HEMA Scooterverzekering

★☆☆☆☆ 3.5/10 (44 reviews)

Logo verzekeraar HEMA

HEMA Verzekeringen treedt in samenwerking met Achmea op als bemiddelaar in verzekeringsproducten en adviseert niet over deze producten.

Voordelen van HEMA:

  • Altijd lage premies
  • Complete dekking
  • Voorwaarden in begrijpelijke taal
  • Dagelijks opzegbaar
  • Snel online uw premie berekenen en afsluiten
  • Zelf eenvoudig uw wijzigingen doorvoeren in de online polismap

Voordelen van deze scooterverzekering:

  • Zeer complete dekking
  • Eenvoudig online afsluiten
  • Voorwaarden in begrijpelijke taal

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal! 

> Meer over Zeker.com

Vast lasten vergelijken

Ervaringen met de HEMA Scooterverzekering

Op 3 september ben ik aangereden door een scooter, schadeformulier ingevuld, politie rapport aanwezig. Nog steeds niets vergoed gekregen door langzame communicatie (vanuit de HEMA) met de tegenpartij. Ik heb meerdere keren telefonisch contact proberen te vinden, wordt verwezen naar de chatbox die één antwoord geeft: schade melden. Deze verzekering is een ”internet” verzekering, iemand aan de lijn krijgen is dan ook onmogelijk, emails worden 4 weken later beantwoord. Ik zou de verzekering zeer afraden.

Waardeloos. Na een schade die niet urgent is omdat je wel kan rijden zijn ze niet te bereiken. Nergens een telefoonnummer. Alleen maar via mail. Maar niemand neemt verder contact met je op voor verdere afhandeling. Waardeloos

Belachelijk dat je geen Chinese scooter kan verzekeren.Ik heb een Benzouhi YingYing, en wil het verzekeren…een snorscooter is een snorscooter wat voor type of merk het is moet niet uitmaken!!!

Na een schademelding ben ik aansprakelijk gesteld! ik heb de melding opgevraagd hier uit bleek dat de werkelijk gebeurde situatie niet klopte, hier was ook een handtekening gezet die niet van mij was. Ik heb hier contact over gehad. Ik moest een email sturen wat dan wel de situatie was. Ik was er vanuit gegaan dat ik niet aansprakelijk werden gesteld aangezien de handtekening en dat ik van achter ben aangereden (incl. geleverde bewijzen)! Helaas nu ik weer een nieuwe verzekering wil afsluit blijkt dat dit me 4/5 schadevrij jaren heeft gekost! Nu probeer ik contact te leggen maar dit is niet mogelijk via de telefoon. Alleen maar via email ik wordt niet serieus genomen naar mijn mening! Ik raad het niet aan om je bij de Hema te verzekeren. Als er niks gebeurt gaat alles goed maar zodra er wat aan de hand is …………..

Zolang je premie betaald en verder niet zeurt gaat het allemaal prima. Maar als je een keer schade hebt of je scooter word gestolen zijn ze niet thuis. Het hele smoezenboek word open getrokken om maar vooral niks te hoeven uitkeren. Goedkope verzekering maar dan heb je ook niks, beter een paar euro meer betalen bij een echte verzekeringsmaatschappij en gewoon uitgekeerd krijgen waar je recht op hebt

Ik ben heel goed (telefonisch) geholpen door Biancha van uw klantenafdeling bij het afhandelen van mijn scooterverzekering. (zij was heel geduldig bij de begeleiding)

Zolang je betaalt is alles goed. mijn scooter is gestolen en nu allerlei smoesjes gaan verzinnen om niet te hoeven betalen. De eigen expert zegt een bedrag toe en vervolgens besluiten ze zelf om niet tot uitkering over te gaan. Een stelletje oplichters zijn het.

Slecht dat ik mijn brommerverzekering niet kan omzetten in een nieuwe brommerverzekering na aankoop nieuwe brommer. Geldklopperij om dan weer eenmalig een bedrag te moeten betalen

Na mijn schademelding is de expert langs geweest. Weer drie weken later gebeld hoe het zat met de afhandeling. Antwoord verzekeraar, wij wachten op het schaderapport en u krijgt tzt wel wat te horen. Ondertussen is de scooter al 4 weken weg en wordt de verantwoordelijkheid van de vertraging bij de expert gelegd. Op mijn vraag dat de expert toch door Hema is ingehuurd en niet de verantwoordelijkheid van de klant was werd niet ingegaan. Klacht ingediend, maar gezien de passieve houding heb ik niet veel hoop dat eea serieus wordt genomen.

Een goedkope doorlopende reisverzekering en brommerverzekering!

Ondanks het beëindigen van mijn brommerverzekering kreeg ik toch binnen twee dagen een opgave van mijn schadevrije jaren. Mijn fietsverzekeringen blijven hier zeker staan!

Na 8 jaar mijn scooterverzekering bij jullie te hebben gehad nu mijn motorverzekering afgesloten. Door e-mail wijziging problemen gehad met inloggen en na een telefoontje (ook nog naar de verkeerde afdeling) prima geholpen en teruggebeld. TOPSERVICE.

Makkelijk snel en goedkoop een brommerverzekering afgesloten bij HEMA!!

Zojuist brommerverzekering beeindigd en nwe verzekering geopend. Hier moet jullie wat aan doen dan het is niet duidelijk via mijn online polismap dat wj eerst de verz moeten beeindigen om een kenteken of verzekering te wijzigen. Goede ervaring met waterschade in keuken. Snel en efficient afgehandelt. Hoop dat het zo goed en goedkoop blijft!!

Mijn schade geclaimd en die werd volt uitbetaald. Moest wel even zoeken hoe ik de schade in moest dienen (tip)

Ik vond de site niet zo lekker werken, maar premie wel erg laag

Kon mijn brommer nergens verzekeren. Bij hema ging het online zonder problemen.

Supersnel geregeld, en goedkoop. Ga kijken welke verzekeringen ze nog meer hebben

Paar dagen geleden afgesloten. Qua dekking kon ik bij alle verzekeraars niet zoveel verschillen vinden. Maar ieder geval met twee maanden gratis ben ik bij HEMA erg goedkoop uit.

Mijn scooterverzekering is door de Hema geroyeerd omdat ik niet betaald zou hebben. Ik ontvang emails van de Hema met daarin iDeal betaal links. Deze geven aan dat ik al betaald heb. Inloggen in de polis map lukt mij niet. Er wordt gevraagd gegevens te bevestigen om door te gaan naar de polis map. Wanneer ik dat doe, dan gebeurd er helemaal niets en krijg ik hetzelfde verzoek terug. Hema is telefonisch niet bereikbaar en op mijn tientallen mailtjes wordt niet gereageerd. Wel ontvang ik brieven, waarin in de laatste brief staat dat mijn verzekering is geroyeerd. Dit terwijl gewoon alles betaald is. Allereerst is het ronduit belachelijk dat ze telefonisch niet bereikbaar zijn. Maar aan de andere kant.. waarom überhaupt in zee gaan met een verzekeraar die worst verkoopt..

Afgelopen week mijn verzekering bij HEMA gesloten. Ik had nog een paar vragen en die werden supersnel beantwoord!! Helemaal goed.

Grote oplichters,omdat er geen extra hangslot om de scooter zat die door hun erkend wordt betalen ze NIKS uit,weg scooter van 6maand oud en weg geld plus weggegooid geld van 6 maanden verzekering die niks voorstelt!!!!!!!!

word zeer slecht behandeld en geholpen na een schade. deze verzekering is gewoon een afzetter

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

8 april aanrijding gehad en meteen het schadeformulier ingevuld. Nadat ik vier weken niets had gehoord heb ik een mail gestuurd. Niets van gehoord. Opnieuw een mail gestuurd en toen reageerde men met het antwoord dat ze er niets mee konden! Nu heb ik eindelijk telefonisch contact gehad maar ik moet nog zien dat het allemaal goed komt. Ondertussen staat mij scooter in de schuur en kan niet worden gebruikt en betaal ik wél elke maand mijn premie…………. Nooit doen dus, deze verzekering.

Bedroevend! Vanaf april 2012 ben ik bezig geweest om mijn polisgegevens te wijzigen van mijn bromfietsverzekering. Omdat ik niet kon inloggen diverse mails gestuurd, zonder resultaat. Ten einde raad een klachtenbrief ingezonden t.a.v. Directie. Resultaat: Een medewerker van Hema Verzekering royeert mijn verzekering aangezien zij niet met zo`n klant verder willen gaan… In maart 2013: Incassobureau: 'of ik even wil betalen'.

HVK Uit Venray, ik heb precies dit zelfde probleem voor me kiezen, in Oktober 2011 mijn verzekering via post opgezegd. En nu EDR Incasso op me nek omdat ik zogenaamd van december tot maart niet heb betaald, heb geen aanmaning o.i.d. in de bus gehad en krijg nu een incassobedrag van 107,43 door me neus geboord, heb inmiddels een advocaat in handen genomen.

19 december 2011 bromfiets verkocht en verzekering opgezegd, nu 21-1-2013 krijg ik een brief van incaso bureau over premie van jan tot april 2012???? wat een stelletje eikels zijn dat bij hema….

NOOIT VERZEKEREN!! mijn scooter is gestolen ik heb hema en dekra opgebeld en vermeld dat mijn kenteken bewijs deel 3 in de scooter zat die nog in groningen stond omdat ik pas verhuisd ben naar den haag en de scooter later zou ophalen, dat was geen probleem volgens hun ik moest heet bij de papieren vermelden dat heb ik gedaan ben gebeld door een expert dat de scooter waarde 500 was 2 week later krijg ik een email we gaan niet uitbetalen omdat het kenteken bewijs niet volledig was, en mijn slot niet goed gekeurd ik heb een powelock bij de scooter dealer aangeschaft van bmeer als 200 euro en heb alle sleutels kunnen inleveren zo komen hun omder alles uit ze zijn telefonisch niet bereikbaar en wordt je wel doorverbonen dan hebben ze er geen verstand van en moet ik dat maar via de mail regelen maar mail ik krijg ik nooit een reactie ik haal ook per vandaag mijn auto uit de vezekering ik betaal liever wat meer voor goeie service heb nog nooit zo'n slechte service gehad

andere brommer aangeschaft mijn zoon maakt een ongeluk niet zijn schuld maar de bestuurder van de auto. nu hebben ze weer wat nieuws om niet uit tekeren ik heb 150,00 eigen risico maar omdat de bestuurder jonger is dan de verzekeringnemer komt er 250,00 eigen risico er bovenop dus 400,00 eigen risico de schade is minder dan 400,00 dus zij gaan niet over tot uitkeren. mensen ga geen enkele verzekering afsluiten bij de hema want ze willen wel incasseren maar uitkeren ho maar.

Ik hoorde dat de Hema goede scooterverzekeringen aanbiedt. Dus op internet heprobeerd me aan te melden en een all risk af tesluiten. Wat denkt U. Ik wordt niet geaccepteerd vanwege mijn leeftijd, ik ben n.l. van 1941 dus 71 jaar oud. Mijn hele leven auto en motor gereden zonder schade en dan zoiets. Typisch een streek van de verzekeraar (Achmea)

wat een kutverzekering je kan ze niet eens bellen ofzo echt slechtgeregeld zooitje

Ik zou zeker geen verzekering aanbevelen bij de hema, ten eerste omdat telefonisch contact niet mogelijk is, alles gaat per mail en er gaan een paar dagen overheen voordat je antwoord krijgt. ik heb destijds mijn verhuizing doorgegeven en mijn nieuwe mailadres, nu heb ik een bekeuring gekregen omdat mijn scooter niet verzekerd blijkt te zijn!? blijkt dat de hema het bedrag een maand niet kon incaseren en daar hebben ze bericht over gemaild zeggen ze??? en de maand erna weer niet dus hebben ze me maar geroyeerd… en ze beweren dat ze niks weten van een adreswijziging. nou ik ga never nooit meer iets afsluiten bij de hema!

Wij betalen al jaren via acceptgiro maar dit is ineens niet meer mogelijk. Ongelovelijk zo behandel je je vaste klanten niet schande en daar kom ik dan per toeval achter omdat ik mijn jaar acceptgiro niet ontvang. Verder krijg je mensen aan de lijn die je niet kunnen helpen of de telefoon erop leggen omdat je met een slechte telefoonlijn zou bellen. Sevice 0,00

SCHAN-DÁÁÁÁLIG! Twee maanden geleden wou ik mijn scooter van verzekering switchen. Via de ANWB heb ik geprobeerd mijn contract te stoppen bij de HEMA. Máár, ik was helemaal niet verzekerd bij de HEMA, toch incasseerden ze elke maand netjes hun geld. En nu, twee maanden later, nog bij HEMA. Maar wel verzekerd. En wat denk je? Scooter gestolen. Nu ik op verschillende site's, inclusief hier, negatieve reactie's zie. Ben ik héél bang dat ik geen cent meer terug ga krijgen!

Ik sloot de verzekering af voor een ander. Nu ik telefonisch contact wens, blijkt dit niet te kunnen. Ik vind dit echt genant. Dat je je goede naam als bedrijf te grabbel gooit met deze pulp!

is waardeloos dat je niemand aan de telefoon kan krijgen om je verzekering over te zetten op en andere scooter, heb een nieuwe en rij dus al een week zonder verzekering en je kan ook niet inloggen op je polismap vanwege de OVERWELDIGE belangstelling van de nieuwe site, aan mijn ……… waardeloos dus, kan mijn oude scooter niet stoppen en de nieuwe niet aanmelden

Begin dit jaar ontving ik een e-mail van de Hema omtrent wijzigingen in de bestaande Bromfietsverzekering. Onder andere zou premiebetaling alleen nog maar via automatische incasso kunnen lopen. Aangezien ik geen automatische incasso wens, heb ik contact proberen op te nemen met de Hema. Helaas kwam ik niet verder dan een verwijzing naar de aan mij gestuurde e-mail. Tja, dan houdt alles voor mij op. Een klein beetje klantvriendelijkheid moet toch niet teveel gevraagd zijn?

in oktober 2010 werd mijn scooter gestolen. Het was een vrij jong exemplaar. Dit is aan de verzekering gemeld en in de correspondentie werd vermeld dat pas tot uitbetaling werd overgegaan na 30 dagen. het voertuig kon immers worden teruggevonden. Ik heb de afstandsverklaring getekend en vervolgens maar liefst tot maart 2011 moeten wachten, eer er werd uitbetaald. 5 maanden i.p.v. 30 dagen. En dat zonder enige vorm van excuus. Begin mei 2011 kreeg ik een telefoontje van de politie, dat de scooter was teruggevonden. Ik heb toen gemeld, dat de scooter niet meer van mij was, maar van Hema-verzekeringen. Ik dacht dat daar de kous mee af was. Totdat in juni de RDW me brieven ging sturen, dat ik het voertuig moest verzekeren. Ik heb de RDW kopieën gestuurd van het procesverbaal en de afstandsverklaring, met het verzoek me als eigenaar te schrappen. vervolgens kreeg ik bericht, dat dat niet ging, er moest een vrijwaringsbewijs zijn. Ik heb met Centraal Beheer gebeld, inmiddels eigenaar van Hema-verzekeringen heb ik begrepen. Er werd me een vrijwaringsbewijs gestuurd, helaas allen niet van mijn scooter…. De brieven van de RDW bleven maar komen, van verschillende afdelingen met tegenstrijdige informatie. Daarom heb ik Hema-verzekeringen een mail gestuurd, waarin ik ze een week de tijd geef de RDW de informatie te verschaffen en mij het vrijwaringsbewijs toe te sturen. De RDW gaf me het advies met de betrokken politieman contact op te nemen. Hij zou een aantekening kunnen maken, dat het voertuig als gestolen gesignaleerd stond, en wel met terugwerkende kracht. Vanmorgen heb ik een telefoontje van hem gehad, dat dit niet kan, maar dat de verzekeringsmaatschappij het ding had moeten afmelden. Het is nu bijna een jaar later. Ik vraag me af, wanneer ik dit achter me kan gaan laten. Wanneer Hema deze zaak niet voor 1 oktober heeft naar behoren heeft afgehandeld ga ik een civiele procedure aanspannen.

Afgelopen weekend is mijn zoon aangehouden en bekeurd omdat hij niet verzekerd zou zijn. Ik heb dit gecontroleerd via de RDW site en ook daar staat hij als niet verzekerd geregistreerd. Ik kan de HEMA niet bellen, er is alleen een schade/spoed telefoonnummer bellen en deze kunnen/willen ze niets voor me doen. Ik kan alleen een mail sturen. Dit gedaan en als reply gehad dat het minimaal 2 dagen kan duren voordat ik per mail een antwoord krijg. Dit is toch belachelijk, ik kan hem toch niet onverzekerd rond laten rijden? hij is al een jaar via de HEMA verzekerd, als hij dit dus is ? We betalen in ieder geval hier wel voor. Ik ga NU de verzekering beeindigen en ik ben er achter dat ze allang de goedkoopste niet meer zijn.. Ik heb dus geen idee of mijn zoon nu wel of niet verzekerd is. Ik heb geen idee waar en of ik de bekeuring kan declareren bij de HEMA en

Nadat mijn broertje zijn brommer vorig jaar Augustis gestolen werd heb ik dit doorgegeven aan de verzekering om het af te handelen.En wat denkt u;ze willen niet uitkeren omdat wij geen deel 3 van het kenteken-bewijs kon overleggen. Zoekgeraakt in huis;Dit kan een ieder overkomen,niet waar? Vraag maar een nieuwe kenteken was het antwoord van de fijn mensen van de Hema.Nu komt het mooiste;enkele weken geleden voor het eind van het jaar nog werdt de bromfiets terug gevonden.Er werden twee kornuiten er op aangetroffen,en die waren dan ook meteen aangehouden en verhoordt voor de diefstal.Voor dit,moeten ze zich binnenkort voor de rechter verantwoorden. Natuurlijk had het bromfietsje aanzienlijke diefstal-schade.Ik geef dit allemaal door aan de agent van de Hema verzekeringen en wat denkt u:Jawel,Ze keren niet uit en blijven bij hun standpunt.En u vraagt zich nu af;waarom niet dan?Wel hier het antwoord:De verzekering is afgesloten op mijn naam,terwijl mijn broertje de eigenaar van het voertuig is.Ik ben niet de eigenaar.Dit feit is en was bekent bij de verzekering.Immers;Ze hebben een meer dan ruime toegang tot bestanden om dit vast te kunnen stellen.Op basis hiervan zijn ze de verzekering toch aangegaan.Eerste reden was het missende kenteken en het nu laatste reden is dus dat ik niet de eigenaar ben. Nou zeg ik dit volgende:Ik vind dit rond uit schandalig en assiociaal gierig,laat staan inhalig,HEMA-verzekeringen en met name Dhr.D.;verzekeringsagent.U moet zich schamen!Ziet u,er is altijd netjes betaald en geen enkele achterstand.Daarmee benadeeld HEMA verzekeringen mij,door bij mij willens en wetens te incasserenen en laat mijn broertje mooi met de kosten zitten.Maar wel twee jaar premie incasseren!.Ik hoop dat veel mensen deze ervaring lezen en goed zullen uitkijken met deze verzekeringsmaatschappij. En met name de dames en heren van de HEMA verzkeringen. HEMA bedankt………. geen vriendelijke groeten tot mijn spijt: M.van Putten. Amsterdam.

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen