Reaal Dier & Zorg Dierenverzekering

★★☆☆☆ 4.1/10 (100 reviews)

Logo verzekeraar Reaal Dier & Zorg

De dierenverzekering van Reaal Dier & Zorg is niet meer af te sluiten. Zij zijn overgegaan in de OHRA dierenverzekering.

Voordelen van deze dierenverzekering:

  • Castratie en sterilisatie
  • €65,- preventieve zorg per jaar
  • Operaties van heupen en ellebogen

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal! 

> Meer over Zeker.com

Vast lasten vergelijken

Ervaringen met de Reaal Dier & Zorg Dierenverzekering

Mijn hond is op castratie geweest. Netjes ales betaald en wil ik declareren kan niet. Per 5 september gaan ze naar Ohra hij was op 1 september geweest maar onze referentie nummer, polis nummer bestaat niet meer. Mail gestuurd geen antwoord niet . Dus echt een verzekeraar die van geld maar uitgaan.

Mijn hond is helaas maar 6 jaar mogen worden. Hij had prostaatkanker . Daarnaast is hij ook nog door 3 loslopende honden aangevallen. Je raad het al.. heel vaak naar de dierenarts geweest elke keer consult betalen. Totdat je een bericht krijgt dat je voor 175 euro aan consulten hebt en het niet meer vergoed wordt. Ik had ook nog een aanvullende verzekering voor crematie.. nu heb ik dus mijn hond 23 oktober helaas moeten laten inslapen, hij werd netjes opgehaald en zou gecremeerd worden de volgende dag. Ik hoefde me nergens zorgen over te maken. Bellen de mensen van het crematorium de volgende dag of ik de rekening even wilde betalen en zelf wilde declareren bij reaal dier en zorg, reden was omdat ik eerst hij proteq zat (zo heette het hiervoor) en ze dus niet rechtstreeks kunnen declareren. Dus in al je verdriet krijg je dit.. oké rekening betaald . Gedeclareerd vervolgens en dan kom je erachter dat je lekker 100 euro zelf kan betalen want een hond wordt gecremeerd op lichaamsgewicht en mijn hond was 2 kg zwaarder dan wat ze standaard voor het ras berekenen.. ik had een jackrussel waarvan ze dus beweren dat ie 9kg moet wegen . Die van mij was 11kg. Ik heb alle polissen gelezen en nergens heb ik zien staan dat dit op lichaamsgewicht berekend wordt of iets in die trant. In al je verdriet krijg je dit er nog achteraan!! Ik raad deze verzekering dus niet aan! Ik heb verschillende keren hierover gebeld en ze willen niks doen ook niet uit coulance.. zes jaar alles netjes betaald en dan flikken ze dit nog effe..

Zoals eerder gezegd wordt er snel betaald. Wat ik niet snap is dat er mensen zeggen dat reaal niets om de huisdieren geeft en dat ze alleen op geld uit zijn. Dat is altijd zo, welke verzekering je ook afsluit, het is aan jou als baasje/vrouwtje de taak om de algemene voorwaarden door te lezen en op basis daarvan een keuze te maken. Ja, dat is wat werk, maar dat heb je toch over voor je huisdier? In ieder geval ben ik ruim tevreden over reaal. Bij onze Buster moest ooit een hoektandje preventief worden verwijderd, maar we zijn voor zijn gebit niet verzekerd, dus dat werd niet vergoed. Risico van het vak. Ze zijn niet duur en je kan ook preventieve zorg declareren, Buster gaat daarom jaarlijks naar de dierenarts voor een algehele controle.

Dit is een typische voorbeeld van een verzekeraar welke dmv reclame uiteindelijk de goedgelovige burger benadeeld. Geen empathie, geen zorg voor je dier maar puur eigen belang als verzekeraar. Zelfs de mensen die daar werken welke ik meerdere malen heb gesproken en mee heb gemaild, duidelijk aangenomen om geen service te geven. Mensen sluit je verzekering niet bij Reaal, trapt er niet in!!! Bij mijn eerste afwijzing van mijn nota dacht ik al van ff serieus maar toen ik weer voor iets simpels een afwijzing kreeg en weer de manier hoe er wederom door de werknemers met me werd gecommuniceerd was ik er klaar mee. Beide verzekeringen gelijk opgezegd, helaas zit ik er een jaar aan vast!

Slecht, de eerste keer dat we problemen met een verzekering hebben. Mocht je een grote rekening willen declareren, zullen ze er alles aandoen om er van onderuit te komen. Heel triest..!

Ik heb sinds 1,5 jaar de verzekering afgesloten bij mijn buitenlandse hond van nu 4 jaar oud. Er staat duidelijk in de polis dat problemen die er waren voor het afsluiten zijn uitgesloten, ben je dus voor zijn blaas een keer geweest is alles wat er ooit aan de blaas komt uitgesloten. Ik heb de verzekering vooral afgesloten voor mogelijk grote bedragen en helaas ook nodig gehad. Tot nu toe wordt alles netjes vergoed, bijna 4000€ afgelopen jaar gedeclareerd en 90% van teruggekregen. Uitbetalen gaat snel (boven de €500 sneller dan daaronder), en ook het telefonisch contact is altijd netjes geweest.

Klantvriendelijkheid ? Staat niet hoog in t vaandel , hoe kunnen ze zon in hemels naam mensen te woord staan , ben er klaar mee

Ik ben 20 jaar verzekerd met 2 honden bij Reaal, op het begin prima verzekering maar nu een bende oplichters. Mijn Aswin kreeg een tumor op een testikel die moest verwijderd worden vergoeden ze niet want dat noemen ze een castratie. Het was gewoon een noodzakelijke operatie want ik laat mijn honden niet castreren. Dus bezin eer je begin en ga vooral met deze oplichters niet in zee.

Nooit problemen gehad, altijd netjes declaraties afgehandeld en uitbetaald tot op 14 augustus mijn hond onder narcose moest voor een gebitsreiniging en ik een paar dagen na het declareren van deze rekening ineens een bericht kreeg dat mijn huisdier zou zijn overleden en verzekering pas 15 augustus zou worden stopgezet. Gelijk contact opgenomen, gebeld en terug gemaild dat dit NIET zo is en of dit recht gezet kan worden. Week later nog geen bericht, weer gebeld. Inmiddels "teveel" betaalde premie terug ontvangen, aangezien ik dan maar twee weken hoef te betalen. Weer terug gebeld, ze kon er op dat moment niks mee, ik krijg nog verder bericht. Schrok me kapot na zo'n mail en vind het echt een onvergeeflijke fout, ondanks dat fouten maken menselijk is.

Oplichters, niet mee in zee gaan, het verdienmodel van deze club is "de kluit belazeren" onbetrouwbaar, incapabel en arrogant, Reaal moest jaren geleden door de Nederlandse staat financieel voor miljoenen overeind gehouden worden, veroorzaakt door mismanagement

Ik heb hele slechte ervaring met deze verzekering als moeten betalen geven ze niet thuis ze luisteren ook niet naar wat je zegt ik heb twee verzekeringen afgesloten omdat ik twee poezen heb maar als ze al betalen dan maar voor een in plaats voor twee de service is heel erg slecht.

Het duurt erg lang (te lang!) voordat Reaal Dier

Natuurlijk worden er vaker negatieve zaken gedeeld op dit soort websites, maar mijn ervaringen zijn bijzonder positief. De dekking is erg ruim en je wordt prima te woord gestaan. Het is prettig om rugdekking te krijgen van deze verzekering. Het uitbetalen kan soms wel twee-drie weken duren, maar dat vind ik geen probleem. Top!

Hoge premie en ze keren niets uit, met name bij een ouder dier doen ze moeilijk! We voelen ons belazerd door Reaal dier en zorg!

Na 14 jaar dikke premie betalen, keren ze een medisch noodzakelijke gebit operatie niet uit. In de tussentijd gewoon €4000,00 betaald, maar €300,00 terug betalen is te veel! Beter bij een gezonde pup, een spaarrekening openen, houd je dik aan over!

Het duurt erg lang voordat je jou geld terug krijgt na het declareren. Eerst krijg je een week later een mail dat ze het gaan beoordelen. En dan kan het nog 14 werkdagen duren voordat ze het geld na je overmaken ! Ik heb eigenlijk wel spijt dat ik deze verzekering heb gekozen. Ik had hiervoor ohra en daar had ik het geld altijd binnen 1 week tijd al op mijn rekening. Het kan dus sneller reaal doe er aub wat aan!

Reaal Dier

Meteen van pup af aan verzekerd voor een net bedrag voor het de grote van de hond. HD/ED inbegrepen bij mijn Herder. De reden dat ik voor Proteq(Reaal) koos. Altijd netjes uitgekeerd. Ook toen ze de poot brak en we naar een orthopeed in Duitsland gingen. Je moet gewoon even goed de kleine letters lezen en aan de voorwaarden voldoen. Wij kregen netjes onze 1700 euro terug. Altijd nette mensen aan de telefoon gehad die altijd mee dachten. Vindt het zeker een aanrader. En zal mijn herder hier levenslang op houden en andere komende honden dan ook zeker weer hier onderbrengen.

Nee ik zou deze verzekering niet aanbevelen. Wij hebben 0,0% vergoedt gekregen voor de operatie aan de ellebogen van onze hond. Dit terwijl zij juist reclame maken, met het feit dat zij operaties aan " heup en elleboog " juist wel verzekeren???? Zelfs de telefoonafspraken, welke ik veelvuldig met hen maakte, zijn zij nooit nagekomen. Hun communicatie is uiterst slecht, onbetrouwbaar, en zeer onrechtvaardig. Ik heb nooit iets geclaimd, behalve deze noodzakelijle operatie, en ik heb ondertussen wel altijd netjes de belachelijk hoge premie van €65,00 per maand betaald. Geld verdienen kan Proteq, oftewel Reaal Dier en Zorg, als de beste!!! Hema verzekeringen is stukken eerlijker, en tegen een fractie van de prijs namelijk slechts €18,00 per maand.

Dit is de slechtste dierenverzekering die maar beschikbaar is. Mijn hond heb ik de eerste 6 jaar van haar leven bij Proteq verzekerd. In deze periode heb ik geen enkele declaratie ingeleverd. Door omstandigheden heb ik de verzekering moeten opzeggen om deze na een aantal jaren weer aan te melden. Alvorens mijn hond weer te kunnen verzekeren moest ik een dossier van de dierenarts tonen. Toevallig heeft de dierenarts een notitie gemaakt dat de hond een klein plekje bij een van de tepels had. Op grond van deze notitie is de verzekering niet gehonoreerd, De mededeling van de afwijzing luidde dat het risico van een operatie te kostbaar zou zijn en dat zij dit risico niet wilden nemen. Vandaar mijn advies om een andere dierenverzekering te nemen dan deze bij Proteq.

Ik heb mijn hond jarenlang verzekerd gehad bij Proteq, 5 oktober jl. heb ik hem laten inslapen. Ik ben heel tevreden over deze dierenzorgverzekering. Alle declaraties keurig en zonder gedoe snel afgehandeld. Mijn hond had door meerdere aandoeningen veel en hoge ziektekosten de afgelopen 8 jaren. Deze kosten overstegen de premiekosten. Proteq heeft daar nooit een probleem over gemaakt. Ook de afhandeling ivm kosten inslapen, terugbetaling teveel betaalde premie enz. is supersnel en respectvol gedaan. Zou zo weer voor Proteq kiezen! Dit is geen nep-review!

in Italie is het haast niet mogelijk om een nota in het door Proteq geeiste format te krijgen . Italie kent geen huisdierenverzekering en het door dierenartsen gebruikte systeem heeft geen ruimte voor de naam van de hond en het chipnummer Speciaal voor ons maakt een huisarts een rekening in Word format maar…. Proteq keert niet uit. Wij zijn vanaf de start klant bij Proteq maar overwegen nu onze verzekering te beeindigen. Begrip is blijkbaar geen kenmerk van Proteq

Een verzekering bij jullie afgesloten let op iedereen als je hond in de wacht tijd wat gaat mankeren en ze krijgen na die wacht tijd klachten de zelfde als toen word er niks vergoed dus krijg je hond suiker of epilepsie geen vergoedingen dus chronische ziekte worden dus niet uitbetaald wat in de wacht tijd ontstaat en als je de verzekering afsluit dan zit je er een jaar aan vast en een zeer onbeleefde telefonische contact gehad

Probeerde twee verzekeringen af te sluiten, kwamen bij me terug dat ik onder bewind sta. Is alleen niks bij mij bekend. Firma gebeld die daar over ging, kunnen ook niks vinden. Erg slordig van hun. Ben naar een andere verzekering gegaan.

Gemakkelijk online te declareren onkosten en snelle afhandeling.

Duur, ontzettend duur voor weinig vergoeding. Elk jaar zijn de kosten voor proteq zooooo gestegen dat ze natuurlijk de klanten meer gaan laten betalen. Ik begon nog met een redelijk bedrag maar dat ging met tientjes per jaar omhoog. Ik betaal nu dik 500 euro pj en daar krijg je weinig voor. Wij zeggen op een onze volgende hond gaan wij absoluut niet giet verzekeren.

Inmiddels bijna 2 jaar klant bij deze verzekering. Ik heb zowel een klein hondje (shih tzu) als een kat (europese korthaar) bij hun verzekerd. Beide comfort en aanvullend pakket. Ik ben ZEER tevreden. Personeel staat mij altijd vriendelijke te woord en ook met het uitkeren van de facturen nog nooit geen problemen gehad. Mensen in mijn omgeving zijn ook allemaal zeer tevreden over deze verzekering! Een aanrader dus! Tip: Ik lees dat veel mensen schrijven dat ze beter een spaarpotje kunnen maken.. Ik vraag me af hoe goed dat gaat als hun hond of kat ineens een ernstig ongeluk krijgt en ze een rekening van -€2000… Wie kan dat in deze tijd nog uit zijn eigen zak betalen??

Waardeloze verzekering Heb mijn andere hond verzekerd bij Aegon en die betalen gewoon netjes uit Proteq is veel duurder en doen moeilijk als het om declareren gaat Jammer dat mijn eerste hond te oud is, anders had ik hem zeker bij proteq weggehaald

voor je duurbetaalde premie krijg je maar zeer weinig vergoed. Bij elke declaratie worden er argumenten aangedragen om niet te hoeven uit te keren. Beter is het om zelf een maandelijks bedrag te reserveren.

door omstandigheden bleek mijn automatische incasso niet gelukt te zijn. daar kwam ik 2mnd later achter. proteq gebeld en ik mocht een nieuwe verzekering afsluiten voor het nieuwe premiebedrag van 40,00!! voorheen 27,50( 2maanden ervoor) plus check bij dierenarts deze zou ik toegestuurd krijgen. Daar mijn computer het had begeven en een tijdje geen email had , dacht ik;nou de verzekering is toch niet doorgegaan, dan maar ergens anders kijken,kreeg ik na 3mnd een incasso van hun van 194 euro ongeveer dat ik verschuldigd zou zijn. dit kreeg ik per post, waarop ikvroeg , na telefonisch ondehoud,waarom ik niet de voorgaande per post had gekregen. daar geen antwoord op gekregen, zij gingen het overleggen.En dat bij mijn vorige( 3mnd daarvoor) geen aanmaning had gehad en dat de verzekering, zonder kosten was be -eindigd zonder bericht per post. nu moet ik vanaf mijn telefonische aanvraag gaan betalen,en ik kreeg een email dat mijn verzekering was beeindigd vanaf die datum maar moet nog welvoor 4mnd betalen en dat ik mijn klantenpas niet meer kan gebruiken, deze heb ik nooit ontvangen!!!! oplichters zijn het, mag dit, kan dit?

Onvriendelijke mensen aan de telefoon als je een vraag hebt. je krijgt niet je juiste informatie. Je kan zo zonder pardon uit de verzekering gegooit worden zonder aankondiging. Als je vervolgens verhaal gaat halen, ligt het nooit aan hun maar aan jou en los het maar lekker op. En als ze je uit de verzekering hebben gegooit, incasseren ze gewoon door!!! Belachelijk! Tot een half jaar aan toe! Dus mensen doe het niet !!!

Declaraties worden snel afgehandeld consuten tot maximaal totaal 175 euro vergoed er zit wel een eigen bijdrage van 20 procent vaak op op bv het consult let ook als u medicijnen koopt of dat vergoed wordt want het medicijn moet geregistreerd zijn wil u daarvoor in aanmerking komen en hhet moet natuurlijk ook chronisch zijn.

Trap niet in de mooie praatjes van deze verzekering. Wij zijn zeer ontevreden. Wij hebben een hele dure verzekering van 40 euro per maand, zijn al 6 jaar klant met onze jack russel. In het begin leek het goed te gaan met declareren. Maar sinds dit jaar hebben ze onze polis veranderd zonder dat wij daarvan af wisten en dus zonder onze toestemming!!! Wij hebben veel dierenarts bezoeken gehad en elke keer de discussie moeten aangaan wat wel en niet vergoed word, omdat ze de polis dus hebben veranderd zonder dat wij daarvan af wisten. Ik heb heel veel moeite moeten doen om nog een klein beetje vergoed te krijgen, zelfs schriftelijke verklaringen van de dierenarts geloven ze niet!!! Toen heb ik gezegd bel de dierenarts dan maar als u het niet gelooft. En dan krijg ik terug dat ze zeker niet de dierenarts gaan bellen want ik moet het zelf oplossen…terwijl zij degene zijn die zowel mij als de dierenarts niet geloven dat iets een medisch probleem is en geen preventief probleem. Bloed onder je nagels vandaan halen dat kunnen ze. Ben er echt helemaal klaar mee. Niet intrappen! Daar betaal je dan 40 euro per maand voor, zelfs een beetje service kunnen ze niet geven, professioneel en klantvriendelijk zijn ze al helemaal niet. Maar ik hou voet bij stuk en zodra ik krijg waar ik recht op heb en elke maand voor betaal zeg ik ze meteen op. Ik ben nog meer geld kwijt aan de verzekering dan aan de dierenarts bezoeken zelf. Dan maar niet meer verzekeren. Wat een prutsers

Ik ben al meer dan 14 jaar verzekerd bij Proteq voor nu almiddels mijn tweede Sharpei. Ik heb nooit problemen gehad, totdat mijn hond 2 weken geleden werd gebeten en geopereerd moest worden. De schade was €500. Wat schetst mijn verbazing dat ze een ongeval als problemen met de huid zien. Een Sharpei kan last hebben van huidallergieen en ik wist bij voorbaat dat dit niet meeverzekerd werd. Een ongeval problemen met de huid, nu vraag ik je. Mijn vraag waarom het 3 keer eerder vergoed werd, 1 keer bij deze Sharpei en 2 keer bij de eerste, was het een uitzondering. De verzekering wordt per direct opgezegd en ik kan iedereen deze verzekering afraden.

Rowdy een yorkshire terrier van 11 jaar moest een gebitsreiniging hebben. Kennelijk te vaak gebeurd want geen vergoeding meer. na telefonisch contact werd os aangeraden om een aanvillende verzekering te nemen. wel raar dat je dit na 11 jaar trouwe klant te zijn en netjes je premie te betalen moet horen. om deze oplichters nieþ verder te verrijken gaan we nu de premie sparen zodat we als er wat is met rowdy gewoon naar de dierenarys kunnen

Altijd snel het geld terug. Ik heb hier 11 jaar gezeten tot ik de hond helaas in moest laten slapen. Bij een eventuele volgende hond sluit ik hier mijn verzekering op zeker weer af!

Echt slechte klantenservice, als u wilt uw verzekering op te zeggen in de eerste 14 dagen nemen ze 56 dagen om u terug te betalen !!! De andere optie die ze bieden is om de bank zelf bellen om hun werk te doen!

1 ster is al te veel ik heb al 8 jaar een hondenverzekering bij proteq. afgelopen maand moest mijn hond voor een reiniging van zijn gebit, omdat ik niet zeker wist wat er vergoed zou worden heb ik telefonisch contact gehad met proteq over wat er vergoed zou worden. In dit gesprek heb ik aangegeven dat Binky (vanwege zijn leeftijd) eerst een bloedonderzoek moest ondergegaan voordat de gebitsbehandeling kan plaatsvinden. De telefoniste vertelde mij dat het bloedonderzoek vergoed zou worden en dat er voor de gebitsbehandeling een maximale vergoeding was van E 400,-. Toen ik de declaratie indiende kreeg ik echter maar E 308,- vergoed, na telefonisch contact weer te hebben opgenomen zei proteq dat dit komt omdat de kosten van het bloedonderzoek van deze 400 euro afgaat. Een heel ander verhaal dan dat telefonisch aan mij werd verteld. Toen ik dit vertelde aan proteq dat mij telefonisch iets anders is verteld, gaven ze daar geen gehoor aan en zeiden dat ze de declaratie niet gaan herzien. Vanwege deze slechte service ben ik nu ook weg bij proteq en raad ook niemand aan om met deze verzekering in zee te gaan.

Ik zal mijn ervaringen niet opschrijven. Ze zijn precies gelijk aan die van de andere beoordelaars op dit forum. Wat ik nog wel wil noemen is, dat ze pas echt vervelend worden als je dier oud is. Dan stellen ze je maar al te graag voor, dat je immers ook kan stoppen. Kleine opsomming van wat ik vind: – TE DUUR VOORAL DOOR FORSE JAARLIJKSE PREMIEVERHOGINGEN. – BEDRIEGELIJK VERBORGEN GESTADIGE AFBOUW VAN DE DEKKING EN DE VOORWAARDEN. – EENZIJDIGE EN BEGRIPLOZE REACTIES OP KLACHTEN. Van plan om een dierverzekering af te sluiten ?? Naar mijn mening moet ik dan stellen: Denk er heel goed over na, alvorens met Proteq in zee te gaan. Hun reclame ziet er gelikt uit en hun site ook, maar het is niet alles goud wat er blinkt, zeker als je daarbij ook nog eens naar de prijs kijkt.

Ben al jaren verzekerd, en was altijd erg tevreden. Mijn kat is nu 11 en heeft een chronische aandoening. Vorig jaar wijzigden ze ineens de voorwaarden, kreeg alleen de 1e 6 maanden nog 81% vergoed, en de 2e 6 maanden nog maar 50%. Dit werd wel vermeld in de mail met de nieuwe polis. Echter, onlangs de nieuwe polis voor dit jaar ontvangen, daarin stond in de mail dat de voorwaarden niet gewijzigd waren. Paar dagen geleden een rekening gedeclareerd, en kreeg tot mijn verbazing nog maar 50% vergoed. Als ik hun voorwaarden er op nakijk staat dat er nu in, bij chronische aandoeningen vergoeden ze nog maar 50%, het hele jaar door. Ik ben dus verkeerd geinformeerd, valselijk voorgelicht. Ik vind dat erg kwalijk. Het is dat ik nergens anders terecht kan met een kat van 11 jaar, anders had ik het allang al opgezegd! Met mijn andere kat ben ik vorig jaar wel weggegaan. Voor hem zit ik nu bij Ohra. Veel betere voorwaarden en lagere premie.

heb vandaag per direct mijn verzekering opgezegd na 10 jaar trouw betalen en de hond nu dingen gaat mankeren ,weten ze alle mogelijke manieren om niet uit te keren ben heel erg teleurgesteld en hoop dat er nog vele mensen met mij opzeggen en die bijna 50euro p/m zelf gaat speren Wat EEN STELLETJE OPLICHTERS HEB ER ANDERS GEEN WOORDEN VOOR onze hond is nu 11 en kan nu bij geen andere verzekering terecht

Wat een puinzooi is het daar,opeens heeft mijn hond vlgs hun in hun gegevens een ander chipnummer 2 weken geleden nog declaratie uitbetaald gekregen op chipnummer!!! Vlgs hele inteligente dame moest ik maar patiëntgegevens opsturen ,weiger ik omdat ik al 2 maal alle gegevens van 4 jaar heb opgestuurd,nou dan krijg ik niks uitbetaald,zo gaat dat dus

Oplichters zijn het!!!!!! Ik heb er geen woorden voor……zo boos ben ik…….Trap er niet in mensen, ze beloven van alles en als puntje bij paaltje komt, hebben ze wel een reden om niet te betalen…….Jullie zijn gewaarschuwd!!!!!!

De verzekering van Proteq leek 5 jaar geleden gunstig qua voorwaarden en qua premie. In de tussentijd is de premie met een krankzinnig tempo gestegen en is nu veel duurder dan andere aanbieders. Eén van mijn katten heb ik elders tegen een veel lagere premie kunnen verzekeren, maar met de andere kat kan dat niet ivm een chronisch nierprobleem (andere verzekeraars accepteren die kat dus niet). Volgende zet van Proteq? Ze vergoeden nog maar 50% van de kosten die je maakt ivm een chronische aandoening. Het hele doel van je verzekeren is toch dat je niet bij onvoorziene situaties zoals chronische aandoeningen op kosten gejaagd wordt? Maar ik zit ivm die chronische aandoening wel vast bij ze, en mag nu naast de hoge verzekeringspremie ook nog gewoon de helft van de behandelingen betalen. Dus eigenlijk heb ik niks aan mijn verzekering. Kortom: niet doen. Gewoon ergens anders een verzekering nemen.

begon met 11,- per maand voor mijn Beauceron (Franse herders hond). Eerste paar jaar bleef het onder de 20,- maar toen de een jaar of 7 was (nooit iets gedeclareerd) ging het hard omhoog. Contact met ze gezocht omdat ik dit niet vond kunnen. Als het mij niet beviel kon ik een andere verzekering zoeken met een "grote" hond van bijna 8. Dan betaal je dus ook de hoofdprijs. Sinds die gaat het ieder jaar omhoog. Tja weggaan doe je ook niet wat dan zal je altijd zien dat er iets gebeurd. Nooit meer dat ik iets verzeker bij Proteq!!!

Ik ben sinds 5 jaar verzekerd geweest bij Proteq en had tot verleden jaar nooit geen problemen met declareren. Sinds 2013 zijn de verzekeringsvoorwaarden zo aangepast dat juist datgene waarvoor je een verzekering afsluit verzekerd is. Nu limiet 150 euro consult als je ene keer naar specialist gaat ben je dit al bijna kwijt. Orthomanuela therapie nog maar tot 200 euro dus 2 behandelingen en de rest betaal je zelf. Als je dier chronisch ziek is en daar medicijnen voor moet gebruiken betaal je zelf 50% Ik heb 4 honden en zat voor iedere hond iedere maand met aanvullende verz aan de 46 euro dus was iedere maand een kleine 200 euro kwijt buiten die extra kosten zoals bovengenoemd. Ik heb per 3 november opgezegd en leg nu iedere maand 200 euro weg want ben helemaal klaar met dit oplichterzooitje en kost je alleen maar zwaar geld

Proteq is een ongelofelijke onbetrouwbare partij. Allerlei vergoedingen op basis waarvan je de verzekering afsluit worden plotseling in het voordeel van Proteq gewijzigd. Kosten stijgen daarmee de pan uit. Ik had twee honden bij Proteq en kon er slecht 1 naar een andere verzekering krijgen. De andere was al ouder dan 7 dus daarmee kun je geen kant meer op. Conclusie: Niet doen!

Wat een belachelijke manier om van je klanten af te komen hanteren ze. Reeds 11 jaar verzekerd daar en zoals bij iedereen nooit geen klachten , tot je idd jaren verder komt. 1. Explosieve groei van de premie van 2 tientjes naar bijna 50 euro nu , terwijl bij afsluiten geclaimd werd dsat je hele leven zelfde blijft betalen. nu snap ik indexeringen maar 4% per jaar !! en als je hond ouder word ineens ook maar een stukje duurder omdat je wel eens klachten kan krijgen pfff dat is al 1. 2. Aangezien we de pech hebben dat onze hond cushin heeft gekregen ben je blij dat je achteraf gezien verzekerd bent. In het begin , ging het zonder problemen , netjes afgehandeld 19% eigen risico. in het begin ja , men heeft bij proteq ineens bij dit soort zaken maar besloten eigen risico te verhogen naar 50% !!! Alles wat nu langer dat 6 maanden gebruikt word valt sinds hun andere voorwaarden onder chronisch gebruik dus moet je maar meer zelf betalen. Na een klacht krijg je nog wel netjes reactie van proteq : Aangezien chronische klachten een kleine groep betreft hebben we besloten dat we dat gedeelte eigen risico verhoogd hebben naar 50% ivm de kosten. Proteq vind het niet eerlijk de premie voor iedereen te laten stijgen aangezien niet iedereen er gebruik van maakt !!. Tevens maakt proteq er even op attent dat je nu omdat het eerste contract afgelopen is ( eerste jaar) je per dag nu kan opzeggen !!! Vraag ik me toch af , de premies stijgen de al de pan uit inmiddels . en punt 2 als het gezamenlijke geld niet voor alle honden /katten word gebruikt omdat het niet eerlijk zo zijn als je er geen gebruik van maak , wat is er al die jaren met dat geld gebeurd dat ik betaald heb zonder er gebruik van te maken , en van de mensen die er wellicht nooit gebruik van hebben gemaakt ? En blijkbaar wil proteq nogal van deze groep mensen af door je te wijzen dat je per dag kan opzeggen . Nou dat heb ik dus inmiddels gedaan , aangezien als ik de premie apart leg en de medicatie zelf betaal ik per jaar zon 200 euro goedkoper ben nu !!! Als klap op de vuurpijl ook al heb je op gezegd moet je een reden geven waarom , en als reactie gaat men weer een uitleg geven waarom het 50% eigen risico is en weer wijst met erop dat je per dag kan opzeggen !! ook pland men na opzegging gewoon nog de incasso in zag ik net op de bank en sturen ze je nog gewoon de reclame emails van hun toen. Absolute afrader dus !! Wees verstandig en als je een verzekering wilt afsluiten , leg elke maand gewoon die 50 euro apart , heeft je hond weinig gemankeerd heb je een spaarpotje gehad , gaat je hond wat mankeren heb je een spaarpot achter de hand voor de kosten en ben je waarschijnlijk gewoon goedkoper uit dan verzekeren bij proteq

Heb steeds meer problemen omdat ze steeds meer eisen stellen aan de nota''s. De ene keer moet de naam van de hond voluit en volstaat niet de voorletter, de andere keer ontbreekt het chipnummer op de nota en doe je een kopie van het paspoort en het klantenpasje erbij en is het goed ,de andere keer weer niet.ik kan dat niet meer bijhouden

Afgelopen 14 jaar is onze dalmatier verzekerd geweest bij Dier en zorg. Uiteraard is de premie in deze periode verhoogd. Welke verzekering niet? Helaas heeft onze hond vrijwel haar hele leven medicijnen moeten gebruiken tegen incontinentie na een sterilisatie. Ik kan oprecht zeggen dat ik nooit enige problemen gehad heb met declareren en uitbetalen van de vergoedingen. Toen wij vorige week afscheid hebben moeten nemen van onze hond en dit aan Dier en Zorg lieten weten kwam er een hartverwarmende reactie van hen. Klasse!!!

Duidelijk telefonische uitleg bij vragen, vrije dierenarts keuze, bij operaties boven de 500 Euro betaald Proteq rechtstreeks aan de dierenarts. Snelle afhandeling. Nadeel bij chronisch medicijngebruik wordt nu inplaats van 80 % nog maar 50 % vergoed. Desalniettemin een zeer tevreden klant van Proteq Dier

Spetter onze havanezer was vanaf dag 1, een zorgen kind. Zij is helaas maar 7 jaar mogen worden, en Proteq heeft alle consulten keurig meteen aan ons terug betaald.

Goede verzekering, keert tot op heden alles netjes en op tijd uit. En toch wel handig aangezien mijn hond (nu 11 jaar) nu wel echt steeds meer gaat mankeren.

Ik begon met een premie van € 18.- per maand voor mijn Engelse Cocker Spaniël en op leeftijd 11 was dit opgelopen tot € 70,- per maand. Ze verhogen de premie na 5 jaar met leeftijds en rastoeslagen net zolang tot dat je de verzekering opzegd, net als de dekking het belangrijkst wordt. Oh; en chronische klachten zoals oorontsteking; sorry vergoeden ze nog maar voor de helft. Deze verzekeraar geeft een hele nieuwe dementie aan het begrip en block clausule. En een declaratie indienen; kost zeker 15 minuten aan formulier invullen! Oplichters en verzekeraar onwaardig..

Sinds proteq sns reaal gered is door de staat zijn ze ineens veranderd. Nu krijg je nog maar tot 300,= vergoed voor medicijnen en als je meer dan 150,= aan dierenarts kosten heb krijg je niks meer. Dus na de 150,= moet je alles zelf betalen. Kan je net zo goed je dier niet verzekeren want je moet wel premie betalen. Stoppen dus met proteq

Mijn hond is al twaalf jaar verzekerd bij Protq, in het begin was ik dik tevreden! Nu ben ik echt zwaar ontevreden, de polis wordt ieder jaar fors verhoogd(betaal inmiddels 40 euro per maan)en de vergoeding hebben ze zo schandalig uitgekleed dat ik vreselijk boos ben! Zelfs de kies trekken van mijn oude hondje werd niet vergoed, röntgenfoto van haar bekkie, niet vergoed. Gebit schoonmaken, maar eens om de twee jaar. Wat is dit voor een afzetterij, iedereen weet toch dat dit nou net de klachten zijn waar oudere hondjes mee te kampen krijgen? Betaal ik al die jaren om nu zo behandeld te worden en alsnog zoveel zelf te moeten betalen? Ik zal ze NOOIT bij een ander aanraden, al die stiekeme veranderingen in de polis, zie artikel zus en zo, walgelijk, premies verhogen en de voorwaarden uitkleden, BAH, OPLICHTERS!

Vervelend dat je nu eerst zelf de nota moet betalen en het dan terug vragen want dat was 2 jaar geleden niet zo. Maar aan de andere kant wel tevreden over de snelheid van afhandelen

Na een hoge (operatie)kosten met een vorige Boxer wilde ik met de volgende goed verzekerd zijn. Na een negatieve ervaring bij Petplan alles overwegende voor Proteq gekozen. Het leek er op dat er niets uitgesloten zou worden: deze verzekering pretendeert namelijk bijvoorbeeld ook heupaandoeningen te vergoeden. Sinds augustus zit of zat, dat moet nog bevochten worden, ik met de nieuwe Boxer bij deze firma. Bij de pas twee jaar jonge hond is recent artrose vastgesteld. In eerste instantie werden de röntgenfoto's vergoed, maar inmiddels heeft deze firma een stok om mijn hond mee te slaan. Als drogreden wordt nu een huidaandoening aangevoerd waar ik ook een declaratie voor stuurde: ze hebben gegevens bij de dierenarts opgevraagd en zagen dat de hond er al eerder voor bij de dierenarts kwam, voor het contract wel te verstaan. Ik zou deze huidaandoening, die allang over is, bewust verzwegen hebben. Zonder waarschuwing vooraf kreeg ik zelfs zonder een telefoontje een onpersoonlijke aangetekende brief met de mededeling dat ik vanwege het feit dat ik niet vermeld zou hebben eerder bij de dierenarts te zijn geweest geen verzekerde meer ben en dat daarom het contract eenzijdig is opgezegd. Ik schijn bij de aanmelding zoiets vermeld te hebben, hetgeen ik nooit bewust zou doen. Toen ik telefonisch aangaf dat ik me onterecht als een oplichter voel behandeld, werd mijn indruk door de dame enkel bevestigd, als zou ik bewust deze firma hebben misleid. Dat ik al maanden €48 betaalde maakte niet uit: het uitgekeerde bedrag voor de foto's zou onterecht aan mij zijn betaald, ook dat nog… Als deze firma eerlijk was had ze aangegeven dat het werkelijke probleem de artrose is en het gezien de jonge leeftijd nog veel geld kan kosten en daar hebben verzekeringen geen zin in! Hoe laf is die opstelling en hoe vals de mooie reclame alsof ze geen kwalen uitsluiten. Ik ga hier natuurlijk geen genoegen mee nemen, al heb ik op mijn teruggestuurde aangetekende brief nog geen enkele reactie….. Het vreemde is dat ondanks een gelezen waardering met een 4,6 door klanten, de firma zelf bijna aan een acht komt. Net zo geflatteerd als haar beloftes die ze niet waar maakt!

Ik heb voor mijn onlangs overleden hond in totaal zo'n 7 jaar de verzekering gehad. Nooit problemen mee gehad. Altijd keurig alles vergoed gekregen waar ik volgens de polis recht op had. En dat terwijl er zeker de laatste 5 jaar zoveel dierenarts kosten waren dat zij mij meer hebben betaald aan vergoedingen dan ik aan premie betaalde. Nooit vragen gesteld, nooit moeilijk gedaan over een rekening. Voor mij een prima verzekering die waar heeft gemaakt wat ze in de polis heeft beloofd.

Exhorbitante premies. Nu 9 jaar bij Proteq Basisdekking (52,52 p.m.!) pas totaal uitgekleed. Wil je nog iets verzekerd hebben, dan ben je verplicht je aanvullend te verzekeren, Kosten 59, en nog wat, op jaarbasis 714 euro!!.Aangezien de hond al 9 jaar is is het geen optie om te vertrekken. En dat hebben ze goed door. Is er niemand die deze schandalig dure uitbuiterij eens kan aanpakken? SNS Reaal product: zegt genoeg. Miljardenverlies over 2013.

Echt niet aan beginnen mensen!! Premie innen doen ze graag, maar uitkeren ho maar! Wij zijn zo stom geweest er toch in te trappen, ik hoop dat ze ervan met de afdeling uit eten gaan en dat ze strontmisselijk thuiskomen!

Sinds 2004 klant met mijn kat. Elk jaar ga ik met hem naar de dierenarts en krijgt hij prikjes enzo en wordt hij nagekeken. Ineens besluit deze verzekering dat consult niet meer te betalen… nu vraag ik je– krijg ik van de klantenmuts antwoord dat ze preventieve consulten niet vergoeden en dat ze al die jaren 'per abuis' dat verkeerd hebben gedaan… klantenmuts gelooft het zelf zeker- j*zus, zo'n stom antwoord heb ik nog nooit gehad. Dus heel makkelijk, stekker uit deze verzekering, de volgende keer zeggen ze zeker dat ik zelf mijn kat ziek heb gemaakt en dat ik dat ook niet vergoed krijg. Ondertussen strijken ze 265 euro per jaar op, nou, dat is al een aardig consultje- ik was ooit begonnen met 6 euro p.m., inmiddels is dat 22 euro p.m. OPLICHTERS zijn het.

MIjn poes is al 10 jaar verzekerd bij deze verzekering. vandaag kreeg ik te horen dat de verzekering was opgezegd omdat de rekening niet was betaald . IK belde en kreeg te horen dat zij meerdere brieven hierover gestuurd hadden , die ik niet heb binnen gekregen. Zij kwamen er achter dat zij deze naar een verkeerd adres hadden gestuurd. Maar helaas kunnen zij hier niets meer aan doen en is mijn poes niet meer verzekerd bij deze verzekering! Is dit een kunstje om zo oude poezen weg te werken uit de verzekering en jaren lang geld op te strijken ! IK DENK HET WEL !

MENSEN TRAP NIET IN DEZE ….VERZEKERING Hallo, we zijn sinds 2010 met onze hond jackrussel, standaard verzekerd bij proteq, in de polisvoorwaarden stond,O.A verzekerd is, gebitssanering op medische indicatie,inclusief het trekken van tanden en kiezen,maximaal 1 keer per 2 jaar, voledig mee verzekerd,,, 10-03-2013 moesten er wat tanden getrokken worden kosten 220,- euro, heb ik netjes voorgeschoten, later rekening ingediend bij proteq, na 3 weken nog steeds niks gehoord of iets dergelijks, ik heb er toen maar naar toe gebeld, kreeg te horen dat ze het niet gingen betalen, omdat ze de polis hadden aangepast in 2011, dat ze alleen nog maar gebitsreiniging vergoeden,, haha, heb ik nooit bericht van gehad, het enigste bericht wat ze hebben gestuurd, was dat de verzekering duurder was geworden, ongeloofelijk maar waar, dus per direct opgezegd OPLICHTERS zijn het in mijn ogen mvg Hans. Bezoek Proteq Dier en Zorg

De behandeling en afhandeling van de declaratie is snel en goed gedaan.

Je krijgt heel snel een email als reactie. De informatie die je op vraagt en krijgt is duidelijk. Ook de rekening overzicht is heel duidelijk en overzichtelijk. Zeer zeker aan te bevelen.

Ik heb de verzekering afgesloten, omdat je de nota van de dierenarts niet zelf hoefde voor te schieten. Soms komt het nou eenmaal niet uit, dierenarts kosten zijn hoog en bij spoed of weekend gevallen betaal je de hoofdprijs. Ik was erg tevreden over deze regeling. Nu heeft Proteq dit teruggedraaid en moet je tot 500 euro zelf voorschieten. Als ik dat geld in een keer kon betalen, hoef ik ook geen verzekering af te sluisten. Na 2 of 3 weken krijg je een klein gedeelte terug, dan is zo'n groot bedrag allang van je rekening af. Nu kun je dus nog niet altijd zomaar met je dier naar de dierenarts, terwijl je een hoop premie betaalt. Ik vraag me nu af, of ik het premiebedrag beter zelf kan sparen. Volgens mij is dat goedkoper. Het gemak van de verzekering is er voor mij nu wel af.

Ik vind het raar dat je de eerste 500 euro zelf moet voor schieten. Heb hier over gebeld en als antwoord dat atmistraietief te veel werk was. Eerst maken ze het aantrekkelijk voor je om met een pasje bij de aan gesloten dieren arts te betalen en dan per 1 april moet je tot 500euru zelf voor schieten. Echt heel raar.

Nadat medio 2011 de tarieven ongekend fors verhoogd zijn, de voorwaarden ten gunste van Proteq zijn aangepast, de vergoedingen zijn teruggedraaid, werd de service ook nog een keer teruggeschroefd per 1-4-2012. Teleurstelling op teleurstelling dus. Maar we zijn er nog niet. Vandaag heb Ik het schandalige voorstel voor het nieuwe verzekeringsjaar ontvangen. Naast de 4% verhoging door indexering ook nog eens 10% toeslag omdat de hond ouder dan 10 jaar oud is. Als Proteq een korting had gegeven onder de 4 jaar als korting omdat de hond jong is, dan had ik het mogelijk reëel gevonden. Maar in dit geval vind ik het ronduit schandalig.

Ik heb mijn hond vorig jaar augustus bij proteq verzekerd, medio oktober 2011 werd bij hem graciluscontractuur vastgesteld ( een aandoening aan de achterpoot) Ik heb hem 23 oktober er aan laten opereren de dierenarts diende zelf de nota in bij proteq dier en zorg . Na twee weken kreeg ik een brief van proteq dat deze aandoening er al was voor dat ik de hond verzekerde , bij na vraag bij mijn dierenarts bleek dat er in mei dat jaar een opmerking was gemaakt in zijn medischdossier dat zijn achterpoot een licht draai naar binnen had. Ik was toen met hem daar geweest i.v.m knie klachten. ( die weer genezen waren voor het afsluiten van de verzekering) Heb toen proteq gebeld met de vraag hoe ze er bij kwamen dat mijn hond deze aandoening had voor het aangaan van de verzekering. Hun antwoord hierop was dat er in zijn medischdssier die lichtdraaing stond en hun vonden dat hij toen al deze aandoening had. Het kwam er dus op neer dat ik zelf de kosten moest betalen deze waren ongeveer 1450 euro.Heerlijk denk je verzekerd te zijn moet je nog alles zelf betalen. Twee maanden geleden constateerde ik bij mijn hond dat hij een pijnlijke rug had, na een bezoek aan de dierenarst werden inderdaad zeer pijnlijke verharde spieren vastgesteld , we besloten om met acupunctuur de behandeling te starten . Na 4 behandelingen diende ik de nota's in bij proteq , na een week kreeg ik een brief van hun met de mededeling dat ze niet tot uit betalen over gingen omdat deze klacht er al was voor het aan gan van de verzekering. Weer gebeld na proteq hoe ze er bij kwamen dat hij die rug problemen had voor het aan gaan van de verzekering . Antwoordt van hun was dat de rug klachten ontstaan waren door de gracilus contractuur en deze was er al voor het aan gaan van de verzekering dus betaalde ze niet uit.Ik ben dus in een jaar tijd twee keer genaaid door proteq dier en zorg, heb ook onmiddelijk mijn verzekering opgezegt KIJK UIT ALS JE JE BIJ PROTEQ VERZEKERD MET EEN OUDERE HOND

omdat mijn hond met 10 maanden ooit eens voor dezelfde achterpoot bij de DA was geweest, vergoeden ze de behandeling (operatie) niet omdat het al een aanwezige blessure zou zijn, mijn hond was toen 2 jaar ouder…….. DA betoog, heeft niets geholpen, Rechtbijstand, heeft niets geholpen (ja wij kunnen een rechtzaak aanspannen, helaas daar heb ik de energie en bankrekening niet voor) dus ik ben blij als ik weer van ze af ben! Dus wees gewaarschuwd, als je ooit in het verleden bij je DA geweest bent voor iets, kan het zelfs na 2 jaar nog tegen je gebruikt worden!

De service is werkelijk waar ver te zoeken. Ze moeten mensen beter screenen bij hun sollicitatie. Vrolijk word je er niet van aan de telefoon. Hebben ze nu een actie met Royal Canin, heb ik eerst Royal Canin gebeld nee zegt mevrouw het is een actie van Proteq in samenwerking met Royal Canin dus u moet Proteq bellen. Bel ik Proteq, wordt de medewerkster nog een beetje kwaad ook want Proteq gaat er ook niet over. Wie dan wel??!! Ik zou mijn vraag dan wel niet goed hebben uitgelegd. Weet je die 10 euro retour laat maar zitten!Ben nu al bijna meer kwijt aan telefoonkosten over het hoe en wat. Kortom: ook de prijzen bij Proteq stijgen steeds meer, ze doen dat om zo geen vergoedingen buiten de dekking te laten vallen. Maar het is in 4 jaar echt wel extreem verhoogd. Het is zo jammer dat je met je huisdier(en) niet zoals bij mensen van de één naar de andere verzekeraar kunt aan als je huisdier ooit iets heeft gemankeerd, want dan valt het buiten de dekking bij je nieuwe verzekeraar. Kortom: geen aanrader en ben nu al zeker 5 jaar klant. Ook declaraties werden in het begin nog wel eens laat afgehandeld. Ik zou mijn huisdierleven lang de puppy-premie betalen, maar dat is ook ineens afgeschaft!Dat was voor mij toen reden om voor Proteq te kiezen, ik kan nu wel naar een andere verzekeraar maar daar valt alles wat mijn huisdier mankeerde buiten de dekking. Een beetje vriendjespolitiek.Althans dit is mijn ervaring.

Je kan van de verzekering af!!!! zij hebben de spelregels veranderd dat mag niet wanneer het ten nadelen is van de verzekerde,,je hebt geen recht bijstand nodig om het op te zeggen gewoon bellen met dit verhaal einde verzekering,,leg zelf iedere maand 30 piek apart als u dat kunt andrs 15€

Een totaal onbetrouwbare zakenpartner. Begint al; met het feit dat het pasjes systeem omzeep wordt geholpen door de drempel naar 500 euro en hoger te leggen. Verder gaan zij prat op het feit dat je maar 19% hoeft voor te schieten, echter vergeten zij jou te vertellen dat casteratie/sterelisatie, 50% voor eigen rekening is. afgelopen maandag bijna 500 euro neergelegd bij dierenarts, krijg maar 179 retour,…………..ik ga echt keihard mijn best doen om het contract met proteq op te zeggen,……. MENSEN, BEZINT VOOR GIJ BEGINT!! een asociale bende, dat is het!!

Neem deze verzekering juist omdat ik geen geld heb om voor te schieten! Gaan ze verdorie de polis aanpassen en onder de 500 kun je het nu zelf gaan oplossen!!! Ben zo kwaad erover.. Staat er ook nog in de veranderingen staan los van de polisvoorwaarden dus heeft het geen reden om je polis te beeindigen. Nu ga ik al niet meer na de dierenarts vanwege dit omdat ik het gewoon niet heb! Vandaar deze verzekering had genomen. Nu betaal ik elke maand nog eens een flinke dure polis ook en voor wat ? Raad dit niemand aan. Neem dan een goedkope polis want scheelt een hoop en kun je het geld opzij zetten wat ik nu betaal om voor te schieten. Lekker slim gedaan van proteq oplichters zijn het bah !!!

Sinds een aantal jaren verzekerd voor onze hond. Had in de oude polis een clausule staan dat ellebogen niet meeverzekerd waren. Premie werd vorig jaar verhoogd, maar clausule bleef erin staan, terwijl in de brief en op de site staat dat ze nu ook ellebogen en heupen meeverzekering. Had de clausule niet gelezen in de nieuwe polis. Hond laten opereren en nu krijgen we niets vergoed, zelfs de verbandmiddelen niet en ook de medicijnen niet. Ik wil zo snel mogelijk van deze verzekering af. Dit is zo misleidend. En we gaan dit jaar ook nog eens 14% meer betalen omdat hij 8 wordt.

Vanaf April moet je het maar even hebben als je huisdier naar de dierenarts moet. Ik heb het niet en daarom was ik ook verzekerd he…..nu ga ik niet en dat terwijl mijn hond klachten aan zijn poot heeft. Helaas kan ik niet zomaar even rond 200,- euro voor schieten, nee zelfs geen 100,- euro en om daarvoor een lening te moeten nemen is toch belachelijk.Nee ik denk dat ik mijn verzekering beter kan stoppen.Dit is waardeloos,vooral als je dan ook nog eens via de telefoon wordt gezegt dat jij je dierenarts moet vragen om uitstel van de nota….dat verdom ik dus, daar zijn jullie van Proteq voor.Betaal al genoeg per maand dacht ik zo.

Ik vraag me af of de mensen die Proteq positief hebben beoordeeld dit nog zijn nadat ze de gewijzigde rekening hebben gehad. Voor mijn hond ben ik van 275 euro naar 506 euro per iaar gegaan. Een stijging van bijna 100 procent. Wisselen van zekering zal niet makkelijk gaan als je hond al 9jaar is.

Waarom is mijn klacht met betrekking tot de verandering van de klantenpas verwijderd van deze side? Ik heb via deze side laten weten dat ik Juridische informatie heb getroffen omtrent de veranderingen van de klantenpas en dat het mogelijk is om de verzekering per direct op te zeggen aangezien het een eenzijdige verandering betreft van de polis voorwaarden!

Proteq Dier en Zorg | Proteq Klantenpas!!Per 1 april 2012 moet men bij de dierarts nota`s onder € 500 direct betalen. De klantenpas van Proteq Dier

ik vraag me af,als je rekening van de dierenarts onder de 500 euro is,hoe schiet je die dan voor,dat moet net maar kunnen,en de premie vind ik nu erg duur geworden per 1 april.en wanneer word dat dan uitbetaald?

Zeer slecht!! Heb de vzekering afgesloten, 10 jaar geleden, betaalde toen 15 euro, nu inmiddels 49 euro!! Even ging het beter met het pasjes systeem: je hoeft het bedrag van de behandeling niet voor te schieten, maar de dierenarts declareert het bij Proteq.. Vandaag een brief in de bus waarin ze dat systeem weer terug draaien ivm te hoge kosten!!! Tot 500 euro zelf voorschieten!! Slechte zaak!! Beter zelf rekeningen betalen bij de dierenarts zonder verzekering, want buiten dat je maar 75% van alles krijgt vergoed, zijn er ook nog héél veel uitsluitsels!!

Sinds Proteq kortgeleden de polisvoorwaarden heeft gewijzigd wordt de premie voor honden vanaf 8 jaar voortaan elk jaar met 10% extra verhoogd bovenop de jaarlijkse premieverhoging van minimaal 4%! Voor mijn hond van 8 jaar zou de premie dus voortaan elk jaar minimaal 14% hoger worden. Ik ga de verzekering daarom opzeggen. Proteq kan wat mij betreft de pot op!

Proteq is wel een van de duurdere verzekeringen maar wij zijn helemaal tevreden over proteq! Ook omdat ze meteen aan de dierenarts uitkeren! Dus ik hoef niets voor te schieten, eigen bijdrage hebben we wel en daar krijg ik naderhand een rekening voor. Maar omdat ongeveer na 1 1/2 maand de rekening hiervoor komt, kunnen we het geld al opzij leggen. Ook zit gewoon in de basisverzekering heupen ed meeverzekerd, iets wat bij bijna geen andere verzekering zit! Hoge dekking! Kortom een hele goede verzekering!! Het enige minpuntje is dat we geen polisblad per jaar krijgen, zoals bij de verzekering van mensen wel het geval is. Maar ik raad deze verzekering voor eenieder aan!

Proteq dier en zorg komt met een nieuwe polis die maar liefst 60% duurder is dan de oude. op jaarbasis moet ik €119,- meer betale,. Heb deze verzekering gelijk opgezegd.

Nou ik heb een jonge pup van 16 maanden, en voor 14 dagen terug kreeg ik van Proteq een condeleance brief in de bus, dat mijn hondje zou zijn overleden, met een uitvaartboekje erbij, mijn man heeft ze gebeld, en er waren daar fouten gemaakt, duizend maal excuses werd er gezegd, daar hebben wij niets aan, ze hebben de fout ook toegegeven, ik kreeg na die fout van Proteq ook een nieuwe polis, waar is dus weer assurantiebel. op moet betalen, en sinds die fout van hunnerzijds regent het niet alleen buiten,maar ook in mijn brievenbus, aan rek. van Proteq, die helemaal niet kloppen, nee Proteq is helemaal geen aanrader waar u uw huisdier zou moeten verzekeren, ik heb ze een email gestuurd, om de verzekering te beeindigen, wat denkt u, helemaal niets gehoord, ze gooien me dood met rek. die waar de datum, niet van klopt, en nu ben ik het zat, en wij hebben al contact gehad met onze dierenarts, en die zegt ook, hun zijn fout, dus wij nemen nu een rechtsbijstands advocaat in de arm, en gaan dit dus aanvechten, dus Proteq: geen aanrader, u bent gewaarschuwd, er worden fout op fout gemaakt.

Hoi,ik ben sinds drie jaar verzekerd bij proteq,krijg ik net een brief in de bus ,premie gaat omhoog naar 27,77. Toen ik de verzekering in eind juli afsloot betaalde ik 20,35 per maand,vandaag dus gelijk opgezegd,in 3 jaar tijd bijna 40% omhoog!!

De vergoedingen na internetdeclaratie zijn afgelopen jaar goed gegaan. Heel tevreden. Maar of een organisatie goed is ligt aan de service en die is er niet. In het begin zijn er 3 bedragen achter elkaar afgeschreven per automatische incasso. Erachter komen waarvoor is onmogelijk. Telfefonisch zijn ze niet bereikbaar. na erg lang wachten krijg je iemand aan de lijn die je vervolgens doorvervbind omdat je zogenaamd niet goed zit. Dan krijg je weer (na erg lang wachten) iemand aan de lijn die hetzelfde zegt. Net zo lang tot de verbinding word verbroken. Ondertussen was ik wel 2x gebeld om nog een verzekering bij hun af te sluiten. Dacht het dus niet! Via het contact formulier gaat het iets beter. Wanneer je een algemene vraag stelt of wanneer ze een negatief antwoord kunnen geven krijg je binnen 1 dag antwoord. Gaat je vraag over duidelijkheid van de betalingen dan krijg je een nietszeggend antwoord. Gaat het om de brief de je hebt verzonden om op te zeggen (en natuurlijk geen reactie op hebt ontvangen), dan krijg je geen reactie. Dien je daar een klacht in omdat er niet gereageerd word. Krijg je natuurlijk geen reactie. Met andere woorden niet doen!! Wanneer je tegen problemen aan loopt doen ze geen moeite om te helpen.

Een hond van mij zit bij Proteq. Een goede verzekering. Ik heb er niet veel van gebruik hoeven te maken, ik denk 2x iets kleins want gelukkig (afkloppen) heeft mijn hond vrijwel nooit iets maar die 2x werd het bedrag heel snel overgemaakt. Cijfer 9 maar je kunt hier niet verder aanklikken dan 5.

That’s way the bsetest answer so far!

I’m not easily impressed. . . but that’s imrpessing me!  

Onze hond is vorige week geopereerd aan zijn poot, was gebroken. Deze operatie werd gelukkig vergoed door proteq, uiteraard wel met aftrek van het eigen risico. Voor die paar euro premie zou ik het dus niet laten.

Heb mijn hond al jaren bij Proteq verzekerd. Ben vooral tevreden over de snelle afhandeling van declaraties en de goede dekking.

Hallo allemaal, Wij hebben net een labrador pupje aangeschaft en vroegen ons af wat jullie ervaringen zijn met hondenverzekeringen. Ik hoor uiteenlopende meningen van mensen om mij heen betreffende een hondenverzekering. Met name over de vergoedingesmodellen die de verzekeraars hanteren. In ontvang graag jullie reacties over het verzekkeren van hondjes. Groetjes Nicolette

Goede dekking in de dierenverzekering. Na het toe zenden van een declaratie formulier werd er snel een bevestiging gestuurd en werd het bedrag snel over gemaakt op de rekening. Ook bij het mail contact snelle antwoorden terug. Nog geen telefonische ervaring met dit bedrijf.

Ik ben zeer tevreden over proteq. Op de website van proteq had ik aangegeven dat ik gebeld wilde worden door proteq omdat ik een dierenverzekering voor onze hond wilden hebben. Ik werd dezelfde week netjes gebeld door een medewerker van proteq en inmiddels is ons teefje ( net een week voor ze gesteraliseerd werd ) bij hun in de verzekering opgenomen. Ik heb inderdaad 50% terug gekregen, erg fijn dus. Ik kan iedereen proteq aanraden.

Wij hebben al sinds de aanschaf van onzee hond een verekering bij Proteq. Zijn hier erg tevreden mee omdat het grootste gedeelte van de kosten vergoed worden door Proteq. Onze hond heeft een aantal keren pech gehad, waarbij zij onder andere een oog moest laten verwijderen. Moeten er niet aan denken dat deze kosten voor ons zelf waren geweest.

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen