Let op: de zorgverzekering van Turien & Co. wordt niet meer aangeboden.

Turien & Co. Zorgverzekering

De zorgverzekering van Turien & Co. Assuradeuren zijn als volgt gewaardeerd:

Turien & Co. is één van de grootste assuradeuren in Nederland en streeft ernaar de meest efficiënte en effectieve aanbieder voor het intermediair te zijn.

Voordelen van een Turien & Co. Zorgverzekering

Voordelen van Turien & Co.:
  • Een van de grootste zelfstandige assuradeuren in Nederland
  • Op maat gemaakte producten en concepten
  • Verzekeringspaketten van hoge kwaliteit en scherpe prijsstelling
  • Snelle en goede administratieve afhandeling
  • Ruime keuzemogelijkheden

Deze informatie wordt verstrekt door Turien & Co. en valt daarom onder de verantwoordelijkheid van deze zorgverzekeraar.

Kies de verzekering die het beste aansluit op je wensen

Vergelijk de Turien & Co. Zorgverzekering met andere zorgverzekeringen.

Je bekijkt nu: Best beoordeeld:Goedkoopst:
Turien & Co. Zorgverzekering Ervaringen Promovendum Zorgverzekering ErvaringenYouCare Zorgverzekering Ervaringen
Basispremie: € 0,00 € 107,50 € 0,00
Waardering:
Klantbeoordeling: Turien en Co heeft zijn administratie niet op orde. Wanneer men belt of reageert naar het aangegev... snelle en adequate afhandeling van verandering zorgvezekering
Meer...Meer...

Bekijk gerelateerde media

Deze video's zijn niet afkomstig van Zeker.com. De oorspronkelijke auteur is daarom verantwoordelijk voor de inhoud.

Onafhankelijke beoordelingen van zorgverzekeringen bij Turien & Co.

Lees hier wat experts in hun reviews zeggen over deze zorgverzekering:

Independer.nl
De Turien & Co. Zorgverzekering is in de Klanttevredenheidsonderzoek zorgverzekering 2014 van 10 November 2014 door beoordeeld met een 7,0.
Independer.nl
De Turien & Co. Zorgverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 1 November 2009 door beoordeeld met een 6,5.

Vermeldingen en recensies van Turien & Co.

Ontdek verdere meningen die er zijn over Turien & Co.:

Stichting toetsing verzekeraars
Turien & Co. is op 16 July 2018 door Stichting toetsing verzekeraars voorzien van het Keurmerk Klantgericht Verzekeren.

Ervaringen met de Turien & Co. Zorgverzekering

Gemiddelde klantbeoordeling

(49 ervaringen)

Ja, ik ben positief over de zorgverzekering van Turien & Co.

uit Amsterdam zegt op 4 November 2014:

Prima zorgverzekering. Vriendelijke en behulpzame medewerkers.

zegt op 18 November 2013:

Snelle afhandeling facturen, via internet mogelijk om je polis en je reeds gemaakte kosten in te zien.

uit Bol zegt op 8 May 2012:

Ik ben al jaren naar volle tevredenheid verzekerd bij Turien

uit Purmerend zegt op 19 April 2012:

Ik had heel snel mijn polis in huis. Ook mijn eerste declaratie is snel en goed afgehandeld. De 2e duurde iets langer, maar werd goed afgehandeld

uit Almere zegt op 19 April 2012:

Ik ben al jaren bij Turien verzekerd maar heb nog nooit problemen gehad. Ik heb wel eens een late rekening ontvangen maar je weet zelf toch ook dat je naar een arts bent geweest? Dan weet je dat er nog een rekening aankomt. Ik vind het een prima verzekeraar en zie geen reden om over te stappen.

Nee, ik zou een Turien & Co. Zorgverzekering niet aanbevelen

zegt op 31 July 2016:

Informatievoorziening is zeer slecht. De afrekeningen die ik krijg zijn totaal niet transparant en er komen op onregelmatige tijden extra kosten in rekening. Een jaar na het overstappen op een andere zorgverzekering heb ik nog een afrekening gekregen van een behandeling die nog in m'n eigen risico zat. Er is geen enkele duidelijkheid over wat ik moet betalen, irritant.

uit Gouda zegt op 20 May 2016: Klant kon niet worden achterhaald

In een woord verschrikkelijk!!!!!!! Kan niet wachten om met het hele gezin over te stappen. Medewerkers doen maar wat en zeggen maar wat, geen kennis.. De brieven die je krijgt zijn algemeen, terwijl het toch enigzins persoonlijk moet zijn, Hierdoor ontstaan ongewild problemen, Bij deze verzekering gaat het om zoveel mogelijk geld binnen halen. Dit is duidelijk te merken bij alle contacten. Echt een afrader!!!!

zegt op 20 May 2016:

Zeer slechte ervaring met deze zorgverzekering. Geen geen informatie of onvolledige informatie. Klantenserice is zeer slecht. Lijken meer focus te hebben voor geld binnen halen, totaal niet klant gericht. Voor ons nooit meer Turien en Co wat eigenlijk ook VGZ is.

uit Rosmalen zegt op 20 April 2016: Klant kon niet worden achterhaald

Ik ben zooo blij dat ik hier weg ben. Ik heb nog nooit zo'n ballentent meegemaakt. Het verhaal is te lang om hier te plaatsen maar toch wil ik een kleine greep uit mijn verhaal doen; ze hebben mijn ongeneeslijk zieke moeder (kanker in ver stadium) niet de zorg gegeven waar ze recht op heeft en totaal geen medeleven, begrip of wat dan ook getoond. Er werken incompetente medewerkers en ik heb hen uit moeten leggen hoe de vork in de steel zit, te belachelijk voor woorden. Het ging mis met werkelijk alles en ze liegen en maken valse beloftes en zijn uiterst klantonvriendelijk! Om maar een paar voorbeelden te noemen: beloven terug te bellen en niet doen (dit is meer regelmaat dan uitzondering) ook als je er op hamert dat dit eerder niet is gebeurd doen ze het weer terwijl ze echt, echt, echt, beloven voor 16.00 uur vandaag nog terug te bellen! Met de taxivergoeding voor de chemo en bestralingen ging het mis, het ging mis met de mantelzorgmakelaar (waarvoor ze aanvullend verzekerd is), dit hebben ze zo lang op de plank laten liggen en laten doorlopen dat ik uiteindelijk alles zelf al geregeld en gedaan had en het dus niet meer nodig was. Mijn moeder is via Turien

uit Leiderdorp zegt op 11 October 2015: Geverifieerde klant

Geenszins; Deze tent is door Achmea " ertussengeschoven" om de declaraties af te handelen (ik heb bij Achmea een aparte aanvullende verzekering voor de tandarts) Zij namen zonder opdracht/handtekening de vrijheid om mijn andere basis aanvullende verzekering bij een andere verzekeringsmaatschappij op te zeggen (heb moeten dreigen met juridische stappen om dit na lang aandringen teruggedraaid te krijgen). Afhandeling declaraties duurt te lang. Deze organisaties als declaratie-afhandelaars maken de zorg alleen maar extra duur.

uit Schipluiden zegt op 7 September 2015: Geverifieerde klant

zeggen over bepaalde medicatie te declareren, maar dit doen ze maar voor een klein deel. Toch slecht als je speciaal bij Turien een verzekering neemt omdat ze op maat verzekeren, maar dan niet terug betalen waar je juist deze verzekering heb afgesloten. Daarnaast krijg je je afrekeningen soms heel laat, waardoor je in sommige gevallen niet waar het van is. Als je belt waar de rekening van is, kunnen ze dit niet terug halen. Ook krijg ik afrekeningen van vorig jaar!
Ik zou wat anders zoeken!!! Wat een slechte verzekering!

zegt op 20 June 2015:

Polisvoorwaarden/uitkeringen zijn goed,maar de klantenservice en afrekeningen zijn beneden de maat,en dan zeg ik het netjes. Stuur je een vraag over de mail,nooit antwoord terug,ga je maar weer bellen,heel lang in de wacht,daarna uitzoeken,maar snappen er volgens mij zelf niets van,bv Buitenland medicijnen gedeclareerd,moest vergoed worden,toch ging t vh eigen risico af,gemaild,geen reactie,dan maar weer bellen......ze hadden nw pc systeem,las alleen medicijnen,geen buitenland medicijnen,U krijgt t gewoon vergoed,na 2mnd nog niks,weer gebeld,en ja hoor na weer een maand was t terug,en zo kan ik nog wel een pr tekortkomingen opnoemen. Zijn dus ook over gestapt per 1jan 2015 naar andere zorgverzekering,maar krijg nu net weer een correctie afrekening v Turien die al 11dg open staat,nooit wat ontvangen en ben ook al half jr geen klant meer,dus heb t net maar weer geprobeerd om een mailtje te sturen,wie weet zijn ze 2015 goed begonnen en reageren ze terug,maar ben er bang voor.

uit Rdam zegt op 26 January 2015:

prima, tenzij je een vraag hebt, dan gaat het mis. slechte zorgverzekering. slechte klantenservice, weten zelf niet wat ze aanbieden, moeten dat de hele tijd checken, kraampakket een half jaar van te voren aangevraagd en na drie keer bellen nog steeds niet ontvangen. Bieden ook hun excuses niet aan. Zeer, zeer slecht.

zegt op 26 January 2015:

prima, tenzij je een vraag hebt, dan gaat het mis. slechte zorgverzekering. slechte klantenservice, weten zelf niet wat ze aanbieden, moeten dat de hele tijd checken, kraampakket een half jaar van te voren aangevraagd en na drie keer bellen nog steeds niet ontvangen. Bieden ook hun excuses niet aan. Zeer, zeer slecht.

uit Leusden zegt op 25 December 2014:

Ik heb nog nooit zo slechte zorgverzekeraar meegemaakt. De mensen van Turien kennen hun eigen polisvoorwaarden niet eens. Ik moet als klant ze 86 keer gaan uitleggen. Declaraties worden vaak verkeerd beoordeeld en onterecht (bewust?) niet vergoed. En je moet maanden wachten op het uitbetalen van de declaraties en dan krijg je maar een deel vergoed. Mails worden niet beantwoord. En als je vragen hebt over de afgehandelde declaraties, is hun eerste reactie altijd 'maximum vergoeding' bereikt, terwijl dit helemaal niet zo is. Elke keer moeten ze gaan uitzoeken en word ik dan teruggebeld. Dit laatste is nooit gebeurd en dan pak je weer de telefoon en dan zeggen ze weer dat ze het moeten gaan uitzoeken en daarna terugbellen. Administratie daar bij Turien een grote puinzoo. Je wordt gewoon helemaal schijtziek van.

zegt op 28 October 2014:

Zoals alle zorgverzekeraars roven en plunderen zij je portemonnee. 5 miljard in de "pot" zonder dat de consument hier iets van terug ziet.

uit Sittard zegt op 15 April 2014:

Super slecht..nog niet zo veel problemen in 4 manden tijd gehad. Alles wat eerder in de negatieve beoordelingen staat is zo. Heb dit via de Gemeente en je gaat van een probleem in het andere..vooral financieel want eerst schrijven ze dubbel af, dan niet, dan wel..heen en weer..met minimum inkomen ben je de zak als dat gebeurd. Polis kwam na 4 manden en 100 mailtjes..die 99 keer niet beantwoord werden. Super sociale dienst..beter kan je het niet maken grrrrrrr

uit Veenendaal zegt op 19 March 2014:

Administratie een rommeltje. Krijg nog verrekeningen van 3 jaar geleden. Service is heel slecht, je wordt zeer onvriendelijk behandeld aan de telefoon. Nog nooit zo'n slechte verzekeringsmij meegemaakt.

zegt op 13 December 2013:

Vergoeden veel MAAR het verwerken van een declaratie duurt enorm lang! Op een E-mail krijg je regelmatig geen antwoord dus toch maar weer bellen dan. Eigen risico wordt in één keer zonder overleg op een declaratie ingehouden. Klacht ingediend maar wordt niet serieus afgehandeld. Kortom: slechte service!

uit Voorhout zegt op 26 November 2013:

Administratrief is het daar echt een zooitje. Ik heb me vorig jaar november aangemeld met collectiviteit van mijn werkgever.
Het duurde tot juni voordat alles goed geregeld was en de juiste maandelijkse premie automatisch werd afgeschreven.
Vervolgens blijkt dat ze er enorm lang over doen om declaraties te behandelen.
Ik ga er dan ook maar weg. Collectiviteitskorting of niet.

uit Beverwijk zegt op 26 November 2013:

Je mag niet zelf je zorgverlener kiezen, het duurt lang voordat declaraties betaald worden en de online polismap is heel vaak buiten werking.
Emails worden niet beantwoord.

uit Turein zegt op 23 October 2013:

Ben al jaren weg bij turien en krijg uit het niets een aantal facturen voor bijna 800 euro. Op verzoek de desbetreffende facturen te leveren van ziekenhuizen of artsen komt geen reactie maar wel dreigbrief om maar snel te betalen anders registratie als wanbetaler. Van belang is te weten dat turien zelf niet bepaald een vlotte betaler is.
Zoek je een trage betaler en bergen frustratie dan ben je bij turien aan het goede adres.

uit Krommenie zegt op 6 July 2013:

Hier hetzelfde verhaal: ontvang nog steeds correcties over 2010 terwijl ik begin januari 2013 een "eindafrekening" van ruim 400 euro heb betaald waarvan voor mij al onduidelijk was waarvoor, maar ik had gehoopt nu van ze af te zijn. Helaas, sinds ik heb betaald komen er opeens weer correcties en dat terwijl ik vanaf 2011 een andere zorgverzekeraar heb, Inmiddels wordt gedreigd met incassoburo maar als ik opbel naar Turien en vraag waarom ik nog steeds correcties ontvang terwijl ik januari 2013 de "eindafrekening" over 2010 !!! heb betaald dan kan men niet uitleggen waar deze bedragen vandaan komen. Steeds moet dat uitgezocht worden en wordt ik teruggebeld .. dat laatste is nog nooit gebeurd en met elke telefoniste is het verhaal hetzelfde: "U wordt teruggebeld" en altijd is de afdelingmanager in gesprek of net naar huis ..

uit Den haag zegt op 29 December 2012:

Oplichters en fraudeurs om in 2012 nog rekeningen over 2007 en 2008 te sturen en dreigen met incassobureau's. Veel meegemaakt in verzekeringsland maar dit is onfatsoenlijk en onredelijk gedrag hetgeen aangepakt dient te worden door justitie. Bang maken van burgers zijn ze wel goed in met hun dreigbrieven en uiterst slechte en onredelijk vejaarde klantenserevice.

uit Katwijk zegt op 27 November 2012:

ook ik heb een ontzettende slechte ervaring met deze zorgverzekeraar gehad! decleraties die laat werden uitbetaald, (moest zelfs bellen of er nog wat mee werd gedaan) rekeningen die 3 jaar later nog worden opgestuurd! (toen allang niet meer verzekerd daarzo) dubbele rekeningen die worden opgestuurd. al met al dus 1 grote DRAMA. ik raad aan deze zorgverzekeraar te vermijden!

uit Geleen zegt op 22 November 2012:

Wat een verschrikkelijk SLECHTE VERZEKERING.
de mensen zijn geloof ik opgeleid om mensen af te schepen, op een vraag voor vergoeding krijg je standaard NEE! tenzij je door gaat vragen dan blijkt er in eens meer mogelijk, maar bij declaratie komt echter weer zelfde probleem soms is het hier de aanhouder wint, maar dan moet je wel erg veel geduld hebben.
toen mijn man met een acute hernia in het ziekenhuis kwam en zij hem doorverwezen naar belgie waar hij eerder meteen geholpen kon worden, moest dit eerst worden aangevraagd, kon twee weken duren mocht zelfs 6.
dat mijn man niet meer kon zitten of lopen maakt hierbij niets uit.

Een verzekering die liefst zo veel mogelijk van je krijgt en zo min mogelijk geeft.
van alles maar dan ook alles krijg je een rekening en vaak moet je zelf uitzoeken of deze wel kloppen...

KORT SAMENGEVAT EEN KLOTE VERZEKERING.
ik kan nu al niet wachten om weg te gaan wat een ellendige zooi

uit Nijmegen zegt op 4 October 2012:

Grote bende,in jan.2010 bij turien opgestapt.In sept. 2011 een rekening ontvangen over 2009.Had ik betaald,na vele telefoontjes en uiteindelijk excuses kreeg ik te horen geen rekeningen meer te ontvangen en geen last meer van hen te hebben.Gisteren 3 okt.2012 wederom dezelfde rekening ontvangen.Meteen heel boos gebeld,een zeer onbeleefde,arrogante man aan de telefoon met de mededeling hier allemaal niets mee te maken te hebben en dreigen de rekening zo snel mogelijk te betalen!Grote,corrupte bende bij turien,zeer klantonvriendelijk!!!!Ga nooit met hen in zee!!!!

uit Heerhugowaard zegt op 10 September 2012:

Ik sluit mij geheel aan bij de overige schrijvers, hun administratie is in grote kolerezooi, krijg nog steeds rekeningen over 2007, 2008 etc met fouten en als je zegt dat iets niet klopt dan moet je dat van hun anders zien, ben er nu weg, maar nog steeds niet van verlost

uit Amsterdam zegt op 7 August 2012:

Wat een boevenbende! Ze sturen je rekeningen na die je allang betaald hebt! Mensen aan de telefoon zijn onbeleefd. Zorg dat je noooooit met ze in aanraking komt, levert alleen maar ellende!

uit Dirksland zegt op 23 July 2012:

Een ontzettend slechte verzekeringsmaatschappij. Verzeker je hier nooit! We blijven brieven krijgen met een naheffing van het eigen risico van 2008, terwijl dit allang betaald is. Dit al in vele e-mail en telefooncontacten uitgelegd, echter Turien blijf volhouden dat we nog moeten betalen. We hebben zelfs een acceptgiro gehad om het eigen risico van 2009 en 2010 te betalen, terwijl we vanaf 1 januari 2009 niet meer verzekerd zijn bij Turien. De administratie is dus een grote aanfluiting. Nogmaals, verzeker je nooit bij deze maatschappij, dat scheelt je een hoop ellende.

uit Arnhem zegt op 2 July 2012:

zeer slechte afhandeling van klachten
we zijn al sinds 2008 bezig om duidelijkheid te krijgen over nota's die we nog zouden moeten betalen aan turien
die we volgens onze eigen administratie al hebben betaald in 2008,
als je beld zeggen ze we bellen u terug, en dat gebeurt gewoon niet.
geen reacties op e-mail
medewerkers die je per ongeluk toch aan de telefoon krijg, nee u hoeft niet te betalen u krijgt nog geld terug....uh nee u moet toch betalen.....uh ik bel u hierover terug, op de vraag waneer, vandaag nog
ha ha ha gebeurt niet.
raad iedereen aan om dit bedrijf links te laten liggen.

uit Horst zegt op 7 June 2012:

Slechte verzekeraar administratieve puinhoop alle ander zijn beter
fout ligt altijd bij de klant
Zeker geen verzekering afsluiten bij Turien

uit Arnhem zegt op 6 May 2012:

Een verschrikkelijk chaos in de administratie. Wordt al jaren achtervolgd met nota's. Is nagenoeg niet meer uit te zoeken. Onbegrijpelijk dat dit mogelijk is.

uit Dieren zegt op 17 April 2012:

Ik zou deze zorgverzekeraar absoluut niet aanraden. Zeer ondoorzichtige afwikkeling van zaken, onduidelijke en zeer late afrekeningen (ik krijg in 2012 nog afrekeningen van het eigen risico van 2008 en 2009), er worden veel fouten gemaakt en bij een poging hier iets aan te doen krijg je regelmatig een erg onvriendelijke en/of ongeïnteresseerde helpdesk aan de telefoon, of de helpdesk is niet te bereiken. Het urenlang uitzoeken en narekenen van de fouten hebben me meer geld gekost dan opgeleverd. Zoek snel een ander, zou ik zo zeggen, dat heb ik ook gedaan.

uit Te p zegt op 12 April 2012:

Wij zijn per 1 januari 2012 overgestapt naar Turien. Begin van het jaar (4 januari) naar de tandarts geweest. De nota's ingedient en het is nu 12 april. Ik moet nog mijn geld ontvangen. ondertussen heb ik nog 2 declaraties ingediend. Er staat ondertussen een bedrag van bijna 1.000 euro open. Zou Turien in financiele moeilijkheden zitten? en ons afschepen met een verhaal dat het erg druk is? Ik weet het niet maar zodra ik een andere zorgverzekering (tussenpersoon) vind die dezelfde vergoedingen uitkeerd ben ik weg.

uit Breda zegt op 10 April 2012:

Geen touw meer aan vast te knopen. Sturen na bijna 5 jaar doodleuk een afrekening. Zo snel mogelijk weg hier.

uit Gorinchem zegt op 14 March 2012:

Turien en Co heeft zijn administratie niet op orde. Wanneer men belt of reageert naar het aangegeven e-mail adres wordt aangegeven dat men een en ander in behandeling neemt, maar aanmaningen blijven komen. Bij telefonisch contact is het een en al verwarring en heeft men de zaken duidelijk niet paraat en voorhanden. Klantenservice is ver beneden alle peil

uit Rotterdam zegt op 29 February 2012:

Wat een chaos bij dit bedrijf! Ik kreeg een nota van 4 jaar geleden, terwijl ik toen al daar weg was!!!! Apotheker had toch nog rekening bij hun ingediend. Of ik dat zelf maar even wilde rechtzetten. Onbeschoft te woord gestaan telefonisch. Nooit met dit bedrijf in zee gaan!! Zeer slecht en super klant onvriendelijk!!!!

uit Groningen zegt op 24 February 2012:

nota's eigen risico worden pas na 2 tot 3 jaar gedeclareerd!

uit Meppel zegt op 23 February 2012:

Ook wij wachten nu al 8 weken op in declaratie.Meerdere telefoontjes er aan verspilt,met elke keer,wij gaan het uitzoeken en nemen contact met u op.Geen telefoontje terug.Een echte afrader

uit Havelte zegt op 28 November 2011:

Eigen risico over 2008 in 2011 bij mij indienen, declaraties raken zoek, betalingen na 3-4 maanden. Nee, geen aanrader.

uit Zoetermeer zegt op 4 November 2011:

Ook hier bijven de herinneringen komen van 2008 en de jaren erna. Telkens weer een foutieve berekening van het eigen risico.
We zijn hier weggegaan omdat de overzichten incompleet zijn en ze niet in staat zijn de juiste informatie te verstrekken. Daarnaast sturen ze doodleuk rekeningen van 3 jaar geleden, die dus niet kloppen. Het is een heel gedoe om zoiets uit te zoeken omdat de overzichten niet alle benodigde informatie bevatten.
Ook zijn vaak de totalen niet goed berekend.

De helpdesk is meestal ongeïnteresseerd, geïrriteerd, "gaat het uitzoeken" en zal nog iets laten weten. Vervolgens hoor je niets, maar krijg je wel weer een herinnering. Dan kan je dus weer gaan bellen.

Uiteindelijk zou het al twee keer helemaal opgelost zijn, maar een paar maanden later krijg je toch weer een herinnering! :(
De administratie is een complete chaos hier, blijf dus weg bij deze verzekeraar!

uit Kerkdriel zegt op 5 October 2011:

ook ik ben al ruim 2 jaar bezig met het verrekenen van mijn eigen risico van 2008. Dit is door ons al lang betaald, maar er is ons in januari 2010, maart 2011 en oktober 2011 wederom verzocht om dit te betalen. We hebben elke keer gebeld, en zij zullen het steeds uitzoeken. Tot mijn verbazing loopt het bedrag steeds hoger op. Over 2009 en 2010 wordt mij verzocht een bedrag te betalen ver boven mijn wettelijk eigen risico, hoe kan dit?? Ik heb geen vrijwillig eigen risico, dus in mijn beleving zou ik niet meer hoeven te betalen dan mijn wettelijk eigen risico. Ik vindt dit ronduit slordig van Turien! Ook de bijgestuurde specificaties van Turien vindt ik onoverzichtelijk. Ik weet meestal niet waar het over gaat omdat er geen datum van behandeling vermeld wordt. Hoe moet ik dan terugzoeken of de rechtstreeks gedeclareerde bedragen door ziekenhuis en apotheek werkelijk kloppen?

zegt op 4 October 2011:

In oktober 2011 nog even het eigen risico over 2008 verrekenen. Dit in een brief mededelen en daarin stellen dat dit een herinnering is. In mijn administratie zit geen enkele eerdere brief over deze rekening. Telefonisch krijg je excuses voor deze ronduit smerige handelswijze maar ja of je wel even wilt betalen!

uit Rijswijk zegt op 27 September 2011:

Drie jaar later wordt er een nota gestuurd of ik die even wil betalen. 1100 euro!

uit Amsterdam zegt op 14 May 2011:

Ik sluit me volledig bij de vorige aan - hebben nog nooit zo lang op de verwerking van declaraties gewacht, echt waardeloos!

uit Alphen aan den rijn zegt op 28 March 2011:

Zaterdag was het weer zover. Een brief van Turien & Co of ik even 305 euro wil overmaken, tuurlijk zou je zeggen, echter tot mijn verbazing bleek het te gaan over 2 oude rekeningen uit 2008 & 2009 waar zij nu het eigen risico van terug kwamen vorderen. Ik wist niet beter en ging hier ook vanuit dat dat allang verrekend zou wezen als ik dit toen had moeten betalen. En terwijl ik in november ook al ruim 200 moest betalen ivm gecorrigeerde betalingen...Wat een aanfluiting en dat voor slechts 156 euro per maand!

uit Alkmaar zegt op 23 March 2011:

Waardeloos, we wachten al ruim een maand op uitbetaling van de declaraties.

uit Nschede zegt op 11 March 2011:

Veel fouten bij omzetten verzekering, Zeer trage afhandeling declaraties, waardoor verhoging incassokosten voor rekening komt van de verzekeringneme, de particulier. Declaraties zorginstellingen worden overigens wel direct voldaan, van de verzekerde particulier dus niet. Declaraties blijven vaak langer dan een maand liggen. liggen is


Jouw mening telt ook. Deel je reactie dus met anderen!


Deze verzekering beoordelen