ING Aansprakelijkheidsverzekering

★★★☆☆ 6.5/10 (1 reviews)

Logo verzekeraar ING

Bij ING kunt u zonder gedoe uw verzekeringen afsluiten. Zelf als het kan, maar met persoonlijk advies als u dat wilt. En altijd tegen scherpe tarieven.

Voordelen van deze aansprakelijkheidsverzekering:

  • In 5 stappen eenvoudig online uw premie berekenen
  • Wereldwijde dekking: tot €1.000.000
  • Gemakkelijk overstappen met de Oversluitservice
  • Online overzicht van uw verzekeringen
  • 10% korting in combinatie met ING Autoverzekering
  • Eenvoudig schade melden

Onafhankelijke beoordelingen voor de ING Aansprakelijkheidsverzekering

De ING Aansprakelijkheidsverzekering is in de Consumentengids van 1 maart 2019 door Consumentenbond beoordeeld met een 8,1.

De ING Aansprakelijkheidsverzekering is in de Consumentengids van 1 juli 2016 door Consumentenbond beoordeeld met een 6,5.

De ING Aansprakelijkheidsverzekering is in de Consumentengids van 1 juli 2014 door Consumentenbond beoordeeld met een 6,6.

De ING Aansprakelijkheidsverzekering is in de Consumentengids van 1 januari 2013 door Consumentenbond beoordeeld met een 6,9.

De ING Aansprakelijkheidsverzekering is in de Consumentengids van 1 juni 2012 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,0.

De ING Aansprakelijkheidsverzekering is in de Geldgids van 1 september 2010 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,6.

De ING Aansprakelijkheidsverzekering is in de Consumentengids van 1 november 2009 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,3.

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal!

> Meer over Zeker.com

Vast lasten vergelijken

Ervaringen met de ING Aansprakelijkheidsverzekering

Communicatie: zeer slecht, wachttijd: zeer slecht. Tussenpersoon/expert: zeer slecht. Kortom zo'n slechte afhandeling heb ik nog nooit meegemaakt !!

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen