InShared Motorverzekering

Is onderdeel van Achmea Ervaringen

De motorverzekering van InShared Verzekeringen zijn als volgt gewaardeerd:

Regel al uw verzekeringszaken via internet bij een kleine organisatie zonder poespas. En u bent ook nog eens goedkoper uit. InShared. We all benefit.

Voordelen van een InShared Motorverzekering

Voordelen van deze motorverzekering:
  • Schade? Premie niet omhoog
  • Rijervaring auto meenemen
  • Vervangend vervoer
  • Premie naar levenservaring
  • Accessoires en kleding
Voordelen van InShared:
  • Goed(koop) verzekerd
  • Alles online (ook schademelden)
  • Kans op Jaarbeloning
  • Elke dag op te zeggen
  • Nooit dubbel verzekerd

Deze informatie wordt verstrekt door InShared en valt daarom onder de verantwoordelijkheid van deze motorverzekeraar. Meer informatie...

Kies de verzekering die het beste aansluit op je wensen

Vergelijk de InShared Motorverzekering met andere motorverzekeringen.

Je bekijkt nu: Best beoordeeld:
InShared Motorverzekering Ervaringen InShared Motorverzekering Ervaringen
Waardering:
Klantbeoordeling: Makkelijk af te sluiten en goedkoop. In mijn geval alleen WA ! veel te duur. zelfs diefstal verzereking per maand 168 euro ? all-risk 216 euro per maand? antw...
Meer...

Bekijk gerelateerde media

Deze video's zijn niet afkomstig van Zeker.com. De oorspronkelijke auteur is daarom verantwoordelijk voor de inhoud.

Onafhankelijke beoordelingen van motorverzekeringen bij InShared


Vermeldingen en recensies van InShared

Ontdek verdere meningen die er zijn over InShared:

Dutch Customer Perfomance Index
InShared is in de Customer Performance Awards van 2 February 2012 door Dutch Customer Perfomance Index als 2de geëindigd in de categorie Financiële dienstverleners.
Stichting toetsing verzekeraars
InShared is op 5 September 2011 door Stichting toetsing verzekeraars voorzien van het Keurmerk Klantgericht Verzekeren.
De Nederlandse Verzekeringsawards
InShared is op 10 June 2010 door De Nederlandse Verzekeringsawards beloond met een Gouden Schild voor Communicatiecampagne van het Jaar & Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen Award.

Ervaringen met de InShared Motorverzekering

Gemiddelde klantbeoordeling

(84 ervaringen)

Ja, ik ben positief over de motorverzekering van InShared

uit Sittard zegt op 10 June 2019:

veel te duur. zelfs diefstal verzereking per maand 168 euro ? all-risk 216 euro per maand?

antwoorden pas 4 dagen later op mails of helemaal niet meer.

bij schaden het aangeboden verhaalservice , doen ze ook niet ze betalen hooguit de scahden en trekken het eigen risico af. Ze gaan het verhalen niet doen BIJ DE TEGENPARTIJ , dat moet je maar zelf doen ?

zegt op 19 November 2014:

Prima te doen, duidelijke taal, geen onzinaanbieding

zegt op 18 November 2014:

Ik heb de auto en die van mijn vrouw ook bij jullie verzekerd. Of schadeafhandeling soepel verloopt kan ik niet beoordelen en daar hoef ik ook niet zo nodig achter te komen.

zegt op 16 November 2014:

Snel geregeld, duidelijke site en alles direct via sms en mail binnen.

zegt op 6 November 2014:

Een makkelijke en eenvoudige manier om een verzekering af te sluiten. Ik denk dat er mensen zijn die het onpersoonlijk vinden. De chat functie werkt prima en geeft je een gevoel dat je toch persoonlijk contact hebt

zegt op 25 October 2014:

Tot nu toe super, ik hoop dat mocht er ooit iets zijn het dan ook zo word geregeld.

zegt op 22 October 2014:

Na op het internet te hebben gezocht naar motorverzekeringen bleek dat jullie voor mij de beste en goedkoopste zijn. Aangezien ik bij jullie ook mijn auto en snorfiets heb verzekerd mag ik toch wel aannemen dat jullie goed zijn en blijven.

zegt op 16 October 2014:

het afsluiten van de verzekering ging makkelijk. uitdokteren welke verzekering, ook na vergelijking met andere maatschappijen daarom de motor nu toch maar "allrisk" verzekerd kost bij andere maatschappijen het dubbelen of meeeeer.

zegt op 6 October 2014:

Plezierig, no-nonsens en heerlijk duidelijk communicatie. Verzekeren is business in vertrouwen en bij Inshared heb ik het gevoel dat dit er ook vriendelijk aan toe gaat.

zegt op 5 October 2014:

Razend snel oude motor er uit en de nieuwe motor er in!!!

zegt op 1 October 2014:

9+, makkelijk en snel een complete motorverzekering geregeld.

zegt op 1 October 2014:

Heel aantrekkelijk dat de algehele rijervaring (met auto) wordt meegenomen bij het afsluiten van de motorverzekering. Want heb inderdaad ondervonden dat bestuurders met veel rijervaring (auto) ook beter anticiperen en minder roekeloos rijden dan bestuurders met minder rijervaring.

zegt op 26 September 2014:

Helemaal content, als alles hierna net zo goed verloopt ben ik dik tevreden, natuurlijk hoop ik u niet nodig te hebben.

zegt op 24 September 2014:

Duidelijke , goed betaalbare verzekering met genoeg mogelijkheden

zegt op 11 September 2014:

Omdat mijn autoverzekering goed is, mijn motorverzekering afgesloten zonder nakijken. Verwacht dat alles weer prima gergeld is.

zegt op 30 August 2014:

Voor het afsluiten wil ik liever bellen. Nu op andere locatie inloggen. gedoe

zegt op 23 August 2014:

Wat ik heel prettig vind is de snelle service, maar aan de duidelijkheid kan nog wat verbeteren. Zo zou ik bij de schadevrije jaren graag kunnen invullen dat ik (in mijn geval) van de 14 jaar rijbewijs 13,5 jaar schadevrij heb gereden en de enige gemelde schade niet met auto maar brommer was. Die mogelijkheid is er nu niet en wellicht wel van invloed op de premie.

zegt op 13 August 2014:

Ik ben al een tijdje fan van Inshared omdat het zo gemakkelijk en goedkoop is. Ze houden via de mail iedere maand contact met je en als je iets verandert krijg je ter verificatie altijd een mail zodat je op deze manier een dubbele controle hebt

zegt op 12 August 2014:

Plezierig om af te sluiten en prettig om alles zo makkelijk in één hand te hebben. Zou nog wel handig zijn om vooraf te weten of/en in hoeverre de te rijden km's invloed heeft op de premie. Nu zat ik te spelen , waarbij mijn 12.000km qua schade-verleden net zo duur is/lijkt als bij 4.000km. Prettig natuurlijk waarbij ik overigens hoop jullie hiervoor nooit aan te hoeven spreken. Keep it safe4ever.

zegt op 9 August 2014:

Het invullen van de aanvraag motorverzekering was een waar genoegen. Heel leuke, mooi opgebouwde site met veel humor :-). Ook veel lof dat ik mijn schadevrije jaren als autorijder mee kon nemen in mijn motorverzekering. Tenslotte was de gunstige premie doorslaggevend om voor Inshared te kiezen.

zegt op 23 July 2014:

Inshared is een aanrader. Het afsluiten gaat net zo snel als het opzeggen en zonder problemen. Het is een goedkope verzekering zonder geleur met allerlei extra's. INSHARED========== DOEN !

zegt op 18 July 2014:

Na vele jaren schadevrij gereden te hebben, dit jaar met mijn motor een ongeval gekregen. Uitstekend geholpen bij schadeafhandeling. Als een heel tevreden klant mijn nieuwe motor wederom bij Inshared afgesloten.

zegt op 11 July 2014:

Duidelijk en erg snel afgesloten. Bovendien is de prima lekker betaalbaar

zegt op 4 July 2014:

Kijk zo kan het dus allemaal ook, prijs kwaliteit\dekking allemaal zeer prima !!

zegt op 3 July 2014:

Tot nu toe tevreden. Hoop de verzekering nooit nodig te hebben. Hoor overigens goede berichten over jullie verzekeringen dus heb er alle vertrouwen in.

zegt op 27 June 2014:

Jullie krijgen een 9 omdat er altijd ruimte is voor verbetering. Maar jullie verdienen wel 10.

zegt op 18 June 2014:

Dit is een goede en duidelijke verzekering. TOP!!

zegt op 11 June 2014:

Makkelijk en voordelig hoop dat dit ook in de toekomst zo blijft en misschien kan ik dan de auto verzekering ook naar U over hevelen.

zegt op 7 June 2014:

Makkelijk en betaalbaar.ik heb net in 3 minuten mijn motor verzekering afgesloten. Helemaal top.

zegt op 5 June 2014:

De verzekeringen zien er goed uit en volgens mij is de klantvriendelijkheid ook goed.

zegt op 26 May 2014:

Prima informatie vooraf gehad, via live chat met Dieuwke

zegt op 22 May 2014:

begrijp 1 afkorting niet stond geen uitleg bij milieu vriendelijk ?

zegt op 22 May 2014:

Afsluiten ging prima. Had alleen een typefout gemaakt in mijn achternaam. Om dit te wijzigen moest mijn account verwijderd worden waarna ik mij volledig opnieuw moet aanmelden. Misschien is een extra controlescherm mogelijk voor slordige typers zoals ik.

zegt op 15 May 2014:

Ik kan echt iedereen Inshared aanraden. Ik heb in het verleden werkelijk nooit schade gehad, maar heel toevallig bij Inshared in korte tijd 2 en dan is het toch even spannend of zo een "internet aanbieder" dat net zo goed afhandelt als een tussenpersoon. Geen twijfel mogelijk; perfect! Dus naast alles in en om het huis, de reisverzekering en de auto zojuist ook de scooter daar onder gebracht.

zegt op 14 May 2014:

Geen gezeur verzekering,snel geregeld,en lekker goedkoop

zegt op 13 May 2014:

Prima en snel zelf geregeld, het zelf alles regelen vind je terug in de premie, gewoon goede voorwaarden.

zegt op 10 May 2014:

De voorwaarden van de verzekering worden erg goed uitgelegd. Je weet precies welke dekking je krijgt en dat tegen een scherpe premie. Ook het chatten met een verzekeringsadviseur was erg verhelderend t..a.v. de vragen die ik had.

zegt op 10 May 2014:

er zijn motor verzekeringen die WA beperkt casco ook vergoeden naar 2500 euro indien er schade is. Dus een tussenvorm van volledig casco en beperkt casco. Hier duik ik nog eens verder in, want mijn motor is wat ouder maar het voelt niet goed om het alleen maar WA te verzekeren en volledig casco is eigenlijk weer te veel. dus die tussen vorm is heel mooi, zouden jullie ook moeten aanbieden

zegt op 8 May 2014:

De bepaling dat de motor een SCM klasse 2 beveiliging moet hebben om hem verzekerd te krijgen tegen diefstal als hij keurig 's winters onder dak staat vind ik overdreven. 's Winters, als ik niet rijd, en WA-plus verzekerd ben, kies ik dan ook altijd voor een andere maatschappij. Jammer, vind ik.

zegt op 8 May 2014:

Zo gepiept online. "Jip en Janneke taal" uitleg. Gewoon goed!!

zegt op 7 May 2014:

Tweede motor in de verzekering, moet dan wel een nieuwe verzekering afsluiten, kon niet overschrijven. Prijs gunstig, hoop er geen gebruik van te hoeven maken.

zegt op 7 May 2014:

goede site, makkelijk af te sluiten, lekker goedkoop

zegt op 30 April 2014:

Gelukkig, nog geen schade veroorzaakt. Dus geen mening over afhandeling. Over voorlichting op site, alles duidelijk. Lage premie. Makkelijke inning van de premie.

zegt op 28 April 2014:

Het is opmerkelijk dat bij een online "oriënterings berekening" v.d premie voor de motor ( van 3 jr.jonger omdat toen het bwj. niet bekend was) de "motor op stal "premie ongeveer 20% lager uitviel dan 1 dag later. Komt vreemd over. Maar per saldo tevreden over de totale premie.

zegt op 24 April 2014:

Ik vind het heel goed dat Inshared de schadevrije jaren, die je hebt opgebouwd met de autoverzekering, overneemt! Dat ben ik elders (nog) niet tegengekomen!

zegt op 18 April 2014:

is mijn eerste ervaring (kan dus nog niet veel zeggen) premie lijkt prima ga zeker kijken wat mijn andere verzekeringen kunnen doen bij jullie huis, auto etc. (wordt wel volgend jaar)

zegt op 26 March 2014:

Goede verzekering voor een goede prijs. Lastig dat als je ingelogd bent toch nog gegevens van de partner moet invullen. In de meeste gevallen zal de regelmatige bestuurder op het zelfde adres wonen. Draai dit om dat je meer handeling hebt als dit niet zo is. En vul de gegevens automatisch aan die bij jullie bekend zijn.

zegt op 21 March 2014:

super makkelijk verzekeren en normale prijzen en goede service als je die nodig heb.

zegt op 19 March 2014:

Aller eerst zou ik het fijn vinden om iemand persoonlijk te kunnen spreken als ik iets wil weten, en niet een of twee dagen later een mailtje krijgen.

zegt op 7 March 2014:

Heb meerdere motoren, ook ouder dan 20 jaar, daarvan kan ik geen premie berekenen of zelf verzekeren op de site. Deze heb ik dus bij een andere verzekeraar wat niet handig is. Als ik motor bijkoop moet ik elke keer aangeven dat ik zoveel schadevrije jaren heb, krijg dan mail dat dit niet klopt met de roi database, terwijl ik al meerdere auto/motor verzekeringen heb bij jullie. Wordt daarna wel rechtgetrokken maar deze service kan beter lijkt me. Premie is prima.

zegt op 25 February 2014:

een halve allrisk lijkt mij een goed idee kom ik ook bij de auto tegen

zegt op 19 February 2014:

Simpel, duidelijk, goede prijs, alles online (geen papier meer)....... TOP!!

zegt op 17 February 2014:

Voor het eerst op de site, maar alles meteen duidelijk en dus een verzekering afgesloten. En nog voordelig ook.

zegt op 15 February 2014:

Jammer dat premie niet PER JAAR betaalt kan worden

zegt op 4 February 2014:

Duidelijk. Afsluiten fluitje van een cent. Net zoals de premie :)

zegt op 31 January 2014:

gemakkelijk en snel afsluiten tegen een goede premie

zegt op 30 January 2014:

Hallo, Ik heb meerdere keren op mijn Ipad geprobeert de verzekering af te sluiten. Telkens kreeg ik een foutmelding over mijn bankrekeningnummer en daarna de melding dat het kenteken en de meldcode niet kloppen. Nu op mijn werk op de PC gaat het perfect. Kan het zijn dat uw website via de ipad niet goed functioneert? Los van deze ergernis is alles simpel, glashelder en snel geregeld!

zegt op 27 January 2014:

Goed dat alles online gaat. Duidelijk, overzichtelijk en de prijs is ondubbelzinnig. De uitdrukking 'U bent niet insured, maar inshared' vind ik niet zo handig. Klinkt een beetje als 'U bent niet verzekerd, maar genaaid.' Het zal mij echter benieuwen hoe handig inshared blijft als ik recht heb op een uitkering( Schade geval tegenpartij ).

zegt op 25 January 2014:

Makkelijk af te sluiten en goedkoop. In mijn geval alleen WA !

zegt op 11 January 2014:

Heldere informatie en snel geregeld. Mijn groene kaart kreeg ik direct toe gemaild. De online verzekeringmap werkt erg handig.

zegt op 9 January 2014:

afsluiten gaat perfect, maar de premie scheelt wel erg veel per motor. En bij deze is het toevallig wel hoog.

zegt op 30 December 2013:

Afsluiten is 'n fluitje van een cent, aanrader! Met schade afhandeling nog geen ervaring, wil ik eigenlijk maar zo houden ook.

zegt op 16 December 2013:

makkelijk en overduidelijk ook kwa prijs.een kind kan de was doen dus er is geen excuus om onverzekerd rond te rijden

zegt op 26 November 2013:

Website, en vooral van module veranderen is erg traag. De roydata klopt niet echt, is voor verbetering vatbaar, ik krijg na 5/6 maanden van jullie te horen dat mijn schade vrije jaren 6 zijn volgens roydata terwijl ik op meer dan 16 jaar sta, dat kunnen jullie beter bij aanvang verzekering vermelden

zegt op 24 November 2013:

Alles prima geregeld. Ook als je er niet uitkomt wordt je snel geholpen. Ik ben zeer tevreden.

zegt op 20 November 2013:

Prima manier van afsluiten ,ziet er goed en degelijk uit met goede voorwaarden!

zegt op 26 October 2013:

De regels voor het gebruik van sloten, alarm, het stallen en dergelijke mag duidelijker. Vastleggen aan de "vaste" wereld is vaag omschreven en vaak onpraktisch te realiseren.

zegt op 9 October 2013:

In vergelijking tot mijn vorige iets duurdere motorfiets ( BMW R1200GS Adventure) is de premie iets omhoog gegaan!? Verder geen verdere bijzondere bemerkingen.

zegt op 7 October 2013:

Goede en heldere voorwaarden en dat tegen een zeer goede prijs! Met de autoverzekering ben ik al een tevreden klant en nu ook met mijn motorverzekering.

zegt op 27 August 2013:

Ik vind de voorwaarden voor verzekeren van de motor tegen diefstal absurd streng. Dit lijkt op het verzekeren van een huis tegen brand dat onder water staat.

zegt op 13 August 2013:

Meest goedkope motorverzekering die ik heb kunnen vinden op het net.

zegt op 31 July 2013:

Ik vind inshared makkelijk, snel en goedkoop. Zeker dat je alles via internet kunt regelen is ideaal. Ik ben erg blij met inshared.

zegt op 25 July 2013:

Alleen het stuk over de juiste sloten die je nodig hebt op je motor is erg onduidelijk, ART is niet echt een duidelijke pagina. Misschien dat jullie hier eens naar zouden kunnen kijken. Verder prima in orde.

zegt op 13 June 2013:

Eenvoudig en snel en ... zonder tussenpersoon. Dus geen extra courtage of andere beloning voor alleen het doorgeven van de dekking. In geval van schade ( al 21 jaar niet gehad) is de administratie prima geregeld en er is altijd nog een telefoon.

zegt op 8 June 2013:

ik hoor vaak dat schade afhandeling slecht geregeld is. dus dit is een verbeterpunt. betere info richting klant ten tijde van de schadeafhandeling zou negatief geluid waarschijnlijk wegnemen.

zegt op 4 June 2013:

Het aantal jaren rijbewijs van de hoofdbestuurder wordt geen rekening gehouden en kan niet opgegeven worden indien de verzekeringen op naam van echtgenote staan.

Nee, ik zou een InShared Motorverzekering niet aanbevelen

uit Enschede zegt op 13 September 2018:

Gewoon ronduit slecht. Zou ook niemand aanraden deze onpersoonlijke verzekering.

Geen telefoon advies alleen mail.
Motor 4 jaar verzekerd bij hun. Gewoon op slot en wordt gestolen. Geen hulp geen geld helemaal niks.


Stelletje oplichters zijn het

uit Enschede zegt op 13 September 2018:

Gewoon ronduit slecht. Zou ook niemand aanraden deze onpersoonlijke verzekering.

Geen telefoon advies alleen mail.
Motor 4 jaar verzekerd bij hun. Gewoon op slot en wordt gestolen. Geen hulp geen geld helemaal niks.


Stelletje oplichters zijn het

uit Amsterdam zegt op 26 July 2018:

Ik kon niet eens mijn premie berekenen omdat ik 25 moet zijn om een verzekering bij hun af te sluiten. sorry hoor maar ik rij al 5 jaar. dit heb ik nog nooit gehoord

uit Leiderdorp zegt op 9 March 2017:

dit lees ik bij invullen kenteken

Sorry! Wij verzekeren geen motoren van dit merk ????

discriminatie op motormerk . moet niet gekker worden

zegt op 24 September 2014:

Lekker, ik wil mijn Harley Davidson verzekeren bij Inshared, alles ingevuld.... zegt de website: de motoren van u opgegeven merk verzekeren wij niet......????? Hoezo, dus als er blijkbaar een beetje risico of iets anders is geeft Inshared niet thuis....We all benefit (maar alleen als het ons(zelf) past)

uit De meern zegt op 1 May 2014:

Blijkbaar heeft ook InShared een koppelverkoop deal met de SCM alarmverkopers. Voor een all-risk verzekering moet je altijd een alarm hebben, die moet jaarlijks gekeurd worden.
Inbouwen kost al snel 600 euro, dan mag je de jaarlijkse keuringskosten nog eens betalen. Dus zo goedkoop zijn ze niet!

zegt op 25 October 2013:

Heb een motor uit 1985 maar kan deze schijnbaar ...NIET... bij inshare verzekeren , ook met de computervraagbaak kom ik niet verder en geeft deze geen bevredigend antwoord

uit Amsterdam zegt op 29 July 2012:

Ik doe deze ervaring mededelen op basis van een offerte.

Ik heb mijn gegevens ingevuld, en ben tot de conclusie gekomen dat Inshared krankzinnig hoge tarieven rekent voor een motorverzekering.

Hierbij heb ik twee motoren en beginnend bestuurder als voorbeeld gebruikt. de eerste was een ducati monster 800cc 2011, te Nieuw Vennep. Hiervan was de prijs 150 euro per maand. Bij mijn eigen verzekering is dit 120 euro.

Daarnaast heb ik een Aprilia pegaso uit 660cc 2007 te Amsterdam gebruikt. Hiervoor betaal ik bij mijn huidige (en bij de meeste verzekeraars) 60 euro per maand. Bij inshared is dit maar liefst 180 euro per maand! Hierbij heb ik bij mijn eigen verzekering meer dekking.

Mijn advies? Blijf heel ver weg van deze verzekering!


Jouw mening telt ook. Deel je reactie dus met anderen!


Deze verzekering beoordelen