ZieZo Zorgverzekering

★★★☆☆ 7.3/10 (2 reviews)

Logo verzekeraar ZieZo

ZieZo is de nieuwe zorgverzekering van Zilveren Kruis. Naast een basisverzekering biedt ZieZo ook een eenvoudige aanvullende en tandartsverzekering.

Zorgverzekering ZieZo 2024

ZieZo biedt dit jaar de goedkoopste zorgverzekering voor 2024 aan. Je kunt hier een budget basisverzekering en natura basisverzekering afsluiten. De basisverzekering is voor iedereen verplicht. Omdat iedere verzekeraar een andere premie vraagt voor de zorgverzekering, is een zorgverzekering vergelijken heel verstandig.

Voordelen ZieZo zorgverzekeraar

Basisverzekering ZieZo (2024)

Bij ZieZo kun je kiezen uit verschillende basisverzekeringen. Dit zijn de ZieZo Selectief en de ZieZo Basis. De basisverzekering is verplicht en wat er wordt vergoed vanuit de basisverzekering is bij iedere verzekeraar hetzelfde. Dit wordt bepaald door de overheid. Het verschil tussen de verschillende basisverzekeringen is hoeveel vrijheid je wilt qua zorgverlener. Bij de restitutiepolis heb je 100% keuzevrijheid en wordt de rekening voor je betaald. Hier betaal je wat meer premie voor. Bij de andere polissen moet je naar een gecontracteerde zorgverlener toe. Dit zijn er bij de naturapolis gelukkig erg veel.

Aanvullende zorgverzekering ZieZo

Wil je graag extra zekerheid? Dan kun je bij de ZieZo zorgverzekering 2024 een aanvullende zorgverzekering afsluiten, dit is de ZieZo Aanvullend 1 of de ZieZo Werelddekking. Je krijgt dan bijvoorbeeld een vergoeding voor fysiotherapie, anticonceptie en spoedeisende hulp in het buitenland. Deze zorg is niet inbegrepen: Brillen en (contact)lenzen, orthodontie, alternatieve geneeswijzen en de vergoeding voor de eigen bijdrage van kraamzorg.

Tandartsverzekering ZieZo

Je kunt er ook voor kiezen om de kosten van de tandarts te verzekeren in 2024. Dit doe je met een ZieZo tandartsverzekering, genaamd ZieZo Tand 1. Ga je alleen voor controle naar de tandarts? Dan is een tandartsverzekering vaak niet nodig. Het is dan voordeliger om de rekening zelf te betalen.

Premie ZieZo 2024

Hieronder vind je de premie van ZieZo. Bereken via de vergelijker jouw premie voor 2024.

Jaar Restitutie Natura Budget
2024

2023

2022

€ 112,25

€139,95

€129,95

€ 108,25

2021 € 112,25 € 109,25
2020 € 108,75 € 105,25
2019 € 105,95 € 101,95
2018 € 102,50 € 96,95
2017 € 93,95

Eigen risico ZieZo 2024.

Voor zorg vanuit de basisverzekering betaal je in 2024 een eigen risico van 385 euro. Dit geldt niet voor kinderen. Zij zijn tot 18 jaar gratis verzekerd. Je kunt het eigen risico vrijwillig verhogen tot 885 euro. In ruil hiervoor krijg je een flinke korting op de premie. Doe dit echter alleen als je verwacht geen zorgkosten te maken in 2024.

Onafhankelijke beoordelingen voor de ZieZo Zorgverzekering

De ZieZo Zorgverzekering is in de Special Item Zorgverzekeringen van 30 november 2018 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Prijs Naturapolissen’.

De ZieZo Zorgverzekering is in de Special Item Zorgverzekeringen van 22 november 2017 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Prijs Naturapolissen’.

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal! 

> Meer over Zeker.com

Vast lasten vergelijken

Ervaringen met de ZieZo Zorgverzekering

Bij Zilveren Kruis wordt binnen 15 seconden de telefoon op genomen. Je krijgt een medewerker klantenservice te spreken. Die vraag eerst aan jou geb. datum en PC huisnummer etc. Op jouw vraag weet de medewerker geen antwoord te geven. Alles moet worden gevraagd aan 'n collega (ik zet u even in de wacht). De collega zelf mag je niet spreken. Na 4 keer opnieuw proberen en 1 uur later ben je nog steeds niet geholpen. Conclusie: ZK huurt nono's om snel de telefoon op te nemen maar verder verspeel je een uur met die nono's omdat die helemaal niets weten en alles moeten navragen..Zonder oplossing geef je na 1 uur maar op.

Ben net overgestapt nog geen ervaring als je nooit gebruik maakt van dokter of ziekenhuizen, hoop gezond te blijven. Dan is deze budget ziezo zilveren kruis verzekering de moeite waard .

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen