InShared Motorverzekering

★★★★☆ 8.6/10 (86 reviews)

Logo verzekeraar InShared

Regel al uw verzekeringszaken via internet bij een kleine organisatie zonder poespas. En u bent ook nog eens goedkoper uit. InShared. We all benefit.

Voordelen van InShared:

  • Goed(koop) verzekerd
  • Alles online (ook schademelden)
  • Kans op Jaarbeloning
  • Elke dag op te zeggen
  • Nooit dubbel verzekerd

Voordelen van deze motorverzekering:

  • Schade? Premie niet omhoog
  • Rijervaring auto meenemen
  • Vervangend vervoer
  • Premie naar levenservaring
  • Accessoires en kleding

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal! 

> Meer over Zeker.com

Vast lasten vergelijken

Ervaringen met de InShared Motorverzekering

Wilde mijn Harley bij hun verzekeren . Krijg te zien , sorry wij verzekeren geen motoren van dit merk .

Motorverzekering berekenen: Harley Davidson: Sorry wij verzekeren dit merk niet. Wat een onzin!

veel te duur. zelfs diefstal verzereking per maand 168 euro ? all-risk 216 euro per maand? antwoorden pas 4 dagen later op mails of helemaal niet meer. bij schaden het aangeboden verhaalservice , doen ze ook niet ze betalen hooguit de scahden en trekken het eigen risico af. Ze gaan het verhalen niet doen BIJ DE TEGENPARTIJ , dat moet je maar zelf doen ?

Gewoon ronduit slecht. Zou ook niemand aanraden deze onpersoonlijke verzekering. Geen telefoon advies alleen mail. Motor 4 jaar verzekerd bij hun. Gewoon op slot en wordt gestolen. Geen hulp geen geld helemaal niks. Stelletje oplichters zijn het

Ik kon niet eens mijn premie berekenen omdat ik 25 moet zijn om een verzekering bij hun af te sluiten. sorry hoor maar ik rij al 5 jaar. dit heb ik nog nooit gehoord

dit lees ik bij invullen kenteken Sorry! Wij verzekeren geen motoren van dit merk ???? discriminatie op motormerk . moet niet gekker worden

Prima te doen, duidelijke taal, geen onzinaanbieding

Ik heb de auto en die van mijn vrouw ook bij jullie verzekerd. Of schadeafhandeling soepel verloopt kan ik niet beoordelen en daar hoef ik ook niet zo nodig achter te komen.

Snel geregeld, duidelijke site en alles direct via sms en mail binnen.

Een makkelijke en eenvoudige manier om een verzekering af te sluiten. Ik denk dat er mensen zijn die het onpersoonlijk vinden. De chat functie werkt prima en geeft je een gevoel dat je toch persoonlijk contact hebt

Tot nu toe super, ik hoop dat mocht er ooit iets zijn het dan ook zo word geregeld.

Na op het internet te hebben gezocht naar motorverzekeringen bleek dat jullie voor mij de beste en goedkoopste zijn. Aangezien ik bij jullie ook mijn auto en snorfiets heb verzekerd mag ik toch wel aannemen dat jullie goed zijn en blijven.

het afsluiten van de verzekering ging makkelijk. uitdokteren welke verzekering, ook na vergelijking met andere maatschappijen daarom de motor nu toch maar "allrisk" verzekerd kost bij andere maatschappijen het dubbelen of meeeeer.

Plezierig, no-nonsens en heerlijk duidelijk communicatie. Verzekeren is business in vertrouwen en bij Inshared heb ik het gevoel dat dit er ook vriendelijk aan toe gaat.

Razend snel oude motor er uit en de nieuwe motor er in!!!

9+, makkelijk en snel een complete motorverzekering geregeld.

Heel aantrekkelijk dat de algehele rijervaring (met auto) wordt meegenomen bij het afsluiten van de motorverzekering. Want heb inderdaad ondervonden dat bestuurders met veel rijervaring (auto) ook beter anticiperen en minder roekeloos rijden dan bestuurders met minder rijervaring.

Helemaal content, als alles hierna net zo goed verloopt ben ik dik tevreden, natuurlijk hoop ik u niet nodig te hebben.

Duidelijke , goed betaalbare verzekering met genoeg mogelijkheden

Lekker, ik wil mijn Harley Davidson verzekeren bij Inshared, alles ingevuld…. zegt de website: de motoren van u opgegeven merk verzekeren wij niet……????? Hoezo, dus als er blijkbaar een beetje risico of iets anders is geeft Inshared niet thuis….We all benefit (maar alleen als het ons(zelf) past)

Omdat mijn autoverzekering goed is, mijn motorverzekering afgesloten zonder nakijken. Verwacht dat alles weer prima gergeld is.

Voor het afsluiten wil ik liever bellen. Nu op andere locatie inloggen. gedoe

Wat ik heel prettig vind is de snelle service, maar aan de duidelijkheid kan nog wat verbeteren. Zo zou ik bij de schadevrije jaren graag kunnen invullen dat ik (in mijn geval) van de 14 jaar rijbewijs 13,5 jaar schadevrij heb gereden en de enige gemelde schade niet met auto maar brommer was. Die mogelijkheid is er nu niet en wellicht wel van invloed op de premie.

Ik ben al een tijdje fan van Inshared omdat het zo gemakkelijk en goedkoop is. Ze houden via de mail iedere maand contact met je en als je iets verandert krijg je ter verificatie altijd een mail zodat je op deze manier een dubbele controle hebt

Plezierig om af te sluiten en prettig om alles zo makkelijk in één hand te hebben. Zou nog wel handig zijn om vooraf te weten of/en in hoeverre de te rijden km's invloed heeft op de premie. Nu zat ik te spelen , waarbij mijn 12.000km qua schade-verleden net zo duur is/lijkt als bij 4.000km. Prettig natuurlijk waarbij ik overigens hoop jullie hiervoor nooit aan te hoeven spreken. Keep it safe4ever.

Het invullen van de aanvraag motorverzekering was een waar genoegen. Heel leuke, mooi opgebouwde site met veel humor :-). Ook veel lof dat ik mijn schadevrije jaren als autorijder mee kon nemen in mijn motorverzekering. Tenslotte was de gunstige premie doorslaggevend om voor Inshared te kiezen.

Na vele jaren schadevrij gereden te hebben, dit jaar met mijn motor een ongeval gekregen. Uitstekend geholpen bij schadeafhandeling. Als een heel tevreden klant mijn nieuwe motor wederom bij Inshared afgesloten.

Duidelijk en erg snel afgesloten. Bovendien is de prima lekker betaalbaar

Kijk zo kan het dus allemaal ook, prijs kwaliteit\dekking allemaal zeer prima !!

Tot nu toe tevreden. Hoop de verzekering nooit nodig te hebben. Hoor overigens goede berichten over jullie verzekeringen dus heb er alle vertrouwen in.

Jullie krijgen een 9 omdat er altijd ruimte is voor verbetering. Maar jullie verdienen wel 10.

Dit is een goede en duidelijke verzekering. TOP!!

Makkelijk en betaalbaar.ik heb net in 3 minuten mijn motor verzekering afgesloten. Helemaal top.

De verzekeringen zien er goed uit en volgens mij is de klantvriendelijkheid ook goed.

Prima informatie vooraf gehad, via live chat met Dieuwke

begrijp 1 afkorting niet stond geen uitleg bij milieu vriendelijk ?

Afsluiten ging prima. Had alleen een typefout gemaakt in mijn achternaam. Om dit te wijzigen moest mijn account verwijderd worden waarna ik mij volledig opnieuw moet aanmelden. Misschien is een extra controlescherm mogelijk voor slordige typers zoals ik.

Ik kan echt iedereen Inshared aanraden. Ik heb in het verleden werkelijk nooit schade gehad, maar heel toevallig bij Inshared in korte tijd 2 en dan is het toch even spannend of zo een "internet aanbieder" dat net zo goed afhandelt als een tussenpersoon. Geen twijfel mogelijk; perfect! Dus naast alles in en om het huis, de reisverzekering en de auto zojuist ook de scooter daar onder gebracht.

Geen gezeur verzekering,snel geregeld,en lekker goedkoop

er zijn motor verzekeringen die WA beperkt casco ook vergoeden naar 2500 euro indien er schade is. Dus een tussenvorm van volledig casco en beperkt casco. Hier duik ik nog eens verder in, want mijn motor is wat ouder maar het voelt niet goed om het alleen maar WA te verzekeren en volledig casco is eigenlijk weer te veel. dus die tussen vorm is heel mooi, zouden jullie ook moeten aanbieden

De bepaling dat de motor een SCM klasse 2 beveiliging moet hebben om hem verzekerd te krijgen tegen diefstal als hij keurig 's winters onder dak staat vind ik overdreven. 's Winters, als ik niet rijd, en WA-plus verzekerd ben, kies ik dan ook altijd voor een andere maatschappij. Jammer, vind ik.

Zo gepiept online. "Jip en Janneke taal" uitleg. Gewoon goed!!

goede site, makkelijk af te sluiten, lekker goedkoop

Blijkbaar heeft ook InShared een koppelverkoop deal met de SCM alarmverkopers. Voor een all-risk verzekering moet je altijd een alarm hebben, die moet jaarlijks gekeurd worden. Inbouwen kost al snel 600 euro, dan mag je de jaarlijkse keuringskosten nog eens betalen. Dus zo goedkoop zijn ze niet!

Gelukkig, nog geen schade veroorzaakt. Dus geen mening over afhandeling. Over voorlichting op site, alles duidelijk. Lage premie. Makkelijke inning van de premie.

Het is opmerkelijk dat bij een online "oriënterings berekening" v.d premie voor de motor ( van 3 jr.jonger omdat toen het bwj. niet bekend was) de "motor op stal "premie ongeveer 20% lager uitviel dan 1 dag later. Komt vreemd over. Maar per saldo tevreden over de totale premie.

Ik vind het heel goed dat Inshared de schadevrije jaren, die je hebt opgebouwd met de autoverzekering, overneemt! Dat ben ik elders (nog) niet tegengekomen!

is mijn eerste ervaring (kan dus nog niet veel zeggen) premie lijkt prima ga zeker kijken wat mijn andere verzekeringen kunnen doen bij jullie huis, auto etc. (wordt wel volgend jaar)

Goede verzekering voor een goede prijs. Lastig dat als je ingelogd bent toch nog gegevens van de partner moet invullen. In de meeste gevallen zal de regelmatige bestuurder op het zelfde adres wonen. Draai dit om dat je meer handeling hebt als dit niet zo is. En vul de gegevens automatisch aan die bij jullie bekend zijn.

super makkelijk verzekeren en normale prijzen en goede service als je die nodig heb.

een halve allrisk lijkt mij een goed idee kom ik ook bij de auto tegen

Simpel, duidelijk, goede prijs, alles online (geen papier meer)……. TOP!!

Voor het eerst op de site, maar alles meteen duidelijk en dus een verzekering afgesloten. En nog voordelig ook.

Duidelijk. Afsluiten fluitje van een cent. Net zoals de premie :)

gemakkelijk en snel afsluiten tegen een goede premie

Hallo, Ik heb meerdere keren op mijn Ipad geprobeert de verzekering af te sluiten. Telkens kreeg ik een foutmelding over mijn bankrekeningnummer en daarna de melding dat het kenteken en de meldcode niet kloppen. Nu op mijn werk op de PC gaat het perfect. Kan het zijn dat uw website via de ipad niet goed functioneert? Los van deze ergernis is alles simpel, glashelder en snel geregeld!

Goed dat alles online gaat. Duidelijk, overzichtelijk en de prijs is ondubbelzinnig. De uitdrukking 'U bent niet insured, maar inshared' vind ik niet zo handig. Klinkt een beetje als 'U bent niet verzekerd, maar genaaid.' Het zal mij echter benieuwen hoe handig inshared blijft als ik recht heb op een uitkering( Schade geval tegenpartij ).

Heldere informatie en snel geregeld. Mijn groene kaart kreeg ik direct toe gemaild. De online verzekeringmap werkt erg handig.

afsluiten gaat perfect, maar de premie scheelt wel erg veel per motor. En bij deze is het toevallig wel hoog.

Afsluiten is 'n fluitje van een cent, aanrader! Met schade afhandeling nog geen ervaring, wil ik eigenlijk maar zo houden ook.

makkelijk en overduidelijk ook kwa prijs.een kind kan de was doen dus er is geen excuus om onverzekerd rond te rijden

Website, en vooral van module veranderen is erg traag. De roydata klopt niet echt, is voor verbetering vatbaar, ik krijg na 5/6 maanden van jullie te horen dat mijn schade vrije jaren 6 zijn volgens roydata terwijl ik op meer dan 16 jaar sta, dat kunnen jullie beter bij aanvang verzekering vermelden

Prima manier van afsluiten ,ziet er goed en degelijk uit met goede voorwaarden!

De regels voor het gebruik van sloten, alarm, het stallen en dergelijke mag duidelijker. Vastleggen aan de "vaste" wereld is vaag omschreven en vaak onpraktisch te realiseren.

Heb een motor uit 1985 maar kan deze schijnbaar …NIET… bij inshare verzekeren , ook met de computervraagbaak kom ik niet verder en geeft deze geen bevredigend antwoord

Goede en heldere voorwaarden en dat tegen een zeer goede prijs! Met de autoverzekering ben ik al een tevreden klant en nu ook met mijn motorverzekering.

Eenvoudig en snel en … zonder tussenpersoon. Dus geen extra courtage of andere beloning voor alleen het doorgeven van de dekking. In geval van schade ( al 21 jaar niet gehad) is de administratie prima geregeld en er is altijd nog een telefoon.

ik hoor vaak dat schade afhandeling slecht geregeld is. dus dit is een verbeterpunt. betere info richting klant ten tijde van de schadeafhandeling zou negatief geluid waarschijnlijk wegnemen.

Het aantal jaren rijbewijs van de hoofdbestuurder wordt geen rekening gehouden en kan niet opgegeven worden indien de verzekeringen op naam van echtgenote staan.

Ik doe deze ervaring mededelen op basis van een offerte. Ik heb mijn gegevens ingevuld, en ben tot de conclusie gekomen dat Inshared krankzinnig hoge tarieven rekent voor een motorverzekering. Hierbij heb ik twee motoren en beginnend bestuurder als voorbeeld gebruikt. de eerste was een ducati monster 800cc 2011, te Nieuw Vennep. Hiervan was de prijs 150 euro per maand. Bij mijn eigen verzekering is dit 120 euro. Daarnaast heb ik een Aprilia pegaso uit 660cc 2007 te Amsterdam gebruikt. Hiervoor betaal ik bij mijn huidige (en bij de meeste verzekeraars) 60 euro per maand. Bij inshared is dit maar liefst 180 euro per maand! Hierbij heb ik bij mijn eigen verzekering meer dekking. Mijn advies? Blijf heel ver weg van deze verzekering!

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen