Beste aansprakelijkheidsverzekering

Een schade is zo gemaakt. Wel zo fijn om dan goed verzekerd te zijn. Wat de beste aansprakelijkheidsverzekering (AVP) is, verschilt per persoon. Daarom is vergelijken zo belangrijk. Hieronder lees je meer over het vinden van de beste AVP.
Deze berekening is gemaakt op 21 jan 2021, met dekking € 2.500.000 voor een alleenstaande.

usp1

De beste keuze staat bovenaan

Vergelijk en kies uit het beste aanbod speciaal voor jou geselecteerd op onze site.

usp2

Altijd de beste deal

Via onze vergelijkers ben je altijd verzekerd van de beste deal en bespaar je direct geld.

usp3

Duidelijke informatie

Bij ons vind je onafhankelijke en duidelijke productinformatie.

Top 5 beste aansprakelijkheidsverzekeringen

Top 5 populairste aansprakelijkheidsverzekeringen

Laatste klantbeoordelingen

Ik had de auto van mijn ouders overgenomen. Om het ‘makkelijk’ te maken, besloot ik om bij dezelfde verzekeraar te gaan: VKG. Voorafgaand dat de auto overschreven werd op mijn naam al contact gehad met onze adviseur die in contact staat met VKG. Alles was prima en zodra de auto overgeschreven was zou alles in gang gezet worden. Polis had ik gekregen, machtiging getekend etc. Na 1,5 maand kreeg ik een waarschuwingsbrief binnen van de RDW: uw auto is niet verzekerd. Dat zorgde natuurlijk voor wat paniek, wat de auto werd dagelijks gebruikt en onverzekerd rondrijden is absoluut niet verantwoord. In alle haast maar een verzekering afgesloten bij FBTO op aanraden van een kennis omdat zij alles direct regelen, want ik had de auto wel nodig (het was weekend dus contact met adviseur was niet mogelijk). De volgende dag contact opgenomen met de adviseur met het bericht dat als mijn auto nog niet verzekerd is, dat ook niet meer nodig is wat ik zal bij FBTO en die hadden hun zaakjes netjes binnen een dag geregeld (inclusief aanmelding bij RDW etc.). Maar nee, mijn auto was wel verzekerd en ze kregen dit bericht wel vaker?! En ik had de machtiging en polis al ondertekend dus opzeggen kon niet meer (kan pas na een jaar, iets dat ook erg teleurstellend is). Dus ik FBTO maar opgezegd (binnen termijn). Weer 1,5 maand later is er nog steeds niks van mijn rekening afgeschreven en heb ik ook nog geen groene kaart ontvangen. Ik kijk weer op de RDW, blijkt de auto nog steeds niet als verzekerd geregistreerd! Ik weer achter mijn adviseur aan, die aangeeft alles correct aan VKG doorgegeven te hebben. Ze hebben VKG achter de vodden aangezeten en EINDELIJK was mijn auto dan geregistreerd bij RDW. Iets dat FBTO binnen 2 dagen geregeld had, moest hier 3 maanden (!!!) duren. De groene kaart heb ik ook eindelijk in de mail gehad, hopelijk binnenkort ook op de post. In november zou het ‘jaarcontract’ aflopen en die datum heb ik ook mooi in mijn agenda gezet, dan zorg ik dat ik weg ben bij VKG.

Veel te duur!,slechte service en gewoon geldklopperij van mensen die geen kant op kunnen!,maar ze willen u graag helpen ja!,hun kas ja

Als ik 0 sterren had kunnen geven, zou ik dat doen. Mijn vriendin moest het land verlaten na een periode van au-pair te zijn geweest voor een jaar in Nederland. Hierbij moest zij bij KLM een coronatest laten doen, keurig een mailtje gehad van OOM-verzekeringen dat dit simpel terug te claimen valt, doordat het een verplichting is om te vliegen. Vervolgens keurig netjes met pin afgerekend, de negatieve resultaten, de afspraakbevestiging en het de bonnetjes opgestuurd naar OOM-verzekeringen met een declaratie om vervolgens te horen te krijgen dat het geld niet teruggeëist kan worden totdat OOM een factuur heeft gezien. Daarbij hebben wij vermeld geen factuur te hebben ontvangen doordat het is afgerekend via pin om vervolgens door de medewerkers van OOM de deur dichtgesmeten te krijgen. Kortom, ongelofelijke on-klantvriendelijke service en wispelturige behandeling van de declaraties (bij de ene au-pair is er geen probleem en bij de ander wel). Ronduit inconsistent BAH.

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen