Ditzo Aansprakelijkheidsverzekering

★★★☆☆ 6/10 (4 reviews)

Logo verzekeraar Ditzo

Ditzo is een nieuwe eigentijdse en ambitieuze internetverzekeraar. Je auto, je spullen en je huis heb je online binnen 2 minuten verzekerd.

Voordelen van Ditzo:

  • Verzekeringen direct online afsluiten
  • Dekkingen zelf aan/uitzetten
  • Duidelijke taal

Voordelen van deze aansprakelijkheidsverzekering:

  • Wereldwijd verzekerd tegen aansprakelijkheid met je hele gezin
  • Verzekerd vanaf €1,55 per maand
  • Keuze uit een risico bedrag

Onafhankelijke beoordelingen voor de Ditzo Aansprakelijkheidsverzekering

De Ditzo Aansprakelijkheidsverzekering is in de Consumentengids van 27 januari 2021 door Consumentenbond beoordeeld met een 6,3.

De Ditzo Aansprakelijkheidsverzekering is in de Consumentengids van 27 januari 2021 door Consumentenbond beoordeeld met een 6,6.

De Ditzo Aansprakelijkheidsverzekering is in de Consumentengids van 27 januari 2021 door Consumentenbond beoordeeld met een 6,6.

De Ditzo Aansprakelijkheidsverzekering is in de Consumentengids van 27 januari 2021 door Consumentenbond beoordeeld met een 8,7.

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com kun je verzekeringen vergelijken, zoals jouw autoverzekering of uitvaartverzekering. En vind je ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal.

Vast lasten vergelijken

Ervaringen met de Ditzo Aansprakelijkheidsverzekering

Van alle verzekeringsbedrijven,waarmee ik door de jaren heen zaken heb gedaan ,is dit bedrijf onovertroffen de slechtste..Niet aan beginnen

06 Dec 2015, 18:45 wettelijk aansprakelijk verzekering van Ditzo, Na 40 jaar premie betaald en nog nooit een claim hoeven doen, Verkeerde benzine in de kettingzaag gegoten en dus claimen bij de Ditzo €300 schade, Deze wordt niet uitgekeerd omdat de tegenpartij geen aankoop bon meer heeft van een kettingzaag van 4 jaar oud. Dus zegt Ditzo u betaald zelf de schade maar. Gelijk alle verzekeringen opgezegd. Ditzo wil wel premie ontvangen maar uitkeren niet. ZAKKENVULLERS bij Ditzo

Het aanmelden is heel eenvoudig, aan de telefoon zijn ze vriendelijk, maar per email duurt het een week voordat je antwoord hebt. Ben al enkele jaren daar verzekerd en heb nog nooit iets hoeven claimen tot recent. Mijn zoontje maakt de bril van mijn moeder kapot en wil je na jaren premie deze schade claimen. Gaan ze toch moeilijk doen en dat we het eerst op de verzekering van mijn moeder moeten proberen terwijl we op het schadeformulier hebben aangegven dat dit niet gedekt wordt. Immers ben ik voor mijn zoontje aansprakelijk. Ze proberen er echt alles aan te doen om zelf niet te hoeven betalen, waar betaal ik de premie dan voor? Verder duurt de afhandeling gewoon ontzettend lang. Dus vraag me af hoe ze als beste uit de test komen als geen woord van een reclames word nagekomen!

Ongeveer twee maanden geleden was ik bij een vriendin op visite. Daar gooide mijn dochtertje van drie per ongeluk een raam kapot met haar speeltelefoon. In het raam zaten allemaal barsten deze moest dus vervangen worden. Kosten voor het nieuwe raam rond de 800 euro! Daarom nam ik contact op met Ditzo waar ik een aansprakelijkheid verzekering heb afgesloten. Ik werd goed geholpen door de helpdesk en Ditzo beloofde mij het hele bedrag terug te betalen. Nu zo’n maand nadat ik het contact heb opgenomen heb ik het volledige bedrag teruggestort gekregen!

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen