HEMA Motorverzekering

De motorverzekering van HEMA Verzekeringen zijn als volgt gewaardeerd:

HEMA Verzekeringen treedt in samenwerking met Achmea op als bemiddelaar in verzekeringsproducten en adviseert niet over deze producten.

Speciale tips & aanbiedingen bij deze HEMA verzekering

 • Stapel je verzekeringen voor korting

  HEMA HEMA Motorverzekering Actie Stapel je verzekeringen voor korting

  Hoe meer schadeverzekeringen je bij HEMA hebt lopen, hoe meer korting je ontvangt op je totale maandpremie. Je kunt zelf kiezen welke verzekeringen jij wilt stapelen. Dit kunnen ook twee dezelfde verzekeringen zijn, bijvoorbeeld wanneer je twee huisdieren of twee auto’s wilt verzekeren.
  Zodra je één extra verzekering afsluit, krijg je over beide verzekeringen 2,5% korting. Bij drie verzekeringen ontvang je 5% korting.
  Je kunt tot 15% korting stapelen.

Voordelen van een HEMA Motorverzekering

Voordelen van deze motorverzekering:
 • Direct hoge no-claimkorting
 • Dekking zelf samen te stellen
 • Voorwaarden in begrijpelijke taal
Voordelen van HEMA:
 • Altijd lage premies
 • Complete dekking
 • Voorwaarden in begrijpelijke taal
 • Dagelijks opzegbaar
 • Snel online uw premie berekenen en afsluiten
 • Zelf eenvoudig uw wijzigingen doorvoeren in de online polismap

Deze informatie wordt verstrekt door HEMA en valt daarom onder de verantwoordelijkheid van deze motorverzekeraar. Meer informatie...

Kies de verzekering die het beste aansluit op je wensen

Vergelijk de HEMA Motorverzekering met andere motorverzekeringen.

Je bekijkt nu: Best beoordeeld:
HEMA Motorverzekering Ervaringen InShared Motorverzekering Ervaringen
Waardering:
Klantbeoordeling: Mijn motor is nu al ruim 2 maanden terug gestolen, ik heb alles opgestuurd (papieren sleutels etc ... Makkelijk af te sluiten en goedkoop. In mijn geval alleen WA !
Meer...

Bekijk gerelateerde media

Deze video's zijn niet afkomstig van Zeker.com. De oorspronkelijke auteur is daarom verantwoordelijk voor de inhoud.

Onafhankelijke beoordelingen van motorverzekeringen bij HEMA


Vermeldingen en recensies van HEMA

Ontdek verdere meningen die er zijn over HEMA:

SAMR
De HEMA wordt is volgens de jury een terechte nummer twee, die wordt geroemd om de uitstekende service, het brede en vooral ook originele assortiment en de kwalitatief goede producten.
SAMR op 24 September 2009 over de HEMA Motorverzekering en werd daarbij uitgeroepen tot nummer 2 bij Het klantvriendelijkste Bedrijf van Nederland 2009
Thuiswinkel.org
HEMA is op 30 March 2009 door Thuiswinkel.org winnaar van de publieksprijs in de categorie Warenhuizen bij de Thuiswinkel Awards 2009.
SAMR
HEMA is op 30 September 2008 door SAMR uitgeroepen tot Klantvriendelijkste Bedrijf van Nederland 2008 in de categorie Warenhuizen.
Thuiswinkel.org
HEMA.nl is een zeer volledige site die prettig navigeert en naadloos aansluit bij wat HEMA is en wil zijn. Als bezoeker krijg je meteen het HEMA-gevoel. Dat is een unieke prestatie. Het team achter HEMA.nl heeft niet de zoveelste webwinkel gerealiseerd, de site is écht HEMA. Dit getuigt van inventiviteit, originaliteit en creativiteit.
Thuiswinkel.org op 27 March 2008 over de HEMA Motorverzekering en werd daarbij winnaar van de vakprijs bij Thuiswinkel Awards 2008
Meer tonen...
Thuiswinkel.org
HEMA is op 19 December 2000 door Thuiswinkel.org voorzien van het Thuiswinkel Waarborg.
Minder tonen...

Ervaringen met de HEMA Motorverzekering

Gemiddelde klantbeoordeling

(2 ervaringen)

Ja, ik ben positief over de motorverzekering van HEMA

Ben je wel tevreden over deze verzekering? Reageer dan meteen!

Nee, ik zou een HEMA Motorverzekering niet aanbevelen

uit Rijnsburg zegt op 6 September 2017:

Ik heb mijn motor verzekerd bij Hema, na aankoop van een tweede motor heb ik deze motor ook verzekerd bij de Hema. Hema bied een 3 maanden opzeg termijn (Althans dat wordt zo via de site gecommuniceerd naar de gebruiker) Deze optie heb ik gebruikt omdat de oude motor binnen drie maanden werd verkocht. Helaas blijkt deze optie niet juist uit te pakken, want de motorverzekering van de oude motor is binnen 1 maand stop gezet. Erg verwarrend en hierdoor grote boete gehad van de RDW. Let op bij het afnemen van een Hema verzekering, lees alles HEEL GOED maak screen shots met de gemaakte keuzes, want hema Vind deze optie heel logisch en dat is het niet

uit Amsterdam zegt op 31 January 2012:

Mijn motor is nu al ruim 2 maanden terug gestolen, ik heb alles opgestuurd (papieren sleutels etc ) en Dekra heeft alles behandeld alleen nu wacht ik al ruim een maand op mijn geld van Hemaverzekering, je kunt ze niet bereiken over de telefoon en de 4 e-mails die ik heb verstuurd worden ook niet beantwoordt. Telkens als ik ze te pakken krijg via de telefoonnummer die je normaal gesproken bij schade hoort te bellen vertellen ze me dat ik moet afwachten en dat er een spoednotitie van is gemaakt.

nou dat heb ik nu al letterlijk 6x gehoord ( vandaag de 6e x ) ik word er helemaal gek van, de motorzaak wacht op bericht zodat hij mijn vervangende motor kan klaarmaken, ik bedoel wanneer ze premie innen dan is het altijd stipt op tijd en wanneer ik het ongeluk heb dat mijn motor gestolen wordt dan moet ik opeens 2 maanden wachten.. Kortom niet aan te raden deze verzekering, je krijgt niemand aan de lijn en je moet ze maar emailtjes sturen die niet beantwoordt worden...nou top!!


Jouw mening telt ook. Deel je reactie dus met anderen!


Deze verzekering beoordelen