CZdirect Zorgverzekering 2024

★★★☆☆ 0/10 (0 reviews)

Logo verzekeraar CZ Direct

Voordelen CZdirect:

 • Ruime zorgkeuze: 45.000 zorgverleners
 • Goede klantenservice: klanten geven CZdirect een 8,2
 • Zorgadvies en handige apps

Zorgverzekering CZdirect 2024

Ben je op zoek naar de CZdirect zorgverzekering voor 2024? Op deze pagina lees je alles over deze verzekeraar en vind je beoordelingen en reviews. Zo weet je direct of CZdirect de beste zorgverzekering heeft voor jou. Je kunt bij CZdirect een basis- en aanvullende zorgverzekering voor 2024 afsluiten. Omdat iedere verzekeraar een andere premie vraagt voor de zorgverzekering, is een zorgverzekering vergelijken heel verstandig.

Voordelen CZdirect zorgverzekeraar

 • Jong, oud, ziek of gezond: CZdirect accepteert iedereen, welkom bij CZdirect!
 • CZdirect heeft afspraken gemaakt met ruim 45.000 zorgverleners, je hebt dus ruime keuze
 • Je kinderen tot 18 jaar zijn altijd gratis meeverzekerd

Basisverzekering CZdirect (2024)

Bij CZdirect kun je kiezen uit een basisverzekering. De basisverzekering is verplicht en wat er wordt vergoed vanuit de basisverzekering is bij iedere verzekeraar hetzelfde. Dit wordt bepaald door de overheid. Het verschil tussen de verschillende basisverzekeringen is hoeveel vrijheid je wilt qua zorgverlener. Bij de restitutiepolis heb je 100% keuzevrijheid en wordt de rekening voor je betaald. Hier betaal je wat meer premie voor. Bij de andere polissen moet je naar een gecontracteerde zorgverlener toe. Dit zijn er bij de naturapolis gelukkig erg veel.

Aanvullende zorgverzekering CZdirect

Wil je graag extra zekerheid? Dan kun je bij de CZdirect zorgverzekering 2024 een aanvullende zorgverzekering afsluiten. Je hebt de keuze uit de volgende pakketten:

 • Aanvullend 1
 • Aanvullend 2
 • Aanvullend 3
 • Aanvullend 4
 • Aanvullend 5

Je krijgt dan bijvoorbeeld een vergoeding voor fysiotherapie, alternatieve geneeswijzen en spoedeisende hulp in het buitenland.

Tandartsverzekering CZdirect

Je kunt er ook voor kiezen om de kosten van de tandarts te verzekeren in 2024. Dit doe je met een CZdirect tandartsverzekering. CZdirect biedt hiervoor de Tand 1 75% en de Tand 1 100%. Je kiest zelf het pakket dat bij jouw wensen past. Ieder pakket dekt een ander bedrag per jaar of percentage per rekening. Ga je alleen voor controle naar de tandarts? Dan is een tandartsverzekering vaak niet nodig. Het is dan voordeliger om de rekening zelf te betalen.

Premie CZdirect 2024

Hieronder vind je de premie van CZdirect. Bereken via de vergelijker jouw premie voor 2024.

Jaar Restitutie Natura Budget
2024

2023

2022

€ 140,50

€ 128,30

€ 120,75

2021 € 116,95
2020 € 109,95

Eigen risico CZdirect 2024

Voor zorg vanuit de basisverzekering betaal je in 2024 een eigen risico van 385 euro. Dit geldt niet voor kinderen. Zij zijn tot 18 jaar gratis verzekerd. Je kunt het eigen risico vrijwillig verhogen tot 885 euro. In ruil hiervoor krijg je een flinke korting op de premie. Doe dit echter alleen als je verwacht geen zorgkosten te maken in 2024.

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal! 

> Meer over Zeker.com

Vast lasten vergelijken

Ervaringen met de CZdirect Zorgverzekering 2024

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen