Aegon Zorgverzekering

★★★☆☆ 6.5/10 (5 reviews)

Logo verzekeraar Aegon

Aegon heeft een breed assortimenten aan diensten, zoals levensverzekeringen, schadeverzekeringen, zorgverzekeringen en uitvaartverzekeringen.

Voordelen van Aegon:

  • Meer dan 5 miljoen klanten
  • Begrijpelijke oplossingen
  • 251 jaar ervaring
  • Uitstekende voorwaarden
  • 5.146 onafhankelijke adviseurs
  • Direct contact

Zorgverzekering AEGON 2024

De zorgverzekering van AEGON kun je niet meer afsluiten. De AEGON zorgverzekering is overgegaan in ONVZ. Start nu met jouw zorgverzekering te vergelijken en ontdek welke zorgverzekering in 2024 voor jou de beste is.

Onafhankelijke beoordelingen voor de Aegon Zorgverzekering

De Aegon Zorgverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 1 november 2009 door Independer.nl beoordeeld met een 7,1.

De Aegon Zorgverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 1 november 2008 door Independer.nl beoordeeld met een 7,3.

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal! 

> Meer over Zeker.com

Vast lasten vergelijken

Ervaringen met de Aegon Zorgverzekering

Tot op heden niet een enig probleem gehad met Promovendum. Helder en duidelijk.

Heeft u enige financiële problemen? Heb je een lening nodig voor Schuld consolidatie, bouw, vastgoed leningen, herfinanciering, persoonlijke zaken of nood bankbiljetten? Bent u een zakenman of vrouw die van plan bent om zijn bedrijf uit te breiden, bieden wij allerlei leningen aan. Als u geïnteresseerd bent, contacteer ons vandaag via: franklindobsonfinancialhome@outlook.com voor meer informatie.

Voor aanvullend best zou ineen vergoeding van €100 per dag krijgen voor respijtzorg of kortdurende opname .i.v.m overbelaste mantelzorger de declaratie wordt afgewezen, omdat er aan de verzekering voorwaarden zijn, die niet op de website staan en een polis heb inkoopt ontvangenKortom, na twee jaar intensieve zorg moest mijn overbelaste partner/ mantelzorger zelf €700 betalen, terwijl ik als zzp en woonachtig in Duitsland nergens recht op heb, terwijl ik te ziek ben om nog iets te kunnen verdienen

Ik deed beroep op vergoding bijzondere ziektekosten in verband met een erfelijke aandoening van mijn gebit. In het verleden eerder een beroep op gedaan via andere verzekeringsmaatschappijen en dat gaf nooit problemen. Ik vind de manier waarop ik als verzekerde door Menzis ben behandeld echt ongelooflijk slecht en klantonvriendelijk. Van de ontbrekende informatie op de website over het indienen van de aanvraag, de behandeling door de telefonische klantenservice tot de afhandeling van de uiteindelijke declaratie. Ik heb totaal geen medewerking ervaren, steeds wisselende mensen aan de telefoon zonder verstand van zaken en ingewikkelde verhalen over verkeerde codes op de nota's van de tandarts. Op een verzoek om uitleg waarom een deel van de declaratie niet is vergoed is ondanks de toezegging nooit een reactie gekomen. Uiteindelijk maar besloten om het erbij te laten zitten en een verzekering bij een andere aanbieder gekozen.

ik heb het niet alleen over de zorgverzekering,maar over alles wat ze aanbieden en wat ze doen,direct reactie terug van hun kant,fijne en vriendelijke mensen aan de telefoon,en alles in een oogopslag weten wat je tegoeden zijn die je gespaard hebt,top ga zo door en zeker in deze toch al onzekere tijd.

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen