PetSecur Hondenverzekering

★★★☆☆ 7/10 (4 reviews)

Logo verzekeraar PetSecur

  • PetSecur is er voor alle baasjes.
  • Geen wachttijd, snel verzekerd

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal! 

> Meer over Zeker.com

Vast lasten vergelijken

Ervaringen met de PetSecur Hondenverzekering

Zeer slechte verzekering. Op internet doen ze zich voor als de beste verzekeraar en als je extra dekking sluit (zoals wij hebben gedaan) ze dan bij een contract van 60 maanden ook een sterilisatie betalen. Helaas wijzen ze nu naar de kleine lettertjes en betalen van de totale € 565,- slechts € 180,- Nota bene, dit was bij aanvang verzekering nog € 200 maar ze hebben het bedrag tussentijds verlaagd. Ook willen ze alleen betalen na inzage van de patientenkaart en op basis daarvan gaan ze alle hulpmiddelen en kleine bedragen uitsluiten. Pas op met deze verzekeraar, het is een malafide organisatie die niet wil betalen. Ook het contract royeren kan niet, je moet de termijn van 60 maanden uitzitten. Allen overlijden of overplaatsen hond is reden tot royement.

Let op met deze verzekeraar want zij hebben enigszins verborgen hele vervelende/beperkende voorwaarden. Zo betalen zij bij een chronische ziekte de kosten maar tot het eind van het lopende jaar. Daarna wordt niets meer vergoed. Met een beetje pech krijg je dus maar een paar maanden een vergoeding, daarna niets meer. En bij de extra dekking voor castratie/sterilisatie krijg je maar 50% (basispakket), 70% (standaardpakket) of 90% (extrapakket) vergoed van het maximaal genoemde bedrag in de voorwaarden. Maar je zit wel meteen VIJF JAAR vast aan deze verzekering en opzeggen kan niet, ook niet als je nog helemaal geen castratie geclaimd hebt. En in die 5 jaar ben je vogelvrij want dan mogen zij de premie laten stijgen zoveel zij willen, zonder dat je op kunt zeggen. En je krijgt ook geen verduidelijking over de hoogte van die stijgingen. Kortom Petsecur lijkt op het eerste oog een goede, betrouwbare en betaalbare verzekering, maar nadat je er aan vast zit en de beperkingen in de claims tegen komt, kom je er al snel achter dat het eigenlijk een hele slechte verzekering is, die hun klanten in een wurggreep houdt. En helaas mag dat gewoon…. Maak s.v.p. niet dezelfde fout als ik en kies een andere verzekeraar voor je huisdier!

PAS OP: Verzeker je huisdier hier niet! Mijn lieve pup heb ik laten checken bij de dierenarts voor z’n knietjes.. hij heeft misschien patella luxatie en zelfs een onderzoekend consult naar een wat zij noemen “genetische afwijking” wordt niet vergoed. Ik heb het duurste pakket! En ik betaal bijna 40 euro per maand! Overstappen naar een andere verzekering kan nu ook niet meer, want die zien dit nu als “iets wat al bekend was” en dus nieuw voor de andere verzekeraar. Voel me ZWAAR genaaid en deze partij doet echt aan je reinste GELDKLOPPERIJ! Trap er niet in!

Verzekering afgesloten op 10 oktober voor onze kat, incl.tanden omdat we 9 maanden daarvoor 10 tanden en kiezen hebben moeten laten trekken bij hem, ivm rotte kiezen en losse tanden had hij erg veel ontstoken tandvlees. Dit ook aangegeven bij petsecur. Na ingaan van de verzekering op 23 oktober zijn wij begin november naar de dierenarts gegaan omdat hij ineens niet meer wilde eten. Toen bleek dat er wat ontsteking in zijn bek en nu ook keel zat. Pijnstiller, antibiotica en ontstekingsremmer gekregen en een maand later zijn het restant aan kiezen en tanden is begin december getrokken. Rekening: 600 euro. Petsecur: NEE WE VERGOEDEN NIKS want dit is een aandoening die al bekend was. Pardon?! Als dit bekend was dan hadden ze alles 9 maanden eerder getrokken. Hij heeft in die 9 maanden supergoed gegeten en was hartstikke vrolijk, niks aan de hand. Niet eten is ook niet iets wat een kat langer dan een paar dagen vol kan houden! Het consult waarin werd geconcludeerd dat zijn bek weer ontstoken was en er iets aan gedaan moest worden viel notabene in de verzekeringsperiode. En buiten dat, elke kat heeft ontstoken tandvlees als de tanden en kiezen rot zijn en los zitten. Dat betekend toch niet dat hij daarna uitgesloten is van tand behandelingen? Als dat de regel is, hoe kun je dan een dierenartsverzekering met tandpolis afsluiten? Terwijl wij nog netjes de historie hebben aangegeven bij het afsluiten van de polis. Wij zitten nu vast aan de kosten van deze verzekering (meer dan 300 euro!) want opzeggen binnen een jaar kan ook niet. Dus wees gewaarschuwd: oplichters!!! Beter verzekeren bij een gerenommeerde partij zoals Ohra.

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen