Goedkoopste aansprakelijkheidsverzekering Mei 2024 

Als je schade hebt gemaakt, wil je dat dit wordt vergoed. Dit doe je met een AVP. Hieronder lees je alles over het vinden van de goedkoopste aansprakelijkheidsverzekering.
Vergelijk hieronder zelf de AVP, de goedkoopste staat altijd bovenaan.

usp1

De beste keuze staat bovenaan

Vergelijk en kies uit het beste aanbod speciaal voor jou geselecteerd op onze site.

usp2

Altijd de beste deal

Via onze vergelijkers ben je altijd verzekerd van de beste deal en bespaar je direct geld.

usp3

Duidelijke informatie

Bij ons vind je onafhankelijke en duidelijke productinformatie.

Top 5 beste aansprakelijkheidsverzekeringen

Top 5 populairste aansprakelijkheidsverzekeringen

Geschreven door
geschreven door Saskia Oegema
Geschreven door groot
Geschreven door Saskia Oegema
Saskia schrijft voor de financiële markt en verzekeringsbranche. Dit doet zij onder andere voor Zeker.com.
Lees meer over ons schrijfproces
Controle door
gecontroleerd door Femke Koning
Gecontroleerd door groot
Gecontroleerd door Femke Koning op 3 januari 2022
Femke Koning is senior content specialist. Sinds 2018 werkt zij in de verzekeringsbranche en schrijft zij over verzekeringen en financiële onderwerpen.
Lees meer over ons schrijfproces
Laatste update: 25 januari 2024

Laatste klantbeoordelingen

Het bedrijf TVM is een en al vriendjespolitiek. Vriendjes die er al jarenlang werken en elkaar mooie functies toeschuiven. Het zijn mensen met geen of weinig kwaliteiten. Met zo weinig mogelijk inzet proberen ze zo hun pensioen te halen. Nieuwkomers die goed presteren werken ze er met list en bedrog zo snel mogelijk uit. Anders moeten ze zelf veel te hard werken en/of valt het op dat de medewerkers die er al jarenlang werken eigenlijk weinig tot niets doen. MS is zo’n voorbeeld (zelfde voornaam als Rutte)

Je bent hier WA verzekerd maar dan houd ook alles op. De service is echt heel beroerd. Reageren amper tot niet op mails en als ze reageren houden ze in alles de boot af. Echt NUL service of begrip. Ze gaan er vanuit dat je als klant een expert bent op het gebied van schadeafhandeling en doen niets voor je. Als ik ze daar op wijs worden ze kortaf en bot, verwijzen naar allerlei regeltjes, afkortingen en ‘afspraken’, maar komen niet met enige service. Als je voor weinig geld je WA gedekt wilt hebben prima, maar als je bij schade iets aan menselijkheid en service verwacht moet je echt naar een andere verzekeraar gaan.

Blijf AJB héél ver weg van deze verschrikkelijke ” rechtsbijstandsverzekering”, mijn dochtertje en ik die zeer ernstig long covid syndrom hebben zijn nog nooit op zó’n schofterige wijze behandeld als door deze ” juristen”. DOE HET NIET en zoek ajb naar een humaan bedrijf!!

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen