Beste aansprakelijkheidsverzekering

Een schade is zo gemaakt. Wel zo fijn om dan goed verzekerd te zijn. Wat de beste aansprakelijkheidsverzekering (AVP) is, verschilt per persoon. Daarom is vergelijken zo belangrijk. Hieronder lees je meer over het vinden van de beste AVP.

usp1

De beste keuze staat bovenaan

Vergelijk en kies uit het beste aanbod speciaal voor jou geselecteerd op onze site.

usp2

Altijd de beste deal

Via onze vergelijkers ben je altijd verzekerd van de beste deal en bespaar je direct geld.

usp3

Duidelijke informatie

Bij ons vind je onafhankelijke en duidelijke productinformatie.

Top 5 beste aansprakelijkheidsverzekeringen

Top 5 populairste aansprakelijkheidsverzekeringen

Geschreven door
geschreven door Saskia Oegema
Geschreven door groot
Geschreven door Saskia Oegema
Saskia schrijft voor de financiële markt en verzekeringsbranche. Dit doet zij onder andere voor Zeker.com.
Lees meer over ons schrijfproces
Controle door
gecontroleerd door Femke Koning
Gecontroleerd door groot
Gecontroleerd door Femke Koning op 22 maart 2021
Femke Koning is senior content specialist. Sinds 2018 werkt zij in de verzekeringsbranche en schrijft zij over verzekeringen en financiële onderwerpen.
Lees meer over ons schrijfproces
Laatste update: 05 januari 2023

Laatste klantbeoordelingen

mijn ervaring met deze zekurrrr zzp aansprakelijkheids verzekering,, is zeeer slecht!! ik raad deze niet\nooit aan!! er zijn betere verzekeraars want hier krijg je zeer weinig verzekering voor je geld!! als je niet oppast, zit je voor jaren in problemen!! ik heb schade ook gehad! en waar deze zeer lang over doen om iets duidelijk te krijgen van ze!!! slecht te bereiken, en zeer brutaal en dwingend aan de telefoon!!! nooit deze verzekeraar zekuuuuuuuuuurrrrrrrrrrrrr NIET!!!!!!!!

Gewoon een kut verzekeraar ben er 3 maand verzekerd geweest met een zzp verzekering en er is in die 3 maand ook gewoon verzekering betaald en krijg ik vandaag ineens bericht van ze dat ik per direct uit de verzekering ben gehaald om dat ik op een chalet park woon en dus helemaal niet verzekerd mocht zijn dus vraag ik of ik dan al dat geld terug kan krijgen want ja ben toch niet verzekerd geweest en dan wordt je afgebekt door die vrouw die er aan de telefoon zit die zegt dan nee sorry want het is stop gezet vanaf 07-12-22 daar zijn ze wel slim in heb per direct mijn zorgverzekering ook maar stop gezet en die van mijn vriendin ook hun krijgen geen rooie rot cent meer van ons en dan wordt er ook nog gezegd het staat in de voorwaarden die je van ons hebt gekregen dat je daar niet mag wonen nou heb het na gekeken en daar staat helemaal niks van in aleen dat je moet wonen in Nederland…..

Mijn zoon heeft schade gemaakt ik schade formulier ingevuld alles uitgelegd en dan werd ik gebeld moest alles opnieuw vertellen na 5 manden wachttijd kreeg email dat ik de verhaal opnieuw moet vertellen via email heb niet gedaan. Word niks vergoed. Ik ben zeer ontevreden en rad niemand bij ing aansprakelijk verzekering aansluiten. Nog maals hel slecht zeer zeer ontvreden

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen