Goedkoopste Zorgverzekering 2021

Bespaar tot €300 per jaar en kies jouw Goedkoopste Zorgverzekering

Op zoek naar de goedkoopste zorgverzekering 2021? Op deze pagina vind je een vergelijkingstool om de voor jou goedkoopste zorgverzekering te vinden. Maar denk er aan, goedkoop is in dit geval niet altijd de beste oplossing. Je moet goed afwegen wat voor jou belangrijke zaken zijn in een zorgverzekering en hier je keuze op afstemmen. Je kunt bijvoorbeeld variëren met de hoeveelheid eigen risico. Hoe meer eigen risico, hoe lager de premie. Maar mocht je ziek worden, dan kan dit een dure grap zijn. Ook is het van belang om op te letten bij de buitenland dekking. Een goedkope zorgverzekering 2021 dekt soms bepaalde zaken niet of gedeeltelijk (zoals inentingen of vervoer in het buitenland). Zorg daarom dat je goedkope zorgverzekering voor 2021 geen dure blijkt te zijn!

Laden...

Wat is de goedkoopste zorgverzekering in 2021?

De goedkoopste zorgverzekering van 2021 zijn bekend. We hebben hieronder 2 tabellen voor je gemaakt, waarin de premies ziet. In de eerste tabel is gerekend met een standaard eigen risico. En in de tweede tabel is gerekend met een verhoogd eigen risico van 885 euro.

Goedkoopste zorgverzekeringen 2021 (385 euro eigen risico)

Hieronder vind je een overzicht van de goedkoopste zorgverzekeringen met een eigen risico van 385 euro.

Zorgverzekeraarpremie
Zekur€ 105,95
Ziezo€ 109,25
Ditzo€ 109,85
Univé€ 110,90
Bewuzt€ 110,90
Op basis van € 385,- eigen risico

Top 5 goedkoopste zorgverzekering 2021 (885 euro eigen risico)

ZorgverzekeraarPremie
Ziezo€ 83,25
Anderzorg€ 85,00
Ziezo basis€ 86,50
Zekur€ 86,95
Interpolis€ 87,25
Op basis van € 885,- eigen risico

Hoe vind je de goedkoopste zorgverzekering voor jou?

goedkoopste zorgverzekering

Wil je de goedkoopste zorgverzekering 2021? Dan is het verstandig om goed te vergelijken. Via onze zorgvergelijker vul je jouw gegevens in en binnen 1 minuut weet je direct welke zorgverzekering voor jou de goedkoopste is.

De meeste Nederlanders kiezen ervoor om naast de basisverzekering ook een aanvullende verzekering af te sluiten. Maar daar zitten natuurlijk extra kosten aan verbonden. Als jij de goedkoopste zorgverzekering wilt, dan kom je al snel uit bij alleen een basisverzekering.

Maar een lage premie zegt niet alles. Een goedkope verzekering hoeft niet perse de beste voor jou te zijn. Bedenk daarom vooraf goed wat je voor zorgkosten in 2021 verwacht. Verwacht je tandartsbehandelingen? Of misschien fysiotherapie? Dan is een aanvullende verzekering in jouw situatie misschien verstandiger.

In 5 stappen de goedkoopste vinden

  1. Bepaal welke zorg jij écht nodig hebt
  2. Maak een persoonlijke vergelijking
  3. Vergelijk de premies en voorwaarden
  4. Kies indien mogelijk en wenselijk voor een verhoogd eigen risico
  5. Bepaal wat voor jou de gunstigste en goedkope zorgverzekering is

Goedkopere zorgpremie door hoger eigen risico

Ook in 2021 kun je er weer voor kiezen om een hoger eigen risico te nemen. Je kunt je eigen risico bijvoorbeeld verhogen tot 885 euro. Doe dit alleen als je hiervoor voldoende spaargeld op je rekening hebt. Door je eigen risico te verhogen kun je per maand al snel tientallen euro’s besparen.

Zorgverzekering vergelijken


Bronnen

  • Websites van de verzekeraars voor het berekenen van de premie

Laatste update: 13 april 2021