Beste hondenverzekering November 2023 

De dierenverzekering is een ziektekostenverzekering voor honden en katten, die als huisdier gehouden worden. Door te vergelijken vind je de beste hondenverzekering voor jouw lieve viervoeter.

usp1

De beste keuze staat bovenaan

Vergelijk en kies uit het beste aanbod speciaal voor jou geselecteerd op onze site.

usp2

Altijd de beste deal

Via onze vergelijkers ben je altijd verzekerd van de beste deal en bespaar je direct geld.

usp3

Duidelijke informatie

Bij ons vind je onafhankelijke en duidelijke productinformatie.

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal! 

> Meer over Zeker.com

Vast lasten vergelijken

Een greep uit de hondenverzekeraars

aegon_198x58
Inshared-300-127
hema_96x35
imgfigo-logos-02-1690192534811
ohra
unive_96x35

Laatste klantbeoordelingen

Niet doen! Ik kan helaas niet overstappen omdat mijn hond al 10 jaar is. Onlangs weer een fikse verhoging van ruim 20%. Lastig declareren met veel restricties.

Nog nooit iets ingediend bij Ohra. Al 7 jaar verzekerd. Nu dien ik wat in want mijn kat had een ontsteking aan zijn bekje. Krijg ik 0,00 vergoed. Geloof me.. je kan beter zelf sparen

Ik dacht er goed aan te doen mijn pup te verzekeren. Basis met vaccinatie en gebit. €29 per maand. Eerste consult, controle en vaccinatie en ontwormen. Totale kosten €130. Ik krijg er €50 van vergoed voor de vaccinatie, thats it. Over 3 weken moet de pup nog eens gevaccineerd worden en daarvan krijg ik dan niets vergoed. Ik kan pas over 11 maanden deze verzekering opzeggen. Dus ik heb dit jaar al €550 uitgegeven en ik krijg maar €50 vergoed! Open een spaarrekening voor je huisdier en sluit geen verzekering af!

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen