Beste hondenverzekering Maart 2023 

De dierenverzekering is een ziektekostenverzekering voor honden en katten, die als huisdier gehouden worden. Door te vergelijken vind je de beste hondenverzekering voor jouw lieve viervoeter.

usp1

De beste keuze staat bovenaan

Vergelijk en kies uit het beste aanbod speciaal voor jou geselecteerd op onze site.

usp2

Altijd de beste deal

Via onze vergelijkers ben je altijd verzekerd van de beste deal en bespaar je direct geld.

usp3

Duidelijke informatie

Bij ons vind je onafhankelijke en duidelijke productinformatie.

Top 5 populairste hondenverzekeringen

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal! 

> Meer over Zeker.com

Vast lasten vergelijken

Een greep uit de hondenverzekeraars

aegon_198x58
Inshared-300-127
hema_96x35
petplan
ohra
unive_96x35

Laatste klantbeoordelingen

Heel slecht. Ze vergoeden eigenlijk helemaal niks, je kan beter zelf de dokter betalen. Wij hadden een Plus verzekering voor onze kat, castratie, echos en overige zaken moesten wij allemaal zelf betalen en ze keren het liefst niks uit. Ze doen heel moeilijk en blijven bij hun punt. Zeker niks afsluiten bij Ohra

Al heel wat jaren tot volle tevredenheid verzekerd bij Petplan. Dat was met mijn vorige honden en katten en nu met mijn hond en kat. Alles wordt zoals altijd netjes uitbetaald zonder problemen. De laatste keer een gedragstherapeute/medicijnen voor mijn vuurwerkangst hond, kat verwijdering onder narcose grasaar 10cm lang in neusje ook weer netjes uitbetaald. Ik schrik alleen van een mail die ik kreeg dat de verzekering verhoogd wordt met de volgende verlenging polis wegens gestegen dierenartskosten. Kijk ik vervolgens op hun website trekt men klanten aan met een jaar lang 10% korting polis?. Dat komt er op neer dat ik als trouwe klant dan de extra verhoging betaal die de nieuwe klanten als korting krijgen. Dat werkt met meer verzekeringen zo terwijl men juist andersom de trouwe klanten moet koesteren. Maar het zij zo je doet er weinig aan. Maar verder ik ben met Petplan zeer tevreden al jaren.

Petplan weigert declaraties te vergoeden omdat de klachten zogenaamd binnen de wachttermijn ontstonden of aanwezig waren. Zelfs de mening van een dierenchirurg dat dit niet het geval is weigeren ze aan te nemen. Gelukkig konden we voor onze andere kitten tijdig (nog twee dagen) de verzekering opzeggen. We beraden ons nu op juridische stappen.

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen