Goedkope Hondenverzekering

De dierenverzekering is een ziektekostenverzekering voor honden en katten, die als huisdier gehouden worden. Hieronder vind je een top 3 goedkope hondenverzekeringen met ijkgegevens. Je kunt ook zelf de hondenverzekering vergelijken.

usp1

De beste keuze staat bovenaan

Vergelijk en kies uit het beste aanbod speciaal voor jou geselecteerd op onze site.

usp2

Altijd de beste deal

Via onze vergelijkers ben je altijd verzekerd van de beste deal en bespaar je direct geld.

usp3

Duidelijke informatie

Bij ons vind je onafhankelijke en duidelijke productinformatie.

Top 5 populairste hondenverzekeringen

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal! 

> Meer over Zeker.com

Vast lasten vergelijken

Een greep uit de hondenverzekeraars

enra_96x35
abn-amro_96x35
hema_96x35o
anwb_96x35
reaal-dier-en-zorg_96x35
unive_96x35

Laatste klantbeoordelingen

We hebben een dierenverzekering voor onze hond genomen omdat we schrokken van de dierenartskosten en we ons in wilde dekken mocht er écht iets loos zijn. ze vroegen ons de oren van ons hoofd over eventuele klachten van onze hond. alle dossiers werden opgevraagd ( terecht want daarin staat de historie in) . tijdens de eerste maand kreeg onze hond een epileptische aanval en het advies van de dierenarts was, even afkijken of het nog eens gebeurde. Helaas na een paar maanden gebeurde het weer. wij hebben het laten onderzoek t/m een leverpunctie en wilde deze kosten deels verhalen bij onze verzekering. We werden in een simpele e-mail weggezet als leugenaars en we hoefde helemaal nergens op te rekenen en we mochten onze verzekering gratis stopzetten ! Ohra moet zich schamen. een verzekering die alleen wil innen en niet wil uitbetalen is géén verzekering maar een malafide organisatie. Sluit geen verzekering af bij dit bedrijf want je komt bedrogen uit.!

Ruim 15 jaar verzekerd geweest. Hebben we een keer wat, blijkt de polis aangepast en zijn we niet verzekerd voor buitenland. Ook crematie blikken we niet voor verzekerd te zijn. Maar inmiddels wel bijna €450,- per jaar betalen. Nooit meer een verzekering bij Petplan.

Waardeloos. Premie gaat fors omhoog. Dekking gaat omlaag en er wordt haast niets vergoed. Altijd wel excuus waarom niet. En zijn haast niet te bereiken. Opzeggen of niet afsluiten.

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen