Europeesche Motorverzekering

Is onderdeel van ASR Nederland Ervaringen

De motorverzekering van Europeesche Verzekeringen zijn als volgt gewaardeerd:

Europeesche Verzekeringen is dé vrijetijdsverzekeraar, een echte specialist in het verzekeren van risico's die mensen lopen op reis en in hun vrije tijd.

Voordelen van een Europeesche Motorverzekering

Voordelen van deze motorverzekering:
  • De gemakkelijke motorverzekering voor elk type motor
  • Tweedehands motor tegen aankoopwaarde verzekerd
  • Minder betalen dankzij winterstoptarief of zomertijdtarief
Voordelen van Europeesche:
  • Direct online verzekerd
  • De specialist in reis- en recreatieverzekeringen
  • Geen opzegtermijn
  • Online opzegbaar

Deze informatie wordt verstrekt door Europeesche en valt daarom onder de verantwoordelijkheid van deze motorverzekeraar. Meer informatie...

Kies de verzekering die het beste aansluit op je wensen

Vergelijk de Europeesche Motorverzekering met andere motorverzekeringen.

Je bekijkt nu: Best beoordeeld:
Europeesche Motorverzekering Ervaringen InShared Motorverzekering Ervaringen
Waardering:
Klantbeoordeling: Ik heb een goede ervaring met de motorverzekering van de Europeesche verzekeringen en daarom schri... Tweede motor in de verzekering, moet dan wel een nieuwe verzekering afsluiten, kon niet overschrij...
Meer...

Bekijk gerelateerde media

Deze video's zijn niet afkomstig van Zeker.com. De oorspronkelijke auteur is daarom verantwoordelijk voor de inhoud.

Ervaringen met de Europeesche Motorverzekering

Gemiddelde klantbeoordeling

(7 ervaringen)

Ja, ik ben positief over de motorverzekering van Europeesche

uit Baarn zegt op 29 October 2012:

Ik heb deze verzekering gekozen omdat ik de verzekering standaard kon stoppen in de winter als ik toch niet op mijn Kawa rijd. Vorige week zelfs een berichtje gekregen van de Europeesche over het winterklaar maken van mijn motor! de mensen denken echt met je mee, top gewoon.

zegt op 25 September 2010:

Ik ben erg tevreden over de motorverzekering van de Europeesche. Ze zijn niet duur en boden ons meteen de pakketpolis aan toen we met een tweede motor kwamen. Omdat er een motor kapot was hebben we een oude motor i.p.v. De kapotte inde verzekering kunnen doen totdat de andere weer gerepareerd was. Daarna werd het netjes omgewisseld. Bovendien kregen we in de loop van de tijd voor beide motoren ook nog ter verwelkoming een poetspakket toegestuurd.
Op mailtjes reageren ze meteen en erg vriendelijk.

zegt op 17 September 2010:

Europeesche Verzekeringen is een verzekering voor uw reis, recreatie, zakelijke ( business travel ed ), oldtimer- en motorverzekering en is de grootste op dit gebied dus gespecialiseerd in de reisverzekering en de aanverwante zaken en dus geschikt voor iemand die dit wil en gaat afsluiten of al gedaan heeft. Veel know-how heeft de Europeesche Verzekering hiervan.

zegt op 18 June 2010:

Ik heb al 10 jaar mijn motorrijbewijs en heb al tal van motorverzekeringen gehad. Maar omdat ik wat wil bezuinigen voor de crisis ben ik op zoek gegaan naar een nieuwe motorverzekeraar. Bij mijn motorclub rade zij Europeesche verzekeringen aan. Bij deze bekende motorverzekeraar ben ik toen mijn premie gaan berekenen.

De premie die ik bij de Europeesche moest betalen was 22,60 goedkoper per maand dan mijn oude verzekeraar. De voorwaarden waren exact het zelfde dus het was gewoon goedkoper bij de Europeessche. Uitteraard heb ik bij meerdere verzekeraars mijn premie berekend. Maar bij de Europeesche was ik toch echt het goedkoopste uit.

zegt op 16 December 2009:

Ik heb een goede ervaring met de motorverzekering van de Europeesche verzekeringen en daarom schrijf ik ook deze review. Sinds een jaartje ofzo heb ik een motor met daarbij een motorverzekering bij de eerder genoemde motorverzekerings verzekeraar. Mijn motor was laatst opgewaaid of misschien wel opgegooid, maar hij was omgevallen. Daardoor zaten er allemaal krassen op me 1jaar oude motor en was de kap gescheurd! Ik nam hiervoor contact op met de Europeesche Verzekeringen omdat de schade wel hoog zal uitpakken. De afhandeling ging eigenlijk heel goed, ik kreeg alles gewoon vergoed en inmiddels is mijn motor weer zo goed als nieuw. Dikke pluim voor de Europeesche!

Nee, ik zou een Europeesche Motorverzekering niet aanbevelen

uit Deventer zegt op 6 February 2018:

Heel erg vervelend. Verzekering afgesloten via Velten verzekeringsgroep, maar als je na 3 weken eindelijk de polis mag ontvangen laat men de RDW melding nog even op de stapel liggen!!!! Gevolgen laten zich raden: Bij de RDW worden nieuw aangekochte motoren om de 14 dagen gecontroleerd!!!
Geen verzekering aangemeld, dan direct dreiging met een boete!!!
Heel erg leuk begin om op die manier je nieuwe motor te gaan rijden!!!

uit Scgiedam zegt op 29 April 2014:

Mijn motorfiets is gestolen 7 maart en wordt sindsdien langdurig aan het lijntje gehouden! Ik ben all-risk verzekerd maar voor er ook maar een expert was om de schade op te nemen waren er al 25 van de gestelde 30 wachtdagen voorbij! Hierna moest er op dat rapport gewacht worden wat na 50 dagen eindelijk rond was. Toen kwam de akte van overdracht die inmiddels getekend is en ontvangen maar krijg steeds het antwoord meneer komt vanzelf wel u moet geduld hebben??? Ongelooflijk! Arrogante onbeleefde mensen zonder enige empathie!


Jouw mening telt ook. Deel je reactie dus met anderen!


Deze verzekering beoordelen