PetSecur Hondenverzekering

★★★☆☆ 0/10 (0 reviews)

Logo verzekeraar PetSecur

  • PetSecur is er voor alle baasjes.
  • Geen wachttijd, snel verzekerd

Top 3 beste verzekeringen

Top 5 populairste hondenverzekeringen

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal! 

> Meer over Zeker.com

Vast lasten vergelijken

Ervaringen met de PetSecur Hondenverzekering

11 jaar lang verzekerd geweest bij Hema dieren schade verzekering. Altijd netjes de nota`s afgehandeld. ik diende ze altijd 1 x per jaar in dan is het maar 1x € 45 per jaar bij het indienen van alle not`s dierenarts. word netjes afgehandeld . in de afgelopen 11 jaar bijna alles wel vergoed gekregen . Wij hebben er nooit moeilijkheden mee gehad. hondje Kaya inmiddels overleden . Mag ik de Hema Dieren schade verzekering nogmaals bedanken voor de goede en juiste afhandeling. bij e.v.t. een nieuw hondje in de toekomst zekers weer deze verzekering van U. vr. Groet Fam Kers te Apeldoorn

Als huisdiereigenaar begrijp ik de behoefte om mijn geliefde huisdier te beschermen tegen onverwachte veterinaire kosten. Na het vergelijken van verschillende dierenverzekeringen, besloot ik om de Aegon Dierenverzekering uit te proberen. Helaas moet ik eerlijk toegeven dat mijn ervaring met deze verzekering teleurstellend was en ik het gevoel kreeg dat het meer om geldklopperij ging dan om daadwerkelijke zorg voor mijn huisdier. Het eerste probleem dat ik tegenkwam, was de complexiteit van de clausules en voorwaarden in het contract. Aegon leek altijd een manier te vinden om onder uitbetalingen te komen. Ik had gehoopt dat ik op Aegon kon vertrouwen in geval van nood, maar keer op keer ontdekte ik dat er altijd wel een regel was waar ze zich achter verscholen om niet uit te betalen. Het voelde alsof ik premie betaalde voor niets. Door deze negatieve ervaringen besloot ik uiteindelijk om het heft in eigen handen te nemen. In plaats van te vertrouwen op de Aegon Dierenverzekering, begon ik maandelijks geld opzij te zetten om eventuele veterinaire kosten te kunnen betalen. Deze aanpak bleek veel betrouwbaarder en transparanter te zijn. Ik had volledige controle over mijn eigen geld en hoefde me geen zorgen te maken over het voldoen aan de eindeloze clausules en voorwaarden. Al met al kan ik niet aanbevelen om in zee te gaan met de Aegon Dierenverzekering. Het voelt als een geldklopperij, waarbij uitbetalingen worden vermeden door de vele regels en clausules in het contract. Het is beter om zelf verantwoordelijkheid te nemen en maandelijks geld opzij te zetten voor mogelijke veterinaire kosten. Op die manier spek je niet de verzekering van Aegon, maar heb je wel de gemoedsrust dat je huisdier de benodigde zorg kan krijgen zonder tegengehouden te worden door complexe regels en ontbrekende uitbetalingen

Wat een vreselijke verzekeraar. Ik heb twee honden met de duurste maandpremie. Maar als ik naar een dierenarts ga met een serieus medisch probleem dan doen ze vreselijk moeilijk. Alsof je voor een schoonheidsbehandeling naar een specialist gaat. Vreselijk. Mijn vertrouwen in deze verzekeraar heeft een flinke opdonder gekregen.

Ik beoordeel deze verzekering met 1 ster maar hebben deze niet eens verdiend. Moest 1 ster doen anders kon ik dit niet plaatsen. Zijn oplichters. Heb 12 jaar verzekering betaald voor onze stafford, nooit iets geclaimd, nu geopereerd aan zijn bekkie, kosten €750 . Claim ingediend en krijgen €62 terug. Te zot voor woorden. €5000 aan verzekeringsgeld betaald en je krijgt een Engelse nothing. Zogenaamd niet mee verzekerd. Ik ben woest en raad iedereen aan GEEN dierenverzekering te nemen bij eagon . Ze spekken hun eigen pot en laten jou met een hoge rekening zitten.

Heel slecht. Ze vergoeden eigenlijk helemaal niks, je kan beter zelf de dokter betalen. Wij hadden een Plus verzekering voor onze kat, castratie, echos en overige zaken moesten wij allemaal zelf betalen en ze keren het liefst niks uit. Ze doen heel moeilijk en blijven bij hun punt. Zeker niks afsluiten bij Ohra

Al heel wat jaren tot volle tevredenheid verzekerd bij Petplan. Dat was met mijn vorige honden en katten en nu met mijn hond en kat. Alles wordt zoals altijd netjes uitbetaald zonder problemen. De laatste keer een gedragstherapeute/medicijnen voor mijn vuurwerkangst hond, kat verwijdering onder narcose grasaar 10cm lang in neusje ook weer netjes uitbetaald. Ik schrik alleen van een mail die ik kreeg dat de verzekering verhoogd wordt met de volgende verlenging polis wegens gestegen dierenartskosten. Kijk ik vervolgens op hun website trekt men klanten aan met een jaar lang 10% korting polis?. Dat komt er op neer dat ik als trouwe klant dan de extra verhoging betaal die de nieuwe klanten als korting krijgen. Dat werkt met meer verzekeringen zo terwijl men juist andersom de trouwe klanten moet koesteren. Maar het zij zo je doet er weinig aan. Maar verder ik ben met Petplan zeer tevreden al jaren.

Petplan weigert declaraties te vergoeden omdat de klachten zogenaamd binnen de wachttermijn ontstonden of aanwezig waren. Zelfs de mening van een dierenchirurg dat dit niet het geval is weigeren ze aan te nemen. Gelukkig konden we voor onze andere kitten tijdig (nog twee dagen) de verzekering opzeggen. We beraden ons nu op juridische stappen.

Onze twee honden zijn nu 8 jaar verzekerd. We hebben goede ervaringen met het indienen van declaraties (snel antwoord en word ook snel uitgekeerd). 1 keer ging er iets mis omdat men dacht dat de administratie kosten gedeclareerd waren…Daar hebben we over gebeld en het bedrag is alsnog uitgekeerd met excuses. Kortom ik ben blij met Ohra.

Ik heb 2 kleine hondjes verzekerd bij Orha met dekking in buitenland! Nu met 1 hondje oormijt naar dierenarts in Spanje geweest, netjes nota gehad van 58 euro …. Ingediend bij Orha en de rekening moet in Duits Engels of Nederlands zijn. Ze hebben zeker geen Google Translate .ik betaal bijna 100 euro per maand voor de verzekering en voor 58 euro moet de dierenarts het vertalen( een verslag maken). Ongelofelijk wat een uitzuigers. Tot 1 augustus loopt de verzekering en daarna nooit geen Orha meer!

Veel betalen voor weinig zorg. Onduidelijke site als het gaat om uitkeren van vergoedingen. Als je denkt uitgebreid verzekerd te zijn, vergeet het want je moet dingen extra verzekeren ook bij de plus polis.

Ik heb mijn kat bij de Hema verzekerd. Los van de forse administratie die erbij komt kijken om een declaratie in te dienen, wordt er vlot uitgekeerd. Waar ik echter totaal niet over te spreken ben zijn de premieverhogingen die 1 á 2 keer per jaar plaatsvinden. Zo begon ik ooit in augustus 2015 met een maandelijkse premie van 10,49 euro, is dat inmiddels gestegen naar 23,48 euro en mag ik vanaf januari 2023 maar liefst 27 euro gaan betalen. Overstappen naar een andere verzekeringsmaatschappij kan niet, want daar is mijn kat te oud (7 jaar) en te ziek (lichte hartruis) voor. Dat laatste zorgt er voor dat ik niet op durf te zeggen, want ondanks dat de hartruis heel langzaam vordert, zal op termijn medicatie nodig zijn. Dierenverzekering? Doen! Maar niet bij de Hema.

Onze hond had last van zijn oren. Zijn linkeroor had hij last van oorsmeer/mijt. De dierenarts heeft zijn oor behandeld en toen kreeg hij last van zijn rechteroor ook behandeld kregen niks vergoed…daarna blijkt de hond een beginnende oorontsteking te hebben en moet hij onder verdoving behandeld worden (€420,00) voor deze behandeling krijgen wij niks vergoed. Hun argument is dat het alle behandelingen hetzelfde zijn. Dus mensen geen verzekering bij Petplan nemen.

Al jaren bij OHRA, alleen de premie stijgt en de vergoeding slinkt. Ik voel me flink benadeeld door deze verzekering. Door de leeftijd van de kat zit ik hier aan vast maar deze verzekering nooit meer.

Ik heb voor het eerst een dierenverzekering afgesloten. Voor Ohra gehouden omdat vaccinatie ook inbegrepen zou zijn. Een maand later bleek deze niet geactiveerd te zijn, dus geen vergoeding. Naar aan te geven dat er een fout gemaakt is een gevraagd of deze alsnog geactiveerd kon worden, voor de volgende keer, kreeg ik te horen dat dit pas over een jaar mogelijk is! Een opzeggen kon ook niet meer. Dus de reden waarom ik voor Ohra heb gekozen, is nu niet relevant meer. Zeer klantonvriendelijk.

Misschien heeft Ohra een nieuwe hebzuchtige directeur onder de arm genomen. Helaas veel veranderd. Ik sloot deze verzekering jaren geleden af toen mijn katten nog kittens waren. Dat was destijds voor 12 euro pee maand. Ondertussen is dat opgelopen tot 20 euro en er wordt steeds minder en minder vergoed. Eerst diende je zelf de onderdelen van de factuur van dierenarts in, 80% daarvan werd keurig door de verzekeraar uitbetaald. Er werd erop vertrouwd dat alles op een eerlijke manier was ingevuld en doorgegeven. Tegenwoordig bepalen ze zelf op basis van de factuur wat ze ervan willen terugbetalen. Op elk vlak zoeken ze een reden iets niet te vergoeden. Er zit overal een addertje onder het gras. Ik zit helaas vast aan deze verzekering, want mijn katten zijn te oud om nog overgezet te worden en ik durf nog niet zonder. Maar wat ben ik hier boos en ongelukkig over. Voor als er ooit nog een volgend huisdier komt: nooit meer Ohra! En ik raad iedereen die deze verzekering overweegt de kleine lettertjes te lezen. Want als je goed doordenkt heb je aan deze verzekering dus eigenlijk bar weinig…

Mijn hond al van pups af aan hier verzekerd. Helaas samen met mijn vriend in die tijd gedaan. Dit op zijn email adres voor de rest alles op mijn naam rekeningnummer adres etc. Na het uitgaan van de relatie meerdere malen aangeven dat ik dit wou veranderen wat niet mogelijk was. Nu jaren later heeft hij deze verzekering dus kunnen opzeggen zonder mijn toestemming. Hij heeft dit gedaan toen mijn hond net 8 was geworden. Waardoor ik deze nu nergens meer kan verzekeren. Aegon is nooit te bereiken en reageren weken later op een email waarbij ze totaal niet naar de situatie kijken.

We hebben een dierenverzekering voor onze hond genomen omdat we schrokken van de dierenartskosten en we ons in wilde dekken mocht er écht iets loos zijn. ze vroegen ons de oren van ons hoofd over eventuele klachten van onze hond. alle dossiers werden opgevraagd ( terecht want daarin staat de historie in) . tijdens de eerste maand kreeg onze hond een epileptische aanval en het advies van de dierenarts was, even afkijken of het nog eens gebeurde. Helaas na een paar maanden gebeurde het weer. wij hebben het laten onderzoek t/m een leverpunctie en wilde deze kosten deels verhalen bij onze verzekering. We werden in een simpele e-mail weggezet als leugenaars en we hoefde helemaal nergens op te rekenen en we mochten onze verzekering gratis stopzetten ! Ohra moet zich schamen. een verzekering die alleen wil innen en niet wil uitbetalen is géén verzekering maar een malafide organisatie. Sluit geen verzekering af bij dit bedrijf want je komt bedrogen uit.!

Ruim 15 jaar verzekerd geweest. Hebben we een keer wat, blijkt de polis aangepast en zijn we niet verzekerd voor buitenland. Ook crematie blikken we niet voor verzekerd te zijn. Maar inmiddels wel bijna €450,- per jaar betalen. Nooit meer een verzekering bij Petplan.

Waardeloos. Premie gaat fors omhoog. Dekking gaat omlaag en er wordt haast niets vergoed. Altijd wel excuus waarom niet. En zijn haast niet te bereiken. Opzeggen of niet afsluiten.

Heb de verzekering opgezegd omdat hij mij te duur werd Hierna kreeg ik keurig een bevestiging dat mijn verzekering was beëindigd en ze condoleren me met mijn eigen overleiden Als je ze dan belt zegen ze och het is een menselijke fout helaas excuses

Het lijkt net de FBI, elke keer als je een declaratie indient vragen ze de patiëntenkaart, alles maar om niet te betalen. Mijn hondje is geopereerd aan een tumor (Kanker) maar ze hebben geen zin om te betalen. Al die moeite nog als je al zoveel verdriet hebt. Ik kan nergens anders naartoe nu omdat mijn hondjes te oud zijn maar binnenkort komt er een nieuwe pup bij en die ga ik niet meer verzekeren bij de OHRA. Waarom betalen ze maar 200€ aan consulten das toch veel te weinig als je een topverzekering hebt tot 6000€ vergoeding en dan nog 50€ eigen risico en ik betaal elke maand een premie van 113,26€ voor mijn 2 hondjes. Ik heb nooit gekozen voor de Ohra ik was bij Reaal dier en zorg en we zijn opgekocht door de Ohra helaas ……….. ben ik al 22 jaar verzekerd maar dit heb ik nog nooit meegemaakt.

na verscheidenen jaren keurig de premie betaald te hebben (dit jaar zelfs 77, euro per maand voor 2 honden en eigen risico van 50 euro per jaar) en ieder jaar alleen maar de injecties en 1 keer een nachtconsult gedeclareerd te hebben hebben wij de reiniging van de tanden van de honden (2) gedeclareerd. helaas kregen we maar 50 euro vergoed van de 500,- voor 2 honden. we hadden wel de gebit in extra opties genomen. maar de narcose viel in een andere categorie vond Ohra. Weleens gehoord van een dierenarts die tanden van een hond reinigt zonder narcose? Ohra vond dit niet niet in de voorwaarden passen. Slechte voorlichting dus. meteen de polissen opgezegd. dit werd met een telefonisch schouderophalen gewoon geaccepteerd. Zelf geld weg zetten op een spaarrekening, kom je in ieder geval nooit in de problemen. waardeloze verzekering.

Het is dat je geen 0 sterren kunt geven, meer zijn ze niet waard bij Aegon!

Ze zijn erg sneaky met hun polisvoorwaarden. Er staat bijvoorbeeld dat een consult vergoed wordt maar ze weten er een hele andere draai aan te geven, al gaat het om een ongeval of iets dergelijks. Ze formuleren het vervolgens op een manier waardoor ze alles onder preventieve zorg laten vallen. Naar mijn idee een slimme manier van oplichting waardoor ze niets uitbetalen en alleen maar geld ontvangen. Na onze vervelende ervaringen met hun wil ik jullie waarschuwen om je hier niet te verzekeren!

Tot nu toe elke keer als ik iets declareer is er wel iets. 1e keer stond de factuur niet op mijn naam maar op die van mijn partner hier werd zeer moeilijk overgedaan en ze wilde eerst niet eens uitbetalen. Dit terwijl hetzelfde woonadres is, de naam van onze hond, chipnummer en alles van de hond aanwezig was op de factuur. Nu van de week weer een declaratie ingediend dat onze 15 maanden rashond een hartonderzoek heeft gekregen en alweer wordt er moeilijk gedaan. Nu wil onze verzekeraar opeens het gehele dossier van onze hond van alle dierenartsen etc etc. Met opzet het ons veel werk laten opleveren om alles op te gaan vragen terwijl er op de factuur duidelijk staat wat er allemaal gedaan is. Als ik bij een verzekeringsmaatschappij een schade (declaratie) indien en op de correcte manier dan wil ik dit gelijk zonder rompslomp geregeld hebben. Ik werk toevallig zelf bij een verzekeringsmaatschappij (helaas doen die geen hondenverzekering) en daar gaan we niet zo met onze klanten om. Daarnaast zijn ze tussen 10 en 12 bereikbaar op werkdagen echter dan bel ik om 11 uur meerdere keren en krijg ik dat ze nu niet telefonisch bereikbaar zijn en dat ik op werkdagen tussen 10 en 12 terug moet bellen. I rest my case

Op zich is het een goede verzekeraar. Ze betalen snel uit. Het enige wat mij dwars zit is dat ik in 2019 een premie betaalde van bijna € 20 ,00 en nu betaal bijna € 40,00. In 3 jaar tijd is de premie verdubbeld . Ik betaal voor al mijn verzekeringen per maand € 68 . Ik vind dit echt niet meer normaal.

Oplichters, continu op zoek naar excuses, vertragingstechnieken, en uiteindelijk niks betalen. Direct gestopt

Onze hond reageerde heftig na een insecten steek en we gingen met spoed naar de dierenarts. Declaratie ingediend maar bij De Dierenverzekering blijken de polisvoorwaarden zeer mager te zijn en ze interpreteren een claim zodanig fout zodat ze niet hoeven te betalen. Wat een oplichters !

Wat slecht…. Onze hond is 6 jaar en heeft behoorlijk wat kwaaltjes gehad en nog steeds helaas. Nu heeft Ohra de verzekering overgenomen waar ik zat (al de derde overname in 6 jaar???) en altijd maar dan ook altijd krijg ik van de dierenarts een rekening met volledig omschreven wat er is behandeld en waar medicijnen voor nodig zijn. Nu heb ik de afgelopen 6 jaar nog nooit één probleem mee gehad maar sinds een paar week werkt er volgens mij iemand die zich wel heel graag wil bewijzen en die vraagt nu al voor de derde keer of ik een gespecificeerde rekening kan opsturen waar alles letterlijk staat omschreven hoe lang zij bij een bepaalde behandeling hebben gezeten in minuten en hoeveel medicijnen ze krijgt en hoeveel per mg per keer en ga maar door… WAAR SLAAT DIT OP!! Heb 3 keer terug gemaild met het verzoek mij de desbetreffende schadebehandelaar die onze factuur behandelde om mij de naam door te geven zodat ik een klacht kan indienen bij de persoon die dit veroorzaakt… Nul reactie, Nul naam en geen vergoeding en nogmaals geen reactie alleen een knip en plak verhaal van de vorige mail… Zo irritant!! Neem NOOIT de Ohra dierenverzekering want ik vind het één grote onduidelijke en oneerlijke bende daar…Hadden ze de vorige verzekering maar nooit overgenomen gezien er nog nooit problemen waren maar door een individu die zich wil bewijzen (en te laf is om haar/zijn naam te geven zit ik een ondeugdelijke verzekering waar je niets aan hebt maar wel elke maand 28,50 euro afboekt!! Komt nog bij dat Ohra gewoon 6 euro duurder is per maand dan de vorige twee!!! NOOIT MAAR DAN OOK NOOIT OHRA KIEZEN, WEET UIT ERVARINGEN DAT ANDERE VERZEKERAARS VEEL CAPABELER ZIJN DAN DEZE FANATASTEN!!!!!

Laat je niet verzekeren bij petplan. Ik had mijn kat onder ‘plus’ laten verzekeren. Mijn kat werd ziek en heb ik in moeten laten slapen. In eerste instantie wilden ze niets uitkeren omdat het chipnummer niet op de nota stond, opnieuw nota’s opgevraagd mét chipnummer en naar petplan gestuurd maar toen wilde ze wederom niets aan mij uitkeren met als reden dat er niet kon worden aangetoond dat de ziekte / afwijking (kat bleek leukemie te hebben) op korte termijn was ontstaan wat blijkbaar een vereiste was. Verder wilden ze ook het patiënten dossier van mijn kat inzien die ik bij de dierenarts heb opgevraagd. Veel moeite gedaan maar geen cent ontvangen van petplan. Antwoord op declaraties en vragen duurt trouwens minstens een week. Slechte service… beter gaf ik 0 sterren! vertrouw deze verzekering niet!!!

Heel tevreden over de Hema dierenverzekering. Keren snel uit: nota’s ingestuurd via de mail en binnen een week het geld op de rekening. We begonnen 10 jaar geleden met 10 euro, nu betalen we 21 euro. Maar ben er blij mee want we hebben nu flinke kosten met onze oudere hond waaronder een lekkende hartklep. Hartmedicatie en 2 x per jaar een echo. En nu moet misschien zijn milt verwijderd worden. 15% en 45 euro per jaar betalen we zelf, rest wordt vergoed.

Doen er alles aan om niet uit te hoeven betalen. Vragen bij het minste of geringste om een medisch dossier.

OHRA , super slechte huisdierenverzekering. Vergoeden ineens geen medicatie meer die met polsen en ellebogen te maken hebben. Als je belt dat het niet in je polisvoorwaarden staat zeggen ze dat er nwe wijzigingen zijn geweest. Nooit afsluiten , vanaf dat je huisdier komt zelf een potje opbouwen is mijn advies .

Ik heb geen goede ervaring met de huisdierverzekering van Hema! Ben al zo’n 10 jaar verzekerd, service wordt steeds slechter. Mailcontact, ik hoop dat ik een reactie terug krijg. Online declaratiemethode zou handig kunnen zijn ware het niet dat Hema er een ware jungle van weet te maken. Op dit moment sta ik 24 minuten en 23 seconden in de wacht. Dit is de tweede keer dat ik bel, de vorige keer stond ik meer dan een half uur in de wacht, uiteindelijk heb ik opgehangen. De hele tijd hoor je een penetrante stem die herhaald dat je aan de lijn moet blijven, ze komen zo bij je, je wordt doorverbonden….niet dus. Tussendoor hoor je ook dat het ‘ op dit moment moment zeer druk is’ vrijdagmiddag ok, maar maandagochtend ook? Enerzijds kan je onbeperkt declaraties per jaar insturen, anderzijds accepteert het systeem er maar een paar, hoe met ik dit oplossen? Ik weet niet waar ik vragen kan stellen. Bij veelgestelde vragen? Daar staat mijn vraag niet tussen. Je kan antwoord krijgen van een autom. chatsysteem maar dit systeem weet niets en verwijst me door naar het online contactformulier. Ik heb mijn vraag gesteld inmiddels met het online contactformulier gesteld maar vooralsnog lijkt deze niet verstuurd te zijn. Inmiddels heb ik door de tijdens het telefonisch wachten een 1 in te toetsen mijn naam en telefoonnummer ingesproken, ik benieuwd of ik teruggebeld ga worden. Hema je krijgt een welverdiende 1 voor service en dienstverlening!

Vrij nutteloze verzekering. Specifiek gekozen omdat vaccinaties vergoed zouden worden. De eerste wel ja (minus €50 eigen risico…) maar de tweede al niet meer want het maximum aantal behandelingen was volgens OHRA al bereikt. Volgens mij moeten de mensen bij OHRA eens nakijken hoeveel vaccinaties een puppy het eerste jaar nodig heeft. Ben benieuwd hoe dit gaat als er echt eens iets aan de hand is. Teleurstellend!

They refund nothing and will not let cancel my insurance. Also take ages to respond to refund request.

Ben al sinds 1997 klant bij Aegon die het overnam van Kruitvat voor mijn vorige en huidige hond. Direct na de overname wijzigde Aegon van alles maar het was te overzien. Nu in 2022 gaat niet alleen de premie fors omhoog maar moet je van iedere factuur 25% zelf betalen, dat is fors want eerder was dit 50 euro administratiekosten kosten en mocht je de facturen een jaar opsparen. Daarnaast is het verzekerde bedrag met 1000 EU per jaar verlaagd, dat is vreemd want de reden die zij opgeven voor de forse verhoging van de premie en de 25% zelf betalen is: omdat de dierenarts zo duur is geworden en er veel meer kan. Ze spreken zichzelf dus tegen. Voor mijn huidige hond blijf ik bij Aegon, voor een volgende ga ik zeker eens kijken wat andere verzekeraars te bieden hebben. Ik blijf het apart vinden dat een verzekeraar eenzijdig dit soort veranderingen in het nadeel van de klant kan invoeren in een bestaande overeenkomst.

Inderdaad omdat je iets MOET aanvinken. Sluit hier aub niets af, wat een oplichters! Na eigen risico betaald te hebben vergoeden ze niets maar ook echt niets!! Terwijl in de polis staat dat het wel vergoed word. Deze instantie is nog niet van mij af. Mensen, steek u geld hier niet in. Het bespaard u een hoop ellende.

Een jaar of 5 geleden was de OHRA huisdierenverzekering echt een topverzekering. De afwikkeling was wat moeizaam, het was nog niet perfect gedigitaliseerd. Maar de dekking was prima in tegenstelling tot nu. Ik heb gewoon 1 hond die altijd wat heeft maar daarnaast betaal ik ook voor mijn tweede hond die echt nooit wat mankeert. Sinds een jaar of 5 jaar geleden scherpen ze elk jaar de voorwaarden aan en sluiten ze steeds meer vergoedingen uit. Een maximum aan het bedrag van consulten op jaarbasis. Als je 1x pech hebt gehad en naar een weekendkliniek bent geweest krijg je het hele jaar niets meer vergoed. De digitalisering is inmiddels top, je hoeft alleen maar een factuur te uploaden maar vervolgens krijg je……niets!! Mijn honden zijn beide ouder dan 7 jaar oud en ik krijg ze nu niet meer in een andere verzekering maar ik zou deze verzekering niemand meer aanbevelen.

Fors gebeten door hun paarse krokodil! Zakelijke en kille afhandeling van declaraties zonder oog voor context, waarbij onze ervaring ondertussen is dat meer niet gedeclareerd kan worden dan wel. We hebben meerdere verzekeringen bij Ohra, maar deze is de duurste en slechtste. Misleidende (!!) reclame die ze maken, onze fout dat we hier in zijn getrapt. Qua wachttijd die ze hanteren zou ons advies zijn als je toch bij hun wilt afsluiten: 1. sluit af, 2. wacht 1 maand, 3. ga dan pas naar jouw dierenarts zodat niks geregistreerd wordt in die wachttijd, want ze zullen alles vastpinnen qua afwijzing declaratie op dat wat de dierenarts opschrijft in die periode. Zij (Ohra) hanteert hierin geen enkele context, en je loopt vast in het uitleggen van die paarse krokodil.

1 ster omdat je iets aan moet klikken. Ongelofelijk slecht. Deze organisatie doet echt hun best om maar niet uit te hoeven keren. Mijn hond blijkt chronisch ziek en zij stellen dat zij al ziek was op het moment dat ik de verzekering afsloot. Ik heb zelfs een gezondheidsverklaring dat het tegendeel bewijst. Je moet constant het tegenovergestelde bewijzen van wat zij beweren. Ik moest zelfs haar medisch dossier mee sturen. Ga voor een betere verzekering. Dit is pure oplichterij

Belachelijk duur, bovendien niet alles vergoed door hoog eigen risico. Niet doen dus. Advies is zelf een potje op te bouwen.

Het is correct dat ze redelijk snel uit keren, wij sparen de facturen ook het gehele jaar op om dan vervolgens maar 1 x € 45,00 te betalen. Maar ze gooien ieder jaar de verzekering knetterhard omhoog, In 2021 was het maandbedrag 38,51 en het nieuwe maandbedrag gaat€ 44,28 worden!!!!! Dat is 20% per jaar dat ze omhoog gaan! Geldklopperij van de Hema dit moet eens gestopt worden! Eerst mensen binnen halen en dan vervolgens na het 3e jaar ieder jaar fors omhoog. En nu kan je niet meer overstappen omdat je hond geen puppy meer is. Echt misleidend!

NIET doen want elk jaar 10% premieverhoging, een dagtaak om iets te declareren, vergoeden vervolgens bijna niets. Mailcontact onmogelijk (geen tractie). Ik heb opgezegd. Spaar zelf of zoek een klantvriendelijke dierenverzekering

Sluit NOOIT een ohra huisdieren verzekering af. Ze hebben zoveel kleine lettertjes dat bij een operatie van je zieke huisdier, er niets vergoed wordt. Die hele verzekering is zo slecht dat ze alleen maar innen, maar iets vergoeden, dat nooit. Serieus sluit hier nooit een verzekering af. Wat een oplichters

Ben al jaren verzekerd bij de Hema voor onze nu 13 jaar oude hond. Ooit wat gedeclareerd waarbij je je hele hebben en houden op tafel moest leggen … en…het werd vervolgens niet vergoed. Dus als je al wat wil declareren neem een dag vrij want wat een werk. Wil je contact met ze opnemen per mail…nooit reactie. En elk jaar enorme premieverhoging. Dit jaar 10 procent, steeg mijn salaris maar zo hard. Ik heb spijt van deze verzekering en raad hem NIEMAND aan. Ik had 0 sterren willen geven maar dat kon niet. Ik ga opzeggen!!

Verschrikkelijke zorgverzekering voor dieren en dan maken ze reclame over geen paarse krokodillen of zoiets wat al nergens over gaat. Heb jaren verzekeringen gehad bij Proteq en Reaal. 100 tevreden. Top verzekering en zij denken met je mee. Ook kun je rechtstreeks declareren als het bedrag hoger dan 500 euro is. Bij Ohra niet. Ik heb een verzekering afgesloten omdat ik geen hoge bankrekening heb en ik mijn hondvwel alle zorg wil bieden. Nu miet ik megabedragen nog eerst zelf betalen terwijl ik dat soms niet heb Als je het indient krijg je bericht terug dat je wegens drukte 2 weken moet wachten. Ik vind dat totaal onmenselijk en Ohra wil denk ik alleen vermogende klanten maar zij begrijpen niet dat sommige mensen na een dure operatie dat geld heel hard en snel weer terug nodig hebben om de maand doir te komen. Daarom heb ik ook de duurste verzekering genomen. Wat je praktisch bijna verplicht bent omdat HD en ED anders niet meeverzekerd is en als je een ras hebt wat daar toch gevoelig voor kan zijn MOET je wel. Reaal regelde zulke hoge bedragen direct met mijn dierenarts en dat was superfijn en menselijk. Zij bekijken je verzekering ook vanuit de menselijke kant. Ohra niet. Het gaat hun blijkbaar alleen maar om het geld. Zelfs als je opbelt of het gedeclareerde bedrag niet eerder dan 2 weken teruggestort kan worden kijken ze niet eens waar het over gaat. Nee, wij hebben het druk. Ik vind het heel erg dat Reaal gestopt is, anders was ik hier nooit naar toe gegaan. Ga nu kijken hoe het zit met andere verzekeringen en ook telefonisch contact opnemen met vragen. Ohra is een stuk duurder dan Reaal en qua service een stuk slechter. Helaas…..1 grote paarse krokodil.

Slechter dan heel slecht. Petplan roept al lange tijd dat het verwerken van declaraties vanwege drukte langer duurt dan normaal. Daar wordt blijkbaar niets aan gedaan, want de periodes van uitbetalen wordt steeds langer. Ze realiseren zich dus zeker niet dat wanneer je een groot bedrag hebt moeten betalen het wel eens zo kan zijn dat het voor sommigen een financieel probleem kan worden. De premie op tijd innen en exorbitant verhogen jaarlijks doen ze wel op tijd. Ik zal niemand maar dan ook echt niemand adviseren om hier een verzekering af te sluiten, van anderen om mij heen hoor ik dat andere verzekeringen, onder andere OHRA het wel heel goed doen. Enfin ik ga hier echt nooit meer nog eens een verzekering afsluiten. Inmiddels heb ik dit ook onder de aandacht van het VARA programma KASSA gebracht.

Ik zou nooit meer een huisdierverzekering afsluiten bij Ohra. Slechte service, je krijgt niks vergoed (want dan staat er weer in de kleine lettertjes dat iets niet vergoed wordt). Gewoon niet doen! Bij Ohra willen ze vooral op een hele snelle manier veel geld verdienen. Op het moment dat je belt wordt je erg onvriendelijk geholpen, ik ben nog nooit zo slecht behandeld.

Vreselijk verzekering. Oplichting op en top! In het polisoverzicht vele groene vinkjes bij bijhandelingen zoals opname, chirurgische behandelingen etc. Je gaat er dus vanuit dat je goed verzekerd bent. Vervolgens word een fractuur/breuk niet vergoed omdat het niet door brand, storm of verkeersongeval is veroorzaakt. Dit staat in de kleine letters. Wat voel ik me naar. 3000 euro dierenartskosten en niets vergoed!! Schandalige misleiding.

Wij hebben een st bernard en achteraf blijkt er bijna niets vergoed te worden. Zelfs de darmproblemen die die heeft en waarvoor hij b12 injectie krijgt worden gewoon niet vergoed. Hoezo een bizarre verzekering? Grwoon nooit bij aegon moeten komen.

deze verzekering gaat per jaar met 7 euro omhoog te belachelijk voor worden en dan betaal je de volle pond, en dan nog de consulten zonder waarschuwingen te geven. vervolgens vraag dien je een klacht in en wordt je gewoon niet terug gebeld!!! ik raad deze niet meer aan !!

Na een aantal jaren verzekerd te zijn geweest bij Reaal die zonder moeilijk te doen oid de regelmatige noodzakelijke epilepsie medicijnen voor ons Frans bulldogje vergoed dachten we dat na de overname door OHRA dit ook enigszins op dezelfde wijze kan worden overgenomen? Maar niet dus!! Gewoon een afwijziging ontvangen dat deze kosten NIET worden vergoed!! Als ze maar niet denken dat wij dan nog langer verzekerd blijven bij OHRA want wij gaan per direct zoeken naar een ander instituut. En ook al zou dat betekenen dat we ook daar de kosten voor die levens belangrijke medicijnen voor ons hondje niet vergoed kunnen krijgen dan nog stappen wij over!! Want dit pikken wij niet van OHRA en reclame maken voor dit bedrijf gaan we al helemaal niet doen en zeker ook even een informerende klacht naar RADAR sturen!

Heel vervelend als je kat is ingeslapen en je belt voor de nota’s die behoorlijk oplopen je krijgt te horen dat je achteraan de wacht rij staat. Mijn andere katten zijn verzekerd bij OHRA, deze kan ik iedereen aanbevelen. Krijg netjes een kaartje, nemen de tijd voor je en je gedeclareerde rekeningen zijn zo vergoed in tegenstelling tot petplan waar je 3 weken op je geld moet wachten Triest, geen medeleven niks

Wij hadden een kattenverzskering oor onze poes, na een spoed operatie bleek dat er niets vergoed werd… lang leve de kleine letters. Wij konden dus zwaaien naar onze centen. Advies om gewoon een spaarpotje te maken voor nood. Doodzonde van het geld om dit te steken in een verzekering

Wat een verschrikking. Verzekering helemaal uitgekleed en premie omhoog. Ik heb de top dekking maar dan nog is geld terugkrijgen onmogelijk. Wil je wat declareren moet je op alle mogelijke manieren bewijzen dat het echt zo is, want waarom zou je iemand op z’n woord geloven? Geldklopperij, je kan beter een potje apart zetten.

Slechte ervaring. Verzekering afgesloten blijkbaar krijg ik niet alles vergoed. Heel lang moeten wachten bijna 1 maand op een declaratie om vervolgens te horen dat ik niet goed heb gekeken en niet voldoe aan de voorwaarden. Wil je het verhogen dat kan maar dan wordt de klacht waar je huisdier mee loopt niet vergoed want dit heeft ze dus al blijkbaar, daar kunt u geen declaratie voor indienen. En dat voor een dierenverzekering en dan een jaar eraan vastzitten. Echt een misser maar goed gedaan jullie hebben weer omzet

Het declareren bij Petplan duurt gewoon veel te lang en hier lijkt maar Petplan niets aan te doen. ‘Het is momenteel erg druk’ is al tijden structureel het excuus wat wordt gegeven als reden. Overal staat dat je een vergoeding binnen 5 dagen terugkrijgt, echter in werkelijkheid duurt dit echt veel langer. Verleen service en pas je bezetting aan.

Mijn hond is op castratie geweest. Netjes ales betaald en wil ik declareren kan niet. Per 5 september gaan ze naar Ohra hij was op 1 september geweest maar onze referentie nummer, polis nummer bestaat niet meer. Mail gestuurd geen antwoord niet . Dus echt een verzekeraar die van geld maar uitgaan.

8jaar trouwe klant, maar ze maken heel veel fouten met het verrekenen van vergoedingen en ook de premies zijn dubieus verschillend bij dezelfde honden en looptijd van verzekering. Ze hebben dit gecorrigeerd maar het klopt nog steeds niet, ik moest niet zeuren. Ik raad iedereen heden deze verzekering af als je nieuwe klant wilt worden, kijk verder het bespaart je hoop werk en geld.

Na ruim 900 euro dierenartskosten voor een kat die 2 bacterieen in de luchtwegen had die moeilijk te bestrijden waren, vergoed Petplan mij ruim 6 euro. Dat is 0,6% van de kosten die ik gemaakt heb. Dit na jarenlang voor 3 katten premies betalen. Ik voel me enorm opgelicht, bel of de berekening klopt en dat schijnt zo te zijn. Telefoniste deed nog haar best om te motiveren waarom het wél een goed idee zou zijn om verzekerd te blijven. Wat denk je zelf? Bezint eer gij begint, ik had de premies beter op een eigen spaarrekening kunnen zetten.

Na 10 jaar goed en gelukkig verzekerd te zijn bij Proteq / Reaal zitten wij na de overname ook bij Ohra. We hadden natuurlijk eens goed kunnen kijken wat dit precies zou betekenen maar je gaat er toch ook wel een beetje vanuit dat er niet heel erg veel veranderd, wel dus…. Nadat de katten voor hun jaarlijkse controle zijn geweest de rekening declareert. Het begint al bij het formulier, de diverse kosten moeten apart aangegeven worden en je moet het betaalde bedrag eraan toevoegen terwijl je ook de rekening als bijlage meestuurt. Kosten kunnen niet 0 zijn zoals bij ons de vaccinaties omdat dat via de dierenarts zelf al vergoed wordt via hun (soort van) verzekering. Van een hoop gemopper en gedoe uiteindelijk de rekeningen declareert met een totale kosten post van zo’n € 250 waarvan € 236 betaald is voor preventief bloedonderzoek voor beide katten. Vervolgens krijg je bericht dat ze 2 weken de tijd nemen te onderzoeken wat ze vergoeden. Bij Proteq kreeg je al gauw zo’n 150 tot 200 euro terug en bij Ohra niks. Van één rekening hebben we de bevestiging al gehad van de 2de wachten we nog op het bericht omdat deze kat ook problemen heeft met zijn traanproductie en daar moest ook naar gekeken worden. Afhankelijk van of Ohra dit wel vergoed krijgen we wellicht 5 tot 10 euro terug…. Geen idee wat de opties voor 2 katten van 11 die al het nodige mankeren maar wellicht dat we toch maar eens gaan kijken of we wel ergens goed verzekerd kunnen worden. Wat ons betreft is deze zogenaamde dierenverzekering een PAARSE KROKODIL.

Zeer slecht!!!!!! Beloven uit te keren gebeurt niets, verzinnen wel iets moois waardoor het niet hoeft. Maar wel elke maand netjes betalen. Geen aanrader.

wij hadden voor onze hond een plus verzekering afgesloten inclusief castratie volgens de site , maaaaar in de polis voorwaarden , in de bekende kleine lettertje , moet je daar een speciale module voor afsluiten , hoe en waar je dat doet Joost mag het weten. corrupte bende kan niet anders zeggen , want wat op de site staat is niet juist u moet van de polisvoorwaarde uitgaan. nooit meer iets van deze bende

Voor Ohra waren we naar volle tevredenheid verzekerd bij Reaal. Toen deze verzekeraar stopte met betreffende huisdierenverzekering zijn we, ietwat weifelend (na veel negatieve recensies gelezen te hebben), overgestapt naar Ohra. Recentelijk werd bij onze betrekkelijk jonge hond tot onze schrik elleboogdysplasie in beide ellenbogen geconstateerd. Dit na terugkerende periodes van kreupelheid, waarvan de oorzaak niet direct herkend werd. Al met al vooral een emotionele achtbaan, maar ook de kosten liepen uiteindelijk flink op. Rontgenfoto’s, CT scan, allerlei andere onderzoeken, medicatie en tot slot een operatie aan beide pootjes. Inmiddels is dit achter de rug en zitten we in een intensieve revalidatieperiode. Vanwege de steunende, empathische reacties van medewerkers van Ohra, goed overleg, ook begrip toen we van behandelaar wilden veranderen en last but not least de volledige uitkering van alle gemaakte kosten (uiteraard minus eigen risico), hebben we ons zonder extra (financiele) zorgen volledig kunnen richten op het herstel van onze dierbare hond. We schrijven eigenlijk nooit recensies, maar vonden het in dit geval toch belangrijk om te doen. Vanuit ons niets dan lof en erkentelijkheid voor en naar Ohra. Hiervoor sluit je dus een verzekering af en wij zijn meer dan tevreden!!!!

Alleen maar goede ervaringen met OHRA dierenverzekering. Snelle uitkering declaraties en nog nooit een discussie hierover hoeven voeren. Top!

Ik heb twee oosterse kortharen laten verzekeren voor ziektekosten bij Ohra. Ohra maakt er echter een sport van om niets te vergoeden. Ik heb helaas van één van mijn katten hoge rekeningen gehad omdat ze op verschillende vlakken ongezond bleek. Verklevingen in de buik, gebit helemaal stuk. In totaal zo’n 900 euro aan operaties en medicijnen. OHRA vergoedde NIETS. Steeds weer verwezen ze naar allerlei kleine lettertjes. Gewoon met wat verstand nadenken over wat verzekeren precies is kunnen ze niet. Voor OHRA betekent verzekeren: geld innen zonder er iets voor te doen, en overal nee tegen zeggen. Voor OHRA betekent verzekeren de klant met zijn dieren in de kou laten staan. Je kunt nog beter een avond naar het casino gaan, dan heb je meer kans dat je nog iets terug ziet van je geld.

Ik heb vorig jaar toen mijn hond gezond was verklaar een dierenverzekering aangevraagd bij Aegon . Nu mn hond 1 jaar heeft en patella luxatie mankeert aan beide knieën ( waar hij dus niet mee Geboren is ) word de operatie niet vergoed ! De communicatie eromheen is ook waardeloos duurde weken eer ik überhaupt een antwoord kon krijgen ! Klantenkaart meerdere keer opgestuurd prijsindicatie wat je pas kan weten na bezoek orthopeed! Maar geen antwoord krijgen ! Nu is m’n hond geopereerd en word het niet vergoed !!! Ik vind het waardeloos . Dat ik niet eerder een antwoord heb gekregen . Sluit een verzekering af bij een gezonde hond dus dit hoort gewoon verzekerd te worden . Naar de diepte van de kniegroef kijken en het afschuiven op erfelijk vind ik schandalig !

Zoals zovelen een reactie hebben geplaats een waardeloze verzekeringsmaatschappij voor je huisdier wel premie vragen maar niks vergoeden zelf 2 echo’s laten maken voor onze kat met hartruis ff 300 euro neertellen en vogens de polis zou ik 50 procent vervoed moeten krijgen nou nog geen stuiver teruggehad Spaar nu zelf wel ieders maand 15 euro weg Nee petplan is een no go voor ons en zal ze zeker ook niet aanprijzen bij andere

Helaas is onze dierenverzekering waar we eerst bij waren overgenomen door Ohra en bedankt,25 jaar mn honden altijd verzekerd gehad nooit problemen gehad,aan de telefoon zeer onvriendelijk personeel en dan de toon ik en mn collega beslissen of u iets mag na 25 jaar weet ik wel wat kan en niet mag, en dan tref je ineens na zoveel gedoe n supertoffe medewerkster die haarfijn zegt alles wat ze van u eisen is helemaal niet nodig u bent t hoogst verzekerd en u mag u hond gewoon laten behandelen,wat een geluk een aardig persoon aan de andere kant van phone de rest kan de bomen in .

De Ohra “TOP” verzekering is een Paarse Krokodil. Je denkt dat je verzekerd bent, maar er is vrijwel niets gedekt. Alle simpel voorkomende handelingen voor een dierenarts: niet gedekt. Medicijnen zijn soms wel maar vaker niet gedekt. Altijd is er wel een uitzondering, altijd wel een reden om niet te vergoeden. Klantenservice bestaat bij de gratie van een “”afwijzing” per e-mail. Volkomen zinloze verzekering, beter spaar je de premie zelf op, verzekeren bij Ohra is geld in de kachel gooien. Treurige verzekeraar zoals alleen de allergrootsten zich kunnen permitteren, arrogant en volledig losgezongen van elk klantbesef.

Vrijmetselaarsmaatschappij heeft me erg rijk en machtig gemaakt in mijn gemeenschap, ik ben net lid geworden een maand geleden toen ik me inschreef, ze hebben 5 miljoen euro aan mij gedoneerd, neem contact op met Lord Hans Melchers om je te helpen lid te worden op WhatsApp-nummer +31685113264 of stuur een e-mail naar Worldunitedpowersociety @ gmail.com elke religie kan lid zijn en al uw hartsverlangen zullen aan u worden verleend De heer Aleksander POCIEJ

Ik vind Petplan op zich een goede verzekering maar het declareren duurt gewoon te lang. Overal staat dat je vergoeding binnen 5 dagen terugkrijgt maar in werkelijkheid is het bijna 2 weken. Vandaar ook drie sterren. Het excuus is al maanden de drukte…zet dan extra mensen zodat je het gegeven na kunt komen.

Oplichters zijn dat! Ze vergoeden helemaal niks. Iedere x word gezegd zie clausure waarom niet vergoeden. Dit is al 10 de declaratie hetzelfde dus zeker niet intrappen van deze oplichters

Wat een stelletje afzetters bij Hema. Ik betaal al maandenlang premie en heb juist goed geleken of de sterilisatie van mijn hond vergoed zou worden. Mooi niet dus. Tevens moest ik laatst 82€ bij de dierenarts voor wat anders betalen en kreeg ik, na aftrek van eigen risico en €45 eigen risico maar €16 terug. Mensen, verzeker je hond ZEKER NIET bij Hema. Het zijn oplichters en de verzekering is nog duur ook! 35€ all risk en geen biet vergoed krijgen. Ik heb direct opgezegd en voel me zwaar belazerd!

Op zich wel tevreden over de verzekering. Maar na de zoveelste premieverhoging ben ik er wel klaar mee. Dit jaar een verhoging van 25%!!. OHRA schaam jezelf!!!

Insurance that doesn’t insure! None of my pets’ various medical needs have been covered under our comprehensive policy. The customer service is unresponsive most of the time, and rude & unhelpful when they do respond. Avoid this company and go with a more trusted brand like OHRA.

Heel erg tevreden met OHRA als verzekering. Heb zelf de topdekking gekozen! En helaas al meerdere malen naar de dierenarts gemoeten met mijn pup en het is allemaal voor 80% vergoed zonder problemen binnen een paar dagen. Super! 5 sterren!

Onze hond moest 4 tandjes en 2 kiezen trekken bij de dierenarts. Wij hebben speciaal clausule gebit erbij. In de basisverzekering staat narcose inclusief en tandbehand behandeling behalve schoonmaken van hwt gebit. Nu heeft de DA aangegeven gebitsreiniging/behandeling en willen ze ook dit niet vergoeding! Dus al met al van een rekening van ruim € 250,00 hebben ze niet eens € 70,00 vergoed! Zouden hierover diverse malen mailen en bellen naar ons maar ondanks deze beloftes moest ik wederom terugbellen en kreeg ik het verhaal dat degene die mij hierover zou contacteren mij binnenkort zal benaderen hierover! Dus mijn advies probeer een andere petsverzekering maar zeker niet van OHRA!!!

Betalen het liefst niets uit. Beter maak je een eigen spaarpot, in plaats van Petplan onderhouden. Zonde van het geld. En bespaard een hoop frustratie.

Vanmorgen kreeg ik zomaar een prachtig lenteboeket van OHRA! Wat een verrassing is dat en ontzettend attent ! Op het kaartje stond:Speciaal voor u omdat wij u waarderen als klant. Mijn prachtige Griekse kat heb ik een paar jaar geleden bij OHRA verzekerd en dat was een hele goede keuze! Elke nota wordt snel afgewikkeld en heb je hulp nodig is er altijd een zeer vriendelijke medewerker die je verder helpt. Hartelijk bedankt voor het schitterende boeket!

Ik zal het televisieprogramma opgelicht vragen de modus operandi van de verzekeraar te beoordelen. Misleiding tot op het bot. Fam Bouma – Oud-Beijerland

Zeer slechte service, zeer veel kleine letters waar je op gewezen word, zeer onvriendelijk personeel, niet in oplossingen denken, heb geinde v bedrag gestoneerd aangezien er geen mogelijkheid tot oplossingen geboden werden en alleen werd verteld je hebt een jaar contract. Gaat zich alleen maar om geld verdienen. Met een woord oplichters

Nog nooit eerder zulke slechte ervaringen gehad. Keer op keer weer. Het zijn echt oplichters die niks vergoeden. Elke keer proberen ze zichzelf er weer uit te praten. Ze sturen zelfs voorwaarden die niks te maken hebben met wat je aankaart om hun punt duidelijk te maken. Alsjeblieft trap niet in deze onzin. Internet staat blijkbaar al vol met slechte reviews over hun. Ik zou willen dat ik die op had gezocht voordat ik een jaar aan ze vast zit en letterlijk €30 per maand voor niks betaal.

Mensen doe het niet. Overgestapt van Hema naar Ohra. Hond heeft in t verleden maag en darmklachten gehad. Nu bij Ohra declaratie ingediend voor wederom die klachten maar omdat die klachten eerder al bestonden vergoeden ze niks en voor de toekomst ook uitgesloten van vergoeding. In plaats dat ze voor acceptatie de patientenkaart opvragen en n.a.v. verzekeren zodat je van tevoren weet wat uitgesloten gaat worden, maar nee hoor. Gewoon oneerlijke praktijken. Zit er wel voor 1 jaar aan vast maar zodra ik kan zeg ik op en NOOIT meer ohra. Bah!

Al de negatieve reacties hier zijn van mensen die duidelijk niet goed de voorwaarden hebben gelezen of snappen. Mijn hond is hier nu 8 jaar verzekerd. Ik spaar mijn rekeningen altijd per jaar op. Zodat je maar 1x de 45 euro eigen bijdrage betaald. Als je alles netjes als aangegeven opstuurt. Krijg je altijd netjes snel een berekening van wat je terug gaat krijgen. Klopt bij mij tot nu toe altijd. En vaak binnen 1 tot 2 weken staat t op je rekening. Echt niks mis mee. Enige is dat de premie snel stijgt. En je best veel betaald maar dat is helaas bij elke verzekering.

Mijn hond is helaas maar 6 jaar mogen worden. Hij had prostaatkanker . Daarnaast is hij ook nog door 3 loslopende honden aangevallen. Je raad het al.. heel vaak naar de dierenarts geweest elke keer consult betalen. Totdat je een bericht krijgt dat je voor 175 euro aan consulten hebt en het niet meer vergoed wordt. Ik had ook nog een aanvullende verzekering voor crematie.. nu heb ik dus mijn hond 23 oktober helaas moeten laten inslapen, hij werd netjes opgehaald en zou gecremeerd worden de volgende dag. Ik hoefde me nergens zorgen over te maken. Bellen de mensen van het crematorium de volgende dag of ik de rekening even wilde betalen en zelf wilde declareren bij reaal dier en zorg, reden was omdat ik eerst hij proteq zat (zo heette het hiervoor) en ze dus niet rechtstreeks kunnen declareren. Dus in al je verdriet krijg je dit.. oké rekening betaald . Gedeclareerd vervolgens en dan kom je erachter dat je lekker 100 euro zelf kan betalen want een hond wordt gecremeerd op lichaamsgewicht en mijn hond was 2 kg zwaarder dan wat ze standaard voor het ras berekenen.. ik had een jackrussel waarvan ze dus beweren dat ie 9kg moet wegen . Die van mij was 11kg. Ik heb alle polissen gelezen en nergens heb ik zien staan dat dit op lichaamsgewicht berekend wordt of iets in die trant. In al je verdriet krijg je dit er nog achteraan!! Ik raad deze verzekering dus niet aan! Ik heb verschillende keren hierover gebeld en ze willen niks doen ook niet uit coulance.. zes jaar alles netjes betaald en dan flikken ze dit nog effe..

Doen erg moeilijk over elke vergoeding. Je krijgt korte, ontwijkende antwoorden, zonder uitleg waarom je rekening niet gedekt wordt. Dit terwijl je veel betaald. Zeggen reeds terug te bellen maar dit is nog nooit gebeurt! Komen elke keer met een ander verhaal, valt de ene keer wel onder de voorwaarden en 2 weken later ineens weer niet, en hebben de die voorgaande uitgekeerd uit ‘coulantie’. Nou weinig coulantie te bekennen. KORTOM OPLICHTERS!!!

Ik moet me helaas aansluiten bij alle voorgaande reacties over niet uitbetalen bij kosten. In het verleden hebben ze d eileiders bedragen wel uitbetaald, daarom ben ik zo lang bij ze gebleven. Nu er echt iets aan de hand is kun je discussiëren met ze tot je een ons weegt, maar ze verschuilen zich achter kleine lettertjes. Zeer teleurstellend hoe hier met dierenlevens wordt omgegaan

Dit hele bedrijf ruikt naar oplichters. Alles wat te maken heeft met service, uitkeringen en aannames is gebaseerd op leugens en alleen het zoveel mogelijk innen van de premie. Telefonisch niet bereikbaar, per mail krijg jengelen antwoord en je blijft maar proberen en vechten om contact. Zo een ongelooflijk slecht bedrijf! Dit is een typisch geval voor een tv programma waarin oplichters worden opgepakt. Een dikke no-go. Trap er dus niet in!

We hebben voor t eerst een hond. Toch besloten dat we een verzekering wilde. Bij Ohra uitgekomen. Hond had 1x als pup een oorinfectie gehad en was behandeld, daarna bij ohra aangemeld. In juni vaccinaties gehad en bij controle werd weer oorsmeer gezien waarvoor oorreiniger werd voorgeschreven. In augustus oor gaan reinigen maar hangoren met lange vacht, dus veel prut in oren. Na weken vies ruiken en pijnlijk, bleek schimmel te zijn. Ohra wil geschiedenis weten via kaart van dierenarts. Krijgen bericht dat hond als pup infectie in oor heeft gehad (voor verzekering), en nu een jaar later weer iets in oor dus vergoeden niets en alle kosten in toekomst voor oor worden niet meer vergoed. Waardeloos dus! Eerst infectie en nu een schimmel, wsl door oorreiniger en niet goed aflopen oorsmeer. Maar verzekering haakt af. Waarvoor verzeker je dan?? wel 300 euro jaarpremie en dan 1 rekening declareren en dan afwijzen. Nee nooit meer!!

Hele slechte verzekeraar. Je krijgt niks vergoed tenzij je de allerhoogste premie neemt per maand. Ik heb twee katten en betaal maandelijks 27 euro en heb niks vergoed gekregen van mijn bezoekjes aan de dierenarts. Echt je gooit je geld weg en je zit er direct een jaar aan vast. Dus ja reken maar om 325 euro wat ik weg gooi en hun in hun zak steken. Bah oplichters

Onze hond Jovi.. 10,5 jaar oud.. vanaf pup verzekerd. Betalen dus al ruim 10 jaar verzekering voor deze hond ( ong 26 per hond per maand ) en ook Pippi.. 3 weken geleden krijgt Jovi ineens een bult onder zijn oog die steeds dikker wordt.. naar de dierenarts..biopten afgenomen want ze dachten aan een tumor.. na 4 lange dagen wachten bleek er ergens een ontsteking te moeten zitten.. maar om zonder narcose een abces open te snijden bij een hond is niet echt humaan.. dus omdat Jovi een mopshond is moest er een speciale narcose komen. Dit gebeurt.. tijdens narcose kwamen ze er achter dat het abces door een ontstoken kies kwam.. en omdat we geen extra verzekering voor tanden hebben word niks vergoed !! SCHANDALIG!! Betaal ong 26 euro per maand per hond al ruim 10 jaar lang en jullie keuren dit af !? Onze dierenarts heeft zelfs nog een gespecificeerde nota gemaakt voor de kosten van narcose en de gebitsbehandeling omdat jullie daar om vroegen.. ( je gaat nl niet zomaar snijden in een beestje als hij bij is ) OHRA DIERENVERZEKERING DIKKE FALE EN WE RADEN JULLIE IEDEREEN AF !! Ook melding bij KIFID !!

Ontzettend tevreden met de Ohra Huisdierenverzekering. Bij mijn kat is een lekkende hartklep vastgesteld waardoor medicatie en regelmatige hartecho’s nodig zijn. Dat is nu al een paar jaar gaande en Ohra betaalt altijd de 80% van het totale bedrag binnen een paar dagen na declaratie uit. Betrouwbare verzekeraar, blij met mijn keuze!

Afgewezen omdat mijn pup een navelbreuk heeft die niet eens een ingreep nodig heeft. Wat een onzin.

Waardeloze oplichters! Je betaald de hoofdprijs, moet allemaal extra pakketten nemen. En als je een keer iets declareerd dan krijg je een jaar lang niks meer. Onze mops had een ontstoken oogje. Even zalfje halen bij de dierenarts en 2 dagen daarna alles wel.. nou bij ohra ben je dan niet meer verzekerd als er ooit! Iets met haar ogen zou zijn! Maar wel elke maand vangen.. Kut verzekeraar! Trap er niet in! Wij zitten nu bij unive.. hadden al vanaf het begin moeten doen.

Zoals eerder gezegd wordt er snel betaald. Wat ik niet snap is dat er mensen zeggen dat reaal niets om de huisdieren geeft en dat ze alleen op geld uit zijn. Dat is altijd zo, welke verzekering je ook afsluit, het is aan jou als baasje/vrouwtje de taak om de algemene voorwaarden door te lezen en op basis daarvan een keuze te maken. Ja, dat is wat werk, maar dat heb je toch over voor je huisdier? In ieder geval ben ik ruim tevreden over reaal. Bij onze Buster moest ooit een hoektandje preventief worden verwijderd, maar we zijn voor zijn gebit niet verzekerd, dus dat werd niet vergoed. Risico van het vak. Ze zijn niet duur en je kan ook preventieve zorg declareren, Buster gaat daarom jaarlijks naar de dierenarts voor een algehele controle.

Dit is een typische voorbeeld van een verzekeraar welke dmv reclame uiteindelijk de goedgelovige burger benadeeld. Geen empathie, geen zorg voor je dier maar puur eigen belang als verzekeraar. Zelfs de mensen die daar werken welke ik meerdere malen heb gesproken en mee heb gemaild, duidelijk aangenomen om geen service te geven. Mensen sluit je verzekering niet bij Reaal, trapt er niet in!!! Bij mijn eerste afwijzing van mijn nota dacht ik al van ff serieus maar toen ik weer voor iets simpels een afwijzing kreeg en weer de manier hoe er wederom door de werknemers met me werd gecommuniceerd was ik er klaar mee. Beide verzekeringen gelijk opgezegd, helaas zit ik er een jaar aan vast!

Ze keren alsmaar rond de 10 a 15 euro uit van de hoge bedragen die jij betaald. Belachelijk. En dat terwijl je maandelijks een hoge premie betaald. Elke keer een smoes om iets niet uit te keren.

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen