Nationale-Nederlanden Motorverzekering

★★☆☆☆ 5.1/10 (2 reviews)

Logo verzekeraar Nationale-Nederlanden

Nationale-Nederlanden is met ruim 5 miljoen particuliere en zakelijke klanten een van de grootste en meest toonaangevende verzekeraars van Nederland.

Voordelen van deze motorverzekering:

  • Premiekorting wanneer de motor het tweede motorrijtuig is dat bij Nationale-Nederlanden wordt verzekerd
  • Schade aan helm, kleding en diverse accessoires meeverzekerd tot €500
  • Dag en nacht gratis hulp bij een ongeval in binnen- of buitenland

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal! 

> Meer over Zeker.com

Vast lasten vergelijken

Ervaringen met de Nationale-Nederlanden Motorverzekering

Motor gesloten. Wacht al 3 maanden op antwoord. Ze zouden me 4x terug bellen en is natuurlijk niet gebeurd. Ze zoeken redenen om niet uit te betalen. Ik raad u aan om uw voertuig hier niet te verzekeren!

Bij afhandeling van schade als gevolg van modder op de weg is motorrijder altijd 2 keer slachtoffer omdat wegbeheerders de veroorzakers niet aanpakken en overheidsinstanties geen proces verbaal opmaken. De hoeveelheden modder op de weg tijdens de oogstperiode wordt jaarlijks groter en de waarschuwingsborden worden bijna niet geplaatst. Verzekeraars moeten hierover samen een vuist maken richting overheid.

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen