IAK Zorgverzekering

★★★★☆ 8/10 (97 reviews)

Logo verzekeraar IAK

IAK Verzekeringen is een assurantie-intermediair en volmachtbedrijf in Eindhoven. Ruim 80 jaar ervaring maakt IAK tot een specialist in verzekeringen.

Zorgverzekering IAK 2024.

Je kunt via ons geen IAK zorgverzekering afsluiten. Vergelijk daarom via de button hierboven jouw zorgverzekering voor 2024.

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal! 

> Meer over Zeker.com

Vast lasten vergelijken

Ervaringen met de IAK Zorgverzekering

Tussentijds worden extra zorg pakketten aangepast. Zo werd podotherapie geschrapt uit mijn pakket zonder mijn weten. Nu meer dan €200 hiervoor moeten betalen. Pagina is zo complex gemaakt dat je de juiste info bijna niet terug vind. Mensen haken hierdoor af en weten niet meer waarvoor ze zorg betalen. IAK kan zo meer geld verdienen.

Verschrikkelijk slecht bereikbare klantenservice en een zeer ondoorzichtige en gebruiksonvriendelijke website.

Na 8 maanden gebel en gemail is de op de website beloofde 12,5% korting nog steeds niet doorgevoerd. Uren telefoneren en mailen levert niets op. Van het kastje naar de muur. Dient u maar een klacht in. Degene die erover gaat is met vakantie; nee we weten niet wanneer hij terug komt. Er wordt aan gewerkt. Enz enz. Op mails wordt niet gereageerd en als je belt hang je oeverloos in de wacht. Er wordt niets opgepakt om het op te lossen. Ze laten het allemaal bij de klant liggen. Die moet maar bellen, mailen, klacht indienen en ondertussen gebeurt er niets. Behalve dat het teveel aan premie elke maand vrolijk wordt afgeschreven. LOOP MET EEN GROTE BOOG OM DEZE VERZEKERINGSMAATSCHAPPIJ HEEN!!

Verzekering OK maar website en telefonische bereikbaarheid zeer droevig :( Ook sinds AON.

Ben hier sedert 1959 verzekerd en heb het veel nodig gehad en nog steeds Ben zeer tevreden geen narigheid dat het niet goed gaat. ben nu 87 en ik practiseer niet over verandering Bedankt voor de goede hulp W van der Harg

De contacten verlopen altijd keurig netjes.De vragen worden goed beantwoord.

Mijn ervaring met IAK is dat ze rekenigen betreffende eigen risco laat versturen (2 tot 3 maanden na behandeling) en vervolgens verlangen van de klant deze binnen 5 dagen???? te betalen ongeacht de hoogte van het bedrag. Daarnaast laat de website te wensen over, regelmatig problemen om de gegevens in te zien, Voorbeeld als het december is kun je de gegevens en voorwaarden van afgelopen jaar niet meer inzien en moet je diep graven wil je ze boven water krijgen.

Ik ben al 11 jaar klant bij deze verzekeraar en had nog nooit zelf aanspraak op de verzekering gemaakt. Mijn aanvullende verzekering dekte volgens de voorwaarden een preventieve ECG 1x per 2 jaar. Ik wilde daar graag gebruik van maken en heb vooraf nog eens expliciet gevraagd of dit onder de dekking viel. Na indienen heb ik uiteindelijk een paar jaar gezeur gehad over de declaratie. De medewerkers hebben in het beste geval geen idee waar ze het over hebben. In het slechtste geval wordt er gelogen. Meestal wordt je met een kluitje het riet in gestuurd ("u moet de zorgverlener om een andere DBC code vragen"). Uiteindelijk heb ik alles alsnog zelf moeten betalen. Kafkaiaanse toestanden.

IAK is een drama, werkelijk elke euro eigen risico sturen ze elke keer een factuur (spaar ze eens op per kwartaal of zo). Daarnaast krijg je op een aanmaning gewoon een andere referentie / betalingsnummer zodat je geen verband ziet. Omschrijvinfen op de eigen risico's zeggen werkelijk helemaal niets, niet uit wijs te worden. Gevoel dat bij de normale huis-tuin en keuken medische hulp werkelijk alles zelf betaald moet worden

zulke slechte ervaringen heb ik met deze verzekering dat ik zeker over ga stappen in januari heb reeds met mijn vrouw 507.97 betaald aan eigen risico en krijg nu een rekening van 445.45 of ik die ff over kan maken maar is het eigen risico niet vastgesteld door onze regering op 375 pp dat wil zeggen 750 voor twee personen toch blijven ze volhouden onze berekeningen kloppen dikke afrader dus ik zeg geen ik nemen telefonisch zeer bruut geholpen zegt gewoon ik maak uit of het klopt of niet niet aan beginnen beste failliet laten gaan weg ermee

Elke maand bellen, onvriendelijke of niet te bereiken klantenservice. Altijd gedoe en onverwachte hoge rekeningen. Verschrikkelijk. Ben zo gauw het kon overgestapt en ook nu krijg ik nog brieven en rekeningen. Geen aanrader!

1- Morsige afhandeling van incasso. 2- Niet reageren op klachten 3- Verandering door mij aangebracht in Account bij IAK raken ergens zoek

hoop fouten met declaraties, veel gezeur over behandelingen in buitenland. je moet zelf goed blijven controleren

Ik weet niet wie van jullie wel tevreden is over IAK zorgverzekering ??? Ik was 10 jaar met zogenaamd 10% korting bij IAK verzekerd, en de hele tijd maar ellende gehad . Cmmuniceren met IAK is zinloos. Je zou denken dat je tegen een cassette bandje aan 't praten bent ! Ik zal iedereen aanraden om een keertje naar het gebouw van IAK zorverzekering binnen lopen. Je komt daar de lelijkste vrouw ter wereld tegen ! En niet alleen de uiterlijk, maar wat voor een karakter heeft zij, WAUW… Kortom, ,, ALs je geen problemen hebt, en vind je het leven saai, dan is " IAK de beste ZORGGEVER " !!!!

prima advies en snelle uitbetaling. premie is redelijk. goede keuze bij comfortpakket

Misleidende informatie op de website (ook in 2014 niet aangepast). Eigen risico via automatische incasso (6 maanden na digitale brief) is verward met premie (zelfde bedrag), daarna ontving ik schrijven van deurwaarder (+ kosten)

Ik zou deze verzekering nooit nemen. Een rekening die bij mij niet bekend was en dus niet betaald is, werd plots door Jacobs uit Waalre als incasso toegestuurd. Dreigingen met procedures bij de rechtbank etc en incassokosten voor een onbekende rekening. Navraag bij IAK leerde mij dat ze de rekeningen op mijn account hadden neergezet (bij IAK) en dat ze dus niets voor mij konden (wilden doen). 5 jaar lang verzekerd en alle rekeningen betaald, zonder problemen. Goede service !

Behoorlijk teleurgesteld heb ik vandaag mijn IAK zorgverzekering per direct opgezegd. Reden: recent een factuur van ruim 100 Euro te laat betaald. Zonder vooraf duidelijke berichtgeving op de "mijn IAK" website met 'persoonlijke' communicatie of telefonisch contact kreeg ik een incasso brief van het nog te vorderen bedrag van advocatenkantoor Jacobs te Waalre in de brievenbus PLUS 50 Euro extra kosten. Daarnaast werd gedreigd met rechtsmaatregelen. Na telefonisch contact en uitleg werd mij duidelijk gemaakt dat zij niks meer voor mij kunnen (willen) betekenen. Dit ondanks een nette betaalgeschiedenis de afgelopen 8 jaar alsmede een factuur die ik heb voldaan na de betreffende factuur in kwestie. Ondanks dat ik de mijn fout van een te laat betaalde factuur toegeef is dit naar mij mening niet hoe je met klanten omgaat. IAK zorgverzekering is het cijfer 8.1 klantwaardering zoals ze zelf aangeven op de IAK site dan ook niet waard.

Goede prijs/kwaliteitsverhouding. Declareren makkelijk via smartphone, geld binnen paar dagen overgemaakt. Heldere voorwaarden. Goede klantenservice.

Zeer slechte zorgverzekeraar. Negen maanden voorbij en nog steeds mijn betaalde factuur wat ik heb gedeclareerd niet ontvangen. Slechte service, telefonisch erg slecht bereikbaar. Geen kantoor waar je langs kan gaan. Afrader!

Geen papieren meer in huis. Alles makkelijk via website en internet. Declaratie meestal binnen een paar dagen al betaal.d

Op aanraden van mijn vriend overgestapt naar de zorgverzekering van ik!. Vanwege de 100% vergoeding van tandarts een goede om naar over te stappen en mag lenzen en anticonceptie declareren.

Ik ben overgestapt naar zorgverzekeraar ik! nadat ik op Independer had vergeleken. ik! had volgens hen de beste voorwaarden en was de goedkoopste. Polis kreeg ik via e-mail. Zorgpas een week later. Ging allemaal heel snel en zag er keurig uit. Heb inmiddels de app gedownload en zie dat ik via mijn telefoon kan declareren. Tot nu toe heel tevreden.

De beantwoording van stellingen heeft betrekking tot declaraties over zorgverzekering, H en H verzekering (zie eerder commentaar) en reisverzekering. Over de behandeling van IAK mbt de reis-/annuleringsverzekering ben ik zeer tevreden. Ook de afhandeling van de aanvraag EHI card was uitstekend.

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen