Goedkope Hondenverzekering

De dierenverzekering is een ziektekostenverzekering voor honden en katten, die als huisdier gehouden worden. Hieronder vind je een top 3 goedkope hondenverzekeringen met ijkgegevens. Je kunt ook zelf de hondenverzekering vergelijken.

usp1

De beste keuze staat bovenaan

Vergelijk en kies uit het beste aanbod speciaal voor jou geselecteerd op onze site.

usp2

Altijd de beste deal

Via onze vergelijkers ben je altijd verzekerd van de beste deal en bespaar je direct geld.

usp3

Duidelijke informatie

Bij ons vind je onafhankelijke en duidelijke productinformatie.

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal!

> Meer over Zeker.com

Vast lasten vergelijken

Een greep uit de hondenverzekeraars

enra_96x35
abn-amro_96x35
hema_96x35o
anwb_96x35
reaal-dier-en-zorg_96x35
unive_96x35

Laatste klantbeoordelingen

deze verzekering gaat per jaar met 7 euro omhoog te belachelijk voor worden en dan betaal je de volle pond, en dan nog de consulten zonder waarschuwingen te geven. vervolgens vraag dien je een klacht in en wordt je gewoon niet terug gebeld!!! ik raad deze niet meer aan !!

Na een aantal jaren verzekerd te zijn geweest bij Reaal die zonder moeilijk te doen oid de regelmatige noodzakelijke epilepsie medicijnen voor ons Frans bulldogje vergoed dachten we dat na de overname door OHRA dit ook enigszins op dezelfde wijze kan worden overgenomen? Maar niet dus!! Gewoon een afwijziging ontvangen dat deze kosten NIET worden vergoed!! Als ze maar niet denken dat wij dan nog langer verzekerd blijven bij OHRA want wij gaan per direct zoeken naar een ander instituut. En ook al zou dat betekenen dat we ook daar de kosten voor die levens belangrijke medicijnen voor ons hondje niet vergoed kunnen krijgen dan nog stappen wij over!! Want dit pikken wij niet van OHRA en reclame maken voor dit bedrijf gaan we al helemaal niet doen en zeker ook even een informerende klacht naar RADAR sturen!

Heel vervelend als je kat is ingeslapen en je belt voor de nota’s die behoorlijk oplopen je krijgt te horen dat je achteraan de wacht rij staat. Mijn andere katten zijn verzekerd bij OHRA, deze kan ik iedereen aanbevelen. Krijg netjes een kaartje, nemen de tijd voor je en je gedeclareerde rekeningen zijn zo vergoed in tegenstelling tot petplan waar je 3 weken op je geld moet wachten Triest, geen medeleven niks

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen