Reaal Aansprakelijkheidsverzekering

★★★☆☆ 6.6/10 (3 reviews)

Logo verzekeraar Reaal

Reaal is een onderdeel van VIVAT. Reaal verkoopt een deel van haar verzekeringen online. Daarnaast zijn alle producten te verkrijgen via het intermediair.

Voordelen van deze aansprakelijkheidsverzekering:

  • Uw hele gezin is verzekerd, inclusief uw trouwe viervoeter
  • Bij schade geen eigen risico
  • Verzekerd tot schade van €2,5 miljoen
  • Geleende spullen tot €20.000 verzekerd

Onafhankelijke beoordelingen voor de Reaal Aansprakelijkheidsverzekering

De Reaal Aansprakelijkheidsverzekering is in de Consumentengids van 1 maart 2019 door Consumentenbond beoordeeld met een 6,8.

De Reaal Aansprakelijkheidsverzekering is in de Consumentengids van 1 juli 2016 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,4.

De Reaal Aansprakelijkheidsverzekering is in de Consumentengids van 1 juli 2014 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,8.

De Reaal Aansprakelijkheidsverzekering is in de Consumentengids van 1 januari 2013 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,7.

De Reaal Aansprakelijkheidsverzekering is in de Consumentengids van 1 juni 2012 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,6.

De Reaal Aansprakelijkheidsverzekering is in de Geldgids van 1 september 2010 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,7.

De Reaal Aansprakelijkheidsverzekering is in de Consumentengids van 1 november 2009 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,4.

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal! 

> Meer over Zeker.com

Vast lasten vergelijken

Ervaringen met de Reaal Aansprakelijkheidsverzekering

Al 13 jaar opstal, inboedel, WA verzekerd bij REAAL. Onlangs te horen gekregen dat per 1-1-2018 – de premie van de Opstal van 310 euro naar 480 euro p/j gaat (je leest het goed: meer dan 65%) – de premie van de inboedel van 125 euro naar 188 euro p/j gaat (idd 50%) – de premie van de WA van 79 naar 117 euro p/j gaat. De reden: Ik zou meer dan gemiddeld geclaimed hebben!! Bij navraag bleek dat er op de WA verzekering ten tijde dat we nog 3 kinderen en 1 hond hadden een aantal (6) schades geclaimed zijn. Al deze claims veroorzaakt door kinderen en hond. De kinderen zijn inmiddels het huis uit en de Hond is niet meer. De laatste WA claim was meer dan 4,5 jaar geleden. 2x claim op inboedel( 1x inbraak 980,-euro en 1x inhoud vriezer 130,- door stroomstoring tijdens vakantie) 1x claim op Opstal (1 x ruit schade 430) Ik had me voor kunnen stellen dat ze de premie van de WA verhoogd hadden dat had ik wel begrepen. (maar dan wel 4 jaar geleden al!). Maar kennelijk vegen ze alles op een hoop en verhogen dan maar de premie van duurste verzekering met een schofterig hoog percentage. Het leermoment: sluit iedere verzekering af bij een andere verzekeraar om te voorkomen dat ze deze truuk uit halen. Voor mij NOOIT meer REAAL!!!

Betalen niet uit waar je recht op hebt. Je leven verruineerd en zij krijgen het geld en houden het.

REAAL REIS/ANNULERINGSVERZEKERING onze had een ski ongeval gehad en kon daarom zijn stage in het buitenland niet gaan doen. Ook wij zijn ouders zouden naar het buitenland gaan om hem te bezoeken. Door het ongeval zou hij een aantal maanden in een rolstoel zitten en met later met krukken kunnen lopen. De reis van onze zoon werd wel vergoed door de annuleringsverz. van Reaal maar onze reis moesten we annuleren omdat hij volledig van ons afhankelijk is voor arts ziekenhuis en fysiotherapie. Gebeld met de verz. en we konden alles op 1 schadeformulier zetten. Was duidelijk en zou afgewerkt worden. Eind van het liedje is dat onze reis niet onder de dekking valt. We moeten onze zoon maar alleen thuis laten zitten in zijn rolstoel, zonder eten enz. want wij mankeren niets en kunnen wel op vakantie. Weg

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen