Nedasco Aansprakelijkheidsverzekering

★★★☆☆ 7/10 (4 reviews)

Logo verzekeraar Nedasco

Al ruim 50 jaar is Nedasco serviceprovider in schadeverzekeringen. Meer dan 1100 assurantiekantoren hebben gekozen voor een samenwerking met Nedasco.

Voordelen van Nedasco:

  • Onderscheidende huismerkproducten en flexibele voordeelpakketten
  • Korte doorlooptijden
  • Vriendelijke en deskundige contactpersonen

Voordelen van deze aansprakelijkheidsverzekering:

  • Verzekerd bedrag standaard €1.250.000 of €2.500.000
  • Schade ontstaan uit vriendendienst gedekt tot €12.500
  • Beroepsrisico is gratis meeverzekerd voor bejaardenverzorg(st)ers, (koor)dirigenten, diëtisten, demonstrateurs/trices, geestelijk verzorg(st)ers, dominees en maatschappelijk werk(st)ers
  • Klussen kan tegen meerprijs worden meeverzekerd tot een maximum verzekerd bedrag van €12.500
  • Jagersrisico of extra onroerend goed facultatief mee te verzekeren

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal! 

> Meer over Zeker.com

Vast lasten vergelijken

Ervaringen met de Nedasco Aansprakelijkheidsverzekering

bijna 20 jaar heel veel premie betaald voor van alles en nog wat, met een huishouden met 5 (inmiddels) pubers; uiteraard een aantal claims gehad welke netjes zijn uitgekeerd, maar bij het aanvragen van een camperverzekering meent de maatschappij ineens dat we wel erg veel geclaimd hebben. Derhalve wordt de aanvraag niet gehonoreerd. Dus door jezelf goed te verzekeren (en dus ook goed te betalen), waarmee je dus het recht hebt schades te claimen, krijg je daarvoor een rebound doordat je als totale adres niets meer bij kunt verzekeren! Dat is dus de macht van de verzekeraars!

Helaas zijn wij afgewezen door Nedasco. Deze verzekeraar vind de verhuur van springkussens een groot risico. Dit terwijl ons bedrijf aan de zwaarste voorwaarden voldoet. De Nedasco is mede verantwoordelijk voor de ondergang van de evenementen branche Zeer teleurstellend.

Weg blijven bij nedasco Alleen maar premie betalen . Schade uitbetalen €0,00

Enorm langzaam en iedere medewerker zegt wat anders aan de telefoon. Lezen hun mail niet. Ik zou deze nooit aanraden. Dit was mijn 1e schade.

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen