Avéro Achmea Zorgverzekering

★★★☆☆ 7.7/10 (131 reviews)

Logo verzekeraar Avéro Achmea

Avéro Achmea biedt aan klanten schade-, pensioen-, inkomens- en zorgverzekeringen. Avéro Achmea werkt met onafhankelijke bemiddelaars en adviseurs.

Voordelen van Avéro Achmea:

  • Avéro Achmea is al bijna 200 jaar actief in de verzekeringsbranche
  • Innoverende producten die aansluiten op de dagelijkse behoefte van klanten
  • Onderdeel van Achmea, één van de grotere financiële dienstverleners in de Benelux

Zorgverzekering Avéro Achmea 2023

Avéro Achmea Zorgverzekeringen en Zilveren Kruis zijn sinds 1 januari 2020 gefuseerd. Je kunt de zorgverzekering van Avéro Achmea niet meer afsluiten. Uiteraard kun je wel bij Zilveren Kruis terecht of bij een van de andere aanbieders. Start nu met jouw zorgverzekering te vergelijken en ontdek welke zorgverzekering in 2023 voor jou de beste is.

Onafhankelijke beoordelingen voor de Avéro Achmea Zorgverzekering

De Avéro Achmea Zorgverzekering is in de Special Item Zorgverzekeringen van 30 november 2018 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Voorwaarden AV Tandheelkundig’.

De Avéro Achmea Zorgverzekering is in de Zorgmonitor van 1 november 2017 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,3.

De Avéro Achmea Zorgverzekering is in de Special Item Zorgverzekeringen van 1 december 2016 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Voorwaarden AV Tandheelkundig’.

De Avéro Achmea Zorgverzekering is in de Klanttevredenheidsonderzoek zorgverzekering 2014 van 10 november 2014 door Independer.nl beoordeeld met een 7,8.

De Avéro Achmea Zorgverzekering is in de KlantenMonitor Zorgverzekeringen 2014 van 9 mei 2014 door SAMR beoordeeld met een 7,6.

De Avéro Achmea Zorgverzekering is in de Special Item Zorgverzekeringen van 16 december 2013 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Kwaliteit AV Ziektekosten’.

De Avéro Achmea Zorgverzekering is in de KlantenMonitor Zorgverzekeringen 2013 van 8 mei 2013 door SAMR beoordeeld met een 7,7.

De Avéro Achmea Zorgverzekering is in de Special Item Zorgverzekeringen van 18 december 2012 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Kwaliteit AV Ziektekosten’.

De Avéro Achmea Zorgverzekering is in de Klanttevredenheidsonderzoek Zorg 2012 van 9 november 2012 door Verbond van Verzekeraars beoordeeld met een 7,6.

De Avéro Achmea Zorgverzekering is in de KlantenMonitor Zorgverzekeringen 2012 van 3 mei 2012 door SAMR beoordeeld met een 7,5.

De Avéro Achmea Zorgverzekering is in de Special Item Zorgverzekeringen van 20 december 2011 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Kwaliteit (AV Ziektekosten)’.

De Avéro Achmea Zorgverzekering is in de Klanttevredenheidsonderzoek Zorg 2011 van 8 november 2011 door Verbond van Verzekeraars beoordeeld met een 7,4.

De Avéro Achmea Zorgverzekering is op 31 oktober 2011 door kiesBeter.nl beoordeeld met een 7,7.

De Avéro Achmea Zorgverzekering is in de Klantenmonitor Zorgverzekeringen van 17 mei 2011 door SAMR beoordeeld met een 7,3 in de categorie ‘Tevredenheid met dienstverlening’.

De Avéro Achmea Zorgverzekering is in de Klantenmonitor Zorgverzekeringen van 17 mei 2011 door SAMR beoordeeld met een 6,3 in de categorie ‘Tevredenheid met prijs’.

De Avéro Achmea Zorgverzekering is in de Research Special Zorgverzekeringen van 20 december 2010 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Kwaliteit’ voor aanvullende ziektekosten.

De Avéro Achmea Zorgverzekering is in de Klantenmonitor Zorgverzekeringen 2010 van 1 juni 2010 door SAMR beoordeeld met een 7,3.

De Avéro Achmea Zorgverzekering is in de Consumentengids van 1 december 2009 door Consumentenbond beoordeeld met een 6,5.

De Avéro Achmea Zorgverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 1 november 2009 door Independer.nl beoordeeld met een 6,9.

De Avéro Achmea Zorgverzekering is op 1 november 2009 door kiesBeter.nl beoordeeld met een 7,4.

De Avéro Achmea Zorgverzekering is in de KlantenMonitor Zorgverzekeringen 2009 van 7 mei 2009 door SAMR beoordeeld met een 7,1.

De Avéro Achmea Zorgverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 1 november 2008 door Independer.nl beoordeeld met een 6,8.

De Avéro Achmea Zorgverzekering is in de KlantenMonitor Zorgverzekeringen 2008 van 7 juli 2008 door SAMR beoordeeld met een 7,1.

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal! 

> Meer over Zeker.com

Vast lasten vergelijken

Ervaringen met de Avéro Achmea Zorgverzekering

De afhandeling van de declaraties van de aanvullende verzekering gebeurt op een heel slordige manier. Men leest alleen het kopje van de notas en boekt het op een verkeerde manier en vergoedt daardoor te weinig. Ik moest diverse keren lang bellen. Het is een zeer tijdrovende bedoening. Ik raad deze verzekering met klem af.

Geen gedoe, alles kan besproken worden. Het gaat van zelf.

Wat een drama! In 2015 voor het eerst en voor het laatst verzekerd geweest bij Avero Achmea. Het begon al meteen in januari met twee zorgpassen (en twee klantnummers!), plus twee dikke polissen. De helft dus weggegooid. Vervolgens klopte bijna geen enkele uitbetaling. En toevallig iedere keer te weinig. Dit was nog wel makkelijk op te lossen, maar ik moest er natuurlijk wel iedere keer achteraan. Vervolgens had ik een x een factuur die niet voldeed aan hun standaard. (Terwijl de zorgverlener er verder nog nooit problemen mee had gehad.) Maar oké, dan dus zoals zij willen: gebeld en uitgebreid gevraagd wat ze wel willen, dubbel nagevraagd of dat het dan ook is. Ja hoor, dat is het. Je raad het al; niet dus. Uiteindelijk heb ik drie keer moeten inleveren voor het 'goed was'. Nu krijg ik van de week het geld binnen. Zou 80 euro moeten zijn. En ja hoor, weer een verkeerd bedrag: 60,14. Bel ik ze net maar weer eens op via klantenservice, blijkt het nummer even niet bereikbaar te zijn. En oh ja, het verreken van bedragen vind ik onhandig en onduidelijk. Net als hun website! Nooit avero nemen! Er zijn zo veel betere maatschappijen. (Ik ben nu terug bij de Delta Lloyd. :-)

Ronduit waardeloos zeker met de adviseur als tussenpersoon. Tracht een aov verzekering af te sluiten. Na maanden nog niets rond .van deze ellende maar naar een ander gegaan.

Zorgverzekering afsluiten gaat zeer gemakkelijk. Administratief is het er een puinhoop. Op 29-09-2015 31-10-2015 25-11-15 18-12-2015. Sinds Augustus 2015 werd er bij mij – terwijl er voldoende saldo is- geen premie meer geïncasseerd en heb daarover zelf contact opgenomen. Na mijn verzoek op 14-12-2015 zou een overzicht toegestuurd worden. Tot vandaag niets ontvangen, dus ben ik weer in de telefoon geklommen. Na enig doorverbonden te zijn, kwam ik uit bij een medewerker, werkzaam op een of andere financiële afdeling. De medewerker gaf toe dat haar collega geen overzicht heeft verzonden en dit waarschijnlijk is blijven liggen, Dankzij Avero heb ik nu een incasso burau achter mn broek aan en word ik ook belast met incasso kosten! Avero bedankt! Ze zullen wel denken dat het geld bij de consumenten op de rug groeit en het niet alleen bij verzekeraars zakken vullen is.

geen gezeur en vlotte uitbetaling van declaraties

Premies zijn gemiddeld. Declaraties worden snel uitbetaald met een goede toelichting

de administratie bij avero achmea is een puinhoop. Ik krijg steeds foutieve fakturen. Gedurende 4 maanden is onze post naar een totaal ander adres gestuurd. Vervolgens krijgen wij een schrijven van de deurwaarder, terwijl bij ons niets bekend is. Klachtenafhandeling is ook bedroevend. Er wordt in hokjes gedacht en niemand weet van elkaar waar ze mee bezig zijn.

Ik wacht al 8 weken op mijn zorgpas. In de correspondentie met Aevitae word ik voortdurend met een andere medewerkster geconfronteerd EN allerlei bijkomende regels die niet vermeld werden op het moment dat ik de zorgverzekering afsloot.

Neem NOOIT een verzekering bij avero achmea ik heb werkelijk niets vergoed gehad van waar ik in het vergoedingenoverzicht 2014 recht op had omdat iedere behandeling een uitzondering had wat met hele kleine letters in de polisvoorwaarden geschreven stond.Het lijkt dus alsof je een goede verzekering hebt maar uiteindelijk betalen ze helemaal niets en weten ze overal onderuit te komen!!!!

Neem NOOIT een verzekering bij avero achmea ik heb werkelijk niets vergoed gehad van waar ik in het vergoedingenoverzicht 2014 recht op had omdat iedere behandeling een uitzondering had wat met hele kleine letters in de polisvoorwaarden geschreven stond.Het lijkt dus alsof je een goede verzekering hebt maar uiteindelijk betalen ze helemaal niets en weten ze overal onderuit te komen!!!!

Avéro biedt uitgebreide vergoedingen voor alternatieve geneeswijzen en geneesmiddelen. Bij telefonisch navragen blijkt dat de hoogste vergoedingen slechts van toepassing zijn op alternatieve behandelaars die echt arts zijn en dat ook op het briefpapier vermelden. Aangezien veel behandelaars hieraan niet voldoen loopt in deze gevallen de maximale vergoeding van 1500 euro pj terug naar 800 euro pj. En dan wordt de aanvullende verzekering duur.

Op dit moment ben ik bezig de premies voor 2015 te vergelijken maar wanneer er geen groot verschil tussen een evt andere verzekeraar en Avero zit blijf ik keurig zitten waar ik zit.

Rigide vergoedingsbeleid, smerige kleine lettertjes policy,

veel te omslachtig en absoluut onoverzichtelijk t.o.v. de gewone klanten betreffende het eigen risico gebeuren. Echt niet te volgen…

onduidelijke voorlichting over fusie en vergoedingen

Snelle afwikkeling en documentatie van zorgkosten. Contact – advies via een tussenpersoon.

Wegblijven van Avero!!! Vroeger geen problemen met Avero gehad, maar 2014 is een rampjaar. Reeds 3 maanden in overleg met ze om mijn polis goed in het systeem te krijgen, maar ik blijf overspoeld worden met dubbele facturen, waarna ze met een excuusbrief ongedaan worden gemaakt, waarna ik een aanmaning krijg, wederom nagevolgd met een excuusbrief. Het heeft mij onderhand meer dan 10 uur gekost, en nog steeds is het niet opgelost. Dat hun backoffice een groot fiasco is blijkt uit het feit dat 2 kennissen dezelfde problemen ervaren: geld wordt random naar ze gestort, waarna ze een factuur krijgen om terug te betalen, terwijl op het moment dat de kennis wilt terugbetalen het reeds afgeschreven blijkt te zijn. Kortom, een draak van een bedrijf.

Ik zit een paar jaar bij Avero Achmea en heb nooit problemen gehad behalve in de laatste twee maanden. Ze maken de ene (grove) fout na de ander. Zoals: de vergoedingen in de vergoedingoverzicht 2014 klopt niet met wat er op hun site staat. Ook wilde ik mijn verzekering aanpassen via hun site maar de verzekeringen die ik kon selecteren kwamen niet helemaal overeen met wat er op hun site staat. Lekker vaag. Nu de verzekering is aangepast, heb ik inmiddels vier brieven gehad dat de verzekering is aangepast, maar het klopt nog steeds niet (de juiste verzekering en de premie). Had ze vervolgens gebeld en ook daar werd wederom een fout gemaakt: werd ervan beschuldigd dat ik na de wijziging van de verzekering op de site nog een mail had gestuurd over dat ik mijn eigen risico wilde veranderen. Tja, die mail was van begin 2013 en we zitten nu in 2014, 'oh ja, sorry meneer, mijn fout'. Na 20 minuten aan de lijn zou ze me terugbellen als het is opgelost maar ben nooit meer teruggebeld.

Goede zorgverzekering m.n. als collectief verzekerd zijn

Ik zit inmiddels een paar jaar bij Avero Achmea en heb nooit problemen gehad behalve in de laatste twee maanden. Ze maken de ene (grove) fout na de ander. Zoals: de vergoedingen in de vergoedingoverzicht 2014 klopt niet met wat er op hun site staat. Ook wilde ik mijn verzekering aanpassen via hun site maar de verzekeringen die ik kon selecteren (qua naam) kwamen niet helemaal overeen met wat er op hun site staat. Lekker vaag. Nu de verzekering is aangepast via hun site, heb ik inmiddels drie brieven gehad dat de verzekering is aangepast, maar het klopt nog steeds niet (de juiste verzekering en de premie). En zo kan ik nog eindeloos doorgaan. Het is een waardeloze ballentent geworden.

Erg erg klantenservice. GEEN klantenservice. Total nachtmerrie. Veel hard om te wisselen.

Geen reële vergoeding van kosten die worden gemaakt door Stichting Levenseinde Kliniek in geval van euthanasie.

ja zaken worden altijd snel geregeld en uitgebreide aanvullende pakketten goede info door de telefoon

ME patiënten worden zwaar gedupeerd door Achmea. Zij gaat als enige verzekeraar (waar o.a. ook FBTO en interpolis onder vallen) de enige in ME gespecialiseerde cardioloog niet meer vergoeden. Daardoor geen goed onderzoek en behandeling meer voor deze vaak ernstig zieke groep patiënten. Er is geen alternatief, een schande!!!!!!!

Toen de banken veranderden naar IBAN hadden ze problemen met de computer waardoor velen automatische incassos mis gingen. Dit kan gebeuren en ze zouden het oplossen, maar kreeg daarna gewoon weer een aanmaning voor niet betalen terwijl het hun computer is, ik heb weer gebeld voor betaal rekening en had al gemeld dat mijn salaris later binnen is en andere collega zei dat ze er rekening mee konden houden, kreeg nu te horen met alweer zo een fout dat betaal regeling alleen kan als je op de eerste automatisch incasso kan hebben. Ben dan ook overgestapt. Vanaf December zit ik bij een andere verzekeraar.

Altijd zorgzaam, toen ik een keer in het buitenland een ziekenhuisopname had werd er gebeld hoe het ging etc. Nooit problemen gehad met deze verzekeraar. Duidelijk en vergoed alles gemakkelijk en zoals afgesproken.

De zorgverzekering van Achmea was indertijd een zeer complete verzekering voor een scherpe premie. Als een van de weinige boden zij ook 100% tandartsdekking aan. In de loop van de tijd is het pakket weliswaar steeds versoberd maar het is nog steeds een goede combinatie tussen uitgebreide dekking en scherpe premie.

Heb al jaren een zorgverzekering helaas duurt het vaak langer dan de 10 dagen dat de zorgnota's afgehandeld worden. Ook worden ze met regelmaat ten onrechte afgewezen en moet ik een herbeoordeling aanvragen

Zeer slechte dienstverlening met berichten als 'In verband met een hoge werkvoorraad zijn we helaas nog niet toegekomen aan het behandelen van uw email, waarvoor onze excuses. Wij doen ons uiterste best om uw email binnenkort af te handelen. Wij vragen hiervoor uw geduld en begrip.' En dat bij herhaling evenals geautomatiseerde brieven waarin opnieuw een behandelingstermijn van 6 weken wordt doorgegeven. Telefonisch krijg je wel vrijwel direct iemand te spreken, alleen kom het er concreet niet verder mee. De ironie is dat als je belt je bij herhaling te horen krijgt dat Avero Achmea u graag zo goed mogelijk van dienst wilt zijn. Na diverse malen bellen over de waardeloze dienstverlening krijg je de ingeving voor een nieuw couplet voor 'irritatiefactortje' van Jochem Myjer. Verre van aan te bevelen dus!

zeer slechte site, ik kom er niet meer uit. heb spijt als haren op mn hoofd. jammer dat ik nu niet meer kan over stappen

In december word je gek van alle reclames van zorgverzekeraars. Ik zat me net af te vragen waarom je eigen leverancier dan niets van zich laat horen, want de verleiding om over te stappen wordt aantrekkelijk gemaakt door alle concurrenten. Kreeg ik vandaag een brief! Bedank brief met cadeautje dat ik klant ben. Toch leuk. Allen een tip: stuur m eerder! Voordat je belaagd wordt door anderen!

Na opzegging onterecht geld afgeschreven. Hierna aanmaningen sturen met 'u heeft uw premie niet betaald'. Nee Achmea, dat klopt omdat verzekering al lang en tijdig is opgezegd en JULLIE onterecht premie van mijn rekening afhalen. Geen credit nota sturen (kan het systeem niet aan zegt men) maar stug een rekening blijven sturen met valse informatie 'dat de premie niet betaald is'.. Diverse keren telefonisch contact: ons systeem kan helaas niets anders versturen… sorry. Inmiddels de deurwaarder op de stoep. Moet je andersom eens een declaratie insturen met valse informatie..

LindaB zegt:De eigenaar van het bejrdif die de implantaten gemaakt heeft is in ieder geval opgepakt wat ik begrepen heb. Ik zou hem laten kaal plukken. En er was al eerder gesproken over het gegeven dat ook het terugplaatsen vergoed zou worden. Ik vond de het feit dat het eruit halen al vergoed zou worden al apart.

Papieren binnen twee weken na afsluiting verzekering ontvangen, duidelijke uitleg polis.

Prijs/kwaliteits verhouding veel beter dan vorige ziekten kosten verzekering. Oude was VGZ en we moesten alles zelf betalen terwijl we het uitgebreidste pakket hadden. Nu minder betalen maar wel alles vergoed krijgen. Dus al met al stukken voordeliger en meer voor je geld!!!

Men heeft direct geinformeerd en mij teruggebeld. Fantastisch

Informatie was duidelijk maar helaas komen toch niet alle zorg aanbieders in jullie bestand voor. Ik wilde vergelijken met mijn oude zorg verzekeraar National Academic en die kon de medewerker niet in haar bestand vinden.

Het afsluiten van de verzekering ging eenvoudig, binnen drie weken was ik inderdaad ingeschreven bij avero en uitgeschreven bij mijn oude verzekering. Hoe avero verder is kan ik nog geen mening over geven. Vandaar dat ik het ook lastig vind om een cijfer te geven over prijs/kwaliteit verhouding. Ik verwacht dat deze goed is, anders had ik deze verzekering niet gekozen. Ik heb er zelf nog geen ervaring mee, na het afsluiten heb ik nog geen contact met hen gehad. Het afsluiten van een nieuwe verzekering ging makkelijk.

het was lang onduidelijk of ik nu verzekerd was, ik heb nog steeds geen polis ontvangen

Helaas heb ik tot op heden nog geen schriftelijke bevestiging van mijn nieuwe verzekeringsmaatschappij ontvangen, verder is de site heel duidelijk en fijn om mee te werken.

Volgens de polis voorwaarden wordt alternatieve geneeswijzen vergoed maar in de praktijk is dit niet het geval. Mijn vrouw heeft een aantal behandelingen Oosterse Manuele Therapie ondergaan waar zij veel baat bij heeft gehad. Deze behandelingen werden vorig jaar (2010) wel vergoed door Avero Achmea maar dit jaar 2011 wordt elke declaratie categorisch afgewezen. Navraag leverde op dat wij "geluk"hebben gehad in 2010 omdat het toen ook niet vergoed had moeten worden. Van andere klanten van de behandelaar vernemen wij dat andere verzekeringen wel alle behandelingen vergoeden. Hoog tijd dat er duidelijkheid komt welke zorgverleners bij de verschillende verzekeraars "op de ledenlijst alternative geneeswijzen" staan. Klaarblijkelijk gebruiken de verzekeraars niet dezelfde lijst! Als klant van Avero Achmea ben ik zeer teleurgesteld vanwege de onduidelijkheid welke zorgverleners wel voor vergoeding in aanmerking komen.

zeer goede ervaring met recentelijke anvraag van vergoeding Melatonine; met terugwerkende kracht en moeiteloos uitgekeerd

Deze verzekering is de enige die mijn dure medicijnen volledig vergoed. En ze betalen netjes uit, ik hoef er nooit achteraan. Ik ben blij met mijn verzekering! Het indienen van declaraties gaat ook heel gemakkelijk en ik krijg zelfs eerder declaraties uitbetaald dan dat ik de bevestiging brief ontvang. Dit allemaal geeft een goed en vertrouwd gevoel

Supersnel met verwerken van declaraties, helder en vriendelijk.

Helder en duidelijk zowel op de website als bij de medewerkers. Het kan mijn inziens nog duidelijker wanneer je je eigenverzekering direct kan vergelijken met andere. Hierdoor nog helderder prijs/kwaliteit. Succes

Polis van Avero nog steeds niet ontvangen. Oude verzekering bij CZ zou worden opgezegd door Independer, echter jaarpremie is door CZ van mijn rekening afgeboekt. Nu moet ik tijd, geld en energie steken in iets wat relatief simpel geregeld zou worden door Independer. Ik zal maandag as twee keer moeten bellen: Avero: waar is mijn polis? Ben ik verzekerd bij Avero? CZ: Is de polis afgezegd door Independer? Waarom is de jaarpremie dan toch van mijn bankrekening afgehaald? mvg, S. Ramlochan Tewarie. vanwege het bovenstaande is bij de volgende vraag een 4 in gevuld.

nog steeds de papieren niet ontvangen en unive pas de 30e voor me opgzecht dus dat was al afgeschreven maar verder nog geen gebruik gemaakt van de verzekering dus nog even afwachten

Snel, duidelijk.

Ik vraag me zelfs af of dit wel allemaal goed is gegaan.

Prima verzekering. Prijs ga ik binnenkort weer eens vergelijken met andere verzekeraars. Paar keer verkeerde vergoeding, maar op één keer na is dat snel gecorrigeerd (door vriendelijke medewerkers). Die ene keer heeft maanden geduurd en daarbij ben ik bij een telefoongesprek ook nog zeer onvriendelijk en denigrerend bejegend. Maand later weer gebeld en toen is het goed en vriendelijk afgehandeld, uiteraard door iemand anders.

erg onduidelijk als een bepaalde nota afgekeurd wordt, men verdiep zich niet in een bepaald geval. Kost veel tijd en brieven schrijven voor men door heeft hoe iets in elkaar steekt.

Als ik vragen heb over een bepaalde vergoeding, aanvraag die ik moet doen e.d., wordt me telefonisch uitgelegd hoe en wat. Vaak neem ik met de medewerker gelijk de betreffende papieren door en vul deze gelijk in. Mocht het telefonisch niet lukken, wordt er aangeboden een persoonlijk gesprek te plannen. Heb dit nu twee keer gehad en is heel fijn verlopen. Heb alles duidelijk uitgelegd gekregen, heb zelf ook alles uitgelegd en er is een goede oplossing gevonden voor de betreffende aanvraag van mij. Nota’s die ingediend worden worden heel snel uitbetaald. Betreft bepaalde medicatie heb ik te horen gekregen welke ik beter kan aanvragen vanuit de arts i.v.m vergoeding dat ik zo min mogelijk zelf hoef te betalen. Ik ben al een aantal jaar verzekerd bij Avero Achmea en nog nooit problemen gehad.

Dure Zorgverzekering, trage declaratieafhandeling, slechte service afdeling, klachtenafhandeling traag en slecht, algehele omschrijving klantonvriendelijk.

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen