht ik sinds februari op gecorrigeerde verzekering bewijs wat ik niet krijg. Telkens bellen heeft geen zin, ik moet eindelos geduld hebben. Die raakt ooit op, dan ga ik alles wat ik bij hun hebt lopen, elders verzekeren. Eerder al administratieve problemen met hun gehad. Niet aan beginnen. Als dit al fout gaat, hoe zou het zijn bij schade melding. Ik moet niet aan denken.

3 maanden 3 motoren verzekerd bij KNMV 1 motor moest nog een formulier worden beter worden ingevuld, dit gedaan en opgestuurd. helaas niet ontvangen door KNMV. opnieuw verstuurd en hierop geen reactie gekregen, ervan uitgegaan dat alles in orde was (net als de andere motoren) 4 weken terug een bericht van RDW, motor nog niet verzekerd, ik mail verstuurd naar het KNMV, bericht terug gekregen dat deze (oude motor) niet casco kon worden verzekerd, geen probleem voor mij, Mail beantwoord dat ik graag een verzekering wil, en hoe deze wat gedateerde motor verzekerd is niet belangrijk is. Geen reactie gekregen, er van uitgaand dat alles in orde was (ja mijn fout uiteraard) Gisteren 400 Euro boete CJIB in de bus…… amai wat een geld. 3 verschillende personen gesproken van KNMV in 3 maanden tijd, en niemand kreeg het voor elkaar deze motor te verzekeren. KNMV gebeld gisteren en kreeg te horen dat mijn voice mail was ingesproken 2 weken geleden. in plaats van op mijn mail te reageren is een voicemail ingesproken die ik gemist heb, en helaas niet terug kan vinden in mijn voicemailbox. Totaal emotieloos gesprek, konden mij niet verder helpen, en indirect werd mij verteld dat het volledig mijn schuld was. Ik kreeg een dikke middelvinger helaas. Uiteraard al de verzekeringen die ik had opgezegd bij KNMV, en naar de ANWB gedaan, een stuk makkelijker, zelfde prijs, en geen enkel probleem om de motor te verzekeren. Slechte Service, Onduidelijk, Laks.

Ik ben 3 jaar bij de KNMV verzekerd geweest. In mijn 15 jaar auto rijden nooit een ongeval gehad, en na 5 jaar motorrijbewijs een kleine ongelukje gehad en lichte schade gemaakt bij een tegenpartij. De tegenpartij was bezig met een verboden handeling op de weg op een matig zichtbare plek. Ik had dit te laat door, verremde, en schoof net tegen de voorligger aan. Ik heb alles op papier gezet, alle geldende wetten, bebording en gemeente besluiten. Hier moet een gedeelde schuld uit te slepen zijn omdat beide partijen onwettelijk handelden. KNMV heeft na een jaar landradig overleg met de tegenpartij volledige schuld aangenomen en heeft 1500 euro uitbetaald. Vervolgens ontving ik keurig een brief waarin mij voorgerekend wat het mij zou kosten! KNMV is niet voor mij opgekomen als verzekerde, nota bene nadat ik alle juridische werk voor hun gedaan had. Ik heb direct de verzekering opgezegd! Profiteurs! Voor de KNMV, het betrof schadenummer 1611860

Na aankoop andere motor was het echt een drama om de verzekering over te zetten. Meerdere keren telefonisch beloofd dat de motor verzekerd was, totdat ik een bekeuring van de RDW in de post ontving! Deze direct doorgestuurd naar KNMV, maar ALSNOG deden ze er 2 weken extra over om dit geregeld te krijgen. Ik ben inmiddels overgestapt naar andere verzekeraar, maar ben inmiddels al 3 weken bezig om deze verzekering op te zeggen.. absoluut een compleet waardeloze verzekeringsmaatschappij!!

Na 2 telefoontjes en 3x online de aanpassing te hebben doorgegeven blijkt mijn motor na 1,5 week nog niet verzekert te zijn. Dit terwijl mij na het laatste telefoontje was verzekerd dat dit dezelfde dag nog in orde zou komen. Hiervan uitgaande al 2x gereden. Na ontvangst kentekenbewijs nogmaals via rdw gecheckt. NIET VERZEKERD. Nog maar weer bellen, daar maken ze zich er alleen maar druk om dat je zo boos bent. Ik zal ze onverzekerd invalide rijden, ff kijken wie er dan boos is.

Al ruim 30jaar verzekerd bij de KNMV, auto en motor. Nooit een euro gedeclareerd altijd trouw mijn premies betaald. Vorige week heb ik een 6,5 jaar auto vanuit Duitsland geïmporteerd. De volgende dag laten keuren en zonder probleem binnen 10 min. Bij de RDW goedgekeurd. Vanzelfsprekend moest ik BPM aangifte doen en betalen. Dat ging vroeger vrij snel, nu duurt zoiets 2-3 weken en eerder krijg je je kenteken dus niet Ik wilde mijn aanwinst tot dan graag verzekerd zien. Nou daar leerde ik de KNMV kennen! De KNMV weigerde te verzekeren omdat er geen kenteken opzat. Meldcode, dat mijn auto op eigen grond stond en in een carport dat maakte niets uit, geen enkele medewerking! Jammer dat de KNMV altijd zo opgeeft voor zijn klanten klaar te staan blijkt dus niet te gelden wanneer er iets enigszins afwijkend is. Let wel ik mag niet met de auto rijden dus dat risico loopt de KNMV niet alleen tegen brand en diefstal wilde ik de auto verzekeren. Hoe groot kan het risico dan nog zijn? Het is slecht een fiscale afhandeling.Het meest frustrerende vind ik nog dat men de moeite niet nam om te kijken wat de mogelijkheden zijn maar het domweg afmaakte dat ze het jammer vonden. Dus nu op zoek naar een andere verzekering.

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen