Goedkope hondenverzekering December 2023 

De dierenverzekering is een ziektekostenverzekering voor honden en katten, die als huisdier gehouden worden. Start nu met je hondenverzekering vergelijken!

usp1

De beste keuze staat bovenaan

Vergelijk en kies uit het beste aanbod speciaal voor jou geselecteerd op onze site.

usp2

Altijd de beste deal

Via onze vergelijkers ben je altijd verzekerd van de beste deal en bespaar je direct geld.

usp3

Duidelijke informatie

Bij ons vind je onafhankelijke en duidelijke productinformatie.

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal! 

> Meer over Zeker.com

Vast lasten vergelijken

Een greep uit de hondenverzekeraars

enra_96x35
abn-amro_96x35
hema_96x35o
anwb_96x35
reaal-dier-en-zorg_96x35
unive_96x35

Laatste klantbeoordelingen

Spijt dat ik deze verzekering heb afgesloten. Zodra er een vaccinatie wordt gegeven wordt het consult niet vergoed. Had het gecombineerd met klachten van de hond en gelijk de vaccinaties laten geven, wederom niks vergoed gekregen. Echt waardeloos, iedere maand betalen maar zodra er iets gedeclareerd wordt krijg je niks vergoed. Beter iedere maand 26 euro opzij zetten en sparen dan iedere maand betalen aan een verzekering die toch niks vergoed!

Na wederom een fikse premie verhoging. Heb ik de verzekering stop gezet. Het is niet meer te betalen. Een voordeel van de Hema huisdieren verzekering, ze betalen snel uit.

Niet doen! Ik kan helaas niet overstappen omdat mijn hond al 10 jaar is. Onlangs weer een fikse verhoging van ruim 20%. Lastig declareren met veel restricties.

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen