HEMA Motorverzekering

★★☆☆☆ 4.3/10 (2 reviews)

Logo verzekeraar HEMA

HEMA Verzekeringen treedt in samenwerking met Achmea op als bemiddelaar in verzekeringsproducten en adviseert niet over deze producten.

Voordelen van HEMA:

  • Altijd lage premies
  • Complete dekking
  • Voorwaarden in begrijpelijke taal
  • Dagelijks opzegbaar
  • Snel online uw premie berekenen en afsluiten
  • Zelf eenvoudig uw wijzigingen doorvoeren in de online polismap

Voordelen van deze motorverzekering:

  • Direct hoge no-claimkorting
  • Dekking zelf samen te stellen
  • Voorwaarden in begrijpelijke taal

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal! 

> Meer over Zeker.com

Vast lasten vergelijken

Ervaringen met de HEMA Motorverzekering

Ik heb mijn motor verzekerd bij Hema, na aankoop van een tweede motor heb ik deze motor ook verzekerd bij de Hema. Hema bied een 3 maanden opzeg termijn (Althans dat wordt zo via de site gecommuniceerd naar de gebruiker) Deze optie heb ik gebruikt omdat de oude motor binnen drie maanden werd verkocht. Helaas blijkt deze optie niet juist uit te pakken, want de motorverzekering van de oude motor is binnen 1 maand stop gezet. Erg verwarrend en hierdoor grote boete gehad van de RDW. Let op bij het afnemen van een Hema verzekering, lees alles HEEL GOED maak screen shots met de gemaakte keuzes, want hema Vind deze optie heel logisch en dat is het niet

Mijn motor is nu al ruim 2 maanden terug gestolen, ik heb alles opgestuurd (papieren sleutels etc ) en Dekra heeft alles behandeld alleen nu wacht ik al ruim een maand op mijn geld van Hemaverzekering, je kunt ze niet bereiken over de telefoon en de 4 e-mails die ik heb verstuurd worden ook niet beantwoordt. Telkens als ik ze te pakken krijg via de telefoonnummer die je normaal gesproken bij schade hoort te bellen vertellen ze me dat ik moet afwachten en dat er een spoednotitie van is gemaakt. nou dat heb ik nu al letterlijk 6x gehoord ( vandaag de 6e x ) ik word er helemaal gek van, de motorzaak wacht op bericht zodat hij mijn vervangende motor kan klaarmaken, ik bedoel wanneer ze premie innen dan is het altijd stipt op tijd en wanneer ik het ongeluk heb dat mijn motor gestolen wordt dan moet ik opeens 2 maanden wachten.. Kortom niet aan te raden deze verzekering, je krijgt niemand aan de lijn en je moet ze maar emailtjes sturen die niet beantwoordt worden…nou top!!

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen