Beste hondenverzekering

De dierenverzekering is een ziektekostenverzekering voor honden en katten, die als huisdier gehouden worden. Door te vergelijken vind je de beste hondenverzekering voor jouw lieve viervoeter.

usp1

De beste keuze staat bovenaan

Vergelijk en kies uit het beste aanbod speciaal voor jou geselecteerd op onze site.

usp2

Altijd de beste deal

Via onze vergelijkers ben je altijd verzekerd van de beste deal en bespaar je direct geld.

usp3

Duidelijke informatie

Bij ons vind je onafhankelijke en duidelijke productinformatie.

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com kun je verzekeringen vergelijken, zoals jouw autoverzekering of uitvaartverzekering. En vind je ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal.

Vast lasten vergelijken

Een greep uit de hondenverzekeraars

enra_96x35
abn-amro_96x35
hema_96x35o
anwb_96x35
reaal-dier-en-zorg_96x35
unive_96x35

Laatste klantbeoordelingen

Ik zal het televisieprogramma opgelicht vragen de modus operandi van de verzekeraar te beoordelen. Misleiding tot op het bot. Fam Bouma – Oud-Beijerland

Zeer slechte service, zeer veel kleine letters waar je op gewezen word, zeer onvriendelijk personeel, niet in oplossingen denken, heb geinde v bedrag gestoneerd aangezien er geen mogelijkheid tot oplossingen geboden werden en alleen werd verteld je hebt een jaar contract. Gaat zich alleen maar om geld verdienen. Met een woord oplichters

Nog nooit eerder zulke slechte ervaringen gehad. Keer op keer weer. Het zijn echt oplichters die niks vergoeden. Elke keer proberen ze zichzelf er weer uit te praten. Ze sturen zelfs voorwaarden die niks te maken hebben met wat je aankaart om hun punt duidelijk te maken. Alsjeblieft trap niet in deze onzin. Internet staat blijkbaar al vol met slechte reviews over hun. Ik zou willen dat ik die op had gezocht voordat ik een jaar aan ze vast zit en letterlijk €30 per maand voor niks betaal.

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen