Just Zorgverzekering 2024

★★★☆☆ 7.9/10 (267 reviews)

Logo verzekeraar Just

Just denkt in echte risico’s en niet in moeilijke keuzepakketten. Dat maakt je zorgverzekering nét even anders. En een stuk eenvoudiger.

Voordelen van Just:

  • Échte risico’s altijd gedekt in je aanvullende verzekering
  • Korting en extra’s op zorg die je kunt zien aankomen
  • Geen gedoe: minder keuzes en meer gemak

Zorgverzekering Just 2024

Ben je op zoek naar de Just zorgverzekering voor 2024? Op deze pagina lees je alles over deze verzekeraar en vind je beoordelingen en reviews. Zo weet je direct of Just de beste zorgverzekering heeft voor jou. Je kunt bij Just een basis- en aanvullende zorgverzekering voor 2024afsluiten. Omdat iedere verzekeraar een andere premie vraagt voor de zorgverzekering, is een zorgverzekering vergelijken heel verstandig.

Voordelen Just zorgverzekeraar

  • Kinderen tot 18 jaar zijn gratis meeverzekerd
  • Vertrouwde service; Just is een merk van zorgverzekeraar CZ
  • Klantbeoordeling van 9,1

Basisverzekering Just (2024)

Just biedt de Just Basic basisverzekering. Wist je dat de basisverzekering verplicht is? Wat er wordt vergoed vanuit de basisverzekering is bij iedere verzekeraar hetzelfde. Dit wordt bepaald door de overheid.

Aanvullende zorgverzekering Just

Wil je graag extra zekerheid? Dan kun je bij de Just zorgverzekering 2024een aanvullende zorgverzekering afsluiten. Just biedt hiervoor de Just Live zorgverzekering. Je krijgt dan bijvoorbeeld een vergoeding voor fysiotherapie, alternatieve geneeswijzen en spoedeisende hulp in het buitenland.

Tandartsverzekering Just

Je kunt er ook voor kiezen om de kosten van de tandarts te verzekeren in 2024. Dit doe je met een Just tandartsverzekering. Just biedt hiervoor de Just Smile tandartsverzekering. Ga je alleen voor controle naar de tandarts? Dan is een tandartsverzekering vaak niet nodig. Het is dan voordeliger om de rekening zelf te betalen.

Premie Just 2024

Hieronder vind je de premie van Just. Bereken via de vergelijker jouw premie voor 2024.

Jaar Restitutie Natura Budget
2024

2023

2022

€ 141,00

€ 127,95

€ 114,35

2021 € 111,70
2020 € 107,95
2019 € 113,20

Eigen risico Just 2024

Voor zorg vanuit de basisverzekering betaal je in 2024een eigen risico van 385 euro. Dit geldt niet voor kinderen. Zij zijn tot 18 jaar gratis verzekerd. Je kunt het eigen risico vrijwillig verhogen tot 885 euro. In ruil hiervoor krijg je een flinke korting op de premie. Doe dit echter alleen als je verwacht geen zorgkosten te maken in 2024.

Onafhankelijke beoordelingen voor de Just Zorgverzekering

De Just Zorgverzekering is in de Zorgmonitor van 1 november 2017 door Consumentenbond beoordeeld met een 8,0.

De Just Zorgverzekering is in de Klanttevredenheidsonderzoek zorgverzekering 2014 van 10 november 2014 door Independer.nl beoordeeld met een 7,8.

De Just Zorgverzekering is in de KlantenMonitor Zorgverzekeringen 2014 van 9 mei 2014 door SAMR beoordeeld met een 8,0.

De Just Zorgverzekering is in de KlantenMonitor Zorgverzekeringen 2014 van 9 mei 2014 door SAMR beoordeeld met een 7,8.

De Just Zorgverzekering is op 10 december 2013 door hoyhoy.nl beloond met de Zilveren hoyhoy.nl Award voor Beste Keuze Zorgverzekering 2014.

De Just Zorgverzekering is in de Special Item Zorgverzekeringen van 18 december 2012 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Prijs Basisverzekeringen’.

De Just Zorgverzekering is op 28 november 2012 door hoyhoy.nl beloond met de Gouden hoyhoy.nl Award voor Beste Keuze Zorgverzekering 2013.

De Just Zorgverzekering is op 29 november 2011 door hoyhoy.nl beloond met de Zilveren hoyhoy.nl Award voor Beste Keuze Zorgverzekering 2012.

De Just Zorgverzekering is op 31 oktober 2011 door kiesBeter.nl beoordeeld met een 7,9.

De Just Zorgverzekering is in de Research Special Zorgverzekeringen van 20 december 2010 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Prijs’ voor basisverzekeringen.

De Just Zorgverzekering is op 29 november 2010 door hoyhoy.nl beloond met de Gouden hoyhoy.nl Award voor Beste Keuze Zorgverzekering 2011.

“””CZ heeft niet alleen één van de goedkoopste basisverzekeringen. Ook de aanvullende verzekeringen hebben een goede prijs/kwaliteit verhouding.”””
hoyhoy.nl op 15 december 2009 over de Just Zorgverzekering en werd daarbij beloond met de hoyhoy.nl Award voor Meest Gekozen Zorgverzekering 2010

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal! 

> Meer over Zeker.com

Vast lasten vergelijken

Ervaringen met de Just Zorgverzekering 2024

Ik ben overgestapt van FBTO naar Just omdat de premie per persoon dit jaar €7 duurder zou zijn dan Just en dat eveneens 75%Vd tandartskosten vergoed zou zijn.Dit is onwaar!!!In de praktijk wordt 75% Vd behandelingen NIET vergoed omdat dit afhangt van de code en dat is op geen enkele manier terug te vinden.Raad het af tandartsverzekering Just Smile te nemen.Ik ga volgend jaar naar een ander.Ik voel me bekocht.

Ik ben nu al twee maanden aan het wachten op afhandeling van mijn declaratie i.v.m met nieuw verwerking systeem van declaraties wat nog steeds niet goed werkt en klanten de dupe van zijn mag toch niet mogen heb factuur van 2000

Al vele jaren zijn wij bij CZ verzekerd. En steeds tot onze grote tevredenheid. Afhandeling van betalingen, informatie over en zoeken naar zorgverlene

Dit jaar overgestapt van Avero Achmea naar CZ wegens hogere vergoeding bril en fysiotherapie. Bij het indienen van de eerste nota ging het al direct mis. Heb diverse malen moeten bellen om te vragen wanneer ik mijn vergoeding tegemoet kan zien. De tweede keer lijkt het alweer hetzelfde te gaan. Heb er nu al spijt van dat ik ben overgestapt. Want de premie is bij beide zorgverzekeraars hetzelfde.

Duidelijk aangegeven wat er verzekerd is en of er een contract is. Wel vind ik het vervelend bij een eventuele doorverwijzing vanaf de huisarts dat ik eerst meerdere zorgverleners moet bellen om te kijken of ze wel een contract hebben. Wel vind ik het erg fijn dat ik deze week al na 1 dag de declaratie uitbetaald had gekregen van cz. Een keertje een belletje omdat ik had aangegven dat 10 werkdagen toch krap werd als ik het al had voorgeschoten en ze zijn erg welwillend te helpen.

Na een middagje uitspitten van zorgverzekeraars ben ik tot de conclusie gekomen na het lezen van de reviews mijn gezin toch maar niet onderbreng bij FBTO ondanks dat ze misschien de goedkoopste zijn. Dit komt met name door de vele negatieve reviews die ik heb gelezen op deze site. dan maar een paar euro's meer in de maand zonder zorgen (hoop ik!) Ik hoop dan ook dat FBTO zich op zorggebied beter opstelt ten opzicht van de consument. voorkomen is beter dan genezen zou ik zeggen.

CZ vergoed alleen wat nodig is maar zodra je buiten normaal (in hun ogen) een verzoek indien. wordt deze glas hard geweigerd. ondanks verzoeken van specialist en arts. het gaat hun niet om de MENS….maar alleen je maandelijkse betaling. ben bij andere zorgverzekering gegaan en daar wordt meteen geluisterd naar artsen…niet zoals CZ, deze werkt met adviseurs (mensen die achter een buro zitten) en deze weten het beter dan artsen en specialisten

Handig dat je kunt chatten. Altijd snel en kostenloos een antwoord op je vraag. Declaraties super makkelijk en snel online afgehandeld. Met je eigen inlog heel duidelijk overzicht wat je hebt verbruikt en ook wat je nog kunt gebruiken. Voor €2,- goedkoper overstappen naar een ander? NEE echt niet. Dan blijf ik lekker zitten waar ik zit. Ik kan CZ iedereen aanraden.

bij het grote overzicht wordt een vergoeding voor brillen gesuggereerd van € 200 PER JAAR ECHTER verderop blijkt het slechts € 200 per 2 jaar

goed geprijsd en ik ben echt positief verrast door de telefonische service (online is je account ook zeer overzichtelijk vind ik). Ik stond op een wachtlijst van 3 maanden voor een behandeling bij X behandelaar. Ik heb toen CZ gebeld om te vragen of ik bij een andere behandelaar terecht mocht, zodat ik dat ging regelen. Ze hebben met mij een stappenplan gemaakt en stap 1 was dat zij zouden bellen of ik bij behandelaar X gezien mijn situatie niet eerder terecht kon. Ze belden me terug met het resultaat en een dag later werd ik inderdaad door behandelaar X gebeld, wanneer ik volgende week kon. TOP CZ! Ook met het kiezen van het beste en vooral goedkoopste pakket voor mij deden ze niet moeilijk en haalden ze zelf allemaal extra's eraf om mijn kosten laag te houden. Ik blijf zeker bij CZ en raad iedereen een verzekeraar aan die je naast verzekeren ook advies biedt en werk uit handen kan nemen. Dat scheelt een hoop uitzoeken en voor mij is de nodige zorg dankzij CZ dus vaker verbeterd!

Stap over naar een "fatsoenlijke" verzekering waar je misschien enkele euro's in de maand meer betaald als je plannen hebt om zwanger te worden, of een gezin wilt stichten. Zelfs met aanvullende verzekering word er naast de basis zorg (verloskundige en echo's) niks vergoed. Goedkoop blijkt dus uit eindelijk duurkoop, en tussendoor overstappen naar een cz gezinspolis is ook niet mogelijk!!

Alles oké, zolang je geen bijzondere kosten heb. Dan is mijn huidige zorgverzekeraar, niet zo bereidwillig om iets te vergoeden. Een aanvraag om een vergoeding, die nergens anders vergoed word. Ook niet door WMO. Het gaat hier om een aangepaste stoel, om patiënt zo lang mogelijk thuis te kunnen verzorgen.

CZ is er op uit om zo min mogelijk te vergoeden. Coulance naar klanten of het laten meewegen of je jarenlang zeer weinig hebt gedeclareerd doen ze niet. Zoveel mogelijk geld uit de zak kloppen en bij voorkeur niets willen vergoeden. Elke medewerker die je spreekt bedenkt weer nieuwe redenen om vergoeding af te wijzen. Soms wel drie verschillende in 1 gesprek.

Tot op heden weinig klachten te melden, alles verloopt goed.

zeer tevreden en altijd snel geholpen – ook de uitkeringen staan snel op mijn rekening

De rekeningen zijn duidelijk evenals de uitgebreide informatie on line. Ook telefonisch worden we vriendelijk en goed te woord gestaan. We zijn tot nu toe heel tevreden over CZ.

Klantvriendelijk, snelle en correcte afhandeling nota's, betrouwbaar

Vergoeding voor dieetzorg staat duidelijk omschreven, als je via ketenzorg geholpen word , word het vergoed. Als je dan vervolgens bij de obesitas kliniek komt, word de zorg die ik nodig heb dus niet vergoed. Balen balen balen je betaald immers nog niet genoeg.

Declaraties van reiskosten eigen vervoer die me was toegekend tot drie keer proberen af te wijzen.En het niet meer uitbetalen van een vervolgtraject GGZ basis intensief bij zelfde psycholoog voordat klantendienst van CZ dit wel heeft toegezegd heeft mijn vertrouwen en geloof in CZ ver naar beneden gehaald.

Ik heb diabetes 2 en daar heb je teststrip insuline naaldjes bij nodig. Cz verplicht je om bij verschillende leveranciers je test stips te kopen. Ook met midicijnen zoeken ze naar het goedkoopste medicijn. De apotheker zegt dan het medicijn waar het omgaat zit erin. Maar men krijgt bijwerkingen van het bindmiddel in het medicijn.

Na veel klachten aan neus, doorgewezen naar specialist in UZ Gent. Deze zag een uitwendige neuscorrectie als noodzakelijk, ook inwendige correctie. Zelfs de mening van een academisch arts was niet genoeg om mijn klachten als lichamelijk beperkend te zien. Na ongeveer een half jaar heen en weer bellen en mailen, kreeg ik te horen dat vanaf dag 1 de inwendige correctie vergoed zou worden. Ik heb dus een half jaar gewacht op een akkoord, op iets wat hoe dan ook vergoed werd. Ik vind het ronduit schandalig hoe ze met serieuze klachten om gaan.

Redelijke dekking van benodigde zorg. Afgesloten contracten met zorgverleners ok .Ook bij terugbetaling werd het spoedig teruggestort.

CZ krijgt teveel macht zoals de meeste zorgverzekeringen. DSW is een uitzondering daarop

We zijn tevreden, met name over de benadering door de PZP afdeling

Weinig relevante dekking, veel zaken die voor mij niet van belang zijn zijn verzekerd. De modules waar ik wel behoefte aan heb worden bijzonder sumier vergoed.

Ik heb nooit problemen gehad met deze verzekering

Mijn apotheker stuurde mij ten onrechte een rekening voor geleverde hulpmiddelen in het eerste halfjaar 2014. Hij had hiervoor een contract met mijn vorige zorgverzekeraar (VGZ), maar niet met CZ. Ik zond deze rekening in naar CZ, die uitbetaling afwees. Daar ik vond, dat mijn apotheker zelf voor zijn fout moest opdraaien, vroeg ik CZ per e-mail wat de normale uitkering geweest zou zijn en wat evt. de eigen bijdrage zou zijn. Twee dagen later werd ik door CZ gebeld, dat ze mij niet de dupe wilde laten zijn van de fout van een apotheker en het bedrag van de rekening onverplicht in zijn geheel aan mij zou uitbetalen. Chapeau!!

Er worden steeds meer fouten gemaakt. Ze veranderen rustig halverwege het jaar ineens bepaalde voorwaarden zodat je ergens waar je al 30 jaar recht op heb er ineens halverwege het jaar geen recht op hebt.

als je een vraag heb over een product of dat van je eigen risico afgaat dan krijg je een ander antwoord wat met de vraag niks te maken heeft

Ik ondervind geen problemen en wordt altijd door CZ goed geholpen.

na informatie en toezegging van dekking werd toch de rekening gepresenteerd

Blijkt dat de CZ bedevaarten naar Lourdes financiert. Voor mij een reden om over te stappen. Ook is de verplichte afname: eerste uitgifte geneesmiddelgesprek mij een doorn in het oog.

Er is nog nooit iets geweigerd, bij deze verzekering. Je wordt netjes te woord gestaan als je telefonisch contact hebt!

Cz is goed bereikbaar, duidelijke uitleg. Snelle afhandeling van declaraties, gewoon een prettige ziektekostenverz.

Op zich zijn wij tevreden over CZ als het gaat om de reguliere vergoedingen. Echter als het gaat om duurdere behandelingen worden al te graag de mazen in de wet gebruikt om niet alles te vergoeden zoals het zou horen. Bijvoorbeeld in de basis verzekering hebben we recht op IVF behandelingen. IVF behaneling bestaat uit een aantal stappen. Indien men voor de behandeling een eiceldonor nodig heeft dan worden deze kosten niet vergoed, dat is de helft van de hele behandeling. In dat geval krijgt men dus niet waar men recht op heeft vanuit de basis verzekering. De wetgeving laat ruimte voor interpretatie hierin dus worden deze kosten niet vergoedt. Dat lijkt mij toch niet helemaal de bedoeling te zijn of je hebt recht op IVF of je hebt recht op de helft van de IVF als je toevallig derden daar voor nodig hebt. Ze gaan ervan uit dat de verzekering van de donor de kosten van de donor dekt. Maar als de donor in het buitenland gezocht moet worden kan je niet van dat punt uitgaan.

Alles wordt prima geregeld. Nooit problemen gehad met afhandeling van zaken. Fijn geholpen bij het vinden en een ziekenhuis met een kortere wachtlijst.

Onduidelijk beleid met slechte info. Veel gedoe met onjuiste verwerking van rekeningen.

Ik werk in Duitsland. Ben daar volledig verzekerd. Ik kan alleen via CZ in Nederland verzekerd zijn. (Dit om bij ongeval en anders in Nederland in het ziekenhuis te kunnen) Ik betaal extra aanvullende verzekeringen, heb hier in Nederland hoog eigen risico. In Duitsland alles zonder eigen kosten!!!

CZ maakt duidelijk onderscheid tussen"ziekte" en 'herstel'. Ik draag een bril omdat mijn ogen te slecht zien. > dus een vergoeding. Mijn oogleden (vellen) hangen over, een correctie is mogelijk > kosten kliniek worden niet vergoed. Naar mijn oordeel draagt CZ bij tot kritische beoordeling en daarmee beperking van de zorgkosten.

Ik ben zeer tevreden over de snelheid waarmee declaraties worden afgehandeld, iets minder over een onjuist antwoord dat ik op een vraag kreeg (wat overigens daarna wel weer snel en correct alsnog juist werd afgehandeld). En iets minder tevreden over sommige vergoedingsbedragen.

Helaas kan niet iedereen terecht bij CZ PZ (politiezorgpolis= alleen voor [oud] poltieambtenaren) Beter kun je je niet wensen.

Ik heb met mijn man een collectief zorgverzekering "Zorg op maat". Op de polisvoorwaarden hebben wij recht op 75% vergoeding conform markt in Nederland bij een niet gecontracteerd leverancier in het buitenland. Toch heeft CZ besloten de facturen onderzoek "Ziekte van Lyme " niet te vergoeden. CZ heeft belachelijk gemaakt en mijn polisvoorwaarden en de richtlijnen 2011/24/EU van het Europese parlement en de raad betreffende de toepassing van de rechten bij grensoverschrijdend gezondheid zorg.

Ik had een nieuwe leesbril nodig en mag 1 x per 2 jaar een bril aanschaffen van maximaal € 100.–. Dit deed ik bij Specsavers: voor € 79.–. In eerste instantie werd deze bril niet vergoed omdat men dacht dat het alleen om een montuur ging terwijl op de nota duidelijk was vermeld dat het om een complete bril ging. Men geloofde mij niet ,terwijl ik al ca. 20 jaar klant ben en nooit heb geprobeerd iets te claimen (ik heb een restitutiepolis) wat niet waar is. Nadat ik het adres van deze Specsavers zaak en het telefoonnummer had opgegeven, bleken zij te hebben gebeld en bleek ik gelijk te hebben en werd het bedrag alsnog betaald. Dit doet pijn, ik was altijd zo vol vuur over CZ, maar ik beveel niemand meer CZ aan, wat ik tot nog toe deed, èn met succes. Misschien stap ik het volgende jaar over, dat weet ik nu nog niet. Het is allemaal nèt gebeurd.

Diabetes materialen verstrekking door CZ Ohra of Delta Lloyd. Ik moet voor mijn diabetes regelmatig controle van mijn bloedsuiker doen. Apotheek wil mij diabetes test strips meegeven maar ik moet deze wel zelf betalen door toedoen van CZ.. CZ heeft een nieuw beleid bepaald en de cliënt heeft geen keuze behalve het jaar volmaken en overstappen naar een andere verzekeraar (als chronische patiënt) Ik ben nu door CZ verplicht via internet mij aan te melden bij vreemde leveranciers en moet deze partij toestemming verlenen om mijn dossier in te zien en daar ben ik het absoluut niet mee eens. Helaas heb ik geen keuze bij CZ en moet schikken of gaan procederen. CZ BEDANKT VOOR ALLE EXTRA KOPZORGEN. POTENTIELE KLANTEN NEEM DIT MEE IN JE KEUZE.

Premie aantrekkelijk (in 2013, aanvullende verzekering goed samengesteld. Weinige declaraties waren vlot en eenvoudig afgehandeld. Jammer van een lenzendekking slechts eens in de 3 jaar, anders was ik zeker blijven hangen.

Goedkope zorgverzekering voor als u nooit iets gebeurd, zo wel: neem een duurdere.

Dekking aanvullende pakketten komt overeen met mijn behoeften. Een vlotte afhandeling van declaraties met duidelijke specificaties.

Ruime dekking, snelle afhandeling, goede digitale service, nooit problemen met discussie over al dan niet vergoeden.

Altijd goed geholpen en nog nooit problemen gehad.

om het corect te kunnen beantworden moet je al eens problemen hebben gehad

ingediende declaraties snel vergoed, snelle reactie op vragen, mobiel kantoor regelmatig in de buurt

contacten zijn goed. afwikkeling nota's zeer goed. Maar dit alles tegen en te hoge prijs.

Nooit een probleem(zelfs niet het kleinste) gehad.

prima en snelle digitale verwerking van declaraties en communicatie naar de klant

Geen bijzonderheden te melden. Maak niet veel zorgkosten (gelukkig) en wat ik doe wordt snel afgehandeld door CZ

Geen problemen met de zorgverzekeraar, wat wel of niet vergoed wordt is helder en de service is goed

Deze verzekering past heel goed bij mij en de prijs/kwaliteit verhouding vind ik zeer goed. Alles gaat wel per internet en is misschien dan niet voor iedereen, vooral oudere mensen, geschikt.

ik ben al klant bij cz sinds mijn 18e jaar en ik ben zeer tevreden over de service, snelle klantenservice dus geen lange wachttijden aan de telefoon, vriendelijke medewerkers, goede betalingsregelingen (eigen risico) en heel er behulpzaam (second opinion) dus ik zou echt niet over willen stappen, bij CZ is de klant nog steeds koning, zoals het hoort te zijn eigenlijk dus voor mij geen andere verzekering CZ is de Beste!

Via chat contact gehad en in eerste instantie kreeg ik een advies wat al op de site staat en waar ik niks mee kon, later kwam dit goed.

Het afsluiten ging vrij snel en gemakkelijk, papieren snel in huis en het inloggen bij CZ ging daarna ook goed. Of het de beste keus is en een goede verzekering kan ik nog niets over zeggen.

Na een paar muisklikken werd alles automatisch geregeld, zelfs het terugstorten van de teveel betaal premie bij oude verzekeraar is alweer binnen. Bedankt

Ben tervreden over Cz Ondanks internetaanmelding kan alles ook op het kantoor in Breda afgehandeld worden. Voor mij een pré. Mag dan altijd een stukje fruit van de CZ meenemen, lekker.

De aanvullende verzekering van dhr.J.H.M.Brouwers is niet doorgegeven. Antwoordt van medewerkers is steeds dit is nu geregeld. Maar gecorrigeerde gegevens nog steeds niet ontvangen.

Jaren tevreden over CZ, nu alleen iets goedkoper.

Handig vergelijken en alles wordt geregeld bij het oversluiten

heb alles goed ingevult maar jullie hebben man en zoon verwisselt kontakt gehad blijkbaar kon het niet gelijk opgelost worden had de kopie’s doorgemailt en wacht nu op bericht.

Kan nog geen goede kwaliteits beoordeling geven

Het afsluiten gingt snel en probleemloos. Goede terugkoppeling. Bij telefonisch contact kwam zelfs een oude -nog niet vergoede en daarna vergeten- declaratie uit 2009 ter sprake bij een andere maatschappij. ben toen direct doorverbonden met die maatschappij en de rekening is alsnog snel vergoed. Prima ervaringen met Independer.

Ik kon duidelijk en snel een nieuwe ziektekostenverzekering afsluiten.

Alles wordt haar fijn beschreven. CZ is een uitstekende maatschappij.

Prettige en heldere informatie,maakt de keuze makkelijk; hopelijk werkt het in de praktijk ook zo eenvoudig ( hoop het zo min mogelijk nodig te hebben!)

Wij zijn al eerder bij CZ verzekerd geweest, met goede ervaringen. Vandaar deze keuze. Destijds overgestapt i.v.m. Collectieviteitsmogelijkheden.

Goede vergelijk mogelijkheden als het gaat om verzekeringen

Ben tot nu toe tevreden,hoe is de onafhankelijkheid van Independer in de toekomst,hoe garandeerd u dat?

het afsluiten prima, alleen heb ik vandaag een mail gestuurd naar CZ-direct, want ik heb nog geen nieuwe zrgpas gekregen,

Niet erg duidelijk het verloop van rekeningen en medicijnen

Ik had al een zorgverzekering bij CZ maar wilde een aantal dingen niet; daarom ben ik overgestapt naar CZ direct. Het scheelde 40 euro in de maand. Toch aan aardig bedrag. Het oversluiten is snel gebeurd en zonder problemen verlopen. Ik ben dus tevreden.

Alles is goed en snel verlopen. Overzichtelijk en compleet zodat verzekeringen goed vergeleken kunnen worden.

nieuwe zorgpolis vergelijken en aanvragen was eenvoudig en ging snel, daarna ook duidelijkheid via email

Offerte aangevraagd en wanneer in een eerder scherm iets wilde wijzigen was dit niet meer mogelijk. Ook de status was on niet duidelijk ondanks alle verzonden emails

Ik heb bij Independer gekeken naar een zorgverzekering, omdat vanaf 2012 het e.e.a. gaat veranderen qua kosten. Independer geeft een goed overzicht van kosten en baten. Ga zo door!

Het was makkelijk vergelijken op de website, op basis van de bekendheid toch gekozen voor een grote naam, in dit geval CZ. Ik ben erg tevreden over het inloggen op hun internetpagina en vind het allemaal erg overzichtelijk.

Makkelijk en snel aangemeld. Ook snelle reactie dat acceptatie akkoord was. Daarna poosje heel stil maar zojuist polis info ontvangen met uitgebreide uitleg. Tot zover heel tevreden.

Goede opzegservice:kreeg vandaag nieuwe pasjes ivm het afsluiten van de nieuwe verzekering en bericht van opzeggen van de oude verzekering.

Tot nu toe is alles goed gegaan. Ik ben uiters tevreden over de snelheid waarin CZ werkt. Ondertussen hebben mijn partner en ik onze pasjes binnen. Ik heb tot nu toe geen vragen hoeven stellen over de gang van zaken.

is de eerste keer dat ik bij CZ een verzekering afsluit, kan hier nog geen oordeel over geven

keurig geregeld zonder problemen zou het iedereen aan raden

Onlangs gesloten zorgverzekering bij CZ direct via Independer.nl, mij ging meer om de prijs en CZ kennende uit vrienden en familiekring, dat zij goed in het zorg zijn. Ik en mijn gezin was ook zeer goed verzekerd bij VGZ, maar ivm geldnood, toch overgestapt naar CZ.

Was eenvoudig en snel geregeld.Opzeggen naar oude zorgverzekering werd ook nog verzorgd.

Duidelijk op een rijtje welk verzekering bij mij past, voor en nadelen duidelijk, bij het afsluiten was bij nader inzien mijn emailadres niet juist ingevuld en moest hierdoor weer opnieuw aanvragen, nu goed afgesloten, maar ik heb 3 weken na dato nog steeds mijn zorgpas niet. Moet hiervoor weer contact opnemen met CZDirect.

ben altijd bij CZ geweest maar zo is het goedkoper voor dezelfde service

cz mag hier wel wat meer op wijzen dat je online goedkoper uit bent. alle beetjes helpen

Prima zo dat vergelijken. We hebben nu een fijne prijs voor onze verzekering

ik zit bij cz en blijf bij cz maar nu met tandarts zorg voor de zelfde prijs

Overzichtelijke presentatie, waardoor vergelijking makkelijk (horizontaal) te maken is. Spaart een hoop zoekwerk!!

Ik moet nog bericht krijgen van VGZ dat CZdirect daar mijn huidige zorgverzekering heeft opgezegd.

Ben niet overgegaan naar andere maatschappij, alleen nu meer via internet.

Independer komt netjes na wat men beweert. Mijn zorgverzekering was goed te vergelijken, en op een enkel detail na was alles duidelijk en overzichtelijk. Wat betreft gemak kan het bijna niet beter. Absoluut een aanrader om Independer even te raadplegen voor hen die gewoon eens willen shoppen voor een nieuwe verzekering zonder al te diep in details of speciale voorwaarden te duiken. (w.w.z. voor maatwerk zou ik wel mijn verzekeringsmaatschappij persoonlijk raadplegen)

goede maatschappij alleen heeft cz de administratie niet in orde. bij mij zou nog iemand inwonen maar het zou 1 van mijn andere flatbewoners zijn die geen toevoeging aan zijn of haar huisnummer hebben gegeven aan de maatschappij waardoor ze aanvullende info vragen wat niet nodig is

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen