Univé Motorverzekering

De motorverzekering van Univé Verzekeringen zijn als volgt gewaardeerd:

Bij Univé Verzekeringen, de verzekeraar zonder winstoogmerk, kunt u terecht voor al uw schadeverzekeringen, zorgverzekeringen en levensverzekeringen.

Voordelen van een Univé Motorverzekering

Voordelen van deze motorverzekering:
  • Je profiteert van een zeer gunstige nieuwwaarderegeling
  • Ben je 40 jaar of ouder? Dan profiteer je direct van 12% premiekorting
  • Accessoires (tot €500,) en schade aan je motorkleding en helm (tot €500, per persoon) zijn bij WA Beperkt casco en WA Volledig casco gratis meeverzekerd
  • Al een auto of andere motor bij Univé verzekerd? Dan kan je no-claimkorting voor de nieuw te verzekeren motor oplopen tot 75%
  • Géén alarmplicht, wél 25% korting op de casco premie als je een SCM-goedgekeurd alarm hebt
Voordelen van Univé:
  • Geen winstoogmerk en daardoor een lage premie
  • Tot 15% premiekorting
  • Uitgebreide verzekeringen
  • Snelle schade-afhandeling

Deze informatie wordt verstrekt door Univé en valt daarom onder de verantwoordelijkheid van deze motorverzekeraar. Meer informatie...

Kies de verzekering die het beste aansluit op je wensen

Vergelijk de Univé Motorverzekering met andere motorverzekeringen.

Je bekijkt nu: Best beoordeeld:
Univé Motorverzekering Ervaringen InShared Motorverzekering Ervaringen
Waardering:
Klantbeoordeling: Tijdens aanvraag is mijn gloednieuwe motor gestolen, dus had alleen een voorlopige dekking. Unive ... Wat ik heel prettig vind is de snelle service, maar aan de duidelijkheid kan nog wat verbeteren. Z...
Meer...

Bekijk gerelateerde media

Deze video's zijn niet afkomstig van Zeker.com. De oorspronkelijke auteur is daarom verantwoordelijk voor de inhoud.

Onafhankelijke beoordelingen van motorverzekeringen bij Univé


Vermeldingen en recensies van Univé

Ontdek verdere meningen die er zijn over Univé:

Dutch Customer Perfomance Index
Univé is in de Customer Performance Awards van 2 February 2012 door Dutch Customer Perfomance Index als 1ste geëindigd in de categorie Financiële dienstverleners.
SAMR
Univé is op 27 September 2011 door SAMR uitgeroepen tot Klantvriendelijke bedrijf van Nederland in de categorie Verzekeraar.
BearingPoint
Univé is in de Customer Centric DNA Awards van 24 May 2011 door BearingPoint als winnaar geëindigd in de categorie Verzekeraars.
Dutch Customer Perfomance Index
Univé is in de Customer Performance Awards van 2 February 2011 door Dutch Customer Perfomance Index als 3de geëindigd in de categorie Financiële dienstverleners.
Meer tonen...
SAMR
Univé is op 3 November 2010 door SAMR uitgeroepen tot Klantvriendelijke Bedrijf van Nederland 2010 in de categorie Verzekeraars.
CCMA
De goede pers in het algemeen, de recent door Univé gewonnen prijzen en de goede resultaten uit externe onderzoeken liggen hieraan ten grondslag, evenals de klantfocus en de zorg voor medewerkers in het kader van medewerkertevredenheid.
CCMA op 18 February 2010 over de Univé Motorverzekering en werd daarbij Winnaar van de 4de CCMA Pluim
Dutch Customer Perfomance Index
Univé is in de Customer Performance Awards van 20 January 2010 door Dutch Customer Perfomance Index als 1ste geëindigd in de categorie Financiële dienstverleners.
SAMR
Univé is op 22 September 2009 door SAMR uitgeroepen tot Klantvriendelijke Bedrijf van Nederland in de categorie Verzekeraar.
De Nederlandse Verzekeringsawards
Univé is op 11 June 2009 door De Nederlandse Verzekeringsawards beloond met een Gouden Schild voor MVO.
High Value
Univé is op 1 March 2009 door High Value als hoogste gewaardeerd bij de Financial Trust Index in de categorie Zorgverzekeraars.
Minder tonen...

Ervaringen met de Univé Motorverzekering

Gemiddelde klantbeoordeling

(4 ervaringen)

Ja, ik ben positief over de motorverzekering van Univé

uit Rosmalen zegt op 27 May 2013:

Ja, ik zou de verzekering zeker aanbevelen. Een ongeval met de motorfiets heb ik gelukkig nog niet meegemaakt. Maar hiervoor had ik een bromfiets/scooter-verzekering bij Unive (met rechtsbijstand) en helaas wel een ongeval meegemaakt.
Ik reed met mijn Piaggio (snor) op het fietspad waar ik voorrang had (het was een voorrangsweg voor fietsers c.q. snorfietsers), bij een kruispunt reed ik gewoon rechtdoor en een auto had mij bij het afslaan over het hoofd gezien en schepte mij.
Het gevolg was flinke schade aan mijn scooter en gelukkig alleen beetje pijn in mijn rechterarm.
De betreffende automobilist en ik hadden netjes een schadeformulier ingevuld, en ik had het formulier opgestuurd naar de verzekering.
Voor de rest wachtte ik maar gewoon af, omdat ik onbekend was met de procedure van afhandeling bij schadeongevallen.
Een week later (ik weet niet precies wanneer), werd ik gebeld door mijn verzekering. Een rechtsbijstand-medewerker had de zaak op zich genomen (zonder dat ik ernaar had gevraagd, stukje service!) en zou mij helpen met het aansprakelijk stellen van de tegenpartij (want uit het schadeformulier was volgens diegene duidelijk dat de tegenpartij schuldig was). De rechtsbijstandmedewerker vroeg hoe het met mij ging en of ik letselschade had of door het ongeval mijn werk/hobby's niet meer kon doen. Het antwoord was dat ik last had van mijn rechterarm en dat resulteerde dat mijn verzekering een letselschadevergoeding zou vragen voor de geleden schade. Daarnaast werd er ook aan mij gevraag of ik kledingschade had, maar dat antwoord was nee. Veel hoefde ik niet te doen erna, want hij zou alles regelen. Ik kreeg een brief van OHRA (verzekering tegenpartij) dat zij samen met mijn verzekering het zouden regelen. Ik moest alleen een afspraak met mijn dealer maken die dan een schaderapport zou opstellen en die dan laten goedkeuren door het CED.
Zo gezegd zo gedaan en door de dealer is de scooter total-loss verklaard. Een korte tijd erop kreeg ik bericht dat ik schadeloos werd gesteld en alles vergoed zou krijgen, ik mocht kiezen voor de dagwaarde en de scooter dan verliezen, of de dagwaarde min de restwaarde van de scooter, dan mocht ik de scooter houden. Ik koos voor het eerste. Ik kreeg binnen enkele weken het geld gestort van de verzekering en moest nog een deel (de restwaarde) ophalen bij de dealer. Daar kwam ik achter dat ik zelf de taxatiekosten moest betalen, terwijl ik eerder had begrepen dat ik de kosten niet zelf hoefde te betalen. Ik contacteerde mijn rechtsbijstand, en kwam tot een verlossend antwoord. Er werd mij verteld dat je het inderdaad eerst zelf moet betalen, maar dat je het daarna kon declareren (ik had het eerst verkeerd begrepen). Het enige wat ik hoefde te doen was doorgeven wat het bedrag was en mijn rechtsbijstand zou de verzekering van de tegenpartij contacteren en het bedrag opeisen. Zo gezegd zo gedaan, en enkele dagen erna kreeg ik het bedrag op mijn rekening gestort. Ik kreeg nog een mailtje of alles in orde was, en zo ja dat de zaak dan gesloten is. Mocht dat niet zijn, dan moest ik gewoon contact opnemen. Daarmee gezegd, was de zaak gewoon klaar.
Ik ben dus goed geholpen, alles werd duidelijk, en ze hebben zelf extra werk verricht zonder dat ik erom vroeg. Top dus! Ook het contact liep goed, eerst bellen als alles nog vers is, naarmate het meer gaat om administratieve handelingen werd er meer emails gebruikt. Dit hebben ze denk ik gedaan omdat dingen dan op papier staan. Dus nog steeds TOP!

zegt op 27 January 2011:

In september 2010 een flinke schade gehad, bijna a 9000,-, en deze was in 10 dagen geregeld! Echt super. Nog nooit meegemaakt bij een andere verzekeraar (helaas al eerder schade gehad). Snelle schade afwikkeling en ook erg zorgzaam.

Nee, ik zou een Univé Motorverzekering niet aanbevelen

uit Wormerveer zegt op 5 June 2015:

Zeer slechte maatschapij.
12 jaar ben ik verzekerd geweest bij unive
Regelmatig niet kloppende prijzen voor toen ze over gingen op een nieuw systeem.
Maar als klap op de vuurpijl hebben ze mijn verzekering door een fout stop gezet een foutje geven ze ook eerlijk toe. Helaas heb ik 400 euro boete gehad van de rdw en unive geeft geen thuis en willen dit niet rechtzetten voor mij om te huilen....
Harde werker nooit schulden maar 400 euro spaargeld weg bedankt unive !!

uit Den haag zegt op 8 October 2013:

Tijdens aanvraag is mijn gloednieuwe motor gestolen, dus had alleen een voorlopige dekking. Unive keert NIET uit. Ben nu 12000 euro kwijt. Wat heeft een voorlopige dekking nu voor zin?
Weet waar je aan begint!!! Een gewaarschuwd mens telt voor 2


Jouw mening telt ook. Deel je reactie dus met anderen!


Deze verzekering beoordelen