Orion Direct Scooterverzekering

★★☆☆☆ 4.6/10 (6 reviews)

Logo verzekeraar Orion Direct

Voordelen van deze scooterverzekering:

  • Vanaf 16 jaar te verzekeren
  • Zeer voordelige premies
  • No-claimkorting tot 80%
  • Bij een lage premie al verzekerd tegen diefstal
  • Bij diefstal of cascoverzekering is een goedgekeurd slot verplicht
  • Extra dekkingen mogelijk tegen zéér voordelige tarieven

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal! 

> Meer over Zeker.com

Vast lasten vergelijken

Ervaringen met de Orion Direct Scooterverzekering

Ik heb een zeer slechte ervaring met Orion Direkt. Heb daar 2 scooters verzekerd inmiddels zijn de twee scooters all ruim 4 jaar geleden verkocht. Met de verkoop heb ik een kopie van mij vrijwaring bewijs opgestuurd met de melding dat ik de verzekering stop wil zetten. Tot de dag van vandaag schrijven ze nog steeds jaarlijks de jaar premie van mijn rekening af. Ik heb dit bij de bank terug geboekt op mijn rekening met vervolg ik nog steeds moet betalen maar dan aan een incasso bureau. Orion stuurt mij met mijn vragen naar het incasso bureau en het incasso bureau weer naar Orion. Zijn echt een stelletje oplichters en dieven!!! Misschien binnekort een rechtzaak gaan beginnen of iemand bij Orion bij zijn stropdas paken en over de balie heen trekken en een paar goeie meppen geven!!

Heel goed en goedkoop en je kunt er altyd terecht met je vragen

Ik had een scoorterverzekering bij Orion. Ik ben verhuisd maar was mn adreswijziging vergeten door te geven (ook door prive problemen, man failliet, huis verkocht ect etc). Toen ik hierachter kwam direct een mailtje gestuurd met het verzoek de factuur naar mijn nieuwe adres te sturen. Was feitelijk maar ruim 5 weken te laat Ik moet hierbij ook melden dat mijn scooter een klein jaar kapot in een garage stond van een vriend van mij. Dus dat was ik ook vergeten door allelei andere zaken die ik aan mijn hoofd had. Ik heb dit ook gemeld. Zij hebben mij er niet op gewezen de scooter te "schorsen" via de RWD, dit kreeg ik na 1 week, na mijn ervaring te hebben verteld aan een vriend door. Ik kreeg dus na ruim 1 week na mijn vragen per mail een incassobrief, waarop ik ook direct heb gereageerd, ook het feit dat er over 2 verschillende bedragen werd gesproken (facuurbedrag en incassobedrag) bevreemde mij en wilde in uitgelegd hebben. Ik kreeg direct een dreigbrief met eis tot po betalen, terwijl ik feitelijk 6 weken te laat was, maar heb zelf aangegeven dat ik was verhuisd, waarop ik alleen maar schandalig ben benaderd. Nog geeneens door GNN, maar door ORION medewerkers. – Ik heb de premie betaald, zij hebben dus niet met terugwerkende kracht gehandeld, maar een nieuwe startdatum in 2013 gegeven, wat mi niet klopt en ook niet mag (anders had ik nooit een boete van de RWD ontvangen) ook een rattenstreek als je het mij vraagt. – Dan hebben ze toch mijn achterstand doorgegeven aan RWD, waardoor ik een bekeuring kreeg van 336 euro!!!!!!! Dit was 7 dagen na mijn schorsing, wat ook 16 koste – ben in bezwaar gegaan met alle kopieen als bewijs, maar verloren. Ik heb mij nog nooit zo belazerd gevoeld en heb nooit deze ervaring gehad. Temeer omdat ik altijd netjes mijn facturen betaal. Nudat ik was vergeten door alle problemen met mijn echtgenoot, verkoop van ons huis en ga nog maar even door zlef mijn adreswijziging door gegeven (anders hadden ze mij nooit kunnen traceren!!!!), ik dit alsnog binnen een dan toch redelijke tijd heb doorgevegeven zo'n uitkomst. Ik heb geen vertrouwen meer, en al he le maal niet bij ORION. Mensen wees gewaarschuwd. heb nog nooit een achterstand oid gehad!!!

heb een ongeluk gehad vezekering gewoon uitgekeert aan tegen partij de helft van zijn schade en mijn ook de helft om dat hun vonden dat het niet duidelijk was wie zijn schuld het was de tegenpartij was zeker de schuldigde brommer word total loss verklaard ik koop een nieuwe kreeg voor het wrak 1100 en kreeg van verzekering de helft uitgekeerd hun zoude 1100 uitkeren kreeg 480 en betaal nu 700 honderd per jaar geen tijd om alles goed uit te zoeken maar ik vind het allemaal oplichters

opseggen is waardeloos van de bromfiets versekering ik heb gebelt om het op te seggen dit is bij orion direct niet door gegeven het heeft me 25euro aan beltegoet gekost ik kon de brommer niet latten schorsen omdat ik de papieren kwijt was dit gaat me nu de inkasso kosten van de deur warde kosten +de kosten van de versekering tot de datem van schorsing het is toch zoo dat ik het recht heb om mijn brommer niet te versekeren als ik dat niet wil okal heb ik hem nog niet geschorst bij orion direct wort er gesecht dat er geen melding is van opseging daar moet je het mee doen mijn ervaring is zoek een andere versekering het scheelt een boel tijd vrustraatsies en geld om dierekt naar een andere te gaan nu heb ik een incaso buro aan de broek

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen