Kruidvat Aansprakelijkheidsverzekering

★★★☆☆ 0/10 (0 reviews)

Logo verzekeraar Kruidvat

Kruidvat biedt verzekeringen aan in alle winkels via folders. Klanten kunnen deze verzekeringen vervolgens zelf online afsluiten.

Voordelen van Kruidvat:

  • Online schade melden
  • Lage premie
  • Snelle service
  • Handige overstapservice

Voordelen van deze aansprakelijkheidsverzekering:

  • Verzekerd vanaf €2,63 per maand
  • Standaard werelddekking
  • Geen eigen risico

Onafhankelijke beoordelingen voor de Kruidvat Aansprakelijkheidsverzekering

De Kruidvat Aansprakelijkheidsverzekering is in de Consumentengids van 1 juli 2014 door Consumentenbond beoordeeld met een 8,1.

De Kruidvat Aansprakelijkheidsverzekering is in de Consumentengids van 1 januari 2013 door Consumentenbond beoordeeld met een 8,0.

De Kruidvat Aansprakelijkheidsverzekering is in de Consumentengids van 1 juni 2012 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,9.

De Kruidvat Aansprakelijkheidsverzekering is in de Geldgids van 1 september 2010 door Consumentenbond beoordeeld met een 8,5.

De Kruidvat Aansprakelijkheidsverzekering is in de Consumentengids van 1 november 2009 door Consumentenbond beoordeeld met een 8,3.

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal! 

> Meer over Zeker.com

Vast lasten vergelijken

Ervaringen met de Kruidvat Aansprakelijkheidsverzekering

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen