Kruidvat Rechtsbijstandverzekering

★★★☆☆ 6.2/10 (1 reviews)

Logo verzekeraar Kruidvat

Kruidvat biedt verzekeringen aan in alle winkels via folders. Klanten kunnen deze verzekeringen vervolgens zelf online afsluiten.

Voordelen van Kruidvat:

  • Online schade melden
  • Lage premie
  • Snelle service
  • Handige overstapservice

Voordelen van deze rechtsbijstandverzekering:

  • Verzekerd vanaf €4,45 per maand
  • Geen maximum voor kosten van rechtsbijstand
  • Vrije advocaatkeuze (indien nodig)

Onafhankelijke beoordelingen voor de Kruidvat Rechtsbijstandverzekering

De Kruidvat Rechtsbijstandverzekering is in de Consumentengids van 1 mei 2014 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,4.

De Kruidvat Rechtsbijstandverzekering is in de Consumentengids van 1 juli 2013 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,5.

De Kruidvat Rechtsbijstandverzekering is in de Consumentengids van 1 april 2012 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,4.

De Kruidvat Rechtsbijstandverzekering is in de Consumentengids van 1 juni 2011 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,3.

De Kruidvat Rechtsbijstandverzekering is in de Consumentengids van 1 juni 2010 door Consumentenbond beoordeeld met een 6,6.

De Kruidvat Rechtsbijstandverzekering is in de Consumentengids van 1 juni 2009 door Consumentenbond beoordeeld met een 4,6.

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal! 

> Meer over Zeker.com

Vast lasten vergelijken

Ervaringen met de Kruidvat Rechtsbijstandverzekering

Het is erg onduidelijk wat de basis rechtsbijstandverzekering wèl dekt. Het blijkt vrijwel niets te dekken. dan moet je maar uitbreiden met de modules A, B, C of D. Een strijd om schuldigheid aan doorrijden na aanrijding (van de weg gedrukt) blijkt niet gedekt, valt onder verkeersmodule. (rechter heeft mij vrijgesproken) Een schending van pirvacy door (ongeoorloofde) beveiligingscamera's in mijn woongebout valt niet onder privacy maar onder woning en is dus niet gedekt. Moet je maar weer in een aparte module verzekeren. Kortom: wazige basisdekking die telkens wordt afgewimpeld door verzekeraar Aegon.

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen