Ditzo Aansprakelijkheidsverzekering

★★★☆☆ 6/10 (5 reviews)

Logo verzekeraar Ditzo

Ditzo is sinds 2023 a.s.r. (ikkieszelf) geworden. Ditzo is een nieuwe eigentijdse en ambitieuze internetverzekeraar. Je auto, je spullen en je huis heb je online binnen 2 minuten verzekerd.

Voordelen van Ditzo:

  • Verzekeringen direct online afsluiten
  • Dekkingen zelf aan/uitzetten
  • Duidelijke taal

Voordelen van deze aansprakelijkheidsverzekering:

  • Wereldwijd verzekerd tegen aansprakelijkheid met je hele gezin
  • Verzekerd vanaf €1,55 per maand
  • Keuze uit een risico bedrag

Onafhankelijke beoordelingen voor de Ditzo Aansprakelijkheidsverzekering

De Ditzo Aansprakelijkheidsverzekering is in de Consumentengids van 1 maart 2019 door Consumentenbond beoordeeld met een 6,3.

De Ditzo Aansprakelijkheidsverzekering is in de Consumentengids van 1 juli 2016 door Consumentenbond beoordeeld met een 6,6.

De Ditzo Aansprakelijkheidsverzekering is in de Consumentengids van 1 juli 2014 door Consumentenbond beoordeeld met een 6,6.

De Ditzo Aansprakelijkheidsverzekering is in de Consumentengids van 1 november 2009 door Consumentenbond beoordeeld met een 8,7.

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal! 

> Meer over Zeker.com

Vast lasten vergelijken

Ervaringen met de Ditzo Aansprakelijkheidsverzekering

Kijk uit met DITZO! Ik heb afgelopen jaar een zorgverzekering bij Ditzo afgesloten en kan je zeggen dat het echt eersteklas uitknijpers zijn. Pechvogelhulp extra afgesloten, want ik had fysio nodig. Bleek deze alleen te gelden voor ongelukken die na het afsluiten van de verzekering plaatsvonden. Ik heb alles goed nagelezen en alleen in de kleine lettertjes wordt dit vermeld. Ik neem aan expres. Om mensen zoals ik over de streep te trekken een verzekering bij DITZO af te sluiten en ze vervolgens niet te betalen. Verder heb ik een elektrische step met trapondersteuning(zo’n colibri Micro NL model). Deze is legaal voor de weg en valt volgens de wet onder fiets met trapondersteuning, maar Ditzo blijft volhouden dat de WA verzekering niet geldt voor Elektrische steps en dat deze daarom niet geldt voor de Colibri NL step. Terwijl ik allerlei documenten opstuurde(van verschillende overheidsorganan) waaruit blijkt dat de step onder de categorie elektrische fiets valt. Ze reageren er gewoon niet op. KIJK DUS UIT MET DITZO. Het zijn centenpakkers en houden zich liever niet aan de wet, dan dat ze je geld uitkeren. Een rechtsbijstandsverzekering is dus wel aan te raden….

Van alle verzekeringsbedrijven,waarmee ik door de jaren heen zaken heb gedaan ,is dit bedrijf onovertroffen de slechtste..Niet aan beginnen

06 Dec 2015, 18:45 wettelijk aansprakelijk verzekering van Ditzo, Na 40 jaar premie betaald en nog nooit een claim hoeven doen, Verkeerde benzine in de kettingzaag gegoten en dus claimen bij de Ditzo €300 schade, Deze wordt niet uitgekeerd omdat de tegenpartij geen aankoop bon meer heeft van een kettingzaag van 4 jaar oud. Dus zegt Ditzo u betaald zelf de schade maar. Gelijk alle verzekeringen opgezegd. Ditzo wil wel premie ontvangen maar uitkeren niet. ZAKKENVULLERS bij Ditzo

Het aanmelden is heel eenvoudig, aan de telefoon zijn ze vriendelijk, maar per email duurt het een week voordat je antwoord hebt. Ben al enkele jaren daar verzekerd en heb nog nooit iets hoeven claimen tot recent. Mijn zoontje maakt de bril van mijn moeder kapot en wil je na jaren premie deze schade claimen. Gaan ze toch moeilijk doen en dat we het eerst op de verzekering van mijn moeder moeten proberen terwijl we op het schadeformulier hebben aangegven dat dit niet gedekt wordt. Immers ben ik voor mijn zoontje aansprakelijk. Ze proberen er echt alles aan te doen om zelf niet te hoeven betalen, waar betaal ik de premie dan voor? Verder duurt de afhandeling gewoon ontzettend lang. Dus vraag me af hoe ze als beste uit de test komen als geen woord van een reclames word nagekomen!

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen