Anderzorg Zorgverzekering 2021

★★★☆☆ 7.4/10 (191 reviews)

Logo verzekeraar Anderzorg

Anderzorg verzekert ziektekosten. Anderzorg heeft een bedrijf voor Basisverzekeringen en een bedrijf voor aanvullende en tandartsverzekeringen.

Zorgverzekering Anderzorg 2021

Ben je op zoek naar de Anderzorg zorgverzekering voor 2021? Op deze pagina lees je alles over deze verzekeraar en vind je beoordelingen en reviews. Zo weet je direct of Anderzorg de beste zorgverzekering heeft voor jou. Je kunt bij Anderzorg een basis- en aanvullende zorgverzekering voor 2021 afsluiten. Omdat iedere verzekeraar een andere premie vraagt voor de zorgverzekering, is een zorgverzekering vergelijken heel verstandig.

Voordelen Anderzorg zorgverzekeraar

  • Al 10 jaar één van de laagste premies van Nederland
  • Je kunt bij alle ziekenhuizen en huisartsen terecht
  • Je regelt alles zelf via de app

Basisverzekering Anderzorg (2021)

Bij Anderzorg staat gemak bovenaan. Er is daarom maar één basisverzekering. In Nederland is de basisverzekering verplicht en wat er wordt vergoed vanuit de basisverzekering is bij iedere verzekeraar hetzelfde. Dit wordt bepaald door de overheid.

Aanvullende zorgverzekering Anderzorg

Wil je graag extra zekerheid? Dan kun je bij de Anderzorg zorgverzekering 2021 een aanvullende zorgverzekering afsluiten. Je hebt de keuze uit de volgende pakketten:

  • Fysiotherapie
  • Buitenland en tandongeval

Je krijgt dan bijvoorbeeld een vergoeding voor fysiotherapie, alternatieve geneeswijzen en spoedeisende hulp in het buitenland.

Tandartsverzekering Anderzorg

Je kunt er ook voor kiezen om de kosten van de tandarts te verzekeren in 2021. Dit doe je met een Anderzorg tandartsverzekering. Hierbij wordt een percentage van de rekening betaald. Ga je alleen voor controle naar de tandarts? Dan is een tandartsverzekering vaak niet nodig. Het is dan voordeliger om de rekening zelf te betalen.

Premie Anderzorg 2021

Hieronder vind je de premie van Anderzorg. Bereken via de vergelijker jouw premie voor 2021.

JaarRestitutieNaturaBudget
2021€ 116,00
2020€ 110,00
2019€ 108,00
2018€ 102,00
2017€ 102,00
2016€ 93,00
2015€ 93,00

Eigen risico Anderzorg 2021

Voor zorg vanuit de basisverzekering betaal je in 2021 een eigen risico van 385 euro. Dit geldt niet voor kinderen. Zij zijn tot 18 jaar gratis verzekerd. Je kunt het eigen risico vrijwillig verhogen tot 885 euro. In ruil hiervoor krijg je een flinke korting op de premie. Doe dit echter alleen als je verwacht geen zorgkosten te maken in 2021.

Onafhankelijke beoordelingen voor de Anderzorg Zorgverzekering

De Anderzorg Zorgverzekering is in de Zorgmonitor van 15 januari 2021 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,7.

De Anderzorg Zorgverzekering is in de Klanttevredenheidsonderzoek zorgverzekering 2014 van 15 januari 2021 door Independer.nl beoordeeld met een 7,8.

De Anderzorg Zorgverzekering is in de KlantenMonitor Zorgverzekeringen 2014 van 15 januari 2021 door SAMR beoordeeld met een 7,9.

De Anderzorg Zorgverzekering is in de Special Item Zorgverzekeringen van 15 januari 2021 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Prijs’.

De Anderzorg Zorgverzekering is op 15 januari 2021 door hoyhoy.nl beloond met de Gouden hoyhoy.nl Award voor Beste Keuze Zorgverzekering 2014.

De Anderzorg Zorgverzekering is in de KlantenMonitor Zorgverzekeringen 2013 van 15 januari 2021 door SAMR beoordeeld met een 7,6.

De Anderzorg Zorgverzekering is in de Special Item Zorgverzekeringen van 15 januari 2021 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Prijs Basisverzekeringen’.

De Anderzorg Zorgverzekering is in de KlantenMonitor Zorgverzekeringen 2012 van 15 januari 2021 door SAMR beoordeeld met een 7,5.

De Anderzorg Zorgverzekering is in de Special Item Zorgverzekeringen van 15 januari 2021 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Prijs’.

De Anderzorg Zorgverzekering is op 15 januari 2021 door kiesBeter.nl beoordeeld met een 7,7.

De Anderzorg Zorgverzekering is in de Klantenmonitor Zorgverzekeringen van 15 januari 2021 door SAMR beoordeeld met een 7,6 in de categorie ‘Tevredenheid met dienstverlening’.

De Anderzorg Zorgverzekering is in de Klantenmonitor Zorgverzekeringen van 15 januari 2021 door SAMR beoordeeld met een 8,2 in de categorie ‘Tevredenheid met prijs’.

De Anderzorg Zorgverzekering is in de Research Special Zorgverzekeringen van 15 januari 2021 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Prijs’ voor basisverzekeringen.

De Anderzorg Zorgverzekering is in de Consumentengids van 15 januari 2021 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,0.

De Anderzorg Zorgverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 15 januari 2021 door Independer.nl beoordeeld met een 6,7.

De Anderzorg Zorgverzekering is op 15 januari 2021 door kiesBeter.nl beoordeeld met een 7,6.

De Anderzorg Zorgverzekering is in de KlantenMonitor Zorgverzekeringen 2009 van 15 januari 2021 door SAMR beoordeeld met een 7,5.

De Anderzorg Zorgverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 15 januari 2021 door Independer.nl beoordeeld met een 6,1.

De Anderzorg Zorgverzekering is in de KlantenMonitor Zorgverzekeringen 2008 van 15 januari 2021 door SAMR beoordeeld met een 7,2.

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com kun je verzekeringen vergelijken, zoals jouw autoverzekering of uitvaartverzekering. En vind je ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal.

Vast lasten vergelijken

Ervaringen met de Anderzorg Zorgverzekering 2021

– Telefonisch en online contact is alleen mogelijk met de eerste lijn. – de eerste lijn verstrekt informatie die anders kan zijn dan op het moment van vergoeden. Dan ineens verschuilen ze zich achter de regeltjes. En middels een aangeboden excuus verwachten zij acceptatie van de door hun veroorzaakte miscommunicatie en verwarring. En hebben ze mij gewoon laten barsten. Ik raad u niet aan om u bij Anderzorg te verzekeren.

Mijn ervaring strookt helaas 100% met de andere slechte reviews over Anderzorg. Vermijd deze verzekeraar.

Dit jaar problemen gehad met mijn vorige tandarts. Uiteindelijk van de inspectie en ANT gelijk gekregen. Bij een onterechte declaratie doet AnderZorg te weinig voor zijn klanten. Omdat de tandarts geen contract had heeft AnderZorg na wat bellen en mailen de handdoek in de ring gegooid.

Is goed, maar? Voor mij is er een probleem dat als ik of mijn vrouw  aan een nieuwe bril toe zijn moeten wij  naar Amsterdam ,van uit Groningen is dat

slechtste zorgaanbieder ooit.brillenvergoeding alleen via ace en tate welke boer kan er nu een bril via internet kopen.je ogen moeten opgemeten worden

Mijn aanvullende verzekering heb ik niet gewijzigd. Echter, Anderzorg heeft besloten om alleen brillen van een winkel die maar in vijf steden is te ve

Als ik per mail een vraag stel aan AnderZorg heb ik binnen 2 werkdagen antwoord terug. Voor mij is dat prima. En de antwoorden zijn bevredigend. De declaraties van de tandarts (gebitscontrole 2x) en de huisarts (een paar doosjes medicijnen) verliepen prima, zij hebben het een en ander zelf ingediend bij Anderzorg. Enkele vrienden van me zijn ook positief over Anderzorg.

Perfecte zorgverzekering en nu 40 euro cashback op je Anderzorg verzekering via https://goo.gl/HvgER4

Zolang je de premie betaald en nooit iets nodig hebt prima verzekering. Zodra je wachtlijst bemiddeling (waar de zorgverzekering verantwoordelijk is)

Anderzorg verkoopt verzekeringen onder valse voorwendselen: vooraf telefonisch specifiek naar bepaalde vergoedingen gevraagd, maar worden na afsluiting vd verzekering doodleuk niet betaalt. Dit is fraude, aangifte gedaan. Ik blijk niet de enige

Ik had een zorgverklaring nodig voor een visumaanvraag. Via chat kon ik deze ontzettend gemakkelijk aanvragen, zorgverklaring stond 10 minuten later k

Deze clinic is top, weinig woorden veel daden, en de behandel tijd is kort dus ook besparend.

op 1 januari van dit jaar overgestapt naar Anderzorg. Deze firma lukt het binnen twee weken je vertrouwen volledig te verspelen, door onterechte incasso's en door niet te luisteren naar de argumenten van de klant waarom deze afschrijving onterecht is. het contact is verder zeer onpersoonlijk, niet respectvol en niet oplossingsgericht. het liefst zou ik de verzekering met terugwerkende kracht opzeggen, maar dat kan na twee weken niet meer. Zeker is al dat ik volgend jaar weer overstap.

Klantenservice geeft tegenstrijdige informatie m.b.t. betalingsregelingen, slechte service, geen klantvriendelijkheid of begrip voor mensen met laag inkomen en hoge zorgkosten. Ik ga me hier NOOIT meer verzekeren.

Als ik per mail een vraag stel aan AnderZorg heb ik binnen 2 werkdagen antwoord terug. Voor mij is dat prima. En de antwoorden zijn bevredigend. De declaraties van de tandarts (gebitscontrole 2x) en de huisarts (een paar doosjes medicijnen) verliepen prima, zij hebben het een en ander zelf ingediend bij Anderzorg. Enkele vrienden van me zijn ook positief over Anderzorg.

Zolang je trouw betaalt en nooit ziek wordt: prima club. Als je ze wel nodig hebt: hopeloze club. Administratie declaraties: puinhoop. Helpdesk: blablabla.

Alleen door die vréselijke reclame waarin ze geen Nederlands kunnen "De leven" Pff… hoe moeten mensen dit serieus kunnen nemen???

Goede zorgverzekering. Overzichtelijk, compleet en snelle service. Duidelijke polisvoorwaarden. Tot op heden is alles altijd snel, makkelijk en goed geregeld. Als je je verzekering via onderstaande link afsluit krijg je € 40,- cashback. Snel verdiend!

Goede zorgverzerkering, lage premie en dus lekker goedkoop. Geven snel antwoord en sturen meteen benodigde documenten op.

Declaratie via de app werkt erg goed, daarbij binnen een week het geld retour op je rekening. Zeer tevreden dus over de afhandeling daarvan. Als je een vraag stelt vrijwel direct antwoord.

Ik ben sinds 2006 verzekerd bij Anderzorg.Ik denk dat Anderzorg vooral een goede verzekering is voor mensen die niet zo veel aanspraak doen op de verzekering, voor gezonde mensen voor wie de zorgverzekering vooral een kostenpost is. Dat is bij mij zo. Ik betaal al jaren zorgpremie, maar krijg nooit iets terug omdat ik bijna geen ziektekosten maak.Als ik per mail een vraag stel aan AnderZorg heb ik binnen 2 werkdagen antwoord terug. Voor mij is dat prima. En de antwoorden zijn bevredigend.De declaraties van de tandarts (gebitscontrole 2x) en de huisarts (een paar doosjes medicijnen) verliepen prima, zij hebben het een en ander zelf ingediend bij Anderzorg. Enkele vrienden van me zijn ook positief over Anderzorg.

Ik ben gelukkig in goede gezondheid en heb dus zelden zorg nodig. De paar keer per jaar dat ik op MijnAnderzorg kijk, kom ik rare dingen tegen. Wijzigingen die niet verwerkt worden, betalingen aan huisarts e.d. waar ik niet over ben geïnformeerd, het niet aan kunnen passen van de betalingstermijn. Na contact met de klantenservice blijkt alles toch wel te kloppen, maar ik blijf het frusterend vinden elke keer weer de klantenservice nodig te hebben. Deze zorgverzekeraar doet alles digitaal, maar is in alle haast wellicht een paar essentiele kwaliteitsaspecten van de dienstverlening vergeten. Je weet dat je relatief goedkoop verzekerd bent, maar voor 100 euro per maand, kan er wel een deugelijke website vanaf, of niet?

Bijna 1 jaar klant. Afgelopen jaar goede ervaring opgedaan Declareren via de app gaat makkelijk. Vergoeding binnen een week op de rekening. Online heb je goed zicht op de medische kosten. Contact met de klantenservice ging ook goed. Via chat contact gehad. Was prettig en vooral handig. Meegedaan aan een online enquête: wens was om de eigen risico gespreid te betalen. Dan krijg je geen onverwachte rekeningen. Dat had deze verzekeraar niet. Ik heb via de mail vernomen dat ze het voor 2018 gaan aanbieden. Fijn dat ze ook iets met de uitslag van de enquête doen. Ik denk dat ik nog een jaar blijf.

Anderzorg is geen zorgverzekeraar, maar een ZORGENverzekeraar. Alleen de moeite waard voor kerngezonde mensen die nooit wat hebben. je kunt net zo goed niet verzekerd zijn.

Als je trouw betaalt en nooit wat claimt is het een prima verzekeraar. Maar godallemachtig wat een rampenclub is het als je iets met ze moet regelen.

Let op! Als je als aanvullend pakket JONG hebt en je wilt je kind mee verzekeren…dan krijgt je kind het pakket EXTRA. Kijk goed naar de verschillen in vergoeding. Bij steunzolen krijgt je kind maar 150 vergoed en de volwassene 200.

Al vanaf 2003 ben ik verzekerd bij Ander zorg. Nog nooit problemen met hun gehad. Chatten met hun doe ik altijd als ik info nodig heb of vragen. Altij

Als ik een vraag of opmerking heb krijg ik binnen zeer korte tijd een antwoord.

Waardeloze verzekeraar die geen rekening houdt met mensen die door omstandigheden hun premie niet kunnen betalen. Ze blijven maar doorsturen naar incassobureau wat dan per maand 40 euro extra kost bij een premie van 66 euro. Bedankt !

Goede partij voor basisverzekering met beperkte specifieke aanvullingen. Fine tuning op de persoon.Duidelijke informatie op de website.

het contact is goed zijn duidelijk kunnen chatten en zijn vlot met declaratie  . 1 minpuntje de polis zou wat duidelijker kunnen .

Anderzorg werkt samen met  "zorgwinkels" die de dienst uitmaken of je een hulpmiddel krijgt of niet.Vreemd want daar zijn adviseurs van zorg

Je krijgt snel antwoord op vragen en na het indienen van een declaratie wordt er over het algemeen heel snel tot uitbetalen over gegaan.

altijd correct. Precies de dekkingen waar ik gebruik van maak. Voor mij ideaal.

Bijzonder klantgericht. Geven met veel geduld alle informatie die je nodig hebt. Zelfs na meerdere malen contact. Declaraties worden netjes en snel af

tijdens contact goede informatie zowel via chat als via e-mail

Ik ben dik tevreden over de kwaliteit en de prijs ..

Ze verstrekken misleidende informatie en komen afspraken niet na.

Bij de instantie waar ik aanklopte was een wachtlijst van vijf maanden. Ik belde naar Anderzorg of ik ergens anders eerder terecht zou kunnen. Ik zou binnen twee dagen worden terug gebeld. Ik werd binnen een uur al terug gebeld met een adres waar ze maar een wachtlijst hebben van een maand.

Zonder bericht vooraf worden basis en aanvullende verzekering gewijzigd . Rekeningen vallen 13 maanden naar dato op de mat. Totaal onbegrip en haast opgelezen klantenservice . Eerst zeggen dat iets word vergoed en achteraf zeggen dat dit niet meer geldig is. Nee je kan beter sparen dan bij deze club te gaan. Premie is goedkoop voor simpel tandarts en huisartsbezoek de rest moet allemaal worden betaald. Gauw overgestapt naar 5 jaar nooit wat te hebben gehad nu al een jaar bij een zorgverzekeraar die 7 euro duurder is per maand maar die wel duidelijk is met declaratie en zelf belt hoe het goedkoper kan ga hier geld aan overhouden. Bij anderzorg komen te veel verborgen kosten voor.

Het slechtste zorvgverzekering ooit.. Zonder zorg ….zonder hart.

Slecht onder alle aspecten…. Niet raadzaam……..Woorden schieten te kort

Wij zijn al meerdere jaren klant en tot nu toe tevreden.

Als ik per mail een vraag stel aan AnderZorg heb ik binnen 2 werkdagen antwoord terug. Voor mij is dat prima. En de antwoorden zijn bevredigend. De declaraties van de tandarts (gebitscontrole 2x) en de huisarts (een paar doosjes medicijnen) verliepen prima, zij hebben het een en ander zelf ingediend bij Anderzorg. Enkele vrienden van me zijn ook positief over Anderzorg. Waar ik je op wil wijzen is de actie tip een vriend van Anderzorg. Als je daar aan meedoet en overstapt naar Anderzorg, ontvang je in het voorjaar 20 euro retour via de bankrekening. Zelf heb ik ook baat bij deze actie, want ook ik ontvang in dat geval die 20 euro's, omdat ik je deze tip geef.

Alles super mooi online. Werkt goed. Behalve terugschroeven betaalperiode van jaarlijks naar per kwartaal of per maand.

Veel verzekeringen vergeleken en uiteindelijk gekozen voor Anderzorg. Laagste premie en meest dekkend voor wat ik nodig heb.

Ik ben sinds 2010 verzekerd bij Anderzorg, dus ik heb 5 jaar ervaring.Ik denk dat Anderzorg vooral een goede verzekering is voor mensen die niet zo veel aanspraak doen op de verzekering, voor gezonde mensen voor wie de zorgverzekering vooral een kostenpost is. Dat is bij mij zo. Ik betaal al jaren zorgpremie, maar krijg nooit iets terug omdat ik bijna geen ziektekosten maak.Als ik per mail een vraag stel aan AnderZorg heb ik binnen 2 werkdagen antwoord terug. Voor mij is dat prima. En de antwoorden zijn bevredigend.De declaraties van de tandarts (gebitscontrole 2x) en de huisarts (een paar doosjes medicijnen) verliepen prima, zij hebben het een en ander zelf ingediend bij Anderzorg. Enkele vrienden van me zijn ook positief over Anderzorg.

Als je hoeven niet naar zieken huis en tandaarts komt uit goedkoop anders komt heel duur uit.

Zeer snelle afhandeling van facturen, duidelijke website, inzichtelijk. Enige jammere vond ik de weigering om mijn eigen risico in december te mogen betalen. Moest en zou halverwege november.

Ik heb geen idee wie het zijn. Ik zocht naar de voordeligste verzekeraar.

In principe zeer tevreden alleen jammer dat declaratie tegemoetkoming dialyse nog moeizaam verloopt, was makkelijker automatisch overmaken per maand e

Zeer goede ervaringen mee . Zijn er al vanaf het begin. Zeer tevreden.

Snel antwoord op mijn vragen. Dingen die ik zelf niet kan vinden worden voor mij uitgezocht, en krijg erg snel antwoord.

Nooit problemen met aanvragen zorg en ev. vergoedingen. Alles duidelijk na te zien op de website. Gunstige premie en duidelijke pakketten.

Heldere voorwaarden, no nonsense website. Het declareren via de app werkt echt supergoed, het geld staat in no time op de rekening, echt klasse.

Als je belt of een mailtje stuurt je wordt altijd even correct geholpen.Met eigen risico betalen wordt het te veel dan zonder commentaar kan er gespre

Ik ben al jaren bij AnderZorg verzekerd. In eerste instantie was Anderzorg uitsluitend via internet bereikbaar, sinds 2 jaar is er ook een telefonisch

Jarenlang steeds van de ene naar de andere, maar hier nu al 4 jaar, echt geweldig.

Goede zorgverzekering. Correct, snel antwoord op vragen. Goede polis.

Goedkoopste zorgverzekering van nl met een prima dekking voor mij. Zeer tevreden.

Het is een goed georganiseerde zorgverzekeraar. Duidelijk, overzichtelijk, alles digitaal. En geeft de hoogste korting bij het hoogste eigen risico.

De Polisvoorwaarden voor hulpmiddelen schermen met een brede dekking voor diabeteshulpmiddelen, in tegenstelling tot de meeste andere verzekeraars, di

Bovenprothese 2x gebroken en na de derde keer een nieuwe laten maken. Anderzorg laat me wel de volle premie betalen hoewel ik alleen voor mijn eigen ondergebit naar de tandarts ga en als ik dan na 15 jaar een nieuwe bovenprothese krijg moet ik eerst mijn eigen risico betalen, dus moet ik van de 500 euro die het gekost heeft 390 euro zelf betalen. De polis geeft aan dat 75 % wordt vergoed maar dat is in de praktijk dus niet zo. Het geldt alleen als je eigen risico al opgebruikt is!

Al 2 jaar lang beweert de zorgverzekeraar dat ik een fikse betalingsachterstand heb ondank dat ik alle betalingsbewijzen heb gestuurd. Vervolgens sturen ze de deurwaarder ook hun stuur ik mijn betalingsbewijzen en krijg als reactie, onze cliënt geeft aan dat u nog 5 dagen de tijd heeft om te betalen. Na een jaar ben ik dit zo beu dat ik een advocaat in de arm neem maar zij krijgt helemaal geen response. Ook is mijn naam aanduiding niet goed, zelfs niet als ik een kopie van het GBA toestuur, wat mijn advocaat ook toestuurt. Telefonisch zijn ze heel slecht bereikbaar omdat je in een call-center uitkomt, hun zeggen precies wat op het scherm staat maar doorverbinden met de afdeling debiteuren kunnen ze niet. Het enige wat ik kan zeggen is dat AnderZorg mij al 3 jaar lang een andere zorg geeft maar niet de zorg van de polis.

Op zich tevreden over de prijs Maar kwaliteit minder .Ik heb medisch gezien echt een ooglid correctie nodig?Kom er niet uit met de klantenservice de een zegt wel de ander niet vraag naar een zorgbemiddelaar deze weet het ook niet.Toch een afspraak met de plastiche chirurg gemaakt.De assistente adviseert mij niet te komen zonde van u eigen risico ANDERZORG vergoed dit niet . Conclusie goedkoop is duurkoop moet het zelf gaan betalen wil ik van mijn klachten af komen. Corina

Al een jaar of 3 ga ik 2x per jaar naar het ziekenhuis voor röntgenfoto's te laten maken en voor een echo van de nieren. Dit is specialistische hulp en wordt normaal gesproken vergoed door de zorgverzekeraar. Bij Anderzorg denken ze daar nu anders over en heb ik van hun een rekening gekregen van 180 euro. eigen risico!!! over augustus 2014. Rekening ontvangen in februari 2015!!! Anderzorg mag dan de beste premie hebben, maar ze hebben ook de slechtste service!

Net een rekening te betalen ontvangen van Ander Zorg – kosten van 07.04.2014 – Kring-Apotheek Selwerd.De kosten zijn volgens Kring Apotheek Selwerd onterecht gedeclareerd en vorig jaar terug betaald aan Ander Zorg. Deze kwestie is met de Zorgverzekeraar vurig besproken met de klachten afdeling en alsnog door Ander Zorg onterecht bevonden. Heden willen ze opnieuw beginnen. Slaap toch lekker Ander Zorg !

Net een rekening te betalen ontvangen van Ander Zorg – kosten van 07.04.2014 – Kring-Apotheek Selwerd.De kosten zijn volgens Kring Apotheek Selwerd onterecht gedeclareerd en vorig jaar terug betaald aan Ander Zorg. Deze kwestie is met de Zorgverzekeraar vurig besproken met de klachten afdeling en alsnog door Ander Zorg onterecht bevonden. Heden willen ze opnieuw beginne. Slaap toch lekker Ander Zorg !

Net (4 februari 2015) een rekening te betalen ontvangen van Ander Zorg – kosten van 07.04.2014 – Kring-Apotheek Selwerd.De kosten zijn volgens Kring Apotheek Selwerd onterecht gedeclareerd en vorig jaar terug betaald aan Ander Zorg. Deze kwestie is met de Zorgverzekeraar vurig besproken met de klachten afdeling en alsnog door Ander Zorg onterecht bevonden. Heden willen ze opnieuw beginne. Slaap toch lekker Ander Zorg !

Per 1 januari 2015 ben ik een nieuwe klant geworden van Ander Zorg. Als antwoord op de aanvraag Zorgverzekering 2015,heb ik op 12 december 2014 een bericht van Ander Zorg ontvangen: "Jouw nieuwe zorgpolis sturen we binnen 5 werkdagen toe. Uiterlijk 12 december ontvang je van ons je zorgpas." Heden,15.01.2015 heb ik nog steeds mijn zorgpas niet ontvangen. Geen aangenaam ervaring. Verzekerdennummer 6010826600

Mijn klachten zijn door de zorgverzekeraar maandenlang standaard "Nee" beantwoord en AnderZorg ging vanuit dat ik zelf moest de problemen oplossen/uitzoeken.Geen helpende hand in probleem met de dubieuze declaraties van de apotheker – ik betaalde contant voor mijn opgehaalde medicatie en de apotheker declareerde stiekem en zonder mijn toestemming bedragen bij de zorgverzekeraar. AnderZorg haalde daarna de kosten van mijn IBAN.Volgens de wet is dat niet toegestaan: of 100% afrekenen bij de apotheker of 100% declareren bij de zorgverzekeraar.En dit feit wist AnderZorg nog niet.

Superslechte ervaring met Anderzorg. Door problemen met mijn bedrijf en overleg met GKB bedrijf moeten stoppen. Resultaat 9 maanden geen geld. Duidelijk en helder gecommuniceerd en geen enkel begrip. Geven wel akkoord op een schuldregeling van het GKB, maar als je schuldsanering probeert te voorkomen geven ze niet thuis en gaan ze niet akkoord terwijl je ze 6 x meer biedt. 30 jaar geen enkel betalingsprobleem gehad met een zorgverzekering en nu zo te kakken worden gezet door een organisatie die klanten geen flikker interesseert. SCHANDE. O ja, in al die 30 jaar ook nog nauwelijks iets gedeclareerd. Nog niet eerder een zo klantonvriendelijk bedrijf tegen gekomen die nog steeds een overheidsmentaliteit heeft. Raad iedereen aan om een andere verzekeraar te kiezen.

goedkoop en goed en prima betalingsmogelijkheden

communicatie met deze verzekeraar komt zeer moeilijk tot stand

Totnogtoe geen echte klachten, goedkoop, aardige klantenservice maar kan wat beter, en als ze slim zijn blijven ze ook de goedkoopste!

Moest een spoedbehandeling ondergaan in het buitenland (België) i.v.m. een ontstoken wortelkanaal, duidelijke hartkloppingen in de nek van de pijn. Binnen twee uur na contact dan ook geholpen door de tandarts.Verhaal in een brief naar Anderzorg gestuurd waarop mij verteld wordt dat het niet onder de voorwaarden valt en dat ik zelf voor de kosten mag opdraaien.

Ik ontvang duidelijke nota's en bij vragen krijg ik een duidelijk antwoord. Verder geen bijzonderheden.

Andere zorg is snel met beantwoorden van vragen en snel met toekennen of afwijzen. Bij een afwijzing is Anderzorg bereid te kijken naar een eventuele

Betaalbare polis en zorgvuldige afhandeling van kosten.

Gelukkig verkeer ik in goede gezondheid en heb alleen een basispolis bij Anderzorg. De overige kosten neem ik voor eigen rekening. De kostenoverzichte

Ik heb wel een kies laten trekken en binnen een paar dagen waren de kosten al door Anderzorg vergoed.

Geen gezeur, lage (laagste ? ) premie, vlotte afhandeling.

Dekking en verzekering is wel prima maar administratief is het bij AnderZorg een chaos. Incasso afspraken over premie of eigen risico worden volstrekt

Goede zorgverzekeraar. Prijs is een van de laagste van Nederland, maar de dekking is goed. Controleer wel vooraf of jouw gewenste ziekenhuis, apotheek

Betaalbaar, geen rompslomp en alles digitaal. Papier kan ook nog steeds, super.

Anderzorg heeft al jaren een hele goede prijs/kwaliteitsverhouding. Betaal de laagste premie omdat ik in het afgelopen jaar een hoger eigen risico heb

Ik maak nauwelijks gebruik van deze verzekering. Daarom heb ik een instelling gekozen met een lage premie. Als je je vrienden ook naar Anderzorg breng

Duidelijke-heldere polis.. goede feedback als dat nodig is.

Prijs-kwaliteitsverhouding is prima. Ik zit al jaren bij Anderzorg en ik kan geen redenen noemen om over te stappen. Er wordt echt naar je geluisterd!

Ik maak gelukkig niet zo veel gebruik van mijn zorgverzekering, maar de prijs is in verhouding tot anderen goed. De App is superhandig en de afhandeli

Duidelijk te zien wat een acute, zware operatie uiteindelijk kostte zodat ik naast de zorgverzekeraar kon zien wie er allemaal iets declareerde. Inzic

Ik maak zelden gebruik van de zorg. Als dat wel zo is, wordt het goed door Anderzorg afgehandeld. Ik heb nooit gebruik gemaakt van bereikbaarheid of k

Snelle afhandeling van declaratie's en online in te dienen via een app.

Ze doen gewoon precies wat ze beloven. Geen poespas of ontwijken van vergoedingen.

Goede duidelijke informatie. Alle informatie snel terug te vinden via internet.

Duidelijke informatie. Declareren gaat eenvoudig en snel. Mijn ervaring is dat Anderzorg een prettige, betaalbare no-nonsense zorgverzekering is.

Eenvoudig, duidelijk, snelle teruggave vergoedingen, makkelijk online rekeningen opsturen.

Goede ervaring geen gezeur prima afhandeling declaraties

Goede verzekering tegen een lage prijs. Kwartaalrekeningen voor eigen risico zijn ook prettig.

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen