ANWB Scooterverzekering

★★☆☆☆ 4.1/10 (3 reviews)

Logo verzekeraar ANWB

De ANWB is een vereniging die met diverse activiteiten de belangen van haar leden behartigt, waaronder ook op het gebied van verzekeringen.

Voordelen van ANWB:

  • Korting voor ANWB-leden
  • Dagelijks opzegbaar
  • De beste pakketkorting van Nederland
  • Tot 10% Korting met de woonpakketverzekering
  • Gratis hulp van de ANWB Alarmcentrale

Voordelen van deze scooterverzekering:

  • 5% ledenkorting
  • Tot 75% No-claim Korting
  • Premiebetaling in Termijnen
  • Uitgebreide Ongevallendekking

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal! 

> Meer over Zeker.com

Vast lasten vergelijken

Ervaringen met de ANWB Scooterverzekering

Ik ben van achter aangereden door een afslaande auto terwijl ik op een fietspad reed met mijn snorscooter. ANWB weigerd contact op te nemen met de verzekering van de tegenpartij en mij te vertegenwoordigen omdat ik een WA-verzekering bij hun heb. Ongehoord! Ik raad ANWB ten zeerste af! Tenzij je graag niet geholpen wilt worden.

ANWB?Unigarant is gewoon slecht en maakt zich schuldig aan oplichting. Ze storten onterecht geld op mijn rekening en vragen het niet direct terug. Als ze gewoon een briefje of mail hadden gestuurd om hun geld terug te vragen was het dezelfde dag retour gegaan. Het enige wat hun kunnen doen is een incassobureau inschakelen terwijl ze noooit een normale rekening hebben gestuurd.Het is hun fout en willen mij nu voor de incassokosten op laten draaien. Het door mij onterecht ontvangen bedrag is al lang teruggestort. Tussendoor hebben ze mij geroyeerd terwijl ik gewoon netjes mijn maandpremie heb betaald. Vandaag weer een mailtje om direct de 70 euro incassokosten te betalen terwijl een excuusbrief meer op zijn plaats was geweest. Vandaag weer een mailtje van icbetaald.

Dramartisch slecht, betaal bakken met geld en krijg en declareren bij deze idioten is al helemaal niet te doen. je kunt je nog beter verzekeren bij de hema, dit is echt gewoon te slecht voor worden. Ik ben een maand onverzekerd geweest omdat hun administratie te slecht is binnen 3 weken een verzekering af te sluiten.

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen