C4Me Zorgverzekering

★★★☆☆ 7.4/10 (9 reviews)

C4Me Verzekeringen Ervaringen

C4Me is een nieuwe zorgverzekering die zorg tegen de laagste vanaf premie van Nederland biedt. C4Me staat voor helderheid, transparantie en gemak.

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal!

> Meer over Zeker.com
 

Bekijk gerelateerde media

DSW Welkom bij DSW Zorgverzekeraar (2017)

Ervaringen met de C4Me Zorgverzekering

Zeer goed verzekerd tegen een relatief lage prijs. Daarnaast een uitstekende klantenservice die goed te bereiken is en adequate handelt.
Ik heb pas twee maanden deze zorgverzekering, maar ik ben zeer tevreden.
Ik zou deze verzekering aan ene kant aanbevelen aan studenten omdat het goedkoper is dan andere zorgverzekeringen. Aan de andere zal ik het niet aanraden omdat de service onder het niveau ligt, wat betreft het opsturen van de zorgpas en de polis terwijl deze behoorlijk van belang zijn mocht er wat gebeuren. Ik vind dat het behoorlijk lang duurt voordat de klant het ontvangt, dit nog pas na meerder klachten. De 2e voordeel is wel dat de verzekering duidelijk is met wat er nou vergoed word en wat niet.
Lage zorgpremie, studentenkorting, korting als je een vriend aanmeldt en toch goede zekerheid van een goede verzekering
Ik zit nog maar kort bij deze verzekering, maar de pakketten die ze aanbieden zijn heel persoonlijk en sluiten daarom goed aan bij wat voor een persoon je ook bent.
Voor een internet verzekering erg goede en snelle service. En dat voor die prijs!
Uitstekend te woord gestaan, petje af hoor. Goede info, snelle afhandeling.
Het was even zoeken maar ik heb de goedkoopste. Erg snelle verwerking.
Erg goedkoop, en een goed heel callcenter. Ik hoop de ze volgend jaar nog zo goedkoop zijn!

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen