InShared Dierenverzekering

★★☆☆☆ 5.8/10 (6 reviews)

Logo verzekeraar InShared

Regel al uw verzekeringszaken via internet bij een kleine organisatie zonder poespas. En u bent ook nog eens goedkoper uit. InShared. We all benefit.

Voordelen van InShared:

  • Goed(koop) verzekerd
  • Alles online (ook schademelden)
  • Kans op Jaarbeloning
  • Elke dag op te zeggen
  • Nooit dubbel verzekerd

Voordelen van deze dierenverzekering:

  • Geldt ook op vakantie
  • Advertentie bij vermissing
  • 50% vergoeding mogelijk
  • Aanvullende dekkingen
  • Medische kosten tot €3.500,-

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal! 

> Meer over Zeker.com

Vast lasten vergelijken

Ervaringen met de InShared Dierenverzekering

Their pet insurance advertises a "reimbursement of 80 Euro per year for preventive", but that amount is actually reduced by the own risk. Even weirder, the 50% insurance has a 50% own risk, but the 100% insurance has an own risk of 15%! I think this is purposefully deceptive!

Ik betaal al meer dan een jaar hondenverzekering voor twee hondjes. Ik probeerde onkosten te declareren blijkt dat ik niet verzekerd te zijn omdat ik niet alle patienten kaarten had van de dierenartsen. Mijn hondjes komen uit Romenie ik heb niet alle medische gegevens. Ik wilde alle gegevens en inentingen van de honden paspoort doorsturen maar werd afgewezen. had ook van twee dierenartsen patienkaart ontvangen alles doorgemaild weken bezig geweest maar werd gewoon afgewezen. Dus betaal ik al meer dan een jaar voor niks 2 x hondenvezekering. Lekker verdienen zo.

Het lijkt wel een goede verzekering. Maar alles via internet een heel gedoe aan voorwaarden enzovoort. bij het invullen staat dat ook vaccinatie vergoed word. Maar helaas dan moet je een extra pakket nemen en word er 50% van vergoed. dit doet af van het beloofde wat zij er niet mee waar maken foute reclame denk ik zo. En ga maar eens iets declareren het blijkt niet erg eenvoudig te zijn. Gelijk casback korting die ook erg moeilijk te halen valt, geen aanrader dus.

Mijn verzekeringen zitten al jaren naar tevredenheid bij InShared. Een keer schade gehad en dat is goed opgelost. De laatste tijd zie ik echter wel steeds meer opties in de verzekeringen ontstaan. Halve allrisk snapt iedereen, maar met de dierenverzekering wordt het al erg ingewikkeld wat er wel of niet verzekerd is zonder aanvullende pakketten. Dat is jammer. InShared was simpel en gaf het gevoel dat je altijd goed verzekerd was. Met de komst van deze extra's lijkt het alsof je basispakket ineens niet meer voldoende is…

de nieuwe dierenverzekering vind ik op het eerste oog misleidend, na door klikken zie ik dat oudere honden niet voldoende of helemaal niet verzekerd kunnen worden. autoverzekering is top, ook de afhandeling

er is 1 ding moeilijk ,begrijp niet goed wat nou precies is verzekert bij mijn dierenverzekering en krijg daar graag duidelijk antwoord op ,verder is inshared nieuw voor mij ,hoop dat alles goed loopt vriendelijke groeten

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen