Nationale-Nederlanden Zorgverzekering

★★★☆☆ 7.2/10 (6 reviews)

Nationale-Nederlanden Verzekeringen Ervaringen

Nationale-Nederlanden is met ruim 5 miljoen particuliere en zakelijke klanten een van de grootste en meest toonaangevende verzekeraars van Nederland.

Onafhankelijke beoordelingen van zorgverzekeringen bij Nationale-Nederlanden

De Nationale-Nederlanden Zorgverzekering is in de Special Item Zorgverzekeringen van 30 november 2018 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating 'Voorwaarden AV Ziektekosten'.

De Nationale-Nederlanden Zorgverzekering is in de Special Item Zorgverzekeringen van 30 november 2018 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating 'Voorwaarden AV Tandheelkundig'.

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal!

> Meer over Zeker.com
 

Bekijk gerelateerde media

Nationale-Nederlanden Commercial Er is maar één Nederlander zoals Wiepke (2018)

Nationale-Nederlanden Commercial Er is maar één Nederlander zoals jij - Inboedelverzekering (2018)

DSW Welkom bij DSW Zorgverzekeraar (2017)

Ervaringen met de Nationale-Nederlanden Zorgverzekering

Ze doen er alles aan om je declaraties af te wijzen. Waar Delta Lloyd je in alle redelijkheid behandelt, doet Nationale Nederlanden het tegenovergesteld. Bezwaarschriften worden weken later opgevolgd met een telefoontje waarin een vooraf ingestudeerde mededeling wordt gedaan. Geen enkele menselijkheid te vinden in dit hele bedrijf.

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen