inTwente Zorgverzekering

☆☆☆☆☆ 1/10 (4 reviews)

Logo verzekeraar inTwente

inTwente vindt dat het verzekeren van zorg simpeler en socialer kan. Samen met DSW biedt inTwente een speciale zorgverzekering voor de inwoners van Twente.

Zorgverzekering inTwente 2024

Ben je op zoek naar de inTwente zorgverzekering voor 2024? Op deze pagina lees je alles over deze verzekeraar en vind je beoordelingen en reviews. Zo weet je direct of inTwente de beste zorgverzekering heeft voor jou. Je kunt bij inTwente een basis- en aanvullende zorgverzekering voor 2024 afsluiten. inTwente werkt samen met zorgverzekeraar DSW. Omdat iedere verzekeraar een andere premie vraagt voor de zorgverzekering, is een zorgverzekering vergelijken heel verstandig.

Voordelen inTwente zorgverzekeraar

  • Iedereen betaalt dezelfde premie
  • Snelle uitbetaling van uw declaratie
  • Eigen risico gespreid betalen
  • U kiest zelf uw zorgverlener
  • Altijd persoonlijk contact als u belt

Basisverzekering inTwente (2024)

Bij inTwente is er een goede basisverzekering. Dit is de combinatie basisverzekering. De basisverzekering is verplicht en wat er wordt vergoed vanuit de basisverzekering is bij iedere verzekeraar hetzelfde. Dit wordt bepaald door de overheid.

Aanvullende zorgverzekering inTwente

Wil je graag extra zekerheid? Dan kun je bij de inTwente zorgverzekering 2024 een aanvullende zorgverzekering afsluiten. Je hebt de keuze uit de volgende pakketten:

  • AV Compact
  • AV Standaard
  • AV Top
  • AV Student

Je krijgt dan bijvoorbeeld een vergoeding voor fysiotherapie, alternatieve geneeswijzen en spoedeisende hulp in het buitenland.

Tandartsverzekering inTwente

Je kunt er ook voor kiezen om de kosten van de tandarts te verzekeren in 2024. Dit doe je met een inTwente tandartsverzekering. inTwente biedt dit mee in haar aanvullende pakketten: AV Standaard, AV Top en AV Student. Je kiest zelf het pakket dat bij jouw wensen past. Ieder pakket dekt een ander bedrag per jaar of percentage per rekening. Ga je alleen voor controle naar de tandarts? Dan is een tandartsverzekering vaak niet nodig. Het is dan voordeliger om de rekening zelf te betalen.

Premie inTwente 2024

Hieronder vind je de premie van inTwente. Bereken via de vergelijker jouw premie voor 2024.

Jaar Restitutie Natura Budget Combinatie
2024

2023

2022

€ 149,00

€ 137,50

€ 127,75

2021 € 124,50
2020 € 118,00

Eigen risico inTwente 2024

Voor zorg vanuit de basisverzekering betaal je in 2024 een eigen risico van 385 euro. Bij inTwente is dit verlaagd en betaal je 375 euro eigen risico. Dit geldt niet voor kinderen. Zij zijn tot 18 jaar gratis verzekerd. Je kunt het eigen risico vrijwillig verhogen. In ruil hiervoor krijg je een flinke korting op de premie. Doe dit echter alleen als je verwacht geen zorgkosten te maken in 2024.

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal! 

> Meer over Zeker.com

Vast lasten vergelijken

Ervaringen met de inTwente Zorgverzekering

Voordat je overstapt naar InTwente eerst maar even een goede leesbril aanschaffen (wordt niet door InTwente vergoed) en dan heel goed alle kleine lettertjes van de polis lezen. Vervolgens heel goed lezen wat ze NIET vergoeden. Het is best veel wat InTwente niet vergoed ten opzichte van bijvoorbeeld. Menzis. De lagere maandpremie bij InTwente weegt m.i. niet op tegen de geboden vergoedingen.

Altijd als je belt hang je heeeeeeeel lang aan de telefoon, je kent het wel, alle medewerkers in gesprek, advies: Niet bellen, cq niet daar verzekeren, zojuist weer 17 minuten gehangen zonder resultaat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Je krijgt niet eens de glazen van je bril vergoed als je sterkte onder de 6 dioptrieen is. Waardeloos. Terwijl ik een aanvullend TOP pakket heb.

Super weinig wordt er vergoed vanuit een duur Top pakket. Er blijken veel kleine lettertjes te zijn, waarin staat dat er juist weinig tot niks vergoed wordt. Alternatieve geneeswijzen en natuurgeneeswijzen nul komma nul als er geen arts betrokken is. 1x nooit weer bij in Twente.

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen