SNS Aansprakelijkheidsverzekering

★★★☆☆ 6.4/10 (2 reviews)

Logo verzekeraar SNS

SNS biedt hoogwaardige internetdiensten en innovatieve producten op het gebied van hypotheken, sparen, beleggen, betalen, lenen en verzekeren.

Voordelen van deze aansprakelijkheidsverzekering:

  • Letselschade verzekerd tot €1,25 miljoen
  • Geldig in binnen- en buitenland
  • Lage premie: vanaf €3,03

Onafhankelijke beoordelingen voor de SNS Aansprakelijkheidsverzekering

De SNS Aansprakelijkheidsverzekering is in de Consumentengids van 1 maart 2019 door Consumentenbond beoordeeld met een 6,5.

De SNS Aansprakelijkheidsverzekering is in de Consumentengids van 1 juli 2016 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,2.

De SNS Aansprakelijkheidsverzekering is in de Consumentengids van 1 juli 2014 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,2.

De SNS Aansprakelijkheidsverzekering is in de Consumentengids van 1 januari 2013 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,2.

De SNS Aansprakelijkheidsverzekering is in de Consumentengids van 1 juni 2012 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,9.

De SNS Aansprakelijkheidsverzekering is in de Consumentengids van 1 november 2009 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,2.

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal! 

> Meer over Zeker.com

Vast lasten vergelijken

Ervaringen met de SNS Aansprakelijkheidsverzekering

Naar aanleiding van aangebrachte schade aan stoel een indicatie aangeven (naast foto’s). Na behandeling geeft SNS na overmaking van € 80,— dat schade is afgehandeld. Als je daarna uitleg vraagt waarom de werkelijke schade €140,— niet wordt uitgekeerd, geeft medewerker aan dat het is obv de dagwaarde. Naast dat deze aangeeft het niet de bedoeling is dat ik met de verzekeringspremie een nieuwe inboedel aanschaf (met 80,—)? Blijkbaar wil het volmachtkantoor het verschil tussen gedeclareerde schade bij SNS en het uitgekeerde bedrag zelf in zijn zak houden (verdienmodel) Ook geeft schadebehandelaar (van volmachtkantoor) dat het niet de bedoeling is dat een SNS servicemedewerker zijn cq enige mening geeft over de krenterige uitkering. Duidelijk is dat met aansprakelijkheidsverzekering van SNS alleen maar geld verdiend moet worden en zo weinig mogelijk uitgekeerd wordt

Zeer slechte service. Na het melden van de schade heb ik een week niks gehoord. Daarna kreeg ik de melding dat ik mijn schade naar een andere email adres moest toesturen. Nadat ik dat gedaan had, kreeg ik ruim een maand geen antwoord. Hierna belde ik na de SNS verzekering en toen kon het ineens allemaal wel snel afgehandeld worden. Daarnaast beloven ze vanalles maar ze doen uiteindelijk niks, achteraf bleek dat we ook nog een niet goed verzekerd waren waardoor de schade niet vergoed werd. We hebben dus meteen opgezegd en zijn terug bij onze oude verzekering!

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen