De christelijke zorgverzekeraar Zorgverzekering

Logo verzekeraar De christelijke zorgverzekeraar

De christelijke zorgverzekeraar Zorgverzekeringen werkt vanuit een christelijke levensvisie. De christelijke zorgverzekeraar zet zich in voor goede en betaalbare christelijke zorg voor haar leden.

Zorgverzekering De christelijke zorgverzekeraar 2023

De christelijke zorgverzekeraar heeft als een van de weinige verzekeraars de premies voor de zorgverzekering van 2023 verlaagd! Goed nieuws als je hier bent verzekerd of wilt overstappen naar De christelijke zorgverzekeraar. Op deze pagina lees je alles over de zorgverzekering van De christelijke zorgverzekeraar in 2023. Ook lees je er beoordelingen en reviews van andere klanten. Zo weet je direct of De christelijke zorgverzekeraar de beste zorgverzekering heeft voor jou. Je kunt bij De christelijke zorgverzekeraar een basis- en aanvullende zorgverzekering voor 2023 afsluiten. Omdat iedere verzekeraar een andere premie vraagt voor de zorgverzekering, is een zorgverzekering vergelijken heel verstandig.

Voordelen De christelijke zorgverzekeraar (voorheen Pro Life) zorgverzekeraar

  • Beoordeeld met een 8,4
  • Speciaal gericht op Christelijke geloof
  • Ruime keuze aan pakketten

Basisverzekering De christelijke zorgverzekeraar (2023)

Bij De christelijke zorgverzekeraar kun je kiezen uit verschillende basisverzekeringen. Dit zijn de Principe Polis Budget en de Principe Polis. De basisverzekering is verplicht en wat er wordt vergoed vanuit de basisverzekering is bij iedere verzekeraar hetzelfde. Dit wordt bepaald door de overheid. Het verschil tussen de verschillende basisverzekeringen is hoeveel vrijheid je wilt qua zorgverlener. Bij de restitutiepolis heb je 100% keuzevrijheid en wordt de rekening voor je betaald. Hier betaal je wat meer premie voor. Bij de andere polissen moet je naar een gecontracteerde zorgverlener toe. Dit zijn er bij de naturapolis gelukkig erg veel.

Aanvullende zorgverzekering De christelijke zorgverzekeraar

Wil je graag extra zekerheid? Dan kun je bij de De christelijke zorgverzekeraar zorgverzekering 2023 een aanvullende zorgverzekering afsluiten. Je hebt de keuze uit de volgende pakketten:

  • Smallpolis
  • Mediumpolis
  • Largepolis
  • Extra Largepolis

Je krijgt dan bijvoorbeeld een vergoeding voor fysiotherapie, alternatieve geneeswijzen en spoedeisende hulp in het buitenland.

Tandartsverzekering De christelijke zorgverzekeraar

Je kunt er ook voor kiezen om de kosten van de tandarts te verzekeren in 2023. Dit doe je met een De christelijke zorgverzekeraar tandartsverzekering. De christelijke zorgverzekeraar biedt hiervoor de volgende verzekeringen:

  • Tand Small
  • Tand Medium
  • Tand Large

Je kies

Top 1 beste De christelijke zorgverzekeraar verzekering

Top 5 populairste zorgverzekeringen

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal! 

> Meer over Zeker.com

Vast lasten vergelijken

Ervaringen met de De christelijke zorgverzekeraar Zorgverzekering

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen