Besured Zorgverzekering

★★★★☆ 9.3/10 (347 reviews)

Logo verzekeraar Besured

Besured is de zorgverzekering met de beste dekking en de laagste premie van Nederland. Besured is er alleen voor studenten en young professionals.

Zorgverzekering Besured 2023

In 2023 biedt Besured geen nieuwe zorgverzekering meer aan. De reeds lopende polissen worden overgedragen aan verzekeraar VGZ. Heb je zelf een Besured zorgverzekering? Dan kun je zelf kiezen of je meegaat naar VGZ of dat je elders een nieuwe zorgverzekering afsluit.

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal! 

> Meer over Zeker.com

Vast lasten vergelijken

Ervaringen met de Besured Zorgverzekering

Heel fijn dat ik een betalingsregeling kon krijgen!

Zeer teleurstellende houding, en veel tegenstrijdige informatie.

Ik had een zorgvraag op financieel vlak en ben heel snel geholpen met een duidelijk concrete mogelijke oplossing. Bedankt medewerker

Erg soepel altijd met betalingsregelingen.Verder ook altijd meedenkend en vriendelijk

Ik was mijn betalingsregeling helemaal vergeten, toch werd ik vriendelijk geholpen en is er een nieuwe betalingsregeling getroffen.

Netjes te woord gestaan en prettig geholpen door de medewerker.

Aanvraag verkeerd ingediend, meteen actie ondernomen, maar kreeg als advies dit zelf met de zorgverlener af te stemmen. Lijkt me toch makkelijker als dit bij besured geregeld wordt…

Besured zijn flexible in verband met betalen. Vaak zit ik krap met geld en wanner dat ik ga bellen en een datum door geeft wanneer ik kan het achterstand aflossen , werk ze samen mee. Ik ben blij met Besurd. Ik heb basis zorgverzekering en een tijdje ziek geweest en ik moet vaak naar de ziekenhuis want ik werd behandeling door de specialist maar ik had niet overdreven eigen risico daarna betaald,ik heb wat betaald maar redelijk.

Service is goed, je vragen worden altijd beantwoord en je krijgt altijd de gelegenheid om een keuze te maken met bepaalde regelingen.

Laat antwoord maar daar is netjes excuses voor aangeboden. Al met al prima ervaring :)

Heel goed geholpen, stonden open voor een regeling en hoefde de incasso kosten ook niet te betalen.

Fijne verzekering, goede dekking en er werken zeer klantvriendelijke mensen. Hele positieve ervaring!

Snelle afhandeling, zelfs rond feestdagen.Duidelijke uitleg wat wel een niet vergoed werd.Super!

Ik werd vriendelijk te woord gestaan door de medewerker van Besured. Samen hebben we gekeken naar mijn zorgverzekering en eventuele vergoedingen. Dankzij haar heb ik mijn zorgverzekering weer duidelijk voor ogen.

Uitermate vriendelijk, rustig, helder en deskundig te woord gestaan door deze Besured werknemer. Ik kan niet anders zeggen… (zoals altijd): TOP! :-)

De mevr. waar ik mee gesproken wist, was erg behulpzaam en had veel geduld. Ze hielp je en bedacht met je mee. Ook wist ze waar ze over had. Echt super fijn! Bedankt

Snel en accuraat geholpen.Ook bij probleem om verzekering te wijzigen van jullie kant toch toteen goede oplossing gekomen.

Heb een goede betalingsregeling met hen kunnen treffen ivm onvoorziene ziekenhuis kosten. Zeer tevreden!

vraag gesteld over restant tandartsvergoeding.volgende dag adequaat antwoord ontvangen

Ontzettend waardeloze verzekeraar. Vrijwel niks wordt (geheel) vergoed. Je moet ontzettend slechte ogen hebben wil je in aanmerking komen voor een brillenvergoeding. Als je ze belt staan met een wijzende vinger naar een andere organisatie voor je klaar.

Uitstekend en snel geholpen, ze had de kennis die ik zocht gelijk paraat. Ik had niet beter kunnen wensen.

zeer goed.Er wordt duidelijk gecommuniceerd, ook in vergelijk met derde verzekeringen

Via de mail een goede en duidelijke uitleg op mijn vraag. Helaas was het voor de vraag in de chatfunctie te druk, maar goed opgelost.

Betalings regeling .. moet binnen 6 maanden terug betaald worden. Ook als je duidelijk kan aantonen dat dit financieel niet mogelijk is … hun regels zijn regels! Bij andere verzekerraars ik een betalings regeling van 10 maanden normaal !!!

Had een online vraag gestuurd en werd snel teruggebeld. Helaas niet op tijd met opnemen, maar toen ik terug belde, ben ik goed geholpen en kreeg ik daarna ook nog mail met uitleg! Erg tevreden

Ik ben erg goed geholpen en geïnformeerd over de veranderingen via de e-mail, als antwoord op al mân vragen. Heel fijn!

Besure is eerlijk,goede klantenservice,lossen een probleem snel op,aanbeveling neem deze goede ziekenfonds voor een jaaren kom er zo achter dat mijn woorden echt zijn

Ik krijg een heel jaar later nog een afrekening van mijn eigen risico. Ik dacht in eerste instantie dat het fout moest zijn want ik kon mij niet herinneren dat ik een bloedafname had gedaan afgelopen september maar het bleek dus nog van september 2018 te zijn. Dat vind ik een beetje aan de late kant

Heel meelevende klantenservicemedewerkster! Ik was zeer blij met de geboden oplossing. Ik ben heel tevreden met Promovendum als ziektekostenverzekeraar.

– Er werken mensen die vriendelijk en behulpzaam zijn.- Ik had bezwaar gemaakt over een zorgverlener. Mijn klacht werd serieus genomen. Heel fijn.- Daarnaast ben ik zeer tevreden over de bereikbaarheid van Besured. Ruime openingstijden!

Ik ben goed geholpen en geïnformeerd. Prettig dat er gelijk oplossingen geboden worden en er meegekeken word na wat uiteindelijk het beste is voor jou om te doen.

Vriendelijke en geduldige service! Er word snel gereageerd en ze geven duidelijke informatie

Ben super tevreden met jullie mooie overzichtjes en de snelheid waarmeehet eigen risico met mij wordt afgerekend. Your the best!

Snel en makkelijk contact. Duidelijke antwoord op mijn vraag

Declaraties zijn snel in te dienen en worden snel behandeld, de website is overzichtelijk en de service is super!

Ik heb snel een helder antwoord gehad op mijn vraag. Hartelijk dank!

Super vriendelijke support, spontaan een kleine pakketje gekregen voor het te lang gewacht te hebben. Dit. is. onwijs gaaf! Gewoon goedzo, niks meer aan doen!

De medewerkster was een top assistent alleen kan ik me haar naam niet zo herinneren

Wij hebben ondanks de veel te late ontvangst van een rekeningenoverzicht en zonder de nota';s ooit ontvangen te hebben een akkoord gegeven voor een betalingsregeling over 12 maanden, om gedoe te vermijden. Echter NIETS meer vernomen van Besured

Vraag gestuurd over behandeling en ik kreeg een uitgebreide antwoord terug!

Deze dame heeft fijn alles voor me uitgezocht, top service!

Ik vind dat ik erg prettig werd geholpen. Al mijn vragen werden duidelijk beantwoord en er werd nog een aantal keer gevraagd of ze me nog ergens anders mee kon helpen. Ik vond dat ze prettig praatte (niet te formeel, waar ik blij mee ben) en erg geduldig was. Bedankt.

duidelijke uitleg n.a.v. mijn eerdere emailbedankt

Goede dienstverlening, het woord nagekomen en ik vind mevrouw professioneel.

Super goed geholpen!!Zelfs meegedacht aan andere mogelijkheden ook al was dat buiten om Besured, velen malen dank nogmaals!

Ik was nogal laat met reageren voor een betaalsregeling en ze deden er totaal niet moeilijk over, ik zal hier weer blijven in 2020. Klasse Besured, blijf zo doorgaan!

Erg vriendelijk en servicegericht. Competent op de vraag gereageerd waar ik voor belde. Zeer tevreden.

Klantenservice staat mij altijd zeer netjes te woord weet het antwoord op mijn vragen duidelijk uit te leggen hoe d

Ondanks geen reactie via de mail, telefonisch toch snel en fijn opgelost!

Zeer netjes te woord gestaan. Was duidelijk over waarom er zoveel werd afgeschreven en legde het goed uit.

Top, uitgebreid antwoord en weet nu precies wat ik moet doen.

Hele goede info gehad van uw medewerker, Bellen was ook een positive ervaring. Direct iemand aan de lijn die van wanten wist.

ik ben heel erg blij met mijn zorg verzekering. voor mensen met een kleiner inkomen is dit een hele fijne en goeie verzekering

Nooit lange wachttijden aan de telefoon. Erg vriendelijk en professioneel , wordt je snel begrepen en krijg je supergoed advies.En dan moet je er ook bijzeggen dan Besured een van de goedkoopste zorgverzekeraars zijn…. goede service hoeft dus niet duur te zijn. Bravo!!

Weinig vergoed geen duidelijkheid betreffende de zorg bij een bril moet je bijna blind zijn bij doofheid moet je eerst stokdoof zijn telefoniste heeft geen begrip voor de klachten en er is geen controle bij een nieuw gebit Veel geld betalen maar weinig service. Ben er helemaal klaar mee ein van het jaar ben ik weg bij die zooi.

Ik ben heel goed te woord gestaan en het antwoord op mijn vraag was duidelijk.

Ik had op woensdag 6 juni 2019 telefonisch contact genomen met de klantenservice van Besured. Een medewerker had ik aan de lijn en zij heeft mij netjes te woord gestaan.Met vriendelijke groet,RamÂ

Jullie medewerker heeft mij goed geholpen en is erg meelevend. Zeer welkom!

Ik heb vooraf geen informatie over de kosten ontvangen. Dit kwam altijd daarna. Dingen waarvan ik dacht dat ze door hen zouden worden betaald waren dat niet. Als ik had geweten dat ik 219 euro moest betalen voor een behandeling, had ik het gewoon niet gedaan.

Ontzettend leuk gesprek gehad met een hele behulpzame medewerker

Ik ben er erg tevreden mee. :)Niks over jullie te klagen. :)

Ik ben super goed, vriendelijk en vooral snel geholpen door uw medewerkster van het financiële team.

Net gebeld voor een eigen risico, een aardig persoon aan de telefoon gehad, die mij goed geholpen heeft.

Gesprek was goed. Ik ben niet tevreden over de declaratie. Verzekering heeft teweinig terugbetaald dus heb ik het opnieuw ingediend

Accuraat en zorgvuldig geholpen door medewerksters !

Snelle afhandeling en overzichtelijk om de declaratie in te dienen.

Duidelijk, kort en krachtig overzichtelijk mailtje ontvangen. Top!

Heerlijke meid! Super vriendelijke stem, en legt alles heel logisch en fijn uit! Een dikke 10!

Diegene met wie Ik aan de lijn had klonk heel moe. Alsof ze geen zin had om me te woord te staan en me te helpen. Wat ik uiteraad niet leuk vond.

Wat een verademing dat je meteen een echte stem aan de telefoon krijgt. En zo snel en netjes te woord wordt gestaan. Complimenten!

De medewerker van Besured heeft een super goede service verleent bij het stopzetten van een tweede tandartsverzekering elders.

Goeie ervaring. Daadkrachtig. Goed op de hoogte gehouden. Toppie

Heel goed geholpen en vriendelijk geholpen door de medewerkster van het financiële team!

Ik vind het online declareren echt super geregeld. Je kunt alles eenvoudig en snel indienen en krijgt binnen een week de afhandeling via de mail. #nietsmeeraandoen!

De ervaring met de klantenservice van Besure is uitermate goed geweest.

Duidelijk antwoord gekregen op mijn vraag, zowel telefonisch als per e-mail.

very helpful, patient, and answered all questions proactively!

Nam wel vriendelijk op maar kwam sarcastisch over en wou in de eerste instantie niet eens de moeite doen om mij een mail te sturen. Ik moest zelf maar mailen wat ik nodig dacht te hebben…

Erg top heb je een vraag dan helpen ze je ook direct, echt super goed!!

Prima geholpen. Het antwoord op mijn vraag was duidelijk.

Erg veel snelle hulp gehad wat betreft vergoedingen, en eventuele noodzakelijke betalingsregelingen. Top!

Declaratie gedaan en geen vergoeding voor onkodten in buitenland waar ik specifiek naar heb gevraagd. Bij t afsluiten van de verzekering , anders had ik voor een andere gekozen

De mederwerker hielp mij heel erg goed ze ging echt de moeite voor mij nemen stel ik erg op prijs.Met vriendelijke groet,Jihan

Het was een super lieve vrouw en heeft mij super goed geholpen

Werd heel vriendelijk geholpen, gaf duidelijke uitleg en ik hing tevreden de telefoon op!

Medewerker heeft mij heel vriendelijk te woord gestaan, de tijd voor mij genomen en deed erg zijn best om al mijn vragen goed te beantwoorden.

Absoluut niet te vreden !!Telefonische afspraken gemaakt en medewerkers schrijven een andere afspraak bij notitie op.Ik raad deze verzerker af !!!!!!!

Fijn gesprek, vriendelijke medewerker en snel geholpen!

Vriendelijk te woord gestaan en vraag is goed beantwoord

Heldere communicatie, informeel maar professioneel.

Ik ben zeker goed geholpen. Ik heb een antwoord op m'n vraag.

Ik had een aantal vragen sommige wat makkelijker te beantwoorden, andere vragen wat complexer. Ik ben telefonisch geweldig geholpen klasse hiervoor.

Ontzettend fijne verzekering, en uitstekende service!

Super goed geholpen! Ik kreeg pro-actief een e-mail waardoor ik niet vergat de juiste gegevens door te geven. Heel tevreden!

Goede ervaring. Ik werd snel, vriendelijk en effectief geholpen.

Snel en kundig geholpen. Vriendelijke jongen aan de telefoon. Ik hou ervan! :)

Ik ben goed geholpen, ze reageerde snel en correct. Ik heb het antwoord gekregen wat ik nodig had.

Snelle afhandeling van mijn vraag. Vriendelijke medewerker. Duidelijk antwoord.

Er werd heel snel opgenomen. Hoefde helemaal niet te wachten. Vriendelijk en snel geholpen.

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen