Anderzorg Zorgverzekering

★★★☆☆ 7.4/10 (204 reviews)

Anderzorg Verzekeringen Ervaringen

Anderzorg verzekert ziektekosten. Anderzorg heeft een bedrijf voor Basisverzekeringen en een bedrijf voor aanvullende en tandartsverzekeringen.

Voordelen van deze zorgverzekering:
  • Al 8 jaar één van de laagste premies van Nederland
  • Stel eenvoudig je eigen verzekering samen
  • Ontvang supersnel antwoord via Facebook en Twitter

Onafhankelijke beoordelingen van zorgverzekeringen bij Anderzorg

De Anderzorg Zorgverzekering is in de Zorgmonitor van 1 november 2017 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,7.

De Anderzorg Zorgverzekering is in de Klanttevredenheidsonderzoek zorgverzekering 2014 van 10 november 2014 door Independer.nl beoordeeld met een 7,8.

De Anderzorg Zorgverzekering is in de KlantenMonitor Zorgverzekeringen 2014 van 9 mei 2014 door SAMR beoordeeld met een 7,9.

De Anderzorg Zorgverzekering is in de Special Item Zorgverzekeringen van 16 december 2013 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating 'Prijs'.

De Anderzorg Zorgverzekering is op 10 december 2013 door hoyhoy.nl beloond met de Gouden hoyhoy.nl Award voor Beste Keuze Zorgverzekering 2014.

De Anderzorg Zorgverzekering is in de KlantenMonitor Zorgverzekeringen 2013 van 8 mei 2013 door SAMR beoordeeld met een 7,6.

De Anderzorg Zorgverzekering is in de Special Item Zorgverzekeringen van 18 december 2012 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating 'Prijs Basisverzekeringen'.

De Anderzorg Zorgverzekering is in de KlantenMonitor Zorgverzekeringen 2012 van 3 mei 2012 door SAMR beoordeeld met een 7,5.

De Anderzorg Zorgverzekering is in de Special Item Zorgverzekeringen van 20 december 2011 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating 'Prijs'.

De Anderzorg Zorgverzekering is op 31 oktober 2011 door kiesBeter.nl beoordeeld met een 7,7.

De Anderzorg Zorgverzekering is in de Klantenmonitor Zorgverzekeringen van 17 mei 2011 door SAMR beoordeeld met een 7,6 in de categorie 'Tevredenheid met dienstverlening'.

De Anderzorg Zorgverzekering is in de Klantenmonitor Zorgverzekeringen van 17 mei 2011 door SAMR beoordeeld met een 8,2 in de categorie 'Tevredenheid met prijs'.

De Anderzorg Zorgverzekering is in de Research Special Zorgverzekeringen van 20 december 2010 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating 'Prijs' voor basisverzekeringen.

De Anderzorg Zorgverzekering is in de Consumentengids van 1 december 2009 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,0.

De Anderzorg Zorgverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 1 november 2009 door Independer.nl beoordeeld met een 6,7.

De Anderzorg Zorgverzekering is op 1 november 2009 door kiesBeter.nl beoordeeld met een 7,6.

De Anderzorg Zorgverzekering is in de KlantenMonitor Zorgverzekeringen 2009 van 7 mei 2009 door SAMR beoordeeld met een 7,5.

De Anderzorg Zorgverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 1 november 2008 door Independer.nl beoordeeld met een 6,1.

De Anderzorg Zorgverzekering is in de KlantenMonitor Zorgverzekeringen 2008 van 7 juli 2008 door SAMR beoordeeld met een 7,2.

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal!

> Meer over Zeker.com
 

Bekijk gerelateerde media

Anderzorg Commercial Zorg voor #deleven (2018)

Anderzorg Commercial Zorg voor #deleven (2017)

DSW Welkom bij DSW Zorgverzekeraar (2017)

Ervaringen met de Anderzorg Zorgverzekering

- Telefonisch en online contact is alleen mogelijk met de eerste lijn. - de eerste lijn verstrekt informatie die anders kan zijn dan op het moment van vergoeden. Dan ineens verschuilen ze zich achter de regeltjes. En middels een aangeboden excuus verwachten zij acceptatie van de door hun veroorzaakte miscommunicatie en verwarring. En hebben ze mij gewoon laten barsten. Ik raad u niet aan om u bij Anderzorg te verzekeren.
Mijn ervaring strookt helaas 100% met de andere slechte reviews over Anderzorg. Vermijd deze verzekeraar.
Dit jaar problemen gehad met mijn vorige tandarts. Uiteindelijk van de inspectie en ANT gelijk gekregen. Bij een onterechte declaratie doet AnderZorg te weinig voor zijn klanten. Omdat de tandarts geen contract had heeft AnderZorg na wat bellen en mailen de handdoek in de ring gegooid.
Is goed, maar? Voor mij is er een probleem dat als ik of mijn vrouw  aan een nieuwe bril toe zijn moeten wij  naar Amsterdam ,van uit Groningen is dat
slechtste zorgaanbieder ooit.brillenvergoeding alleen via ace en tate welke boer kan er nu een bril via internet kopen.je ogen moeten opgemeten worden
Mijn aanvullende verzekering heb ik niet gewijzigd. Echter, Anderzorg heeft besloten om alleen brillen van een winkel die maar in vijf steden is te ve
Als ik per mail een vraag stel aan AnderZorg heb ik binnen 2 werkdagen antwoord terug. Voor mij is dat prima. En de antwoorden zijn bevredigend. De declaraties van de tandarts (gebitscontrole 2x) en de huisarts (een paar doosjes medicijnen) verliepen prima, zij hebben het een en ander zelf ingediend bij Anderzorg. Enkele vrienden van me zijn ook positief over Anderzorg.
Zolang je de premie betaald en nooit iets nodig hebt prima verzekering. Zodra je wachtlijst bemiddeling (waar de zorgverzekering verantwoordelijk is)
Anderzorg verkoopt verzekeringen onder valse voorwendselen: vooraf telefonisch specifiek naar bepaalde vergoedingen gevraagd, maar worden na afsluiting vd verzekering doodleuk niet betaalt. Dit is fraude, aangifte gedaan. Ik blijk niet de enige
Ik had een zorgverklaring nodig voor een visumaanvraag. Via chat kon ik deze ontzettend gemakkelijk aanvragen, zorgverklaring stond 10 minuten later k
Deze clinic is top, weinig woorden veel daden, en de behandel tijd is kort dus ook besparend.
op 1 januari van dit jaar overgestapt naar Anderzorg. Deze firma lukt het binnen twee weken je vertrouwen volledig te verspelen, door onterechte incasso's en door niet te luisteren naar de argumenten van de klant waarom deze afschrijving onterecht is. het contact is verder zeer onpersoonlijk, niet respectvol en niet oplossingsgericht. het liefst zou ik de verzekering met terugwerkende kracht opzeggen, maar dat kan na twee weken niet meer. Zeker is al dat ik volgend jaar weer overstap.
Klantenservice geeft tegenstrijdige informatie m.b.t. betalingsregelingen, slechte service, geen klantvriendelijkheid of begrip voor mensen met laag inkomen en hoge zorgkosten. Ik ga me hier NOOIT meer verzekeren.
Als ik per mail een vraag stel aan AnderZorg heb ik binnen 2 werkdagen antwoord terug. Voor mij is dat prima. En de antwoorden zijn bevredigend. De declaraties van de tandarts (gebitscontrole 2x) en de huisarts (een paar doosjes medicijnen) verliepen prima, zij hebben het een en ander zelf ingediend bij Anderzorg. Enkele vrienden van me zijn ook positief over Anderzorg.
Alleen door die vréselijke reclame waarin ze geen Nederlands kunnen "De leven" Pff... hoe moeten mensen dit serieus kunnen nemen???
Zolang je trouw betaalt en nooit ziek wordt: prima club. Als je ze wel nodig hebt: hopeloze club. Administratie declaraties: puinhoop. Helpdesk: blablabla.
Goede zorgverzekering. Overzichtelijk, compleet en snelle service. Duidelijke polisvoorwaarden. Tot op heden is alles altijd snel, makkelijk en goed geregeld. Als je je verzekering via onderstaande link afsluit krijg je € 40,- cashback. Snel verdiend!
Goede zorgverzerkering, lage premie en dus lekker goedkoop. Geven snel antwoord en sturen meteen benodigde documenten op.
Declaratie via de app werkt erg goed, daarbij binnen een week het geld retour op je rekening. Zeer tevreden dus over de afhandeling daarvan. Als je een vraag stelt vrijwel direct antwoord.
Ik ben sinds 2006 verzekerd bij Anderzorg. Ik denk dat Anderzorg vooral een goede verzekering is voor mensen die niet zo veel aanspraak doen op de verzekering, voor gezonde mensen voor wie de zorgverzekering vooral een kostenpost is. Dat is bij mij zo. Ik betaal al jaren zorgpremie, maar krijg nooit iets terug omdat ik bijna geen ziektekosten maak. Als ik per mail een vraag stel aan AnderZorg heb ik binnen 2 werkdagen antwoord terug. Voor mij is dat prima. En de antwoorden zijn bevredigend. De declaraties van de tandarts (gebitscontrole 2x) en de huisarts (een paar doosjes medicijnen) verliepen prima, zij hebben het een en ander zelf ingediend bij Anderzorg. Enkele vrienden van me zijn ook positief over Anderzorg.
Ik ben gelukkig in goede gezondheid en heb dus zelden zorg nodig. De paar keer per jaar dat ik op MijnAnderzorg kijk, kom ik rare dingen tegen. Wijzigingen die niet verwerkt worden, betalingen aan huisarts e.d. waar ik niet over ben geïnformeerd, het niet aan kunnen passen van de betalingstermijn. Na contact met de klantenservice blijkt alles toch wel te kloppen, maar ik blijf het frusterend vinden elke keer weer de klantenservice nodig te hebben. Deze zorgverzekeraar doet alles digitaal, maar is in alle haast wellicht een paar essentiele kwaliteitsaspecten van de dienstverlening vergeten. Je weet dat je relatief goedkoop verzekerd bent, maar voor 100 euro per maand, kan er wel een deugelijke website vanaf, of niet?
Bijna 1 jaar klant. Afgelopen jaar goede ervaring opgedaan Declareren via de app gaat makkelijk. Vergoeding binnen een week op de rekening. Online heb je goed zicht op de medische kosten. Contact met de klantenservice ging ook goed. Via chat contact gehad. Was prettig en vooral handig. Meegedaan aan een online enquête: wens was om de eigen risico gespreid te betalen. Dan krijg je geen onverwachte rekeningen. Dat had deze verzekeraar niet. Ik heb via de mail vernomen dat ze het voor 2018 gaan aanbieden. Fijn dat ze ook iets met de uitslag van de enquête doen. Ik denk dat ik nog een jaar blijf.
Anderzorg is geen zorgverzekeraar, maar een ZORGENverzekeraar. Alleen de moeite waard voor kerngezonde mensen die nooit wat hebben. je kunt net zo goed niet verzekerd zijn.
Als je trouw betaalt en nooit wat claimt is het een prima verzekeraar. Maar godallemachtig wat een rampenclub is het als je iets met ze moet regelen.
Let op! Als je als aanvullend pakket JONG hebt en je wilt je kind mee verzekeren...dan krijgt je kind het pakket EXTRA. Kijk goed naar de verschillen in vergoeding. Bij steunzolen krijgt je kind maar 150 vergoed en de volwassene 200.
Al vanaf 2003 ben ik verzekerd bij Ander zorg. Nog nooit problemen met hun gehad. Chatten met hun doe ik altijd als ik info nodig heb of vragen. Altij
Als ik een vraag of opmerking heb krijg ik binnen zeer korte tijd een antwoord.
Waardeloze verzekeraar die geen rekening houdt met mensen die door omstandigheden hun premie niet kunnen betalen. Ze blijven maar doorsturen naar incassobureau wat dan per maand 40 euro extra kost bij een premie van 66 euro. Bedankt !
Goede partij voor basisverzekering met beperkte specifieke aanvullingen. Fine tuning op de persoon.Duidelijke informatie op de website.
het contact is goed zijn duidelijk kunnen chatten en zijn vlot met declaratie  . 1 minpuntje de polis zou wat duidelijker kunnen .
Anderzorg werkt samen met  "zorgwinkels" die de dienst uitmaken of je een hulpmiddel krijgt of niet.Vreemd want daar zijn adviseurs van zorg
Je krijgt snel antwoord op vragen en na het indienen van een declaratie wordt er over het algemeen heel snel tot uitbetalen over gegaan.
altijd correct. Precies de dekkingen waar ik gebruik van maak. Voor mij ideaal.
Bijzonder klantgericht. Geven met veel geduld alle informatie die je nodig hebt. Zelfs na meerdere malen contact. Declaraties worden netjes en snel af
tijdens contact goede informatie zowel via chat als via e-mail
Ik ben dik tevreden over de kwaliteit en de prijs ..
Ze verstrekken misleidende informatie en komen afspraken niet na.
Bij de instantie waar ik aanklopte was een wachtlijst van vijf maanden. Ik belde naar Anderzorg of ik ergens anders eerder terecht zou kunnen. Ik zou binnen twee dagen worden terug gebeld. Ik werd binnen een uur al terug gebeld met een adres waar ze maar een wachtlijst hebben van een maand.
Zonder bericht vooraf worden basis en aanvullende verzekering gewijzigd . Rekeningen vallen 13 maanden naar dato op de mat. Totaal onbegrip en haast opgelezen klantenservice . Eerst zeggen dat iets word vergoed en achteraf zeggen dat dit niet meer geldig is. Nee je kan beter sparen dan bij deze club te gaan. Premie is goedkoop voor simpel tandarts en huisartsbezoek de rest moet allemaal worden betaald. Gauw overgestapt naar 5 jaar nooit wat te hebben gehad nu al een jaar bij een zorgverzekeraar die 7 euro duurder is per maand maar die wel duidelijk is met declaratie en zelf belt hoe het goedkoper kan ga hier geld aan overhouden. Bij anderzorg komen te veel verborgen kosten voor.
Het slechtste zorvgverzekering ooit.. Zonder zorg ....zonder hart.
Slecht onder alle aspecten.... Niet raadzaam........Woorden schieten te kort
Wij zijn al meerdere jaren klant en tot nu toe tevreden.
Als ik per mail een vraag stel aan AnderZorg heb ik binnen 2 werkdagen antwoord terug. Voor mij is dat prima. En de antwoorden zijn bevredigend. De declaraties van de tandarts (gebitscontrole 2x) en de huisarts (een paar doosjes medicijnen) verliepen prima, zij hebben het een en ander zelf ingediend bij Anderzorg. Enkele vrienden van me zijn ook positief over Anderzorg. Waar ik je op wil wijzen is de actie tip een vriend van Anderzorg. Als je daar aan meedoet en overstapt naar Anderzorg, ontvang je in het voorjaar 20 euro retour via de bankrekening. Zelf heb ik ook baat bij deze actie, want ook ik ontvang in dat geval die 20 euro's, omdat ik je deze tip geef.
Alles super mooi online. Werkt goed. Behalve terugschroeven betaalperiode van jaarlijks naar per kwartaal of per maand.
Veel verzekeringen vergeleken en uiteindelijk gekozen voor Anderzorg. Laagste premie en meest dekkend voor wat ik nodig heb.
Ik ben sinds 2010 verzekerd bij Anderzorg, dus ik heb 5 jaar ervaring. Ik denk dat Anderzorg vooral een goede verzekering is voor mensen die niet zo veel aanspraak doen op de verzekering, voor gezonde mensen voor wie de zorgverzekering vooral een kostenpost is. Dat is bij mij zo. Ik betaal al jaren zorgpremie, maar krijg nooit iets terug omdat ik bijna geen ziektekosten maak. Als ik per mail een vraag stel aan AnderZorg heb ik binnen 2 werkdagen antwoord terug. Voor mij is dat prima. En de antwoorden zijn bevredigend. De declaraties van de tandarts (gebitscontrole 2x) en de huisarts (een paar doosjes medicijnen) verliepen prima, zij hebben het een en ander zelf ingediend bij Anderzorg. Enkele vrienden van me zijn ook positief over Anderzorg.
Als je hoeven niet naar zieken huis en tandaarts komt uit goedkoop anders komt heel duur uit.
Zeer snelle afhandeling van facturen, duidelijke website, inzichtelijk. Enige jammere vond ik de weigering om mijn eigen risico in december te mogen betalen. Moest en zou halverwege november.
Ik heb geen idee wie het zijn. Ik zocht naar de voordeligste verzekeraar.
In principe zeer tevreden alleen jammer dat declaratie tegemoetkoming dialyse nog moeizaam verloopt, was makkelijker automatisch overmaken per maand e
Zeer goede ervaringen mee . Zijn er al vanaf het begin. Zeer tevreden.
Snel antwoord op mijn vragen. Dingen die ik zelf niet kan vinden worden voor mij uitgezocht, en krijg erg snel antwoord.
Nooit problemen met aanvragen zorg en ev. vergoedingen. Alles duidelijk na te zien op de website. Gunstige premie en duidelijke pakketten.
Heldere voorwaarden, no nonsense website. Het declareren via de app werkt echt supergoed, het geld staat in no time op de rekening, echt klasse.
Als je belt of een mailtje stuurt je wordt altijd even correct geholpen.Met eigen risico betalen wordt het te veel dan zonder commentaar kan er gespre
Jarenlang steeds van de ene naar de andere, maar hier nu al 4 jaar, echt geweldig.
Ik ben al jaren bij AnderZorg verzekerd. In eerste instantie was Anderzorg uitsluitend via internet bereikbaar, sinds 2 jaar is er ook een telefonisch
Goede zorgverzekering. Correct, snel antwoord op vragen. Goede polis.
Goedkoopste zorgverzekering van nl met een prima dekking voor mij. Zeer tevreden.
Het is een goed georganiseerde zorgverzekeraar. Duidelijk, overzichtelijk, alles digitaal. En geeft de hoogste korting bij het hoogste eigen risico.
De Polisvoorwaarden voor hulpmiddelen schermen met een brede dekking voor diabeteshulpmiddelen, in tegenstelling tot de meeste andere verzekeraars, di
Bovenprothese 2x gebroken en na de derde keer een nieuwe laten maken. Anderzorg laat me wel de volle premie betalen hoewel ik alleen voor mijn eigen ondergebit naar de tandarts ga en als ik dan na 15 jaar een nieuwe bovenprothese krijg moet ik eerst mijn eigen risico betalen, dus moet ik van de 500 euro die het gekost heeft 390 euro zelf betalen. De polis geeft aan dat 75 % wordt vergoed maar dat is in de praktijk dus niet zo. Het geldt alleen als je eigen risico al opgebruikt is!
Al 2 jaar lang beweert de zorgverzekeraar dat ik een fikse betalingsachterstand heb ondank dat ik alle betalingsbewijzen heb gestuurd. Vervolgens sturen ze de deurwaarder ook hun stuur ik mijn betalingsbewijzen en krijg als reactie, onze cliënt geeft aan dat u nog 5 dagen de tijd heeft om te betalen. Na een jaar ben ik dit zo beu dat ik een advocaat in de arm neem maar zij krijgt helemaal geen response. Ook is mijn naam aanduiding niet goed, zelfs niet als ik een kopie van het GBA toestuur, wat mijn advocaat ook toestuurt. Telefonisch zijn ze heel slecht bereikbaar omdat je in een call-center uitkomt, hun zeggen precies wat op het scherm staat maar doorverbinden met de afdeling debiteuren kunnen ze niet. Het enige wat ik kan zeggen is dat AnderZorg mij al 3 jaar lang een andere zorg geeft maar niet de zorg van de polis.
Op zich tevreden over de prijs Maar kwaliteit minder .Ik heb medisch gezien echt een ooglid correctie nodig?Kom er niet uit met de klantenservice de een zegt wel de ander niet vraag naar een zorgbemiddelaar deze weet het ook niet.Toch een afspraak met de plastiche chirurg gemaakt.De assistente adviseert mij niet te komen zonde van u eigen risico ANDERZORG vergoed dit niet . Conclusie goedkoop is duurkoop moet het zelf gaan betalen wil ik van mijn klachten af komen. Corina
Al een jaar of 3 ga ik 2x per jaar naar het ziekenhuis voor röntgenfoto's te laten maken en voor een echo van de nieren. Dit is specialistische hulp en wordt normaal gesproken vergoed door de zorgverzekeraar. Bij Anderzorg denken ze daar nu anders over en heb ik van hun een rekening gekregen van 180 euro. eigen risico!!! over augustus 2014. Rekening ontvangen in februari 2015!!! Anderzorg mag dan de beste premie hebben, maar ze hebben ook de slechtste service!
Net een rekening te betalen ontvangen van Ander Zorg - kosten van 07.04.2014 - Kring-Apotheek Selwerd.De kosten zijn volgens Kring Apotheek Selwerd onterecht gedeclareerd en vorig jaar terug betaald aan Ander Zorg. Deze kwestie is met de Zorgverzekeraar vurig besproken met de klachten afdeling en alsnog door Ander Zorg onterecht bevonden. Heden willen ze opnieuw beginnen. Slaap toch lekker Ander Zorg !
Net een rekening te betalen ontvangen van Ander Zorg - kosten van 07.04.2014 - Kring-Apotheek Selwerd.De kosten zijn volgens Kring Apotheek Selwerd onterecht gedeclareerd en vorig jaar terug betaald aan Ander Zorg. Deze kwestie is met de Zorgverzekeraar vurig besproken met de klachten afdeling en alsnog door Ander Zorg onterecht bevonden. Heden willen ze opnieuw beginne. Slaap toch lekker Ander Zorg !
Net (4 februari 2015) een rekening te betalen ontvangen van Ander Zorg - kosten van 07.04.2014 - Kring-Apotheek Selwerd.De kosten zijn volgens Kring Apotheek Selwerd onterecht gedeclareerd en vorig jaar terug betaald aan Ander Zorg. Deze kwestie is met de Zorgverzekeraar vurig besproken met de klachten afdeling en alsnog door Ander Zorg onterecht bevonden. Heden willen ze opnieuw beginne. Slaap toch lekker Ander Zorg !
Per 1 januari 2015 ben ik een nieuwe klant geworden van Ander Zorg. Als antwoord op de aanvraag Zorgverzekering 2015,heb ik op 12 december 2014 een bericht van Ander Zorg ontvangen: "Jouw nieuwe zorgpolis sturen we binnen 5 werkdagen toe. Uiterlijk 12 december ontvang je van ons je zorgpas." Heden,15.01.2015 heb ik nog steeds mijn zorgpas niet ontvangen. Geen aangenaam ervaring. Verzekerdennummer 6010826600
Mijn klachten zijn door de zorgverzekeraar maandenlang standaard "Nee" beantwoord en AnderZorg ging vanuit dat ik zelf moest de problemen oplossen/uitzoeken.Geen helpende hand in probleem met de dubieuze declaraties van de apotheker - ik betaalde contant voor mijn opgehaalde medicatie en de apotheker declareerde stiekem en zonder mijn toestemming bedragen bij de zorgverzekeraar. AnderZorg haalde daarna de kosten van mijn IBAN.Volgens de wet is dat niet toegestaan: of 100% afrekenen bij de apotheker of 100% declareren bij de zorgverzekeraar.En dit feit wist AnderZorg nog niet.
Superslechte ervaring met Anderzorg. Door problemen met mijn bedrijf en overleg met GKB bedrijf moeten stoppen. Resultaat 9 maanden geen geld. Duidelijk en helder gecommuniceerd en geen enkel begrip. Geven wel akkoord op een schuldregeling van het GKB, maar als je schuldsanering probeert te voorkomen geven ze niet thuis en gaan ze niet akkoord terwijl je ze 6 x meer biedt. 30 jaar geen enkel betalingsprobleem gehad met een zorgverzekering en nu zo te kakken worden gezet door een organisatie die klanten geen flikker interesseert. SCHANDE. O ja, in al die 30 jaar ook nog nauwelijks iets gedeclareerd. Nog niet eerder een zo klantonvriendelijk bedrijf tegen gekomen die nog steeds een overheidsmentaliteit heeft. Raad iedereen aan om een andere verzekeraar te kiezen.
goedkoop en goed en prima betalingsmogelijkheden
communicatie met deze verzekeraar komt zeer moeilijk tot stand
Totnogtoe geen echte klachten, goedkoop, aardige klantenservice maar kan wat beter, en als ze slim zijn blijven ze ook de goedkoopste!
Moest een spoedbehandeling ondergaan in het buitenland (België) i.v.m. een ontstoken wortelkanaal, duidelijke hartkloppingen in de nek van de pijn. Binnen twee uur na contact dan ook geholpen door de tandarts. Verhaal in een brief naar Anderzorg gestuurd waarop mij verteld wordt dat het niet onder de voorwaarden valt en dat ik zelf voor de kosten mag opdraaien.
Ik ontvang duidelijke nota's en bij vragen krijg ik een duidelijk antwoord. Verder geen bijzonderheden.
Andere zorg is snel met beantwoorden van vragen en snel met toekennen of afwijzen. Bij een afwijzing is Anderzorg bereid te kijken naar een eventuele
Betaalbare polis en zorgvuldige afhandeling van kosten.
Gelukkig verkeer ik in goede gezondheid en heb alleen een basispolis bij Anderzorg. De overige kosten neem ik voor eigen rekening. De kostenoverzichte
Ik heb wel een kies laten trekken en binnen een paar dagen waren de kosten al door Anderzorg vergoed.
Geen gezeur, lage (laagste ? ) premie, vlotte afhandeling.
Dekking en verzekering is wel prima maar administratief is het bij AnderZorg een chaos. Incasso afspraken over premie of eigen risico worden volstrekt
Goede zorgverzekeraar. Prijs is een van de laagste van Nederland, maar de dekking is goed. Controleer wel vooraf of jouw gewenste ziekenhuis, apotheek
Betaalbaar, geen rompslomp en alles digitaal. Papier kan ook nog steeds, super.
Anderzorg heeft al jaren een hele goede prijs/kwaliteitsverhouding. Betaal de laagste premie omdat ik in het afgelopen jaar een hoger eigen risico heb
Ik maak nauwelijks gebruik van deze verzekering. Daarom heb ik een instelling gekozen met een lage premie. Als je je vrienden ook naar Anderzorg breng
Duidelijke-heldere polis.. goede feedback als dat nodig is.
Prijs-kwaliteitsverhouding is prima. Ik zit al jaren bij Anderzorg en ik kan geen redenen noemen om over te stappen. Er wordt echt naar je geluisterd!
Ik maak gelukkig niet zo veel gebruik van mijn zorgverzekering, maar de prijs is in verhouding tot anderen goed. De App is superhandig en de afhandeli
Duidelijk te zien wat een acute, zware operatie uiteindelijk kostte zodat ik naast de zorgverzekeraar kon zien wie er allemaal iets declareerde. Inzic
Ik maak zelden gebruik van de zorg. Als dat wel zo is, wordt het goed door Anderzorg afgehandeld. Ik heb nooit gebruik gemaakt van bereikbaarheid of k
Snelle afhandeling van declaratie's en online in te dienen via een app.
Ze doen gewoon precies wat ze beloven. Geen poespas of ontwijken van vergoedingen.
Goede duidelijke informatie. Alle informatie snel terug te vinden via internet.
Eenvoudig, duidelijk, snelle teruggave vergoedingen, makkelijk online rekeningen opsturen.
Duidelijke informatie. Declareren gaat eenvoudig en snel. Mijn ervaring is dat Anderzorg een prettige, betaalbare no-nonsense zorgverzekering is.
Goede ervaring geen gezeur prima afhandeling declaraties
Goede verzekering tegen een lage prijs. Kwartaalrekeningen voor eigen risico zijn ook prettig.
Nette, snelle, goed bereikbare verzekering. Voor mij een topper.
Duidelijke polis, redelijke premie, makkelijk chat- en mailcontact. We worden altijd keurig geïnformeerd. Snelle digitale verwerking van declaraties
Alleen maar positief. Goed en snel contact. Alles via internet. Prima!
Een zeer duidelijke polis met goede voorwaarden. Bij het indienen van een factuur kan dit gemakkelijk via de app op je telefoon waarna het bedrag snel
No nonsense polis, je hoeft niet te verzekeren voor wat je niet gebruikt. Alles via internet.
Een scherpe prijs met een moderne (digitale) afwikkeling.
Duidelijk online inzicht in kosten en eigen betalingen, vriendelijke helpdesk bij mail of telefonisch contact. Goede prijs en mogelijkheden in de bas
Nu de solidariteit uit de zorg verdwijnt is het kiezen van een goedkope polis het enige dat mij interesseerd.
Werd goed geïnformeerd over de vergoeding van medicijnen.
Ik moest een polisverklaring hebben omdat ik ging studeren in het buitenland. Na een telefoontje kreeg ik na 7 werkdagen, na er achteraan gebeld te hebben, de verklaring van Anderzorg toegestuurd. Dit was een verklaring die zij altijd uitgaven aan studenten die op uitwisseling gaan. Toen ik deze indiende bij mijn universiteit, gaven zij aan dat ze een aantal dingen wat specifieker wilde zien. Ik vroeg aan Anderzorg of zij dit konden specificeren in het Engels (met daarbij de precieze specificaties waarom mijn universiteit vroeg). Anderzorg vertelde mij dat ze deze dingen inderdaad verzekerden, maar wilde dit niet officieel bevestigen in het Engels omdat de verklaring die ik had gekregen "altijd voldoende was geweest.". Na een aantal keer heen en weer mailen en bellen was de kwestie nog steeds hetzelfde. Uiteindelijk begon Anderzorg mijn e-mails voor weken te negeren, alhoewel ik ik nadrukkelijk had aangegeven dat ik een stricte deadline had. Hopeloos.
Makkelijk zelf online regelen. Simpel te begrijpen en duidelijke voorwaarden. Verreweg de goedkoopste bovendien.
Duidelijke website en goed bereikbaar via mail en chat functie. Declareren heel makkelijk via de site. Doorbelasten vooruitbetaalde kosten altijd wel
Prima dekking in relatie met de zeer concurrerende prijs. Goede bereikbaarheid op website en zeer overzichtelijk.
Snelle afhandeling van declaraties via app. Makkelijk en snel vragen kunnen stellen bijvoorbeeld via de chat. Ruime dekking voor relatief lage prijs.
De zorgverzekeringspremie is zeer scherp en in eerste instantie leek het me prima om alles via internet af te handelen zoals hier gebruikelijk is. Ech
Sinds 2011 overgestapt van Univé naar Anderzorg. Tot zover een prima zorgverzekeraar als je om kunt gaan met contact via internet. Alleen vorig jaar e
Ik heb mogen ervaren dat Anderzorg een goede prijs/kwaliteit verhouding heeft. Ze handelen snel af, en communiceren hier adequaat over. Ik begrijp som
Ze zijn erg rechtlijnig. Een antwoord op een vraag wordt zeer formeel gegeven zonder enig inlevingsvermogen. De polis is onduidelijk. Totaal geen flex
Lage premie en toch goed verzekerd voor Fysio, alternatieve en tand. Klantenservice moeilijker te bereiken maar via de app makkelijk declareren, snell
Hoewel ik er even aan moest wennen om alles via internet te regelen, gaat dit erg goed en ontvang ik snel en correct informatie via mail en/of chat
Nu reeds 4jaar klant bij AnderZorg en vanwege goede gezondheid weinig problemen. Nou jou zelfs premie incasseren is voor AZ moeilijk dus premie 2012 2x betaald dus moest storneren. Door combinatie hoog eigen risico en hartinfarct begin dit jaar hoge betalingsverplichtingen. Betalingsregelingen zijn voor AZ echter heel moeilijk!! Gelijk een regeling voor het hele bedrag van het eigen risico daar weet men geen raad mee, alleen voor het gedeclareerde bedrag. Door de gespreide declaraties zit je vervolgens met verschillende regelingen, die AZ dan vervolgens weer zonder overleg samenvoegt. Uiteindelijk blijft het een loterij wanneer welk bedrag wordt afgeschreven. Wil je daarover via MijnAnderZorg een klacht via email versturen dan verdwijnt de uitgebreide e-mail zodra je hem verstuurd? Zo hoef je ook geen klachten op te lossen. Ben je gezond dan is AZ goedkoop. Anders zou ik zeggen goedkoop is duurkoop. Mij zien ze eind dit jaar vertrekken!
Na jaren klant te zijn geweest ben ik nu helemaal klaar met Anderzorg. Via de internetsite, anders is niet mogelijk, ga ik gespreide betaling aan voor mijn eigenrisico zoals vermeldt in zes termijnen. Na de eerste betaling schrijft Anderzorg het totale bedrag af. Dus ik storneer in verband met de hoogte van het bedrag. Daarna ga ik gewoon door met maandelijkse betalingen krijg ook maandelijks acceptgiro's voor deze betalingen.Moest nog twee termijnen voldoen krijg ik een deurwaarder tussen de deur. Dus ik teken bezwaar aan. Anderzorg weet opeens van niets. Gelukkig heb ik bewijzen over de gehele affaire die vooraf ging, dus nogmaals bezwaar. Vermeldingwaard bij elke vordering van de vaste deurwaarder van Anderzorg was het bedrag verschillend. Laatste kontakt alle bewijzen overhandigd en wat nu? Ik krijg afgelopen week een schrijven dat Anderzorg om moverende redenen van vordering niet doorzet en dossier sluit. Schrijf dan dat je er geen plus meer inziet en niet wilt zeggen dat je verkeerd bezig was. Ik heb Anderzorg reeds geschreven dat ik liever gisteren dan vandaag stop met de overeenkomst maar daar zal geen gehoor aan gegeven worden. Anderzorg=andere zorgen. Deze aanbieder snel links laten liggen.
Deze " goedkope" zorgverzekeraar vergoed weinig tot niks.... Ja dan kan je een lage premie rekenen! Zeker niet aan te raden!
Dit jaar voor ons gezin een zorgverzekering afgesloten via CB met mijn vrouw als hoofdverzekerde. Op de site moet je inloggen met je DigiD, maar dan blijkt dat je niet voor anderen kunt declareren als je niet de hoofdverzekerde bent. Maar mijn vrouw gebruikt geen DigiD en ik dien altijd voor het hele gezin in. Oplossing van zorgverzekering: ik moet hoofdverzekerde worden. Daarop krijgen we 2 brieven: mijn vrouw krijgt de premie teruggestort en ik moet betalen. Ach, dat zal toch niet; ze zien toch wel dat het één gezin en één rekeningnummer is? Dat zal wel een administratieve regeling zijn, dacht ik. Maar vervolgens wordt er dus nóg een keer bijna €3400,- afgeschreven, maar niet meteen terug gestort. Bellen met de zorgverzekering, vriendelijke man, snapt mijn frustratie helemaal en regelt meteen de terugstorting. Maar dat kan dus bij de bank 5 werkdagen duren voor het weer terug is. Hoezo, bureaucratie?
De scherpste premie en vriendelijk mensen aan telefoon met verstand van zaken.
Onlangs ben ik overgestapt naar Anderzorg omdat 1: de premie lager is dan nu en 2: ik bij meer ziekenhuizen in de buurt terecht kan voor niet spoedeisende hulp. Nu had ik gekozen voor een jaarpremie, omdat ze dan een korting geven op je premie. Van deze keuze heb ik ook een bevestigingsmail gekregen. Nu bleek gisteren (30 december 2013) dat er een maandpremie was afgeschreven. Na 9 minuten wachttijd (5 wachtenden voor me) werd ik geholpen door een zeer duidelijke en nette medewerker. Na het uitleggen van het probleem heeft hij het direct aangepast naar de door mij gekozen jaarpremie, gezegd wanneer het resterende bedrag ongeveer wordt afgeschreven (half januari) en dat er rekening wordt gehouden met de korting waar ik recht op heb. Eind januari zal ik nog een review schrijven om te bevestigen of ze zich al dan niet aan de afspraak hebben gehouden. Vervolgens had ik nog een andere vraag, waarvoor hij me aanraadde om een mailtje te sturen met alle gegevens. Wordt eind januari vervolgd.
Anderzorg, relatief goedkoop, maar uiteindelijk duurkoop. Zeker NIET de goedkoopste en zeker NIET de beste. Ben sinds 2005 klant bij Anderzorg.. dus kan denk ik een goede beoordeling geven. Ben het nu echt zat en stap per 1 januari over naar een andere zorgverzekeraar die hopelijk beter en klantvriendelijker is. Anderzorg is slordig, onprofessioneel en ondeskundig. Je krijgt geen antwoord op je vragen per mail, als je het dan zat bent en op facebook een negatieve reactie plaatst, krijgt je opeens binnen het uur wel antwoord..Hoezo? telt klanten beantwoorden alleen als het je een negatieve reactie oplevert? Op vragen over vergoedingen krijg je via verschillende kanalen verschillende antwoorden, de administratie is een bende,.. het lijkt alsof de ene hand niet weet wat de andere doet.. Geen aanrader!!
Anderzorg weigert mij een door de huisarts verwezen Psycholoog te vergoeden, onder het mom van ; dit is alternatieve zorg
Zeer tevreden, alleen bij bijzondere behandelingen even controleren of er een contract is met de behandelaar. Bij vragen word je via anderzorg goed geholpen en geadviseerd door menzis
+ goedkoop - wij reclameerden over een evident onterechte declaratie. Fout werd direct bevestigd door zorgverlener. Desondanks presteerde Anderzorg het om ons nog maandenlang te blijven bestoken met aanmaningen.
Helaas zijn de prijzen veel te hoog om ook nog eens een aanvullende verzekering voor mijn tanden te nemen, dat geldt overigens nog meer voor de andere verzekeraars!
Krijg altijd op tijd mijn geld terug. Maak er niet veel gebruik van.
Snelle afhandeling van notas, en goede service.
Makkelijk, goed contact via de chat of telefoon. Via app kun je delcareren.
Ik maak winig mee met de vrzekring / artsen / ziekenhuisn
doelgroep tot 35 jaar!!! SCHOFTERIG !!!! Alles daarboven zijn ze eigenlijk niet blij mee ! volgens medewerker klantenservice
Volgens de chirurg ben ik met zeer ernstige breuken aangekomen in Amphia ziekenhuis te Breda. Ambulancekosten van nog geen vijf kilometer zijn geheel voor de zwaar gewonde patiënt zelf: E 700,00!!!!!!!!!!
Ik heb mijn ziektekostenverzekering afgesloten bij Anderzorg en ben al 2,5 jaar een tevreden klant. Het aanbod is niet uitgebreid, maar voor mij voldoende. De prijs is erg goed vergeleken met concurrenten. Anderzorg biedt een goede service: op mijn mail werd snel en correct gereageerd. Daarnaast vond ik het ook erg prettig een vraag te stellen via de chat van Anderzorg. Ik ben tevreden!
Anderzorg maakt reklame, dat zij de goedkoopste basisverzekering hebben. Echter in dit geval is goedkoop duurkoop. Alle communicatie is moeizaam. Als je een vraag via email stuurt, duurt het lang voordat je antwoord hebt. Als je de vraag telefonisch stelt, krijg je vaak een ander antwoord. Een extra aanvulling met een tandartsverzekering is vooral af te raden. Het vergoedingen stelsel is dermate uitgekleed, dat je eigenlijk alleen premie betaald en voor een aantal basis handelingen een deel vergoed krijgt. Als je echt pech hebt en je hebt bijvoorbeeld een kroon nodig, moet je alles zelf betalen.
Ik heb al jaren dezelfde medicijnen. Nu wou ik laatst die zelfde medicijnen ophalen bij de apotheek. En ze vroeg hiervoor geld. Tuurlijk wordt er geschoven met welke medicijnen en wel of niet in je pakket zit. Natuurlijk ook wat voor pakket je hebt. Maar nu sta je wel even te kijken! ''gelukkig had ik geld mee, want tegenwoordig weet je het sowieso niet''. Maar je staat wel voor paal. Volgende keer was ik hier toch liever op de hoogte van geweest bijvoorbeeld door middel van een brief/mail..??
Ik heb nu bijna anderhalf jaar een verzekering bij AnderZorg en ben er over het algemeen zeer tevrede mee. De zorgverzekering is in vergelijking met andere zorgverzekeringen niet duur en ze bieden een goede service. Hun website is zeer overzichtelijk en het contact verloopt soepel. De medewerkers staan je vriendelijk te woord en kunnen je heeel goed verder helpen. De rekeningen voor zorg worden correct afgehandeld. Ik vind het alleen heel erg jammer dat het nummer dat je moet bellen als er moeilijkheden zijn of als je vragen hebt gratis zou moeten zijn. Waarom een betaald 0900-nummer?
Anderzorg is een heel "gemakkelijke" zorgverzekering. Alles gaat on-line. Als dochteronderneming van Menzis hebben ze al jaren de goedkoopste zorgverzekering. Ze zijn niet moeilijk bij het toekennen van vergoeden en de interpretatie van de verzekeringsvoorwaarden is soepel. De documenten die worden toegestuurd, zijn duidelijk. Vergoedingen worden redelijk snel uitgekeerd en de declaraties kunnen ook on-line worden ingediend.
Slechte communicatie,rekeningen van het jaar daarvoor sturen,rekeningen sturen die allang betaald zijn. Hoge telefoonkosten en ga zo maar door. 2 jaar een hoop ellende gehad door deze klote verzekering! Zo n slechte heb ik nog nooit meegemaakt!
Al jaren bij anderzorg geen probleem, maar u ze de vergoedingen voor kronen etc er uit hebben gegooid en niet meer terug komt ga ik er weg dan is goedkoop duurkoop als je naar de tandarts moet.
ik informeerde mij over mijn verzek. nr. en hoeveel fysiotherapi behandelingen ik recht op had en werd direct goed geholpen
Ik vond het jammer dat ik geen reactie kreeg op mijn vraag via de mail. Toen ik later de vraag via telefonisch contact stelde werd ik zeer goed geholpen.
Ander Zorg is de goedkoopste zorgverzekeraar, basispolis is hetzelfde als bij andere veel duurdere verzekeraars. Toch rewgelmatig per mail informatie.
Ze vergoeden wat er te vergoeden valt, en verder vallen ze me niet lastig. Alles gaat via Internet, en dat is wel zo prettig.
geen duidelijke antwoorden, te lange wachttijden tijdens een gesprek, medewerkers zijn niet of nauwelijks bekend met het zorgstelsel
een lage premie, heldere communicatie, vlotte afhandeling van declaraties, contact mogelijk via de website maar ook telefonisch
Geen poespas, zaken zijn online te regelen (minder 'overhead'kosten). Lage premie (ooit waren ze een echte prijsvechter, dat kunnen ze niet meer waarmaken, maar de premie is nog altijd een van de laagste).
De declaratie is meestal digitaal . Dit is heel prettig. De informatie vanuit Anderzorg is veelal diggitaal met weinig overbodige ballast. De afhandeling is snel. En de premie is verhoudingsgewijs met andere zorgverzekeringen laag.
Snelle uitbetaling van de nota's. Makkelijk in te dienen via internet. Chat mogelijkheid om je vraag te stellen. Vriendelijke klantenservice.
De zorg-premie in het algemeen word echt veel te duur voor de consument. Het is zo langzamerhand haast niet meer op te brengen elke maand.. Anderzorg is een van de weinige verzekeraars die nog een beetje betaalbaar is voor een gezin met inkomen onder modaal.
Wat een ongelooflijke bende is het daar bij Ander Zorg. Declaraties "verdwijnen", bellen kun je slechts tegen hoge kosten. Onduidelijke informatie, geen goede controles op declaratiegedrag van zorgverleners (een paar declareerde een zorgverlener abusievelijk meermaals een behandeling, corrigeren ho maar en wel de eigen bijdrage in rekening brengen, uiteraard ook meermaals). Ik krijg nog een berg geld en ben daarom maar even gestopt met het betalen van eigen bijdrages, dan worden er meteen deurwaarders in stelling gebracht. Als je ze dan al aan de telefoon krijgt dan zijn ze onbeschoft, onbekwaam etc. etc. Niet aan beginnen, het kost weinig maar dan krijg je ook weinig. Heel veel spijt van. Ik stap gegarandeerd over
Wat een Zootje Ze hebben een standaard/ kant en klare antwoord over een evt. probleemstelling. er wordt niet getracht om te luisteren naar de klant. voor alle klachten/opmerkingen denken zij een standaard antwoord voor te schotelen die zij blijkaar in een boekje kunnen vinden. Notaas van meer dan een jaar geleden niet te traseeren gewoon betaalen
Service vind ik prima. Krijg altijd snel en netjes antwoord. Premie is ook zeer redelijk!
Ze hebben een standaard/ kant en klare antwoord over een evt. probleemstelling. er wordt niet getracht om te luisteren naar de klant. voor alle klachten/opmerkingen denken zij een standaard antwoord voor te schotelen die zij blijkaar in een boekje kunnen vinden.
Zowel via de website als via de telefoon weet dit bedrijf de klant goed en snel te informeren.
Vraag over het DBC( declaratie ziekenhuis) aan ander zorg. 1ste medewerker had het antwoord niet paraat, gaf zelf aan dat een meer terzake deskundige medewerker terug zou bellen. Binnen 1,5 uur terug gebeld, met een duidelijk juist antwoord.
Ziekehuis diende een aanvraag voor een machtiging operatie in na weken nog niets vernomen met anderzorg per e-mail contact gehad en er werd verteld dat de aanvraag nooit was aangekomen wederom een aanvraag ingediend na 1 week nog niets van anderzorg gehoord telefonisch contact gehad men vertelde mij ze hadden een grote achterstand en ik lag ergens op de stapel.Wederom een e-mail weg en een e-mail terug ontvangen met de mededeling dat ik nog maar even geduld moest hebben want men kon niet zeggen wanneer ik die machtiging krijg. Nu na weken wat ook al maanden zijn zit ik nog steeds te wachten geen wachttijd bij het ziekenhuis maar bij deze verzekering.
Ik ben in 2012 overgestapt naar een andere zorgverzekering. Hiervoor was ik al jaren verzekerd bij Anderzorg, maar ik moet toegeven: hun administratie is een zooi. Vorig jaar, premie betaald in januari, bleek ik niet meer ingeschreven bij hun te zijn (terwijl ik niet had opgezegd, maar veranderd naar aanvullend). Nu is de premie afgeschreven, dit weer netjes door de bank teruggeboekt (van Anderzorg niets gezien). Vervolgens gaat anderzorg een paar weken later het zelf nog een keer terugboeken en dan gaan dreigen dat ik niet heb betaald (had deze brief als foutief gezien, ze maken wel vaker dit soort fouten. Blijkt het inderdaad een fout te zijn omdat het bedrag meerdere keren is terug geboekt). Communicatie bestaat dus ook nog niet bij Anderzorg. Jammer, de prijs was altijd redelijk laag, maar service ver beneden een nulpunt. Blij dat ik ben overgestapt naar de concurrent.
declaraties raken zoek, terwijl eerder een bevestging van ontvangst is gegeven. Machtiging ziektekostenvervoer wordt zonder voor informatie stopgezet. Nieuwe aanvraag raakt tot twee keer zoek. Aantal medische zaken worden niet vergoed. Waardeloze uitgeklede verzekering.
Ik liep in 2008 achter met betalen en kreeg daarom de ziekenhuisrekeningen naar mijn eigen adres gestuurd omdat het ziekenfonds ze vanwege mijn betalingsachterstand niet wilde vergoeden. Dit is echt niet leuk maar ik heb denk ik geen keuze gezien mijn eigen betalingsachterstand. Alleen nu dit jaar loop ik nog altijd achter met mijn premies. Ik ben in het buitenland naar een arts geweest welke ik eerst zelf moest betalen. Er van uitgaande dat het ziekenfonds me toch niks zou vergoeden maar een poging het te proberen vond ik het wel waard, heb ik de rekening opgestuurd naar mijn ziekenfonds. Wat blijkt, ze hebben me de rekening vergoed! Waarom deze wel en de ziekenhuisrekeningen die vele malen hoger zijn niet begrijp ik niet. Het enige antwoord wat ik van hen krijg is dat ik achterloop en daarom zelf voor de kosten opdraai.. Waarom ze in 2011 dan wel uitbetalen is mij niet duidelijk..en hen blijkbaar ook niet.
Ik heb lang gezocht naar de goedkoopste zorgverzekering in NL, en volgens mij heb ik hem hier gevonden. Anderzorg doet heel veel via internet, en voor mij is dat ideaal. Voor mensen die weinig gebruik maken van hun zorgverzekering (zoals ik) en er zo min mogelijk geld aan uit willen geven, is dit echt een hele fijne zorgverzekering. Je kunt een hoog eigen risico nemen, en dan betaal je heel weinig per maand. Ook kun je elk jaar 25 euro verdienen door een vriend/vriendin aan te melden.
Drie jaar geleden overgestapt van Unive naar Anderzorg. Geen problemen tot op heden. Een groter zorgpakket en minder kosten. Veel kan via internet geregeld worden.
Goedkoop en toch snelle en duidelijke reactie via mail! Voorwaarden zijn ook makkelijk leesbaar, i.t.t. de voorwaarden van mijn vorige zorgverzekering.
Sinds een jaar heb ik nu een ziektekostenverzekering bij Anderzorg. Duidelijk en overzichtelijk van wat wel en niet verzekerd is. En dat in combinatie met een zeer scherpe premie. Ik kan een ieder Anderzorg aanraden, om ook te profiteren van de voordelen die Anderzorg bied.
Mijn nieuwe zorgverzekering ben er zeer tevreden over geen enkele complicaties goede onderlinge afspraken en afhandeling zoals het hoort te zijn.ben er zeer goed over te spreken had ik jaren eerder moeten doen en nog een stuk goedkoper ook nog,het scheelt al snel 20 euro per maand.
zojuist een factuur ontvangen van 31-12-2010 van ziekenhuis bezoek, hoewel ik al mijn 10 vingers nog gewoon heb. Snap het niet, lijkt mooi spookfactuurtje. Benieuwd of ze me terugbellen. Lekker relaxed wel, factuurtje sturen en is de klant weer aan zet.
Ik kan niets anders zeggen dan dat ik zeer tevreden over Anderzorg ben. Voordat ik ben overgestapt heb ik recenties gelezen en deze waren niet allemaal positief. Voor iemand die twijfelt kan ik alleen maar zeggen wat ik heb gelezen klopt absoluut niet. De telefonische bereikbaarheid zou slecht zijn, mijn ervaring dit is absoluut niet zo. Ik werd zeer snel telefonisch te woord gestaan en ik had een zeer vriendelijke man aan de lijn. Daarnaast is Anderzorg gewoon veel goedkoper dan mijn huidige zorgverzekeraar (die ik collectief had lopen) terwijl ik toch diverse onderzoeken in het ziekenhuis heb moeten laten doen.
Ik heb helaas afgelopen jaar het aanbod van Anderzorg afgeslagen, maar achteraf gezien was het prijstechnisch de beste aanbieding die ik van een zorgverzekeraar heb ontvangen ten opzichte van het geboden pakket. Ik kan deze zorgverzekeraar zeker aanbevelen.
Ik ben sinds 1 januari overgestapt op de zorgverzekering van AnderZorg. De voordelen: zeer scherpe premie; gunstige aanvullende jongerenverzekering (voor alle leeftijden!); snelle communicatie via Internet; bonus als je iemand anders lid maakt: deze is keurig op tijd uitbetaald.
Anderzorg heeft een prima zorgverzekering, lage prijzen, een ruim aanbod, ook aanvullende verzekeringen, maar toch hele goede service, ik wordt altijd fijn geholpen!Het was in het verleden jammer dat er alleen gemaild kon worden, maar dat is nu verholpen!Heel erg fijn!
Ben zeer tevreden over AnderZorg, de zorgverzekeringen die er heb, zijn nog goedkoper dan de collectieve verzekeringen die ik aangeboden heb gekregen. Verder heb ik nooit problemen gehad met declaraties. De dekking is vergelijkbaar met de dekking van andere (grotere) maatschappijen, soms zelfs uitgebreider bij de aanvullende verzekeringen. Voorlopig zie ik geen reden hier weg te gaan.
Anderzorg heeft een ziektekostenverzekering die een stuk voordeliger is dan andere verzekeringsmaatschappijen en mijns inziens wél dezelfde dingen goed dekt. De informatie die ze geven in zowel brochures als website is helder en duidelijk.
Ander Zorg is een goede zorgverzekeraar zonder winstoogmerk.Je zal ook nooit een reclame of een gesponsorde club zien met het logo van Ander Zorg en dit scheelt natuurlijk im de maandelijkse premie.Ander Zorg is te berijken via E-mail telefoon en de webside.
'Ik heb een review over AnderZorg, omdat ik hier nu een flinke tijd verzekerd ben en blij ben met de service die ze bieden. Ze hebben een ruime keus in hun verzekerigspakket en hanteren een goede prijs/kwaliteitsverhouding.
Ik geef een review over Anderzorg omdat ik de prijs-kwaliteit verhouding van hun zorgverzekering erg de moeite waard vind. Het basispakket voldoet aan de wettelijke normen en is zeer voordelig. Ook onderdelen bijverzekeren is niet duur. Declaraties worden stipt behandeld.
Ander Zorg geeft goede zorg. De voordeligste ziektekostenverzekering met een ruim vergoedingbeleid.Alle vragen(via internet) en rekeningen worden vlot en adeqaat behandeld.Buitenlandpas wordt na eenmaal te zijn aangevraagd ieder jaar gratis toegestuurd.
In 1 woord gewoon menselijk. Je bent hier geen nummer maar gewoon een mens, zoals ieder ander. Geen lange wacht tijden maar word snel en discreet geholpen. En ze zijn snel tot ruim 25 euro goedkoper als de gemiddelde andere zorgverzekeraars. Dus zeker de moeite waard, om eens te laten infomeren.
Ik heb een review over Anderzorg omdat het een goede zorgverzekeringsmaatschappij is. Ze zijn niet duur en leveren goede zorgverzekeringen. Ook de aanvullende verzekeringen zijn goed. De prijs-kwaliteit verhouding is ook goed. Ze leveren prima pakketten voor een niet al te dure prijs. Je kunt zelf uitkiezen welke aanvullende verzkeringen je wilt afsluiten. Dat is naar ieders wens.Ook kun je besluiten of je een vrijwillig hoger eigen risico wilt of dat je dat juist niet wilt. De rekeningen die je krijgt zijn overzichtelijk en je weet precies waar je voor betaald. En als je iets wilt weten kun je het opzoeken via hun website.En je kunt altijd contact met hun opnemen als iets niet helemaal duidelijk is.
Prima online service, zonder poespas. De polisvoorwaarden zijn gelijkwaardig aan duurdere aanbieders. Heldere productomschrijving. Minpunt is dat er weinig diversiteit is in de aanvullende polissen. Voor een klein budget kan ik Anderzorg zeker aanbevelen.
Ikzelf ga in het nieuwe jaar (2010) overstappen naar de goedkope verzekering van Anderzorg (scheelt mij 30 euro per maand). Ik betaal nu namelijk 90 euro per maand en als ik deze nieuwe verzekering zal afsluiten, behoud ik ook gewoon mijn zorgtoeslag. Gaat u op internet vergelijken en u kijkt puur en alleen naar de premie, dan scoort Anderzorg dus heel goed. Het is het zeker waard en het aanvragen ging mij heel gemakkelijk af!
Mijn ervaring met Anderzorg is eigenlijk helemaal top. De zorgverzekeraar is de allergoedkoopste van Nederland en als echte Nederlander houd ik van goedkoop. Wel heb ik een eigen risico maar omdat ik nooit naar de dokter ga is dat geen probleem. Mocht ik een keertje medicijnen nodig hebben voor het een of ander dan moet ik dat wel zelf betalen, maar dan ben ik alsnog veeeel goedkoper uit dan bij de andere zorgverzekeraars. Als je dus slim bent en goedkoop uit wilt zijn dan kan je niet om Anderzorg heen, het is een dochterbedrijf van een 1 of andere super verzekeraar dus betrouwbaar zijn ze ook wel lijkt me. Omdat ik dit jaar weer voor Anderzorg heb gekozen kreeg ik zelfs 30euro kado gestort op mijn rekening, hoe mooi is dat.
Vechten voor aanvullende therapie. In algemene zin is afhandeling goed verzorgd. Als transgender behoor ik echter helaas tot een 'vergeten' groep. Daardoor zijn er geen algemeen geldende dekkingsrichtlijnen. Volgens de basiszorg (hormoontherapie en SRS) - waarvoor overigens enorme wachtlijsten bestaan - is geen bemiddeling en daarom moet er 'gevochten' voor de therapie. Meestal krijg je een negatieve uitslag.
Ik ben tijdens mijn vakantie in Thailand door een enge mug gestoken en moest opgenomen worden in het ziekenhuis waar ik 4 dagen ben behandeld. Zorgverzekeraar Anderzorg heeft alles direct aan het ziekenhuis betaald, zeer goede verzorging en geen problemen met Anderzorg, prima verzekering bedankt.

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen