Centraal Beheer Kostbaarhedenverzekering

Is onderdeel van Achmea Ervaringen

De kostbaarhedenverzekering van Centraal Beheer Verzekeringen (ook bekend als Centraal Beheer Kostbaarheden Buitenshuisverzekering) zijn als volgt gewaardeerd:

Centraal Beheer verzorgt pensioen-, levens- en schadeverzekeringen en levert financiële diensten aan particulieren, werknemers en bedrijven.

Voordelen van een Centraal Beheer Kostbaarhedenverzekering

Voordelen van deze kostbaarhedenverzekering:
  • Logische aanvulling op je inboedelverzekering
  • Je verzekert spullen voor het hele gezin
  • Ook spullen die je leent

Deze informatie wordt verstrekt door Centraal Beheer en valt daarom onder de verantwoordelijkheid van deze kostbaarhedenverzekeraar. Meer informatie...

Kies de verzekering die het beste aansluit op je wensen

Vergelijk de Centraal Beheer Kostbaarhedenverzekering met andere kostbaarhedenverzekeringen.

Je bekijkt nu: Best beoordeeld:
Centraal Beheer Kostbaarhedenverzekering Ervaringen Centraal Beheer Kostbaarhedenverzekering Ervaringen
Waardering:
Klantbeoordeling: Na 4 jaar tevreden klant te zijn geweest bij Centraal Beheer Achmea hebben ze me nu iets geflikt d... Na 4 jaar tevreden klant te zijn geweest bij Centraal Beheer Achmea hebben ze me nu iets geflikt d...
Meer...

Bekijk gerelateerde media

Deze video's zijn niet afkomstig van Zeker.com. De oorspronkelijke auteur is daarom verantwoordelijk voor de inhoud.

Onafhankelijke beoordelingen van kostbaarhedenverzekeringen bij Centraal Beheer


Vermeldingen en recensies van Centraal Beheer

Ontdek verdere meningen die er zijn over Centraal Beheer:

BearingPoint
Centraal Beheer is in de Customer Centric DNA Awards van 21 April 2016 door BearingPoint als winnaar geëindigd in de categorie Verzekeraars.
Dutch Customer Perfomance Index
Centraal Beheer is in de Customer Performance Awards van 2 February 2011 door Dutch Customer Perfomance Index als 3de geëindigd in de categorie Financiële dienstverleners.
Stichting toetsing verzekeraars
Centraal Beheer is op 5 October 2010 door Stichting toetsing verzekeraars voorzien van het Keurmerk Klantgericht Verzekeren.

Ervaringen met de Centraal Beheer Kostbaarhedenverzekering

Gemiddelde klantbeoordeling

(1 ervaringen)

Ja, ik ben positief over de kostbaarhedenverzekering van Centraal Beheer

Ben je wel tevreden over deze verzekering? Reageer dan meteen!

Nee, ik zou een Centraal Beheer Kostbaarhedenverzekering niet aanbevelen

uit Den haag zegt op 26 June 2014:

Na 4 jaar tevreden klant te zijn geweest bij Centraal Beheer Achmea hebben ze me nu iets geflikt dat mijn pet ver te boven gaat.

Na te zijn gaan samenwonen heb ik 2 maanden geleden mijn partner laten bijschrijven op mijn behoorlijk brede verzekeringspakket bij Centraal Beheer. Daar moest uiteraard voor bijbetaald worden. €28.

In die 2 maanden heb ik een claim ingediend omdat tijdens mijn vakantie mijn telefoon beschadigd was geraakt en niet meer werkte. De claim werd meteen ingewilligd omdat het werd gedekt door de "kostbaarheden buitenshuis verzekering".

De bijbetaling van €28 voor mijn partner was, door dezelfde vakantiedrukte, ondertussen blijven liggen. Stom natuurlijk. Ook de betalingsherinnering ontglipte aan de aandacht. Nog stommer. Uiteindelijk net op tijd betaald. Dacht ik. Op de 29e het bedrag betaald en in de brief stond de 30e genoemd.

Mijn klomp brak toen ik vorige week een telefoontje kreeg met de melding dat mijn telefoon niet gedekt was omdat de €28 niet op tijd binnen was gekomen. Het had vóór de 30e binnen moeten zijn en het was óp de 30e binnengekomen bij Centraal Beheer.

Misschien volgens de regeltjes gelijk, maar gevoelsmatig klopt dit van geen kanten. Omdat ik iemand anders bíjschrijf op míjn verzekering zou ík opeens niet meer gedekt zijn, terwijl míjn premie allang betaald is? En had de mevrouw aan de telefoon niet nog even kunnen waarschuwen dat mijn claim gevaar liep vanwege die bijbetaling die nog niet binnen was? En omdat een kleine bijbetaling net niet op tijd binnen is ben ik opeens helemaal niet meer gedekt?

Inmiddels heb ik met 3 medewerkers van Centraal Beheer gesproken en het interesseert geen van allen dat ik al 4 jaar klant ben, dat het gevoel niet klopt en blijven ze vasthouden aan de regels. Dat laatst kan ik die medewerkers persoonlijk niet kwalijk nemen. Maar de organisatie van Centraal Beheer neem ik het zeer kwalijk dat er zo met hun klanten wordt omgegaan.

Voor mij als consument zit er nu maar één ding op en dat is mijn complete relatie met Centraal Beheer op te zeggen en mijn complete verzekeringspakket elders onder te brengen. Als er vanuit de organisatie naar de klant geen loyaliteit of enige vorm van clementie uitgaat, dan hoeft dat andersom zeker niet. Zeer teleurstellend en tandenknarsend schandalig. En een dikke 0 voor service dus!

Met vriendelijke consumenten groet,
Chris


Jouw mening telt ook. Deel je reactie dus met anderen!


Deze verzekering beoordelen