Beste aansprakelijkheidsverzekering Juli 2024 

Een schade is zo gemaakt. Wel zo fijn om dan goed verzekerd te zijn. Wat de beste aansprakelijkheidsverzekering (AVP) is, verschilt per persoon. Daarom is vergelijken zo belangrijk. Hieronder lees je meer over het vinden van de beste AVP.

usp1

De beste keuze staat bovenaan

Vergelijk en kies uit het beste aanbod speciaal voor jou geselecteerd op onze site.

usp2

Altijd de beste deal

Via onze vergelijkers ben je altijd verzekerd van de beste deal en bespaar je direct geld.

usp3

Duidelijke informatie

Bij ons vind je onafhankelijke en duidelijke productinformatie.

Top 5 beste aansprakelijkheidsverzekeringen

Top 5 populairste aansprakelijkheidsverzekeringen

Geschreven door
geschreven door Saskia Oegema
Geschreven door groot
Geschreven door Saskia Oegema
Saskia schrijft voor de financiële markt en verzekeringsbranche. Dit doet zij onder andere voor Zeker.com.
Lees meer over ons schrijfproces
Controle door
gecontroleerd door Femke Koning
Gecontroleerd door groot
Gecontroleerd door Femke Koning op 22 maart 2021
Femke Koning is senior content specialist. Sinds 2018 werkt zij in de verzekeringsbranche en schrijft zij over verzekeringen en financiële onderwerpen.
Lees meer over ons schrijfproces
Laatste update: 04 januari 2024

Laatste klantbeoordelingen

bijna 20 jaar heel veel premie betaald voor van alles en nog wat, met een huishouden met 5 (inmiddels) pubers; uiteraard een aantal claims gehad welke netjes zijn uitgekeerd, maar bij het aanvragen van een camperverzekering meent de maatschappij ineens dat we wel erg veel geclaimd hebben. Derhalve wordt de aanvraag niet gehonoreerd. Dus door jezelf goed te verzekeren (en dus ook goed te betalen), waarmee je dus het recht hebt schades te claimen, krijg je daarvoor een rebound doordat je als totale adres niets meer bij kunt verzekeren! Dat is dus de macht van de verzekeraars!

Het bedrijf TVM is een en al vriendjespolitiek. Vriendjes die er al jarenlang werken en elkaar mooie functies toeschuiven. Het zijn mensen met geen of weinig kwaliteiten. Met zo weinig mogelijk inzet proberen ze zo hun pensioen te halen. Nieuwkomers die goed presteren werken ze er met list en bedrog zo snel mogelijk uit. Anders moeten ze zelf veel te hard werken en/of valt het op dat de medewerkers die er al jarenlang werken eigenlijk weinig tot niets doen. MS is zo’n voorbeeld (zelfde voornaam als Rutte)

Je bent hier WA verzekerd maar dan houd ook alles op. De service is echt heel beroerd. Reageren amper tot niet op mails en als ze reageren houden ze in alles de boot af. Echt NUL service of begrip. Ze gaan er vanuit dat je als klant een expert bent op het gebied van schadeafhandeling en doen niets voor je. Als ik ze daar op wijs worden ze kortaf en bot, verwijzen naar allerlei regeltjes, afkortingen en ‘afspraken’, maar komen niet met enige service. Als je voor weinig geld je WA gedekt wilt hebben prima, maar als je bij schade iets aan menselijkheid en service verwacht moet je echt naar een andere verzekeraar gaan.

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen