Interpolis Aansprakelijkheidsverzekering

★★★☆☆ 7.6/10 (2 reviews)

Logo verzekeraar Interpolis

Interpolis biedt concrete en relevante verzekeringsoplossingen Ze worden zo eenduidig en eenvoudig mogelijk gemaakt. Interpolis. Glashelder.

Voordelen van deze aansprakelijkheidsverzekering:

  • Gezinsleden en uitwonende studerende kinderen kun je ook verzekeren
  • Wereldwijd verzekerd tot €2.500.000,-

Onafhankelijke beoordelingen voor de Interpolis Aansprakelijkheidsverzekering

De Interpolis Aansprakelijkheidsverzekering is in de Consumentengids van 1 maart 2019 door Consumentenbond beoordeeld met een 8,7.

De Interpolis Aansprakelijkheidsverzekering is in de Consumentengids van 1 juli 2016 door Consumentenbond beoordeeld met een 8,0.

De Interpolis Aansprakelijkheidsverzekering is in de Special Item Recht en Aansprakelijkheid van 21 september 2015 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Voorwaarden’.

De Interpolis Aansprakelijkheidsverzekering is in de Consumentengids van 1 juli 2014 door Consumentenbond beoordeeld met een 8,0.

De Interpolis Aansprakelijkheidsverzekering is in de Consumentengids van 1 januari 2013 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,9.

De Interpolis Aansprakelijkheidsverzekering is in de Geldgids van 1 september 2010 door Consumentenbond beoordeeld met een 8,2.

De Interpolis Aansprakelijkheidsverzekering is in de Consumentengids van 1 november 2009 door Consumentenbond beoordeeld met een 8,0.

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal!

> Meer over Zeker.com

Vast lasten vergelijken

Ervaringen met de Interpolis Aansprakelijkheidsverzekering

W.A slechte ervaring met Interpolis Ik als klant was/ben aansprakelijk gesteld voor schade heb het opgeven aan interpolis voor me wa tegenpartij heeft exper over de vloer gehad men had haar laten tekenen voor schadebedrag. Maar bijna 12 weken verder weten ze hun standpunt nog niet dus waar ik schade heb veroorzaakt die zitten nog steeds met de schade te kijken zeer slechte service en geen duidelijkheid tegen over de klant of tegenpartij

Zodra je een schade meld en deze komt in aanmerking voor de verzekering wordt er binnen 2 dagen uitgekeerd. Verder zoeken ze het uit zonder dat je .zelf achteraan hoeft

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen