Goedkope Hondenverzekering

De dierenverzekering is een ziektekostenverzekering voor honden en katten, die als huisdier gehouden worden. Hieronder vind je een top 3 goedkope hondenverzekeringen met ijkgegevens. Je kunt ook zelf de hondenverzekering vergelijken.

usp1

De beste keuze staat bovenaan

Vergelijk en kies uit het beste aanbod speciaal voor jou geselecteerd op onze site.

usp2

Altijd de beste deal

Via onze vergelijkers ben je altijd verzekerd van de beste deal en bespaar je direct geld.

usp3

Duidelijke informatie

Bij ons vind je onafhankelijke en duidelijke productinformatie.

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal!

> Meer over Zeker.com

Vast lasten vergelijken

Een greep uit de hondenverzekeraars

enra_96x35
abn-amro_96x35
hema_96x35o
anwb_96x35
reaal-dier-en-zorg_96x35
unive_96x35

Laatste klantbeoordelingen

Voor Ohra waren we naar volle tevredenheid verzekerd bij Reaal. Toen deze verzekeraar stopte met betreffende huisdierenverzekering zijn we, ietwat weifelend (na veel negatieve recensies gelezen te hebben), overgestapt naar Ohra. Recentelijk werd bij onze betrekkelijk jonge hond tot onze schrik elleboogdysplasie in beide ellenbogen geconstateerd. Dit na terugkerende periodes van kreupelheid, waarvan de oorzaak niet direct herkend werd. Al met al vooral een emotionele achtbaan, maar ook de kosten liepen uiteindelijk flink op. Rontgenfoto’s, CT scan, allerlei andere onderzoeken, medicatie en tot slot een operatie aan beide pootjes. Inmiddels is dit achter de rug en zitten we in een intensieve revalidatieperiode. Vanwege de steunende, empathische reacties van medewerkers van Ohra, goed overleg, ook begrip toen we van behandelaar wilden veranderen en last but not least de volledige uitkering van alle gemaakte kosten (uiteraard minus eigen risico), hebben we ons zonder extra (financiele) zorgen volledig kunnen richten op het herstel van onze dierbare hond. We schrijven eigenlijk nooit recensies, maar vonden het in dit geval toch belangrijk om te doen. Vanuit ons niets dan lof en erkentelijkheid voor en naar Ohra. Hiervoor sluit je dus een verzekering af en wij zijn meer dan tevreden!!!!

Alleen maar goede ervaringen met OHRA dierenverzekering. Snelle uitkering declaraties en nog nooit een discussie hierover hoeven voeren. Top!

Ik heb twee oosterse kortharen laten verzekeren voor ziektekosten bij Ohra. Ohra maakt er echter een sport van om niets te vergoeden. Ik heb helaas van één van mijn katten hoge rekeningen gehad omdat ze op verschillende vlakken ongezond bleek. Verklevingen in de buik, gebit helemaal stuk. In totaal zo’n 900 euro aan operaties en medicijnen. OHRA vergoedde NIETS. Steeds weer verwezen ze naar allerlei kleine lettertjes. Gewoon met wat verstand nadenken over wat verzekeren precies is kunnen ze niet. Voor OHRA betekent verzekeren: geld innen zonder er iets voor te doen, en overal nee tegen zeggen. Voor OHRA betekent verzekeren de klant met zijn dieren in de kou laten staan. Je kunt nog beter een avond naar het casino gaan, dan heb je meer kans dat je nog iets terug ziet van je geld.

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen