Anderzorg Zorgverzekering 2024

★★★☆☆ 7.4/10 (195 reviews)

Logo verzekeraar Anderzorg

Bij Anderzorg kun je een goede zorgverzekering afsluiten. Voor zowel de basis- als aanvullende zorgverzekering kun je hier terecht. Onderaan deze pagina lees je alle reviews en beoordelingen die wij over Anderzorg hebben ontvangen.

Zorgverzekering Anderzorg 2024

Ben je op zoek naar de Anderzorg zorgverzekering voor 2024? Op deze pagina lees je alles over deze verzekeraar en vind je beoordelingen en reviews. Zo weet je direct of Anderzorg de beste zorgverzekering heeft voor jou. Je kunt bij Anderzorg een basis- en aanvullende zorgverzekering voor 2024 afsluiten. Omdat iedere verzekeraar een andere premie vraagt voor de zorgverzekering, is een zorgverzekering vergelijken heel verstandig.

Voordelen Anderzorg zorgverzekeraar

  • Al 10 jaar één van de laagste premies van Nederland
  • Je kunt bij alle ziekenhuizen en huisartsen terecht
  • Je regelt alles zelf via de app

Basisverzekering Anderzorg (2024)

Bij Anderzorg staat gemak bovenaan. Je bepaalt alles zelf en regelt ook veel zelf. In Nederland is de basisverzekering verplicht en wat er wordt vergoed vanuit de basisverzekering is bij iedere verzekeraar hetzelfde. Dit wordt bepaald door de overheid.

Aanvullende zorgverzekering Anderzorg

Wil je graag extra zekerheid? Dan kun je bij de Anderzorg zorgverzekering 2024 een aanvullende zorgverzekering afsluiten. Je hebt de keuze uit de volgende pakketten:

  • Fysiotherapie
  • Buitenland en tandongeval

Je krijgt dan bijvoorbeeld een vergoeding voor fysiotherapie, alternatieve geneeswijzen en spoedeisende hulp in het buitenland.

Tandartsverzekering Anderzorg

Je kunt er ook voor kiezen om de kosten van de tandarts te verzekeren in 2024. Dit doe je met een Anderzorg tandartsverzekering. Hierbij wordt een percentage van de rekening betaald. Ga je alleen voor controle naar de tandarts? Dan is een tandartsverzekering vaak niet nodig. Het is dan voordeliger om de rekening zelf te betalen.

Premie Anderzorg 2024

Hieronder vind je de premie van Anderzorg. Bereken via de vergelijker jouw premie voor 2024.

Jaar Combinatie Natura Budget
2024

2023

2022

€141,25

€ 134,75

€ 119,25

€ 114,00

2021 € 116,00 € 114,00
2020 € 110,00
2019 € 108,00
2018 € 102,00
2017 € 102,00
2016 € 93,00
2015 € 93,00

Eigen risico Anderzorg 2024

Voor zorg vanuit de basisverzekering betaal je in 2024 een eigen risico van 385 euro. Dit geldt niet voor kinderen. Zij zijn tot 18 jaar gratis verzekerd. Je kunt het eigen risico vrijwillig verhogen tot 885 euro. In ruil hiervoor krijg je een flinke korting op de premie. Doe dit echter alleen als je verwacht geen zorgkosten te maken in 2024.

Onafhankelijke beoordelingen voor de Anderzorg Zorgverzekering

De Anderzorg Zorgverzekering is in de Zorgmonitor van 1 november 2017 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,7.

De Anderzorg Zorgverzekering is in de Klanttevredenheidsonderzoek zorgverzekering 2014 van 10 november 2014 door Independer.nl beoordeeld met een 7,8.

De Anderzorg Zorgverzekering is in de KlantenMonitor Zorgverzekeringen 2014 van 9 mei 2014 door SAMR beoordeeld met een 7,9.

De Anderzorg Zorgverzekering is in de Special Item Zorgverzekeringen van 16 december 2013 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Prijs’.

De Anderzorg Zorgverzekering is op 10 december 2013 door hoyhoy.nl beloond met de Gouden hoyhoy.nl Award voor Beste Keuze Zorgverzekering 2014.

De Anderzorg Zorgverzekering is in de KlantenMonitor Zorgverzekeringen 2013 van 8 mei 2013 door SAMR beoordeeld met een 7,6.

De Anderzorg Zorgverzekering is in de Special Item Zorgverzekeringen van 18 december 2012 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Prijs Basisverzekeringen’.

De Anderzorg Zorgverzekering is in de KlantenMonitor Zorgverzekeringen 2012 van 3 mei 2012 door SAMR beoordeeld met een 7,5.

De Anderzorg Zorgverzekering is in de Special Item Zorgverzekeringen van 20 december 2011 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Prijs’.

De Anderzorg Zorgverzekering is op 31 oktober 2011 door kiesBeter.nl beoordeeld met een 7,7.

De Anderzorg Zorgverzekering is in de Klantenmonitor Zorgverzekeringen van 17 mei 2011 door SAMR beoordeeld met een 7,6 in de categorie ‘Tevredenheid met dienstverlening’.

De Anderzorg Zorgverzekering is in de Klantenmonitor Zorgverzekeringen van 17 mei 2011 door SAMR beoordeeld met een 8,2 in de categorie ‘Tevredenheid met prijs’.

De Anderzorg Zorgverzekering is in de Research Special Zorgverzekeringen van 20 december 2010 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Prijs’ voor basisverzekeringen.

De Anderzorg Zorgverzekering is in de Consumentengids van 1 december 2009 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,0.

De Anderzorg Zorgverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 1 november 2009 door Independer.nl beoordeeld met een 6,7.

De Anderzorg Zorgverzekering is op 1 november 2009 door kiesBeter.nl beoordeeld met een 7,6.

De Anderzorg Zorgverzekering is in de KlantenMonitor Zorgverzekeringen 2009 van 7 mei 2009 door SAMR beoordeeld met een 7,5.

De Anderzorg Zorgverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 1 november 2008 door Independer.nl beoordeeld met een 6,1.

De Anderzorg Zorgverzekering is in de KlantenMonitor Zorgverzekeringen 2008 van 7 juli 2008 door SAMR beoordeeld met een 7,2.

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal! 

> Meer over Zeker.com

Vast lasten vergelijken

Ervaringen met de Anderzorg Zorgverzekering 2024

Echt een schandalige zorgverzekering echt ze moeten hun schaamen!! Mijn doodzieke moeder zo laten lijden ze moet voor een oorzaak en behandeling naar belgie omdat ze in Nederland er geen raad mee weten alles in samen spraak met de artsen gedaan alles geregeld en anderzorg is de enigste partij die niet mee werkt mijn moeder kan niet eten ze wordt alleen maar vol gestopt met voedingflesjes (ze kan nog niet eens 5 meter lopen zonder buiten adem te zijn) en daarmee is voor hun het probleem opgelost ik werd ontzettend boos aan de telefoon ze blijven praten als een robot geen gevoel niks vooral die ene mevrouw die heeft geen hart niks ze blijft alleen steeds het script herhalen wat een ijskoud kreng zeg!! Mijn eigen zorgverzekering zei ookal dat anderzorg alleen maar problemen opleverd elke zorgverzekering die ik gehad heb hebben overal een contract en hun alleen in Nederland en ik betaal zelfs minder als mijn moeder ik ga er alles aan doen dat ik haar niet binnen 2 maanden moet begraven jullie zijn nog niet van mij af voor alle anderen ga in december weg hier schilt je een hoop ellende ze laten mijn moeder liever sterven dan helpen echt schandalig ik geef ze liever – – 5 sterren Mvg Marc van de Veerdonk junior

AnderZorg negert artikel 74 van de Wet marktordening Gezondheidszorg waar bij ook wordt genegeerd artikel 225 van het Wetboek van Strafrecht omdat AnderZorg Valsheid in Geschriften doen plegen , waar zij door fraude plegers andere persoonsgegevens doen vervalsen waarbij een vervalste emails + mobilenummers niet van de persoon blijkt te zijn . Waar AnderZorg het toe doet laten. Blijkt dat men AnderZorg doet opbellen over de Klacht. Blijkt de Tefonistes zeer onvriendelijk te woord weten te staan. Verleen je de klacht per internet te vermelden, dan weet men niet eens binnen 6 à 8 weken er antwoordt er op te geven. Maar weten wel hoe hun leugens te verklaren tegen over het CAK in Den Haag te vermelden. Waar AnderZorg de bescherming verleend tegen over de Fraude pleger die ander personen doet vervalsen. Dus AnderZorg pleegt fraude op ander persoonsgegevens

Altijd trouwe klant geweest bij Anderzorg t/m 2022. De premie is extreem gestegen. Mijn nieuwe bedrag zou €114,75 euro per maand worden. Afgelopen jaar betaalde ik €88,50 euro per maand. Dit betekent dus dat ik serieus ELKE maand €26,25 extra kwijt ben, waar ik niets aan kan veranderen. En dat terwijl ik niet meer geld te besteden heb. Jullie geven zelf aan dat jullie premies marktconform zijn, ik citeer: De premiestijging van Anderzorg Basis is marktconform. We zien dat andere verzekeraars ook de premies met circa € 15 hebben verhoogd. Mooie woorden, maar €26,25 is geen €15. Dit is een grote teleurstelling in jullie als verzekeraar. Veel andere verzekeraars zijn ook verhoogd, maar zo’n stijging als bij Anderzorg is ongekend. Jullie besluit om Anderzorg Compact af te schaffen is een grote fout geweest. Hierbij zijn jullie mij als trouwe klant kwijt.

Lekker verkeerd geïnformeerd door anderzorg zelf dat ik elk kalenderjaar vergoed zal krijgen. Denk ik nou mooi laat ik mij verzekerd bij Anderzorg, krijg ik achteraf te horen dat het een fout is en het voor gehele verzekeringsduur is. Moet ik alle behandelingen uit eigen zak gaan betalen! Lachwekkend.. slap excuus gekregen wat heb ik daar nou aan. Is jullie eigen schuld! NOOIT MEER ANDERZORG VOOR MIJ

– Telefonisch en online contact is alleen mogelijk met de eerste lijn. – de eerste lijn verstrekt informatie die anders kan zijn dan op het moment van vergoeden. Dan ineens verschuilen ze zich achter de regeltjes. En middels een aangeboden excuus verwachten zij acceptatie van de door hun veroorzaakte miscommunicatie en verwarring. En hebben ze mij gewoon laten barsten. Ik raad u niet aan om u bij Anderzorg te verzekeren.

Mijn ervaring strookt helaas 100% met de andere slechte reviews over Anderzorg. Vermijd deze verzekeraar.

Dit jaar problemen gehad met mijn vorige tandarts. Uiteindelijk van de inspectie en ANT gelijk gekregen. Bij een onterechte declaratie doet AnderZorg te weinig voor zijn klanten. Omdat de tandarts geen contract had heeft AnderZorg na wat bellen en mailen de handdoek in de ring gegooid.

Is goed, maar? Voor mij is er een probleem dat als ik of mijn vrouw  aan een nieuwe bril toe zijn moeten wij  naar Amsterdam ,van uit Groningen is dat

Als ik per mail een vraag stel aan AnderZorg heb ik binnen 2 werkdagen antwoord terug. Voor mij is dat prima. En de antwoorden zijn bevredigend. De declaraties van de tandarts (gebitscontrole 2x) en de huisarts (een paar doosjes medicijnen) verliepen prima, zij hebben het een en ander zelf ingediend bij Anderzorg. Enkele vrienden van me zijn ook positief over Anderzorg.

Perfecte zorgverzekering en nu 40 euro cashback op je Anderzorg verzekering via https://goo.gl/HvgER4

Anderzorg verkoopt verzekeringen onder valse voorwendselen: vooraf telefonisch specifiek naar bepaalde vergoedingen gevraagd, maar worden na afsluiting vd verzekering doodleuk niet betaalt. Dit is fraude, aangifte gedaan. Ik blijk niet de enige

op 1 januari van dit jaar overgestapt naar Anderzorg. Deze firma lukt het binnen twee weken je vertrouwen volledig te verspelen, door onterechte incasso's en door niet te luisteren naar de argumenten van de klant waarom deze afschrijving onterecht is. het contact is verder zeer onpersoonlijk, niet respectvol en niet oplossingsgericht. het liefst zou ik de verzekering met terugwerkende kracht opzeggen, maar dat kan na twee weken niet meer. Zeker is al dat ik volgend jaar weer overstap.

Klantenservice geeft tegenstrijdige informatie m.b.t. betalingsregelingen, slechte service, geen klantvriendelijkheid of begrip voor mensen met laag inkomen en hoge zorgkosten. Ik ga me hier NOOIT meer verzekeren.

Als ik per mail een vraag stel aan AnderZorg heb ik binnen 2 werkdagen antwoord terug. Voor mij is dat prima. En de antwoorden zijn bevredigend. De declaraties van de tandarts (gebitscontrole 2x) en de huisarts (een paar doosjes medicijnen) verliepen prima, zij hebben het een en ander zelf ingediend bij Anderzorg. Enkele vrienden van me zijn ook positief over Anderzorg.

Zolang je trouw betaalt en nooit ziek wordt: prima club. Als je ze wel nodig hebt: hopeloze club. Administratie declaraties: puinhoop. Helpdesk: blablabla.

Alleen door die vréselijke reclame waarin ze geen Nederlands kunnen "De leven" Pff… hoe moeten mensen dit serieus kunnen nemen???

Goede zorgverzekering. Overzichtelijk, compleet en snelle service. Duidelijke polisvoorwaarden. Tot op heden is alles altijd snel, makkelijk en goed geregeld. Als je je verzekering via onderstaande link afsluit krijg je € 40,- cashback. Snel verdiend!

Goede zorgverzerkering, lage premie en dus lekker goedkoop. Geven snel antwoord en sturen meteen benodigde documenten op.

Declaratie via de app werkt erg goed, daarbij binnen een week het geld retour op je rekening. Zeer tevreden dus over de afhandeling daarvan. Als je een vraag stelt vrijwel direct antwoord.

Ik ben sinds 2006 verzekerd bij Anderzorg. Ik denk dat Anderzorg vooral een goede verzekering is voor mensen die niet zo veel aanspraak doen op de verzekering, voor gezonde mensen voor wie de zorgverzekering vooral een kostenpost is. Dat is bij mij zo. Ik betaal al jaren zorgpremie, maar krijg nooit iets terug omdat ik bijna geen ziektekosten maak. Als ik per mail een vraag stel aan AnderZorg heb ik binnen 2 werkdagen antwoord terug. Voor mij is dat prima. En de antwoorden zijn bevredigend. De declaraties van de tandarts (gebitscontrole 2x) en de huisarts (een paar doosjes medicijnen) verliepen prima, zij hebben het een en ander zelf ingediend bij Anderzorg. Enkele vrienden van me zijn ook positief over Anderzorg.

Ik ben gelukkig in goede gezondheid en heb dus zelden zorg nodig. De paar keer per jaar dat ik op MijnAnderzorg kijk, kom ik rare dingen tegen. Wijzigingen die niet verwerkt worden, betalingen aan huisarts e.d. waar ik niet over ben geïnformeerd, het niet aan kunnen passen van de betalingstermijn. Na contact met de klantenservice blijkt alles toch wel te kloppen, maar ik blijf het frusterend vinden elke keer weer de klantenservice nodig te hebben. Deze zorgverzekeraar doet alles digitaal, maar is in alle haast wellicht een paar essentiele kwaliteitsaspecten van de dienstverlening vergeten. Je weet dat je relatief goedkoop verzekerd bent, maar voor 100 euro per maand, kan er wel een deugelijke website vanaf, of niet?

Bijna 1 jaar klant. Afgelopen jaar goede ervaring opgedaan Declareren via de app gaat makkelijk. Vergoeding binnen een week op de rekening. Online heb je goed zicht op de medische kosten. Contact met de klantenservice ging ook goed. Via chat contact gehad. Was prettig en vooral handig. Meegedaan aan een online enquête: wens was om de eigen risico gespreid te betalen. Dan krijg je geen onverwachte rekeningen. Dat had deze verzekeraar niet. Ik heb via de mail vernomen dat ze het voor 2018 gaan aanbieden. Fijn dat ze ook iets met de uitslag van de enquête doen. Ik denk dat ik nog een jaar blijf.

Anderzorg is geen zorgverzekeraar, maar een ZORGENverzekeraar. Alleen de moeite waard voor kerngezonde mensen die nooit wat hebben. je kunt net zo goed niet verzekerd zijn.

Let op! Als je als aanvullend pakket JONG hebt en je wilt je kind mee verzekeren…dan krijgt je kind het pakket EXTRA. Kijk goed naar de verschillen in vergoeding. Bij steunzolen krijgt je kind maar 150 vergoed en de volwassene 200.

Waardeloze verzekeraar die geen rekening houdt met mensen die door omstandigheden hun premie niet kunnen betalen. Ze blijven maar doorsturen naar incassobureau wat dan per maand 40 euro extra kost bij een premie van 66 euro. Bedankt !

Ze verstrekken misleidende informatie en komen afspraken niet na.

Bij de instantie waar ik aanklopte was een wachtlijst van vijf maanden. Ik belde naar Anderzorg of ik ergens anders eerder terecht zou kunnen. Ik zou binnen twee dagen worden terug gebeld. Ik werd binnen een uur al terug gebeld met een adres waar ze maar een wachtlijst hebben van een maand.

Zonder bericht vooraf worden basis en aanvullende verzekering gewijzigd . Rekeningen vallen 13 maanden naar dato op de mat. Totaal onbegrip en haast opgelezen klantenservice . Eerst zeggen dat iets word vergoed en achteraf zeggen dat dit niet meer geldig is. Nee je kan beter sparen dan bij deze club te gaan. Premie is goedkoop voor simpel tandarts en huisartsbezoek de rest moet allemaal worden betaald. Gauw overgestapt naar 5 jaar nooit wat te hebben gehad nu al een jaar bij een zorgverzekeraar die 7 euro duurder is per maand maar die wel duidelijk is met declaratie en zelf belt hoe het goedkoper kan ga hier geld aan overhouden. Bij anderzorg komen te veel verborgen kosten voor.

Het slechtste zorvgverzekering ooit.. Zonder zorg ….zonder hart.

Slecht onder alle aspecten…. Niet raadzaam……..Woorden schieten te kort

Wij zijn al meerdere jaren klant en tot nu toe tevreden.

Veel verzekeringen vergeleken en uiteindelijk gekozen voor Anderzorg. Laagste premie en meest dekkend voor wat ik nodig heb.

Ik ben sinds 2010 verzekerd bij Anderzorg, dus ik heb 5 jaar ervaring. Ik denk dat Anderzorg vooral een goede verzekering is voor mensen die niet zo veel aanspraak doen op de verzekering, voor gezonde mensen voor wie de zorgverzekering vooral een kostenpost is. Dat is bij mij zo. Ik betaal al jaren zorgpremie, maar krijg nooit iets terug omdat ik bijna geen ziektekosten maak. Als ik per mail een vraag stel aan AnderZorg heb ik binnen 2 werkdagen antwoord terug. Voor mij is dat prima. En de antwoorden zijn bevredigend. De declaraties van de tandarts (gebitscontrole 2x) en de huisarts (een paar doosjes medicijnen) verliepen prima, zij hebben het een en ander zelf ingediend bij Anderzorg. Enkele vrienden van me zijn ook positief over Anderzorg.

Als je hoeven niet naar zieken huis en tandaarts komt uit goedkoop anders komt heel duur uit.

Zeer snelle afhandeling van facturen, duidelijke website, inzichtelijk. Enige jammere vond ik de weigering om mijn eigen risico in december te mogen betalen. Moest en zou halverwege november.

Ik heb geen idee wie het zijn. Ik zocht naar de voordeligste verzekeraar.

Bovenprothese 2x gebroken en na de derde keer een nieuwe laten maken. Anderzorg laat me wel de volle premie betalen hoewel ik alleen voor mijn eigen ondergebit naar de tandarts ga en als ik dan na 15 jaar een nieuwe bovenprothese krijg moet ik eerst mijn eigen risico betalen, dus moet ik van de 500 euro die het gekost heeft 390 euro zelf betalen. De polis geeft aan dat 75 % wordt vergoed maar dat is in de praktijk dus niet zo. Het geldt alleen als je eigen risico al opgebruikt is!

Al 2 jaar lang beweert de zorgverzekeraar dat ik een fikse betalingsachterstand heb ondank dat ik alle betalingsbewijzen heb gestuurd. Vervolgens sturen ze de deurwaarder ook hun stuur ik mijn betalingsbewijzen en krijg als reactie, onze cliënt geeft aan dat u nog 5 dagen de tijd heeft om te betalen. Na een jaar ben ik dit zo beu dat ik een advocaat in de arm neem maar zij krijgt helemaal geen response. Ook is mijn naam aanduiding niet goed, zelfs niet als ik een kopie van het GBA toestuur, wat mijn advocaat ook toestuurt. Telefonisch zijn ze heel slecht bereikbaar omdat je in een call-center uitkomt, hun zeggen precies wat op het scherm staat maar doorverbinden met de afdeling debiteuren kunnen ze niet. Het enige wat ik kan zeggen is dat AnderZorg mij al 3 jaar lang een andere zorg geeft maar niet de zorg van de polis.

Op zich tevreden over de prijs Maar kwaliteit minder .Ik heb medisch gezien echt een ooglid correctie nodig?Kom er niet uit met de klantenservice de een zegt wel de ander niet vraag naar een zorgbemiddelaar deze weet het ook niet.Toch een afspraak met de plastiche chirurg gemaakt.De assistente adviseert mij niet te komen zonde van u eigen risico ANDERZORG vergoed dit niet . Conclusie goedkoop is duurkoop moet het zelf gaan betalen wil ik van mijn klachten af komen. Corina

Al een jaar of 3 ga ik 2x per jaar naar het ziekenhuis voor röntgenfoto's te laten maken en voor een echo van de nieren. Dit is specialistische hulp en wordt normaal gesproken vergoed door de zorgverzekeraar. Bij Anderzorg denken ze daar nu anders over en heb ik van hun een rekening gekregen van 180 euro. eigen risico!!! over augustus 2014. Rekening ontvangen in februari 2015!!! Anderzorg mag dan de beste premie hebben, maar ze hebben ook de slechtste service!

Net een rekening te betalen ontvangen van Ander Zorg – kosten van 07.04.2014 – Kring-Apotheek Selwerd.De kosten zijn volgens Kring Apotheek Selwerd onterecht gedeclareerd en vorig jaar terug betaald aan Ander Zorg. Deze kwestie is met de Zorgverzekeraar vurig besproken met de klachten afdeling en alsnog door Ander Zorg onterecht bevonden. Heden willen ze opnieuw beginnen. Slaap toch lekker Ander Zorg !

Per 1 januari 2015 ben ik een nieuwe klant geworden van Ander Zorg. Als antwoord op de aanvraag Zorgverzekering 2015,heb ik op 12 december 2014 een bericht van Ander Zorg ontvangen: "Jouw nieuwe zorgpolis sturen we binnen 5 werkdagen toe. Uiterlijk 12 december ontvang je van ons je zorgpas." Heden,15.01.2015 heb ik nog steeds mijn zorgpas niet ontvangen. Geen aangenaam ervaring. Verzekerdennummer 6010826600

Mijn klachten zijn door de zorgverzekeraar maandenlang standaard "Nee" beantwoord en AnderZorg ging vanuit dat ik zelf moest de problemen oplossen/uitzoeken.Geen helpende hand in probleem met de dubieuze declaraties van de apotheker – ik betaalde contant voor mijn opgehaalde medicatie en de apotheker declareerde stiekem en zonder mijn toestemming bedragen bij de zorgverzekeraar. AnderZorg haalde daarna de kosten van mijn IBAN.Volgens de wet is dat niet toegestaan: of 100% afrekenen bij de apotheker of 100% declareren bij de zorgverzekeraar.En dit feit wist AnderZorg nog niet.

Superslechte ervaring met Anderzorg. Door problemen met mijn bedrijf en overleg met GKB bedrijf moeten stoppen. Resultaat 9 maanden geen geld. Duidelijk en helder gecommuniceerd en geen enkel begrip. Geven wel akkoord op een schuldregeling van het GKB, maar als je schuldsanering probeert te voorkomen geven ze niet thuis en gaan ze niet akkoord terwijl je ze 6 x meer biedt. 30 jaar geen enkel betalingsprobleem gehad met een zorgverzekering en nu zo te kakken worden gezet door een organisatie die klanten geen flikker interesseert. SCHANDE. O ja, in al die 30 jaar ook nog nauwelijks iets gedeclareerd. Nog niet eerder een zo klantonvriendelijk bedrijf tegen gekomen die nog steeds een overheidsmentaliteit heeft. Raad iedereen aan om een andere verzekeraar te kiezen.

goedkoop en goed en prima betalingsmogelijkheden

communicatie met deze verzekeraar komt zeer moeilijk tot stand

Totnogtoe geen echte klachten, goedkoop, aardige klantenservice maar kan wat beter, en als ze slim zijn blijven ze ook de goedkoopste!

Moest een spoedbehandeling ondergaan in het buitenland (België) i.v.m. een ontstoken wortelkanaal, duidelijke hartkloppingen in de nek van de pijn. Binnen twee uur na contact dan ook geholpen door de tandarts. Verhaal in een brief naar Anderzorg gestuurd waarop mij verteld wordt dat het niet onder de voorwaarden valt en dat ik zelf voor de kosten mag opdraaien.

Nu reeds 4jaar klant bij AnderZorg en vanwege goede gezondheid weinig problemen. Nou jou zelfs premie incasseren is voor AZ moeilijk dus premie 2012 2x betaald dus moest storneren. Door combinatie hoog eigen risico en hartinfarct begin dit jaar hoge betalingsverplichtingen. Betalingsregelingen zijn voor AZ echter heel moeilijk!! Gelijk een regeling voor het hele bedrag van het eigen risico daar weet men geen raad mee, alleen voor het gedeclareerde bedrag. Door de gespreide declaraties zit je vervolgens met verschillende regelingen, die AZ dan vervolgens weer zonder overleg samenvoegt. Uiteindelijk blijft het een loterij wanneer welk bedrag wordt afgeschreven. Wil je daarover via MijnAnderZorg een klacht via email versturen dan verdwijnt de uitgebreide e-mail zodra je hem verstuurd? Zo hoef je ook geen klachten op te lossen. Ben je gezond dan is AZ goedkoop. Anders zou ik zeggen goedkoop is duurkoop. Mij zien ze eind dit jaar vertrekken!

Na jaren klant te zijn geweest ben ik nu helemaal klaar met Anderzorg. Via de internetsite, anders is niet mogelijk, ga ik gespreide betaling aan voor mijn eigenrisico zoals vermeldt in zes termijnen. Na de eerste betaling schrijft Anderzorg het totale bedrag af. Dus ik storneer in verband met de hoogte van het bedrag. Daarna ga ik gewoon door met maandelijkse betalingen krijg ook maandelijks acceptgiro's voor deze betalingen.Moest nog twee termijnen voldoen krijg ik een deurwaarder tussen de deur. Dus ik teken bezwaar aan. Anderzorg weet opeens van niets. Gelukkig heb ik bewijzen over de gehele affaire die vooraf ging, dus nogmaals bezwaar. Vermeldingwaard bij elke vordering van de vaste deurwaarder van Anderzorg was het bedrag verschillend. Laatste kontakt alle bewijzen overhandigd en wat nu? Ik krijg afgelopen week een schrijven dat Anderzorg om moverende redenen van vordering niet doorzet en dossier sluit. Schrijf dan dat je er geen plus meer inziet en niet wilt zeggen dat je verkeerd bezig was. Ik heb Anderzorg reeds geschreven dat ik liever gisteren dan vandaag stop met de overeenkomst maar daar zal geen gehoor aan gegeven worden. Anderzorg=andere zorgen. Deze aanbieder snel links laten liggen.

Deze " goedkope" zorgverzekeraar vergoed weinig tot niks…. Ja dan kan je een lage premie rekenen! Zeker niet aan te raden!

Dit jaar voor ons gezin een zorgverzekering afgesloten via CB met mijn vrouw als hoofdverzekerde. Op de site moet je inloggen met je DigiD, maar dan blijkt dat je niet voor anderen kunt declareren als je niet de hoofdverzekerde bent. Maar mijn vrouw gebruikt geen DigiD en ik dien altijd voor het hele gezin in. Oplossing van zorgverzekering: ik moet hoofdverzekerde worden. Daarop krijgen we 2 brieven: mijn vrouw krijgt de premie teruggestort en ik moet betalen. Ach, dat zal toch niet; ze zien toch wel dat het één gezin en één rekeningnummer is? Dat zal wel een administratieve regeling zijn, dacht ik. Maar vervolgens wordt er dus nóg een keer bijna €3400,- afgeschreven, maar niet meteen terug gestort. Bellen met de zorgverzekering, vriendelijke man, snapt mijn frustratie helemaal en regelt meteen de terugstorting. Maar dat kan dus bij de bank 5 werkdagen duren voor het weer terug is. Hoezo, bureaucratie?

Nou, AnderZorg heeft me niet teleurgesteld! 14 januari werd het resterende bedrag van mijn rekening afgeschreven, rekening houdend met de korting die ze beloofd hadden. De andere vraag die ik had was betreffende de Socialshop, waar het bij een iemand niet gelukt was om via mijn link de €40 te krijgen. Dit is het geval als er meerdere personen zich via dezelfde computer zich aanmelden. Na het sturen van het mailtje kreeg ik met 2 uur antwoord waarin stond wat er aan de hand was, en dat ze voor de zekerheid een lijstje met deze gevallen bijhouden zodat iedereen alsnog krijgt waar die recht op heeft. Een dikke pluim!

De scherpste premie en vriendelijk mensen aan telefoon met verstand van zaken.

Anderzorg, relatief goedkoop, maar uiteindelijk duurkoop. Zeker NIET de goedkoopste en zeker NIET de beste. Ben sinds 2005 klant bij Anderzorg.. dus kan denk ik een goede beoordeling geven. Ben het nu echt zat en stap per 1 januari over naar een andere zorgverzekeraar die hopelijk beter en klantvriendelijker is. Anderzorg is slordig, onprofessioneel en ondeskundig. Je krijgt geen antwoord op je vragen per mail, als je het dan zat bent en op facebook een negatieve reactie plaatst, krijgt je opeens binnen het uur wel antwoord..Hoezo? telt klanten beantwoorden alleen als het je een negatieve reactie oplevert? Op vragen over vergoedingen krijg je via verschillende kanalen verschillende antwoorden, de administratie is een bende,.. het lijkt alsof de ene hand niet weet wat de andere doet.. Geen aanrader!!

Anderzorg weigert mij een door de huisarts verwezen Psycholoog te vergoeden, onder het mom van ; dit is alternatieve zorg

Zeer tevreden, alleen bij bijzondere behandelingen even controleren of er een contract is met de behandelaar. Bij vragen word je via anderzorg goed geholpen en geadviseerd door menzis

+ goedkoop – wij reclameerden over een evident onterechte declaratie. Fout werd direct bevestigd door zorgverlener. Desondanks presteerde Anderzorg het om ons nog maandenlang te blijven bestoken met aanmaningen.

Helaas zijn de prijzen veel te hoog om ook nog eens een aanvullende verzekering voor mijn tanden te nemen, dat geldt overigens nog meer voor de andere verzekeraars!

Makkelijk, goed contact via de chat of telefoon. Via app kun je delcareren.

Snelle afhandeling van notas, en goede service.

Krijg altijd op tijd mijn geld terug. Maak er niet veel gebruik van.

Ik maak winig mee met de vrzekring / artsen / ziekenhuisn

doelgroep tot 35 jaar!!! SCHOFTERIG !!!! Alles daarboven zijn ze eigenlijk niet blij mee ! volgens medewerker klantenservice

Volgens de chirurg ben ik met zeer ernstige breuken aangekomen in Amphia ziekenhuis te Breda. Ambulancekosten van nog geen vijf kilometer zijn geheel voor de zwaar gewonde patiënt zelf: E 700,00!!!!!!!!!!

Ik heb mijn ziektekostenverzekering afgesloten bij Anderzorg en ben al 2,5 jaar een tevreden klant. Het aanbod is niet uitgebreid, maar voor mij voldoende. De prijs is erg goed vergeleken met concurrenten. Anderzorg biedt een goede service: op mijn mail werd snel en correct gereageerd. Daarnaast vond ik het ook erg prettig een vraag te stellen via de chat van Anderzorg. Ik ben tevreden!

Anderzorg maakt reklame, dat zij de goedkoopste basisverzekering hebben. Echter in dit geval is goedkoop duurkoop. Alle communicatie is moeizaam. Als je een vraag via email stuurt, duurt het lang voordat je antwoord hebt. Als je de vraag telefonisch stelt, krijg je vaak een ander antwoord. Een extra aanvulling met een tandartsverzekering is vooral af te raden. Het vergoedingen stelsel is dermate uitgekleed, dat je eigenlijk alleen premie betaald en voor een aantal basis handelingen een deel vergoed krijgt. Als je echt pech hebt en je hebt bijvoorbeeld een kroon nodig, moet je alles zelf betalen.

Ik heb al jaren dezelfde medicijnen. Nu wou ik laatst die zelfde medicijnen ophalen bij de apotheek. En ze vroeg hiervoor geld. Tuurlijk wordt er geschoven met welke medicijnen en wel of niet in je pakket zit. Natuurlijk ook wat voor pakket je hebt. Maar nu sta je wel even te kijken! ''gelukkig had ik geld mee, want tegenwoordig weet je het sowieso niet''. Maar je staat wel voor paal. Volgende keer was ik hier toch liever op de hoogte van geweest bijvoorbeeld door middel van een brief/mail..??

Ik heb nu bijna anderhalf jaar een verzekering bij AnderZorg en ben er over het algemeen zeer tevrede mee. De zorgverzekering is in vergelijking met andere zorgverzekeringen niet duur en ze bieden een goede service. Hun website is zeer overzichtelijk en het contact verloopt soepel. De medewerkers staan je vriendelijk te woord en kunnen je heeel goed verder helpen. De rekeningen voor zorg worden correct afgehandeld. Ik vind het alleen heel erg jammer dat het nummer dat je moet bellen als er moeilijkheden zijn of als je vragen hebt gratis zou moeten zijn. Waarom een betaald 0900-nummer?

Anderzorg is een heel "gemakkelijke" zorgverzekering. Alles gaat on-line. Als dochteronderneming van Menzis hebben ze al jaren de goedkoopste zorgverzekering. Ze zijn niet moeilijk bij het toekennen van vergoeden en de interpretatie van de verzekeringsvoorwaarden is soepel. De documenten die worden toegestuurd, zijn duidelijk. Vergoedingen worden redelijk snel uitgekeerd en de declaraties kunnen ook on-line worden ingediend.

Slechte communicatie,rekeningen van het jaar daarvoor sturen,rekeningen sturen die allang betaald zijn. Hoge telefoonkosten en ga zo maar door. 2 jaar een hoop ellende gehad door deze klote verzekering! Zo n slechte heb ik nog nooit meegemaakt!

Al jaren bij anderzorg geen probleem, maar u ze de vergoedingen voor kronen etc er uit hebben gegooid en niet meer terug komt ga ik er weg dan is goedkoop duurkoop als je naar de tandarts moet.

De declaratie is meestal digitaal . Dit is heel prettig. De informatie vanuit Anderzorg is veelal diggitaal met weinig overbodige ballast. De afhandeling is snel. En de premie is verhoudingsgewijs met andere zorgverzekeringen laag.

ik informeerde mij over mijn verzek. nr. en hoeveel fysiotherapi behandelingen ik recht op had en werd direct goed geholpen

Wat een ongelooflijke bende is het daar bij Ander Zorg. Declaraties "verdwijnen", bellen kun je slechts tegen hoge kosten. Onduidelijke informatie, geen goede controles op declaratiegedrag van zorgverleners (een paar declareerde een zorgverlener abusievelijk meermaals een behandeling, corrigeren ho maar en wel de eigen bijdrage in rekening brengen, uiteraard ook meermaals). Ik krijg nog een berg geld en ben daarom maar even gestopt met het betalen van eigen bijdrages, dan worden er meteen deurwaarders in stelling gebracht. Als je ze dan al aan de telefoon krijgt dan zijn ze onbeschoft, onbekwaam etc. etc. Niet aan beginnen, het kost weinig maar dan krijg je ook weinig. Heel veel spijt van. Ik stap gegarandeerd over

Wat een Zootje Ze hebben een standaard/ kant en klare antwoord over een evt. probleemstelling. er wordt niet getracht om te luisteren naar de klant. voor alle klachten/opmerkingen denken zij een standaard antwoord voor te schotelen die zij blijkaar in een boekje kunnen vinden. Notaas van meer dan een jaar geleden niet te traseeren gewoon betaalen

pesten is stom ptesen is klein je hoeft niet te ptesen om cool te zijn ptesen is laag ptesen is flauw ik vraag me af wat er scheelt met jou ptesen is stom mega debiel kun je me zeggen war erjou bezielt ptesen is fout wat is het doel hen je niet door wat ik bedoel samen is veel leuker dan alleen hier is er een plaats voor iedereen samen zijn we chill een klein verschil dat maakt niets uit want wij sluiten niemand uit ooooooooooooooooooooh kom doe de move tegenpesten x2 lila oker blauw of roze ptesen is hier uit den boze weet ja wat er stoer en groot is neem het op voor wie in nood is kijk niet toe laat niet begaan blijf niet aan de kant staan kzeg je nu waar het op staat samen is veel leuker dan alleen z voort

Ze hebben een standaard/ kant en klare antwoord over een evt. probleemstelling. er wordt niet getracht om te luisteren naar de klant. voor alle klachten/opmerkingen denken zij een standaard antwoord voor te schotelen die zij blijkaar in een boekje kunnen vinden.

Ziekehuis diende een aanvraag voor een machtiging operatie in na weken nog niets vernomen met anderzorg per e-mail contact gehad en er werd verteld dat de aanvraag nooit was aangekomen wederom een aanvraag ingediend na 1 week nog niets van anderzorg gehoord telefonisch contact gehad men vertelde mij ze hadden een grote achterstand en ik lag ergens op de stapel.Wederom een e-mail weg en een e-mail terug ontvangen met de mededeling dat ik nog maar even geduld moest hebben want men kon niet zeggen wanneer ik die machtiging krijg. Nu na weken wat ook al maanden zijn zit ik nog steeds te wachten geen wachttijd bij het ziekenhuis maar bij deze verzekering.

Ik ben in 2012 overgestapt naar een andere zorgverzekering. Hiervoor was ik al jaren verzekerd bij Anderzorg, maar ik moet toegeven: hun administratie is een zooi. Vorig jaar, premie betaald in januari, bleek ik niet meer ingeschreven bij hun te zijn (terwijl ik niet had opgezegd, maar veranderd naar aanvullend). Nu is de premie afgeschreven, dit weer netjes door de bank teruggeboekt (van Anderzorg niets gezien). Vervolgens gaat anderzorg een paar weken later het zelf nog een keer terugboeken en dan gaan dreigen dat ik niet heb betaald (had deze brief als foutief gezien, ze maken wel vaker dit soort fouten. Blijkt het inderdaad een fout te zijn omdat het bedrag meerdere keren is terug geboekt). Communicatie bestaat dus ook nog niet bij Anderzorg. Jammer, de prijs was altijd redelijk laag, maar service ver beneden een nulpunt. Blij dat ik ben overgestapt naar de concurrent.

declaraties raken zoek, terwijl eerder een bevestging van ontvangst is gegeven. Machtiging ziektekostenvervoer wordt zonder voor informatie stopgezet. Nieuwe aanvraag raakt tot twee keer zoek. Aantal medische zaken worden niet vergoed. Waardeloze uitgeklede verzekering.

Ik heb lang gezocht naar de goedkoopste zorgverzekering in NL, en volgens mij heb ik hem hier gevonden. Anderzorg doet heel veel via internet, en voor mij is dat ideaal. Voor mensen die weinig gebruik maken van hun zorgverzekering (zoals ik) en er zo min mogelijk geld aan uit willen geven, is dit echt een hele fijne zorgverzekering. Je kunt een hoog eigen risico nemen, en dan betaal je heel weinig per maand. Ook kun je elk jaar 25 euro verdienen door een vriend/vriendin aan te melden.

Drie jaar geleden overgestapt van Unive naar Anderzorg. Geen problemen tot op heden. Een groter zorgpakket en minder kosten. Veel kan via internet geregeld worden.

Goedkoop en toch snelle en duidelijke reactie via mail! Voorwaarden zijn ook makkelijk leesbaar, i.t.t. de voorwaarden van mijn vorige zorgverzekering.

Sinds een jaar heb ik nu een ziektekostenverzekering bij Anderzorg. Duidelijk en overzichtelijk van wat wel en niet verzekerd is. En dat in combinatie met een zeer scherpe premie. Ik kan een ieder Anderzorg aanraden, om ook te profiteren van de voordelen die Anderzorg bied.

Mijn nieuwe zorgverzekering ben er zeer tevreden over geen enkele complicaties goede onderlinge afspraken en afhandeling zoals het hoort te zijn.ben er zeer goed over te spreken had ik jaren eerder moeten doen en nog een stuk goedkoper ook nog,het scheelt al snel 20 euro per maand.

zojuist een factuur ontvangen van 31-12-2010 van ziekenhuis bezoek, hoewel ik al mijn 10 vingers nog gewoon heb. Snap het niet, lijkt mooi spookfactuurtje. Benieuwd of ze me terugbellen. Lekker relaxed wel, factuurtje sturen en is de klant weer aan zet.

Ik ben sinds 1 januari overgestapt op de zorgverzekering van AnderZorg. De voordelen: zeer scherpe premie; gunstige aanvullende jongerenverzekering (voor alle leeftijden!); snelle communicatie via Internet; bonus als je iemand anders lid maakt: deze is keurig op tijd uitbetaald.

Ik heb helaas afgelopen jaar het aanbod van Anderzorg afgeslagen, maar achteraf gezien was het prijstechnisch de beste aanbieding die ik van een zorgverzekeraar heb ontvangen ten opzichte van het geboden pakket. Ik kan deze zorgverzekeraar zeker aanbevelen.

Anderzorg heeft een prima zorgverzekering, lage prijzen, een ruim aanbod, ook aanvullende verzekeringen, maar toch hele goede service, ik wordt altijd fijn geholpen!Het was in het verleden jammer dat er alleen gemaild kon worden, maar dat is nu verholpen!Heel erg fijn!

Ander Zorg is een goede zorgverzekeraar zonder winstoogmerk.Je zal ook nooit een reclame of een gesponsorde club zien met het logo van Ander Zorg en dit scheelt natuurlijk im de maandelijkse premie.Ander Zorg is te berijken via E-mail telefoon en de webside.

Anderzorg heeft een ziektekostenverzekering die een stuk voordeliger is dan andere verzekeringsmaatschappijen en mijns inziens wél dezelfde dingen goed dekt. De informatie die ze geven in zowel brochures als website is helder en duidelijk.

Ben zeer tevreden over AnderZorg, de zorgverzekeringen die er heb, zijn nog goedkoper dan de collectieve verzekeringen die ik aangeboden heb gekregen. Verder heb ik nooit problemen gehad met declaraties. De dekking is vergelijkbaar met de dekking van andere (grotere) maatschappijen, soms zelfs uitgebreider bij de aanvullende verzekeringen. Voorlopig zie ik geen reden hier weg te gaan.

Ander Zorg geeft goede zorg. De voordeligste ziektekostenverzekering met een ruim vergoedingbeleid.Alle vragen(via internet) en rekeningen worden vlot en adeqaat behandeld.Buitenlandpas wordt na eenmaal te zijn aangevraagd ieder jaar gratis toegestuurd.

Ik geef een review over Anderzorg omdat ik de prijs-kwaliteit verhouding van hun zorgverzekering erg de moeite waard vind. Het basispakket voldoet aan de wettelijke normen en is zeer voordelig. Ook onderdelen bijverzekeren is niet duur. Declaraties worden stipt behandeld.

‘Ik heb een review over AnderZorg, omdat ik hier nu een flinke tijd verzekerd ben en blij ben met de service die ze bieden. Ze hebben een ruime keus in hun verzekerigspakket en hanteren een goede prijs/kwaliteitsverhouding.

In 1 woord gewoon menselijk. Je bent hier geen nummer maar gewoon een mens, zoals ieder ander. Geen lange wacht tijden maar word snel en discreet geholpen. En ze zijn snel tot ruim 25 euro goedkoper als de gemiddelde andere zorgverzekeraars. Dus zeker de moeite waard, om eens te laten infomeren.

Ik heb een review over Anderzorg omdat het een goede zorgverzekeringsmaatschappij is. Ze zijn niet duur en leveren goede zorgverzekeringen. Ook de aanvullende verzekeringen zijn goed. De prijs-kwaliteit verhouding is ook goed. Ze leveren prima pakketten voor een niet al te dure prijs. Je kunt zelf uitkiezen welke aanvullende verzkeringen je wilt afsluiten. Dat is naar ieders wens.Ook kun je besluiten of je een vrijwillig hoger eigen risico wilt of dat je dat juist niet wilt. De rekeningen die je krijgt zijn overzichtelijk en je weet precies waar je voor betaald. En als je iets wilt weten kun je het opzoeken via hun website.En je kunt altijd contact met hun opnemen als iets niet helemaal duidelijk is.

Prima online service, zonder poespas. De polisvoorwaarden zijn gelijkwaardig aan duurdere aanbieders. Heldere productomschrijving. Minpunt is dat er weinig diversiteit is in de aanvullende polissen. Voor een klein budget kan ik Anderzorg zeker aanbevelen.

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen