Beste hondenverzekering Juni 2024 

De dierenverzekering is een ziektekostenverzekering voor honden en katten, die als huisdier gehouden worden. Door te vergelijken vind je de beste hondenverzekering voor jouw lieve viervoeter.

usp1

De beste keuze staat bovenaan

Vergelijk en kies uit het beste aanbod speciaal voor jou geselecteerd op onze site.

usp2

Altijd de beste deal

Via onze vergelijkers ben je altijd verzekerd van de beste deal en bespaar je direct geld.

usp3

Duidelijke informatie

Bij ons vind je onafhankelijke en duidelijke productinformatie.

Top 5 beste hondenverzekeringen

Top 5 populairste hondenverzekeringen

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal! 

> Meer over Zeker.com

Vast lasten vergelijken

Een greep uit de hondenverzekeraars

aegon_198x58
Inshared-300-127
hema_96x35
imgfigo-logos-02-1690192534811
ohra
unive_96x35

Laatste klantbeoordelingen

Onze hond moest onder narcose voor een operatie aan de anaalklieren. Wij vroegen de dierenarts om gelijk het gebit te reinigen: hij moest immers toch onder narcose? Toen we de rekening indienden bij OHRA werd slechts de helft van de narcose vergoed; volgens OHRA is het gebit van onze hond niet verzekerd… ! uiteindelijk voelden we ons toch een OHRAan genaaid !

Declaratie bij Ohra vrijdag gedaan, nu al op mijn rekening. In vergelijking met Fygo is dit supersnel want daar heb ik wel eens een maand gewacht. Verder is de premie bij Ohra lager. Super en bedankt Ohra

Beoordeling 0! Uitgebreide verzekering genomen voor twee katten. Behandeling was al voor de verzekring bekent, dus ik snap dat dan niet alles vergoed wordt. Maar tandsteen is een terugkerend probleem. Dit wordt dus in de toekomst ook niet vergoed. Spijt dat ik voor deze verzekering gekozen heb. Zonde van mijn geld

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen