United Insurance Zorgverzekering

★★★★☆ 9/10 (40 reviews)

Logo verzekeraar United Insurance

United Insurance streeft ernaar goede en vertrouwde verzekeringen aan te bieden en onderscheidt zich door deze keuze reeds voor de klant te hebben gemaakt.

Voordelen van United Insurance:

  • Oerdegelijke verzekering
  • Uitstekende dekking
  • Scherp geprijsd
  • Betrouwbare schadeafwikkeling

Zorgverzekering United Insurance 2024

Ben je op zoek naar de United Insurance zorgverzekering voor 2024? Bij United Insurance kies je uit de zorgverzekering van Nationale Nederlanden en de zorgverzekering van ONVZ. Op deze pagina lees je alles over deze verzekeraar en vind je beoordelingen en reviews. Zo weet je direct of United Insurance de beste zorgverzekering heeft voor jou. Je kunt bij United Insurance een basis- en aanvullende zorgverzekering voor 2024 afsluiten. Omdat iedere verzekeraar een andere premie vraagt voor de zorgverzekering, is een zorgverzekering vergelijken heel verstandig.

Voordelen United Insurance zorgverzekeraar

  • United Insurance wordt beoordeeld met een 8,6
  • Scherpe premies
  • Volledige dekkingen

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal! 

> Meer over Zeker.com

Vast lasten vergelijken

Ervaringen met de United Insurance Zorgverzekering

snel goedkoop wat wil je nog meer in het leven.

Ik heb mijn bestaande Delta Lloyd zorgverzekering van mijn oude intermediair overgezet naar intermediair United Insurance… Dat ging erg soepel via de website!

Na een uitvoerig onderzoek op Internet naar zorgverzekeringen zijn we via Klap BV bij United Insurance terecht gekomen voor de collectieve korting: een prettige, informatieve en vlotte website. In eerste instantie kozen we een zorgverzekering waar United Insurance geen contract mee zou hebben, terwijl de zorgverzekeraar meende van wel. Daarop bood United Insurance een dermate interessante collectieve korting voor een andere zorgverzekeraar dat wij geen ogenblik meer hebben getwijfeld en zijn overgestapt. In vergelijking tot vorig jaar besparen we nu op jaarbasis ruim 500 euro terwijl de dekking in orde blijft en het eigen risico zelfs omlaag gaat.

ging allemaal erg gemakkelijk en de hoogste korting.

Duidelijke site, geen contact met helpdesk gehad. Was niet nodig. Afsluiten ging erg makkelijk. De informatie werd duidelijk aangegeven. De gekozen zorgverzekering was bij United Insurance verreweg t goedkoopst. En ik heb veel vergeleken….

Zo makkelijk zoveel geld besparen door via deze website een verzekering af te sluiten die rechtstreeks bij de verzekeraar veeel duurder is. Zo simpel kan het zijn dus!!

Het was heel simpel om mijn huidige verzekering via u om te zetten naar de mijn nieuwe verzekering. Geen moeilijk gedoe en binnen een dag geregeld. De nieuwe polis had ik de dag erna al in de brievenbus. Mijn complimenten.

overstappen naar Delta Lloyd was in een paar minuten klaar. Ideaal en goede prijs door de korting

Binnen 2 weken is mijn overstap naar mijn nieuwe zorgverzekering geregeld , dank zij de heldere website , goede bereikbaarheid van de klantenservice en de aantrekkelijke collectiviteit van united Insurance. Ik heb anderen al attent gemaakt op jullie site en die hebben ook via jullie de overstap naar een andere zorgverzekering gemaakt .

Prima afgehandelde overzetting van bestaand colectief en ook vlot. Ben nu weer rustig voor komend jaar, omdat ik niet hoef te zoeken en ingewikkelde vergelijkingen te maken. Superpunt is dat ik door bij Delta Lloyd te kunnen blijven met nagenoeg dezelfde collectiviteitkorting als voorheen ook de uitstekende Tanden Gaaf verzekering behoud. Vriendelijke groet, Hubertus F Pirson

Goede snelle afhandeling nieuwe zorgverzekering

Wel even wennen om via een tussenpersoon een zorgverzekering af te sluiten. Ben er wel blij mee, scheelt erg veel geld per jaar. En alles was zeer snel en keurig geregeld. Binnen een week was alles rond. Incl. het opzeggen van de oude verzekering! Super!

De verzekering is eenvoudig af te sluiten en je krijgt een aanzienlijke collectiviteitskorting. Kortom: tevreden! Vrij snel kregen we bericht van de verzekeraar met de bijbehorende papieren.

Alles wordt heel overzichtelijk weergegeven. Heel klantvriendelijk, petje af!

Snel alles gemakkelijk online kunnen regelen. Kan het iedereen aanraden, want waarom rechtstreeks bij de maatschappij meer betalen als het op deze wijze stukke goedkoper kan.

Online afsluiten ging gemakkelijk. De helpdesk, in mijn geval een chat, was erg attend en vriendelijk. Niet de goedkoopste verzekering maar ik weet dat de klantenservice altijd voor je klaar staat en eventuele schade afhandeling zonder zorgen verloopt.

Via de zoekvraag 'Delta Lloyd+ziektekostenverzekering+korting' hier terecht gekomen en daardoor bespaar ik behoorlijk wat geld. Door mijn ziekte ben ik voordeliger uit met een duurdere (lees de duurste) zorgverzekering. Via unitedinsurance heb ik nu op jaarbasis bijna een volledig maandbedrag kunnen besparen. Blij mee! Afsluiten gaat makkelijk en de zorgpas had ik zeer snel in huis. Ook Delta Lloyd zelf geeft trouwens snel antwoord op vragen. Ook prettig om te weten.

Ik kan nog moeilijk mijn mening geven, mijn verzekering moet nog starten per 1-1-2014. we blijven positief, dus ik laat de punten/scores staan hoe ze staan. mvg

Meer duscounts voor goede betrouwbaar customers als ik…ja dan gaan we langer met u mee….thank you darling….

Net mijn zorgverzekering afgesloten, maar telefonisch erg goed geholpen en ook de website voor het afsluitproces erg duidelijk!

Via united insurance krijg je een forse korting op verzekeringen. De site is duidelijk alles wijst voor zich. Een aanrader voor een ieder die over wil stappen.

Geen 10 gegeven omdat altijd wel iets beter kan

Telefonisch snel en heel correct en prettig geholpen. Website is duidelijk evenals de voorwaarden etc.

Ik had een vraag aan de helpdesk of ik alles via DeltaLloyd regel of via United Insurance. Misschien dat dat 'beter' op de website kan staan. Voor de rest is alles heel goed.

Vorig jaar voor het eerst via United Insurance de zorgverzekering afgesloten. Alles heel vlot en soepel geregeld. Dit jaar de zorgverzekering verlengt en ook onze woonverzekering overgezet via United Insurance. Contacten verlopen heel snel en zijn duidelijk; premies zeer concurrerend. Gewoon heel tevreden over United Insurance!

Ik heb nog geen ervaring met deze verzekering,dus af wachten……of goed is.Ik heb heel snel via internet de verzekering al afgesloten….Daar voor ben ik heel blij mee.

Ik ben helemaal tevreden; heb heel gemakkelijk met hoge korting een zorgverzekering afgesloten via deze site.

Vrij makkelijk af te sluiten, overgestapt van een collectief (Delta Lloyd) naar het collectief van United Insurance (Delta Lloyd) vanwege hogere kortingen. Site ziet er verzorgd uit, geen helpdesk nodig gehad.

Zelfs bij telefonische navraag wat ik nou de beste zorgverzekering was die ik kon afsluiten kreeg ik een goed advies, iets wat ik bij diverse andere helpdesks niet kreeg, dus dat is wel fijn.

Beste medewerkers, Helpdesk heb ik nog niet nodig gehad, daarom kan ik er geen cijfer voor geven. Via jullie site kon ik een aantrekkelijke korting krijgen op de zorgverzekering. Wij zijn niet echt het type dat snel overstapt, maar het was bij jullie allemaal snel te bereken en duidelijk!! Wij vonden het wel een risico om over te stappen, maar hopen er wel goed aan gedaan te hebben. In het verloop van het jaar zullen we dat wel merken. Maar tot nu toe heb ik niks anders als lof over jullie site. Jullie lieten ook weten wat jullie ontvangen…

Online gaat tig keer sneller dan via de telefoon, super gewoon direct geregeld binnen tien minuten!!!

Chat werd eenzijdig verbroken door helpdesk. Had nog een paar vragen te stellen. Was irritant. Verdere afwikkeling is ok

Zeer goed voor weinig geld. Bedankt voor uw hulp.

Tot nu toe perfect verlopen, duidelijk en eenvoudig. Kortom, gewoon prima geregeld

Ben erg content met de snelheid hoe alles geregeld word.

United Insurance biedt gemak en een goede prijs. Je hoeft niet naar de vele vergelijkingsites om een goede prijs en dekking te krijgen. Tevens is de site duidelijk en overzichtelijk!

Alles is zeer overzichtelijk en duidelijk in de mail te lezen.

Ik werk in een ziekenhuis en kon zoals er werd gezegd tegen zeer voordelig tarief een ziektekostenverzekering via hun eigen ziekekostenverzekeraar afsluiten. Ik heb toch nog even de moeite genomen om wat andere partijen voor wat betreft dekking en premie naast elkaar te leggen en is mijn keuze uiteindelijk op United Insurance gevallen. Wat ik niet wist maar blijkbaar wel zo is dat je bij UI bij problemen met je declaraties o.d. een beroep kunt doen op hun helpdesk terwijl je bij andere partijen dat gedoe zelf moet regelen.

Online afsluiten te verbeteren door mogelijkheid van verzekerden op meerdere adressen (studerende kinderen) toe te voegen. Tevens afstemming met Delta Lloyd aanvraagformulier voor opzegging huidige zorgverzekering.

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen