Delta Lloyd Aansprakelijkheidsverzekering

★★★☆☆ 7.1/10 (1 reviews)

Logo verzekeraar Delta Lloyd

Niets is zeker. Maar dankzij de kennis van Delta Lloyd Groep bent u er zeker van dat uw financiële zaken altijd slim geregeld zijn.

Voordelen van deze aansprakelijkheidsverzekering:

  • Ruime dekking voor het hele gezin
  • Simpele premiebepaling
  • Eventueel vakantiewerk door uw kinderen is verzekerd
  • Huisdieren zijn meeverzekerd

Onafhankelijke beoordelingen voor de Delta Lloyd Aansprakelijkheidsverzekering

De Delta Lloyd Aansprakelijkheidsverzekering is in de Consumentengids van 1 juli 2016 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,3.

De Delta Lloyd Aansprakelijkheidsverzekering is in de Consumentengids van 1 juli 2014 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,3.

De Delta Lloyd Aansprakelijkheidsverzekering is in de Consumentengids van 1 januari 2013 door Consumentenbond beoordeeld met een 8,0.

De Delta Lloyd Aansprakelijkheidsverzekering is in de Consumentengids van 1 juni 2012 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,8.

De Delta Lloyd Aansprakelijkheidsverzekering is in de Geldgids van 1 september 2010 door Consumentenbond beoordeeld met een 8,8.

De Delta Lloyd Aansprakelijkheidsverzekering is in de Consumentengids van 1 november 2009 door Consumentenbond beoordeeld met een 8,7.

De Delta Lloyd Aansprakelijkheidsverzekering is in de Consumentengids van 1 november 2009 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,6.

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal! 

> Meer over Zeker.com

Vast lasten vergelijken

Ervaringen met de Delta Lloyd Aansprakelijkheidsverzekering

Beste mensen wij hebben schade geleden door twee verzekerings maatschapijen Reaal en Delta loyd Deze beide verzekeringsmaatschappijen hebben valsheid in geschriften gedaan en fraude daar hebben wij bij de politie aangiften voor gedaan ,je moet een strafbaar feit plegen anders neemt de politie geen aangiften op beide verzekeraars hebben rare smoesjes en hebben tot op heden niets uitgekeerd ben inmiddels nergens meer verzekerd omdat ik bij Stitching CIS geregistreerd Ben door deze maaschapijen

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen