ING Aansprakelijkheidsverzekering

★★★☆☆ 6.5/10 (5 reviews)

Logo verzekeraar ING

Bij ING kunt u zonder gedoe uw verzekeringen afsluiten. Zelf als het kan, maar met persoonlijk advies als u dat wilt. En altijd tegen scherpe tarieven.

Voordelen van deze aansprakelijkheidsverzekering:

  • In 5 stappen eenvoudig online uw premie berekenen
  • Wereldwijde dekking: tot €1.000.000
  • Gemakkelijk overstappen met de Oversluitservice
  • Online overzicht van uw verzekeringen
  • 10% korting in combinatie met ING Autoverzekering
  • Eenvoudig schade melden

Onafhankelijke beoordelingen voor de ING Aansprakelijkheidsverzekering

De ING Aansprakelijkheidsverzekering is in de Consumentengids van 1 maart 2019 door Consumentenbond beoordeeld met een 8,1.

De ING Aansprakelijkheidsverzekering is in de Consumentengids van 1 juli 2016 door Consumentenbond beoordeeld met een 6,5.

De ING Aansprakelijkheidsverzekering is in de Consumentengids van 1 juli 2014 door Consumentenbond beoordeeld met een 6,6.

De ING Aansprakelijkheidsverzekering is in de Consumentengids van 1 januari 2013 door Consumentenbond beoordeeld met een 6,9.

De ING Aansprakelijkheidsverzekering is in de Consumentengids van 1 juni 2012 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,0.

De ING Aansprakelijkheidsverzekering is in de Geldgids van 1 september 2010 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,6.

De ING Aansprakelijkheidsverzekering is in de Consumentengids van 1 november 2009 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,3.

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal! 

> Meer over Zeker.com

Vast lasten vergelijken

Ervaringen met de ING Aansprakelijkheidsverzekering

Amai, ik ben zo blij dat ik brandverzekering bij ING heb gekozen. Alles is inbegrepen. Mijn inboedel, cashgeld, advocaatkosten, … Het is zeker een aanrader voor hen die nog moeten kiezen!

Zo een soort ervaring heb ik nooit eerder ervaren. Ik raad dit zeker iedereen aan. ING brandverzekering werk snel en efficiënt. Alles omtrent de betalingen gebeurt zeer vlot.

Mijn zoon heeft schade gemaakt ik schade formulier ingevuld alles uitgelegd en dan werd ik gebeld moest alles opnieuw vertellen na 5 manden wachttijd kreeg email dat ik de verhaal opnieuw moet vertellen via email heb niet gedaan. Word niks vergoed. Ik ben zeer ontevreden en rad niemand bij ing aansprakelijk verzekering aansluiten. Nog maals hel slecht zeer zeer ontvreden

Nooit ietseerder gedeclareerd. Bij geleende auto van familie ruit in moeten slaan omdat de hond in de auto opgesloten zat op bloed hete dag. Gelukkig was hij eruit binnen een paar minuten. Mededeling ING: nee je hebt de auto geleend dus keren wij niks uit. Bij deze mijn 1 ster review!

Communicatie: zeer slecht, wachttijd: zeer slecht. Tussenpersoon/expert: zeer slecht. Kortom zo'n slechte afhandeling heb ik nog nooit meegemaakt !!

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen