Europeesche Motorverzekering

★★★☆☆ 6/10 (7 reviews)

Logo verzekeraar Europeesche

Europeesche Verzekeringen is dé vrijetijdsverzekeraar, een echte specialist in het verzekeren van risico’s die mensen lopen op reis en in hun vrije tijd.

Voordelen van Europeesche:

  • Direct online verzekerd
  • De specialist in reis- en recreatieverzekeringen
  • Geen opzegtermijn
  • Online opzegbaar

Voordelen van deze motorverzekering:

  • De gemakkelijke motorverzekering voor elk type motor
  • Tweedehands motor tegen aankoopwaarde verzekerd
  • Minder betalen dankzij winterstoptarief of zomertijdtarief

Europeesche Verzekeringen is een merk van a.s.r. Nederland.

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal! 

> Meer over Zeker.com

Vast lasten vergelijken

Ervaringen met de Europeesche Motorverzekering

Heel erg vervelend. Verzekering afgesloten via Velten verzekeringsgroep, maar als je na 3 weken eindelijk de polis mag ontvangen laat men de RDW melding nog even op de stapel liggen!!!! Gevolgen laten zich raden: Bij de RDW worden nieuw aangekochte motoren om de 14 dagen gecontroleerd!!! Geen verzekering aangemeld, dan direct dreiging met een boete!!! Heel erg leuk begin om op die manier je nieuwe motor te gaan rijden!!!

Mijn motorfiets is gestolen 7 maart en wordt sindsdien langdurig aan het lijntje gehouden! Ik ben all-risk verzekerd maar voor er ook maar een expert was om de schade op te nemen waren er al 25 van de gestelde 30 wachtdagen voorbij! Hierna moest er op dat rapport gewacht worden wat na 50 dagen eindelijk rond was. Toen kwam de akte van overdracht die inmiddels getekend is en ontvangen maar krijg steeds het antwoord meneer komt vanzelf wel u moet geduld hebben??? Ongelooflijk! Arrogante onbeleefde mensen zonder enige empathie!

Ik heb deze verzekering gekozen omdat ik de verzekering standaard kon stoppen in de winter als ik toch niet op mijn Kawa rijd. Vorige week zelfs een berichtje gekregen van de Europeesche over het winterklaar maken van mijn motor! de mensen denken echt met je mee, top gewoon.

Ik ben erg tevreden over de motorverzekering van de Europeesche. Ze zijn niet duur en boden ons meteen de pakketpolis aan toen we met een tweede motor kwamen. Omdat er een motor kapot was hebben we een oude motor i.p.v. De kapotte inde verzekering kunnen doen totdat de andere weer gerepareerd was. Daarna werd het netjes omgewisseld. Bovendien kregen we in de loop van de tijd voor beide motoren ook nog ter verwelkoming een poetspakket toegestuurd. Op mailtjes reageren ze meteen en erg vriendelijk.

Europeesche Verzekeringen is een verzekering voor uw reis, recreatie, zakelijke ( business travel ed ), oldtimer- en motorverzekering en is de grootste op dit gebied dus gespecialiseerd in de reisverzekering en de aanverwante zaken en dus geschikt voor iemand die dit wil en gaat afsluiten of al gedaan heeft. Veel know-how heeft de Europeesche Verzekering hiervan.

Ik heb al 10 jaar mijn motorrijbewijs en heb al tal van motorverzekeringen gehad. Maar omdat ik wat wil bezuinigen voor de crisis ben ik op zoek gegaan naar een nieuwe motorverzekeraar. Bij mijn motorclub rade zij Europeesche verzekeringen aan. Bij deze bekende motorverzekeraar ben ik toen mijn premie gaan berekenen. De premie die ik bij de Europeesche moest betalen was 22,60 goedkoper per maand dan mijn oude verzekeraar. De voorwaarden waren exact het zelfde dus het was gewoon goedkoper bij de Europeessche. Uitteraard heb ik bij meerdere verzekeraars mijn premie berekend. Maar bij de Europeesche was ik toch echt het goedkoopste uit.

Ik heb een goede ervaring met de motorverzekering van de Europeesche verzekeringen en daarom schrijf ik ook deze review. Sinds een jaartje ofzo heb ik een motor met daarbij een motorverzekering bij de eerder genoemde motorverzekerings verzekeraar. Mijn motor was laatst opgewaaid of misschien wel opgegooid, maar hij was omgevallen. Daardoor zaten er allemaal krassen op me 1jaar oude motor en was de kap gescheurd! Ik nam hiervoor contact op met de Europeesche Verzekeringen omdat de schade wel hoog zal uitpakken. De afhandeling ging eigenlijk heel goed, ik kreeg alles gewoon vergoed en inmiddels is mijn motor weer zo goed als nieuw. Dikke pluim voor de Europeesche!

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen