Salland Zorgverzekering

★★★★☆ 8.2/10 (455 reviews)

Logo verzekeraar Salland

Salland Verzekeringen is een coöperatie van en voor haar leden. Als landelijke verzekeraar zet Salland zich al 150 jaar in voor de beste zorg.

Voordelen van Salland:

 • Al 150 jaar een landelijke verzekeraar met regionale invalshoek
 • Transparante en klantgerichte werkwijze
 • Een verzekeraar zonder winstoogemerk met ruim 100.000 verzekerden

Zorgverzekering Salland 2024

Ben je op zoek naar de Salland zorgverzekering voor 2024? Op deze pagina lees je alles over deze verzekeraar en vind je beoordelingen en reviews. Zo weet je direct of Salland de beste zorgverzekering heeft voor jou. Je kunt bij Salland een basis- en aanvullende zorgverzekering voor 2024 afsluiten. Omdat iedere verzekeraar een andere premie vraagt voor de zorgverzekering, is een zorgverzekering vergelijken heel verstandig.

Voordelen Sallend zorgverzekeraar

 • Klantbeoordeling van een 8,0
 • Ruime keus aanvullende zorgverzekeringen 2024
 • Kinderen gratis meeverzekerd

Basisverzekering Salland (2024)

Salland biedt een natura basisverzekering aan. De basisverzekering is verplicht en wat er wordt vergoed vanuit de basisverzekering is bij iedere verzekeraar hetzelfde. Dit wordt bepaald door de overheid. Het verschil tussen de verschillende basisverzekeringen is hoeveel vrijheid je wilt qua zorgverlener. Bij de restitutiepolis heb je 100% keuzevrijheid en wordt de rekening voor je betaald. Hier betaal je wat meer premie voor. Bij de andere polissen moet je naar een gecontracteerde zorgverlener toe. Dit zijn er bij de naturapolis gelukkig erg veel.

Aanvullende zorgverzekering Salland

Wil je graag extra zekerheid? Dan kun je bij de Salland zorgverzekering 2024 een aanvullende zorgverzekering afsluiten. Je hebt de keuze uit de volgende pakketten:

 • Start
 • Extra
 • Plus
 • Top

Je krijgt dan bijvoorbeeld een vergoeding voor fysiotherapie, alternatieve geneeswijzen en spoedeisende hulp in het buitenland.

Tandartsverzekering Salland

Je kunt er ook voor kiezen om de kosten van de tandarts te verzekeren in 2024. Dit doe je met een Salland tandartsverzekering. Salland biedt hiervoor de volgende verzekeringen:

 • TandExtra
 • TandPlus
 • TandTop

Je kiest zelf het pakket dat bij jouw wensen past. Ieder pakket dekt een ander bedrag per jaar of percentage per rekening. Ga je alleen voor controle naar de tandarts? Dan is een tandartsverzekering vaak niet nodig. Het is dan voordeliger om de rekening zelf te betalen.

Premie Salland 2024

Goed nieuws! Salland heeft de premie verlaagd. Hieronder vind je de premie van Salland. Bereken via de vergelijker jouw premie voor 2024.

Jaar Restitutie Natura Budget
2024

2023

2022

€145,90

€ 134,90

€ 120,90

–</td

Onafhankelijke beoordelingen voor de Salland Zorgverzekering

De Salland Zorgverzekering is in de Klanttevredenheidsonderzoek zorgverzekering 2014 van 10 november 2014 door Independer.nl beoordeeld met een 7,8.

De Salland Zorgverzekering is in de KlantenMonitor Zorgverzekeringen 2014 van 9 mei 2014 door SAMR beoordeeld met een 7,9.

De Salland Zorgverzekering is op 31 oktober 2011 door kiesBeter.nl beoordeeld met een 8,0.

De Salland Zorgverzekering is op 16 juni 2010 door Bureau DFO beoordeeld met een 8,1.

De Salland Zorgverzekering is op 1 november 2009 door kiesBeter.nl beoordeeld met een 8,2.

De Salland Zorgverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 1 november 2009 door Independer.nl beoordeeld met een 7,8.

De Salland Zorgverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 1 november 2008 door Independer.nl beoordeeld met een 7,8.

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal! 

> Meer over Zeker.com

Vast lasten vergelijken

Ervaringen met de Salland Zorgverzekering

Ik heb bij salland aanvullend plus en tandExtra gehad dit jaar. De site van salland is ten eerste moeilijk te navigeren en je kan niet zien hoeveel fysio afspraken je al verbruikt hebt. Er is blijkbaar ook een maximum van 250 euro die je voor de tandarts vergoed krijgt. Hoeveel van dit al verbruikt is wordt ook niet getoond. Dit jaar door de verstandskies laten trekken in het ziekenhuis was mijn eigen risico volledig verbruikt. Daarna heb ik een tandarts controle + reiniging. Die 55 euro mag ik uit eigen zak betalen, en ik kreeg ook geen bericht dat ik mijn declaratie niet terug zou krijgen. Daarnaast is alles voor een percentage verzekerd tot een maximaal bedrag. Je moet dus altijd wel 30 procent zelf bijleggen, ongeacht de zorg. Enige wat fijn is dat je kan appen met een medewerker en dat je daar snel reactie op kan verwachten. Ook is het inloggen op mijnSalland via digid wat fijn is. Maar de mijnSalland site zelf is compleet nutteloos. App werkt ook niet naar behoren. Al om al zou ik dit niet aanraden. Het is duur en je krijgt er eigenlijk niks voor terug.

Meest slechte verzekeringsmaatschappij waarbij ik ooit heb gezeten, ik had eerst nooit gezeik met me vorige zorgverzekering en sinds ik bij salland zit alleen maar gezeik gehad. En de klantenservice is ook niet bepaald behulpzaam te noemen! Eerste en meteen het laatste jaar dat ik verzekerd ben bij salland!0

Slecht bedrijf komen afspraken niet na. Ons ziekenhuis accepteerde geen klanten meer van deze verzekeraar!! Drama ! De app werkt ook totaal niet.

Zorgdirect Eno-Salland zijn oplichters uitkijken mensen! Blijf hier weg! wordt hier geen klant! U bent gewaarschuwd waarschuw heel Nederland voor deze slechte maatschappij!

Verreweg de meest onpersoonlijke, meest zakelijke, kille en ongeorganiseerde zorgverzekering waar ik ooit bij heb gezeten. Niet informatief, medewerkers zonder kennis en alles behalve pro actief om in uitzonderlijke gevallen mensen op weg te helpen of te ondersteunen. Begin er niet aan. Tv spotjes doen het overkomen alsof Salland een persoonlijke manier van werken heeft, maar de praktijk leert dat alles draait om geld en ze zijn extreem kil en zakelijk. Ik kan niet in detail treden over de specifieke casus en die van anderen, maar de ervaringen spreken echt boekdelen; begin er niet aan. Ook leidinggevenden krijgt u niet aan de lijn of een afdeling die bijzondere casussen in behandeling neemt. Erg slim om op deze wijze alle regie te kunnen houden en mensen zonder enige reden af te kunnen wijzen. Apart daarvan is er iemand die door Salland, door het niet juist oppakken van een verzoek, de kille en extreem zakelijke werkwijze, een aantal dagen ”te laat” is met overstappen, omdat diegene nog in afwachting was van een antwoord op een verzoek (waar client al maanden mee bezig was geweest en een maand van tevoren had ingediend). Nu krijgt diegene de mogelijkheid niet meer om over te stappen en komt client in de finaciele problemen. Zelfs in dit soort zeer uitzonderlijke gevallen blijkt Salland zorgverzekeringen gewoon een zeer zakelijk, ongeorganiseerd en onmenselijk ”zorg” orgaan te zijn dat niets persoonlijks heeft. Als ik sterren in de min kon geven had ik dat gedaan, maar dat gaat helaas niet.

Zware Hernia gehad en door Chiropractie daar goed van hersteld. Krijg nu 4x per jaar een onderhoudsbehandeling bij de chiropractor&nbsp;en deze worden voor

Salland Zorgverzekering is door het samen gaan met Eno een botte, haast arrogante maatschappij geworden. Daarnaast ook nog eens slecht georganiseerd qua administratie en contact. Klant staat niet meer op 1! Het gaat nu alleen nog maar om de Euro's. Zo jammer! Ben 27 (!) jaar klant geweest bij Salland. Maar afgelopen jaar overgestapt. De premie werd voor 2016 met Eur 25 pmnd verhoogt! Maar de service werd voor 100 naar beneden gehaald. Ik zou een ieder aanraden denk goed na voor je klant wordt bij Salland.

Heel veel gedoe met het afhandelen van declaraties. Lijkt wel of ze niet willen uitbetalen. Ik moet nu nieuwe nota's vragen aan mijn homeopaat (die voorheen altijd vergoed werden) waarop staat dat het consult dat hij geeft homeopathie is. Duh.

Ik heb dit jaar voor het eerst een verzekering die mij niks vergoed. Ik heb een verzekering afgesloten waar mijn wensen overal buiten vielen. Ik ben erg blij dat het nieuwe jaar er weer aankomt om over te kunnen stappen.

Ik ben sinds 2015 hier verzekerd met uitgebreide aanvulling. Echter elke declaratie komt terug met melding dat ik niet verzekerd zou zijn. Ook kan ik niet online inloggen met zelfde melding dat ik niet verxekerd ben. Wel innen ze elke maand keurig 105 euro. Daar weten ze me wel voor te vinden. Helaas van mijn zorgkosten, nu ruim 200 euro niets terug gezien. Op emails wordt niet gereagerrd. Inmiddels geschillencommisssie erbij gehaald

Sinds januari heb ik mijn dochter bij Salland zorgdirect verzekerd. De keuze is vooral bepaald door de vergoedingen uit het aanvullende pakket. Tot nu toe komen alle declaraties retour omdat er steeds extra aanvragen en verklaringen nodig zijn. Wil Salland zelf doktertje spelen?

Drama zorgverzekering. Geklungel met declaraties, waardoor we alsnog alles zelf moeten uitzoeken. Slechte dekking, en door de helpdesk foutief worden ingelicht. Sinds de overname door ENO een administratieve chaos. Zelden zo`n onproffesionele organisatie meegemaakt. Kies voor een andere zorgverzekering nu het nog kan en stap zeker niet over naar Salland.

I kan zeggen dat salland in vele gevallen een goede zorgverzekeraar is maar laat u nooit vaccineren bij uw huisarts en stuur dan pas de declaratie in want deze wordt niet vergoed door salland of anders gezegd de firma list en bedrog want ik was bij mijn huisarts om te vragen of ik vaccinaties nodig had en deze zei ja dus heb ik er twee genomen maar de firma list en bedrog is niet thuis al ben je ook top verzekerd ze vergoeden niets en als je om een afdelingshoofd vraagt dan is ze op vakantie of ze zijn er niet en twee minuten later zijn ze in gesprek ik weet het niet meer.DUS BESTE MENSEN LAAT JE NIET MEER VACCINEREN WANT DE FRIMALIST EN BEDROG BETALEN TOCH NIET TERUG

Vind ik moeilijk omdat iedereen verschillende prioriteiten heeft.

Prima uitleg over een rekening uit 2013. Ik verbaasde mij over een rekening die ik kreeg uit 2013 daarom heb ik gelijk gebeld. De dame legde mij uit de de zorgverlener de rekening kennelijk nu pas verwerkt heeft. En dat zou dan het ziekenhuis moeten zijn geweest. Heb toen een scan laten maken van mijn knie. Ik werd ook nog eens gewezen op mijnsalland waar tegenwoordig een keurige uitsplitsing met omschrijving staat van de rekening. Salland is dus niet de oorzaak van de late rekening maar heeft me prima geholpen met een uitleg van mijn situatie.

Sinds Salland verzekeringen is overgenomen door ENO is het een chaos. Administratief is het grootste drama. Zo ontvingen we bericht dat we niet langer verzekerd waren en een boete zouden ontvangen, dit alles omdat Salland had verzuimd de juiste gegevens door te geven aan de toezichthouder. overzicht op de betalingen was een groot probleem. Bedragen niet overmaken, andere bedragen dubbel uitbetalen, verkorte betaaltermijnen eigen risico etc. Al met al heb ik er dagen aan moeten besteden om alles uit te zoeken. Dan de ergernis dat Salland , ondanks dat men zelf de fouten begaat, snel een incassobureau inschakelt. Wij hebben god zij dank deze onprofessionele ziektekosten verzekering kunnen verlaten in januari 2014 om er ook nooit meer terug te keren. Doe er je voordeel mee, en sluit elders een ziektekostenverzekering af.

Ik had een behoorlijk hoge rekening van de tandarts. Daarom heb ik met de klantenservice gebeld. Binnen twee dagen hadden ze alles uitgezocht en wat bleek, de tandarts had een fout gemaakt. Salland heeft alles voor me hersteld. Dat noem ik nu service!

Ik heb gekozen om gebruik te maken van de dienst gespreid betalen verplicht eigen risico. Werkt makkelijk en voorkomt verrassingen. Een echte aanrader.

Ik maak nu een half jaar gebruik van de declaratie app van Salland. Echt geweldig hoe simpel deze app werkt en hoe snel Salland de declaraties verwerkt. Complimenten!

Niet kiezen! Er gaat bij Salland niets in één keer goed. Over zowat elke vergoeding ontstaat discussie omdat men fouten maakt of de eigen dekkingen onjuist interpreteert.

Ik heb vrije zorgkeuze en omdat Salland goed omgaat met zorgverleners hebben de meesten ook een contract met Salland. Daardoor hoef ik niet nog eens bij te betalen voor iets dat in de basisverzekering zit maar niet gecontracteerd zou zijn. Want dan moet je zelf bijbetalen!

Coulante, kontaktvriendelijk zorgverzekeraar met goede voorwaarden

Alles digitaal en heel snel! Vooral dat laatste!

Zeer slechte ervaring met tandarts verzekering. Voor de eigen bijdrage tandarts in de basis verzekering zou een eigen bijdrage gelden van 25 %. Echter voor het berekenen van het wettelijk eigen risico (350) hanteren ze 75 % eigen bijdrage.Gehele website doorgespit en telefonisch contact, maar nog steeds geen afdoende antwoord gekregen i.v.m. factuur eigen risico en extra factuur eigen bijdrage.

Zeer goed geholpen en mijn declaratie is binnen drie dagen uitbetaald! Ik kan Salland zeker aanbevelen.

ZEER SLECHTE VERZEKERING. Je polis heb je pas na een paar weken in huis en de afhandeling van DECLARATIES is buitengewoon SLECHT. Ik heb 2 maanden op een enorm bedrag moeten wachten en dat vind ik ronduit schandalig. Mijn advies is om nooit naar deze verzekering over te stappen.

IK heb 4x 10 minuten gebeld en telkens: Nog een ogenblikje geduld a.u.b alle medewerkers zijn in gesprek. Toen kon je een 1 drukken om te worden teruggebeld, maar er kwam niemand. Geen goede zaak. Toen gemaild en zou ik binnen 5 dagen antwoord krijgen, maar ik heb nog steeds geen antwoord. Wel vreemd als je top bent verzekerd en tandarts plus, en toch lang niet alles vergoed krijgt.

Ik ben al heel lang klant bij Salland. Ben altijd erg te spreken over deze zorgverzekering. Ze zijn duidelijk en helder. Het enige wat ik een MINPUNT vind is dat de verzekering er 3-4 weken over doent voordat je je geld terug krijgt. Na hen een declaratie nota te hebben ingediend.

you people may not bevleie at all but i can and will tell you that between heaven and earth are things beyond the reach of ordinary man and women.you people do not know what knowledge is and you would not gain any knowledge if its not by some devine revelation.is this the book of the devil maybe but it sure as hell is not for ordinary folks like you people to read, you could not handle it any one of you, before you open the book of the devil you better make sure your in a right pad with GOD Jehova.

Goedemorgen, ik was er van overtuigd dat ik overgestapt was maar ik zit nu gewoon nog bij m’n oude zorgverzekeraar(zilveren kruis). Ik heb dit in april 2011 al aangevraagd en ook een bevestiging van gekregen. Met vriendelijke groet, Sabina Esser

De dekking mag dan goed zijn, de afhandeling van declaraties is ZEER SLECHT! De telefoniste schieten continue in de verdediging (met soms een grote mond) dat de problemen bij Salland vooral niet aan Salland (ENO-verzekeringen) ligt, maar altijd bij een ander. Voor mij geen Salland meer!

Ik heb vanaf 1 Januari 2011 gekozen voor Salland’s jongerenpolis met aanvullingen voor tandarts e.d. en ga na een zeer tevreden afsluiting van het jaar ook 2012 in met Salland gezien ze opnieuw de beste kwaliteit bieden voor mijn specifieke zorgbehoefte. Ga zo door Salland, ik ben tot nog toe erg tevreden met jullie!

niks mis mee nemen kostne voor rekening van medicijnen. eigen risico wordt gehandhaafd

Misschien kun je als verzekeringsmaatschappij eens door laten schemeren dat veel mensen het hoge eigen risico niet in 1 keer kunnen betalen. Waarom niet delen door 12 en bij het maandbedrag optellen?

Maatschappij valt op door een duidelijk overzicht van de door hen vergoedde declaraties aan de zorgverleners en het nog te betalen eigen risico.

tel bereikbaarheid is goed (geen 0900 nr!!!) je wordt klantvriendelijk te woord gestaan en geholpen

Veel in het aanvullende pakket; alternatief + kraamzorg e.d.

In het begin ,na aanmelding, wederzijdse fouten gemaakt waardoor we eigenlijk de eerste maanden (wat we niet wisten),niet verzekerd waren . Nu nog tot Jan./Febr betalingsregeling (142€) per mnd .

Geen goede beoordeling mogelijk door te weinig gebeurtenissen.

Goedkoop pakket in vergelijking met andere verzekeraars. Voorwaarden zijn duidelijk. Het is jammer dat je ondanks de verzekering alsnog veel dingen zelf dient te betalen, maar dit is landelijk het geval dus niet specifiek iets voor deze zorg verzekering. Omdat je dus in NL momenteel bijna alles zelf moet betalen naast je verzekering is deze maatschappij gezien zijnvoordelige premie dus aantrekkelijk!

de kontakten met kl.service waren zeer plezierig en informatief. agis kan hier eens rondkijken, van hoe het wel moet.

We hebben goede ervaringen met Salland. Zie geen reden om over te stappen. Of voor 2012 moeten de prijsverschillen in premies zo groot zijn dat overstappen erg lonend is.

Het is gemakkelijk dat je zelf geen nota’s ontvangt, die je eerst zelf moet voldoen en daarna kunt opsturen.

weing bijzondere dingen gebeurd,wat gedeclareerd is tot nu toe netjes en duidelijk afgehandeld

Uitstekende no-nonsens maatschappij met zeer concurrerende premie.

Het zou heel prettig zijn als de declaraties digitaal konden worden ingedient. In 2011 zou dat geen vraag meer moeten zijn.

Ik leef gezond, eet geen vlees, sport en ben niet te zwaar en ben gezond, daar mag wel iets van een korting tegenover staan, maar ja…. Verder tevreden!

heel tevreden voel me veilig bij Salland ik vindt de naamsverandering maar niets . Salland is algemeen bekend had zo moeten blijven.

ben bij het afsluiten heel goed geholpen en voorgelicht over de mogelijkheden die ik kon kiezen en voor mij belangrijk waren

wij hebben na de overstap geen klachten en wij ervaren een goede service en duidelijke info.

Nu nog sneller doordat alles via het internet gebeurt.

slechte voorlichting, zodat ik een verkeerde zorgverzekering heb. Bij andere verzekeringen (b.v. FBTO)kun je na 1 januari nog veranderingen aanbrengen, bij Salland is dat niet zo. Ze mogen(moeten) flexibeler zijn

Wij hebben -gelukkig- de zorgverzekeraar niet nodig gehad. Voor mensen met weinig behoefte aan (aanvullende) zorg is dit een zeer voordelige verzekeraar. Een oordeel over declaraties en klantenservice kunnen wij om die reden niet geven. Afsluiten ging in ieder geval erg eenvoudig.

Nu bijna een jaar bij Salland of Eno? maar tot nu toe probleemloos. Krijg netjes een overzicht van stand eigen bijdrage. Ging voor de lage premie en die was voor mijn vrouw en mij samen maar liefst 230 Euro per jaar minder dan onze vorige verzekering!

Mijn specialist heef bij indienen van een nota een onjuiste code gebruikt wat betekende dat ik de zorgkosten zelf moest betalen (eigen risico). Samen met de specialist contact gehad met Salland.Salland beloofde dit te herstellen. Ondanks toezeggingen heb ik nog 3-4 maanden aanmaningen e.d. van ze ontvangen. Hierdoor moest ik er zelf regelmatig achteraan, bellen, schrijven e.d. Niet echt klantvriendelijk.

Met de zorgverzekering die ik bij Salland heb afgesloten ben ik zeer blij. Het ging mij om twee belangrijke punten: Gratis fysio en gratis pil. Dat kon en nog voor een laag bedrag ook! Ik heb de zorgverzekering via Independer afgesloten.

Ben eerder overgestapt, had veel problemen, duurde bijna 4 maanden voor alles geregeld was. Dit keer was de overstap snel en zonder problemen.

nota opsturen met een week geld op derekening. verder zijn ze goed duidelijk

Ik heb een jongerenpolis afgesloten, waar ik nu ik zwanger ben, niets aan heb. Ze hadden me beter kunnen voorlichten.

Wij zijn een gezin met 2 kinderen. Omdat we weinig ziektekosten hebben, hebben we een basisverzekering genomen met het hoogste eigen risico zonder aanvullend pakket. Ook hebben we de tandartsverzekering opgezegd. Hiermee bespaarden we 130 euro per maand, dat we op een aparte internet spaarrek. zetten. Tot nu toe 10 x 130 euro gespaard en zelf de tandarts, de chiropractor en de accupunctuur betaald, een bedrag van totaal 450 euro. Dus tot nu toe hebben we dus 850 euro bespaard De kinderen zijn gewoon overal voor verzekerd en deze declaraties handelt Salland snel en accuraat af. Aan het eind van jaar maar weer kijken wie dan het goedkoopste is.

De verwerking & uitbetaling declaraties zijn niet altijd binnen de door salland gestelde termijn verwerkt. Met een zeer krap budget is het heel belangrijk om eerst de vergoeding te ontvangen voor ik de rekening kan betalen.

mis ik de transparante inzage in de declaraties en uitbetalingen, wat ik wel gewend was bij Agis, bijvoorbeeld.

Onbeperkt Fysiotherapeut heeft mij de doorslag gegeven. GEWELDIG

Puur geent op fundraising. Zoveel mogelijk premie opstrijken zonder directe klantbeleving

De overstap verliep moeiteloos. Al mijn declaraties worden door de dienstverlener(s) ingediend en ik heb daar geen klachten over gehoord. Jammer alleen dat de voordelige aanbiedingen van Salland zich allemaal in het oosten des lands afspelen, terwijl ik graag voor een lagere bijdrage zou willen sporten in het westen. Al met al een goede ziektekostenverzekering tegen een gering bedrag.

snelheid uitbetaling kan beter,moest aales voorschieten van een prothese met kliksysteem bij een speciale tandarts in een ziekenhuis.maar darentegen vergoeden ze buiten de gemaakte offerte die de tandarts indiende ook 2x onvoorziene uitgaven.

te veel moeilijkheden gehad om declaraties vergoed te krijgen

Premie laag ook van de aanvullende verzekering, goede verzekering voor ons als echtpaar.

Bij een kleiner kantoor heb ik hier een beter gevoel bij dan een zeer groot landelijk kantoor waar je denk ik echt een nummer bent is mijn mening, vandaar Salland en deze is niks duurder.

Heb van de overstap naar Independer.nl geen spijt van gehad. Nogmaals dus een tevreden klant.

Communicatie zowel via internet als telefoon is goed en vriendelijk.

Leek erg aantrekkelijk maar is het niet en toen ik de klantenservice belde met een vraag over een niet te declareren tandartsennota werd ik niet erg servicegericht geholpen.

Ik heb geen problemen ondervonden en ervaren dat je snel reactie krijgt op vragen

heb nog wel een klacht over een niet vergoede tandartsrekening mijn tandarts maakt offerte voor rebasen op implantaat salland keurt het goed tot een bedrag van xxx achteraf nog een rekening van de tandarts 96 euro bijbetalen dit zou niet onder de machtiging vallen bezwaar gemaakt bij de tandarts en salland maar ik ben er niets mee opgeschoten mijn andere tandarts zegt dat krijg je terug van salland omdat j71 onder de AWBZ valt weer bezwaar en reactie terug van salland neen dit moet u zelf betalen dus wel een slechte zaak omdat vooraf een offerte was gemaakt……

Overzichten komen pas na lange tijd, meerdere clienten op een polis niet overzichtelijk bij overzicht.

ik moest een nieuwe bril omdat mijn andere bril stuk is en mijn ogen zijn niet zo heel goed en met een special cilinder erin en dan krijg ik maar 60 euro vergoed terwijl mijn bril 500 tot 600 euro kost ik vind dat niet kunnen ik vind dat ze daar wel beter naar mogen kijken ik betaal iedere maand 130 euro en als ik dat iets echt nodig heb vergoeden ze het niet.

Fysiotherapie wordt geheel vergoed en tandarts grotendeels. Precies wat ik nodig heb. Zorgverzekering op maat.

Een paar keer contact gehad en netjes en vlot geholpen. Als zij qua prijs in de pas lopen met andere zorgaanbieders blijf ik bij Salland.

De jongeren polis is noodzakelijk als je ook voor tandartskosten verzekerd wilt zijn.

prima verzekering alleen tandarts deel wat aan de magere kant. alle rekeningen lopen via salland dat is erg gemakelijk.

goed toegankelijke verzekerings mij.afhandeling van declaraties duurt vrij lang

Ik heb niet te klagen. Goede service als ik het nodig had afgelopen jaren.

ouderwetse wijze per post indienen declaraties. Daardoor heb ik er nog een paar liggen. Prijs / kwaliteit ligt niet zozeer aan Salland alswel aan de overheid. Daar toch nog een 4 op gegeven ivm onbeperkte Fysio

Vriendelijke helpdesk, duidelijke service, helemaal top!

Het blijkt wel dat men op basis van fitness afspraken met organisaties dat met dat niet landelijk maar erg regionaal regelt. De marketing afdeling zou trachte om daar wat aan te doen maar daar blijkt voorlopig niets van.

Goed pakket, vriendelijke en hulpvaardige medewerkers aan nde telefoon, vergoedingen worden snel uitbetaald, zeer duidelijke specificatie.

Heeft mij nu nog nooit in de steek gelaten. En ik ben nog wel gehandicapt.

Mijn ervaringen met Salland Zorgverzekering zijn prima !!!

Maakt een degelijke, betrouwbare en integere indruk. Geen twijfel of spijt van overstap naar deze zorgverzekeraar.

No nonsens maatschappy Staat voor het geen wat beloofd wordt Geen woorden maar daden

declaraties rechtstreeks door de apotheek ingediend.

Weinig tot geen klachten over Salland. We worden goed geholpen bij vragen en de keuze van het soort verzekering kan goed op ons worden aangepast.

Ik word ouder en ben blij dat men aan ouderen veel aandacht schenkt

bij vorige maatschappijen werden brieven en emails zelden in 1 keer beantwoord,hier heb ik een reactie met enkele dagen.

ingediende declaraties zijn goed en snel afgehandeld tot nog toe. De prijs/ kwaliteits verhouding is dus heel redelijk

Jammer alleen dat de autmatische incasso maar tot een beperkt bedrag mogelijk is.

Tot nu toe hen nog niet nodig gehad. Al vele jaren niet bij een arts geweest, hopen het zo te houden.

goede verzekering . alles wat bij de vorige verzekering (zielverenkruis)was verzekerd is ook bij Salland . overstap was zeer vlot . totaal geen klachten over Salland . en stukken voordeliger het shoppen naar een andere verzekering blijft natuurlijk een pre . maar ik denk niet dat wij iets beter kunnen vinden .

Zeer tevreden over de manier van afhandeling. Declaraties via de mail indienen. Totaalplaatje van zorgkosten (dus ook wat de huisarts krijgt) inzichtelijk via digid.

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen