AZVZ Zorgverzekering

★★☆☆☆ 5.4/10 (1 reviews)

Logo verzekeraar AZVZ

De Onderlinge Waarborgmaatschappij AZVZ is een zorgverzekeraar die zich specifiek richt op maritieme bedrijven en op maritieme werknemers en hun gezin.

Voordelen van AZVZ:

  • AZVZ werkt samen met zorgverzekeraar Zorg en Zekerheid uit Leiden
  • Dit maakt het mogelijk de zorg aan te bieden, die rekening houdt met de behoeften van werkgevers en werknemers uit de maritieme sectoren
  • De Maritieme Maatschappij werkt zonder winstoogmerk en kan daardoor de verzekerden laten profiteren van gunstige voorwaarden en premies

Zorgverzekering AZVZ 2024

Ben je op zoek naar de AZVZ zorgverzekering voor 2024? AZVZ is een label van Zorg en Zekerheid. Op deze pagina lees je alles over deze verzekeraar en vind je beoordelingen en reviews. Zo weet je direct of AZVZ de beste zorgverzekering heeft voor jou. Je kunt bij AZVZ een basis- en aanvullende zorgverzekering voor 2024 afsluiten. Omdat iedere verzekeraar een andere premie vraagt voor de zorgverzekering, is een zorgverzekering vergelijken heel verstandig.

Onafhankelijke beoordelingen voor de AZVZ Zorgverzekering

De AZVZ Zorgverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 1 november 2009 door Independer.nl beoordeeld met een 7,1.

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal! 

> Meer over Zeker.com

Vast lasten vergelijken

Ervaringen met de AZVZ Zorgverzekering

Dit is de slechtste verzekering ooit. Wij hebben de comfort , waarvoor je ca 30 euro per maand betaalt. Dit geld kun je net zo goed door de wc gooien, want je krijgt er helemaal niks voor. bijv. tandarts: alleen het trekken van tanden en kiezen krijg je vergoed, maar hoeveel heb je hiervan. En fysiotherapie krijg je alleen vergoedt bij een gecontracteerde fysiotherapeut. Dat is handig als je met het schip in het buitenland ligt. Brillen etc krijg je ook geen cent voor vergoed! dus mensen stink er niet in!

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen