ZieZo Zorgverzekering

★★★☆☆ 7.3/10 (4 reviews)

ZieZo Verzekeringen Ervaringen

ZieZo is de nieuwe zorgverzekering van Zilveren Kruis. Naast een basisverzekering biedt ZieZo ook een eenvoudige aanvullende en tandartsverzekering.

Voordelen van deze zorgverzekering:
  • 100% vergoed bij een beperkt aantal ziekenhuizen en alle andere zorgverleners met een contract
  • 75% van het gemiddeld gecontracteerd tarief vergoed bij zorgverleners zonder contract en ziekenhuizen die niet zijn geselecteerd
  • Een aantal hulpmiddelen bestel je online bij een geselecteerde leverancier

Onafhankelijke beoordelingen van zorgverzekeringen bij ZieZo

De ZieZo Zorgverzekering is in de Special Item Zorgverzekeringen van 30 november 2018 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating 'Prijs Naturapolissen'.

De ZieZo Zorgverzekering is in de Special Item Zorgverzekeringen van 22 november 2017 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating 'Prijs Naturapolissen'.

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal!

> Meer over Zeker.com
 

Bekijk gerelateerde media

DSW Welkom bij DSW Zorgverzekeraar (2017)

Ervaringen met de ZieZo Zorgverzekering

Bij Zilveren Kruis wordt binnen 15 seconden de telefoon op genomen. Je krijgt een medewerker klantenservice te spreken. Die vraag eerst aan jou geb. datum en PC huisnummer etc. Op jouw vraag weet de medewerker geen antwoord te geven. Alles moet worden gevraagd aan 'n collega (ik zet u even in de wacht). De collega zelf mag je niet spreken. Na 4 keer opnieuw proberen en 1 uur later ben je nog steeds niet geholpen. Conclusie: ZK huurt nono's om snel de telefoon op te nemen maar verder verspeel je een uur met die nono's omdat die helemaal niets weten en alles moeten navragen..Zonder oplossing geef je na 1 uur maar op.
Ben net overgestapt nog geen ervaring als je nooit gebruik maakt van dokter of ziekenhuizen, hoop gezond te blijven. Dan is deze budget ziezo zilveren kruis verzekering de moeite waard .

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen