UnitedConsumers Zorgverzekering

★★★☆☆ 6.7/10 (21 reviews)

Logo verzekeraar UnitedConsumers

Samen met 490.000 deelnemers staat UnitedConsumers sterk. Als grote groep consumenten krijgt UnitedConsumers korting op brandstof, energie, gsm-abonnementen, zorg- en autoverzekeringen.

Zorgverzekering UnitedConsumers 2024

Ben je op zoek naar de UnitedConsumers zorgverzekering voor 202? Op deze pagina lees je alles over deze verzekeraar en vind je beoordelingen en reviews. Zo weet je direct of UnitedConsumers de beste zorgverzekering heeft voor jou. Je kunt bij UnitedConsumers een basis- en aanvullende zorgverzekering voor 2024 afsluiten. Omdat iedere verzekeraar een andere premie vraagt voor de zorgverzekering, is een zorgverzekering vergelijken heel verstandig.

Voordelen UnitedConsumers zorgverzekeraar

  • 100% vergoeding bij gecontracteerde zorgverleners
  • Klantbeoordeling van een 9,1
  • Al ruim 500.000 verzekerden

Basisverzekering UnitedConsumers (2024)

Bij UnitedConsumers kun je kiezen uit verschillende basisverzekeringen. Dit zijn de UC Bewuste Keuze, UC Ruime Keuze en de UC Eigen Keuze. De basisverzekering is verplicht en wat er wordt vergoed vanuit de basisverzekering is bij iedere verzekeraar hetzelfde. Dit wordt bepaald door de overheid. Het verschil tussen de verschillende basisverzekeringen is hoeveel vrijheid je wilt qua zorgverlener. Bij de restitutiepolis heb je 100% keuzevrijheid en wordt de rekening voor je betaald. Hier betaal je wat meer premie voor. Bij de andere polissen moet je naar een gecontracteerde zorgverlener toe. Dit zijn er bij de naturapolis gelukkig erg veel.

Aanvullende zorgverzekering UnitedConsumers

Wil je graag extra zekerheid? Dan kun je bij de UnitedConsumers zorgverzekering 2024 een aanvullende zorgverzekering afsluiten. Je hebt de keuze uit de volgende pakketten:

  • UC ZorgZeker 1
  • UC ZorgZeker 2
  • UC ZorgZeker 3
  • ZorgStart
  • ZorgBasis
  • ZorgCombi

Je krijgt dan bijvoorbeeld een vergoeding voor fysiotherapie, alternatieve geneeswijzen en spoedeisende hulp in het buitenland.

Tandartsverzekering UnitedConsumers

Je kunt er ook voor kiezen om de kosten van de tandarts te verzekeren in 2024. Dit doe je met een UnitedConsumers tandartsverzekering. UnitedConsumers biedt hiervoor de volgende verzekeringen: UC TandZeker 250 en de UC TandZeker 500 Je kiest zelf het pakket dat bij jouw wensen past. Ieder pakket dekt een ander bedrag per jaar of percentage per rekening. Ga je alleen voor controle naar de tandarts? Dan is een tandartsverzekering vaak niet nodig. Het is dan voordeliger om de rekening zelf te betalen.

Premie UnitedConsumers 2024

Hieronder vind je de premie van UnitedConsumers. Bereken via de vergelijker jouw premie voor 2024.

Jaar Restitutie Natura Budget
2024

2023

2022

€ 158,65

€ 153,65

€ 135,28

€ 146,95

€ 141,95

€ 135,28

€ 138,95

€ 127,45

2021 € 125,59 € 118,23
2020 € 121,31 € 113,95
2019 € 114,25 € 108,85
2018 € 109,98 € 104.58
2017 € 107,05 € 101,65 € 99,70
2016 € 102,55 € 97,15 € 94,95
2015 € 102,55 € 97,15 € 91,95

Eigen risico United Consumers 2024

Ook in 2024 betaal je voor zorg vanuit de basisverzekering een eigen risico van 385 euro. Dit geldt niet voor kinderen. Zij zijn tot 18 jaar gratis verzekerd. Je kunt het eigen risico vrijwillig verhogen tot 885 euro. In ruil hiervoor krijg je een flinke korting op de premie. Doe dit echter alleen als je verwacht geen zorgkosten te maken in 2024.

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal! 

> Meer over Zeker.com

Vast lasten vergelijken

Ervaringen met de UnitedConsumers Zorgverzekering

Pffff.. Geen korting meer in zorgverzekering en gas/elektra. Daarom hebben unitedconsumers geen enkele prikkel meer om als bemiddelaar te worden gekozen. Vanuit economisch oogpunt is het veel voordeliger om contracten rechtstreeks met aanbieders af te sluiten.

Maandbedrag is hoger dan ze doen voorkomen. Nouja, ze geven elke maand een korting. Dat bedrag na die korting tonen ze overal groot waardoor je denkt dat dat je maandelijkse kosten zijn. Echter stoppen ze die korting in een spaartegoed en moet je dit zelf iedere maand actief laten uitbetalen. Als je dat niet doet, krijg je dat geld niet. Ik vind dit schimmig. Ze hopen natuurlijk dat mensen dit vergeten of teveel gedoe vinden. Als ik dit had geweten was ik ergens anders heen gegaan

Zou mij laten verzekeren via UC bij VGZ. Op de website wordt met geen woord gerept dat de kinderen bij VGZ Jong Uitgebreid een klasse lager worden ingeschaald en geen tandarts verzekering hebben! Bij de helpdesk (callcenter) wilden ze me wijs maken dat alles gedekt was in de basisverzekering, Natuurlijk en ik ben gekke Henkie! WEGBLIJVEN BIJ VGZ!

Onbetrouwbaar ! Proberen je te lokken met allerlei kado's. eenmaal klant kan je 4 maanden wachten op je kado. En als je dan voortijdig overstapt, mag je ook nog een de volle mep terug betalen. Geen enkele coulance mogelijk. Erg misleidende website !!! Reactie van UnitedConsumers: Wij vinden het spijtig om te horen dat u niet tevreden bent over onze Kado-Actie. Elke klant staat uiteraard vrij om wel of niet deel te nemen aan onze Kado-Actie of om korting te ontvangen op de zorgverzekering. In de eerste twee weken van maart controleren wij of de premies van januari, februari en maart zijn betaald voor onze nieuwe en bestaande klanten. Wij bestellen en leveren alle kadobestellingen namelijk in één periode. Ook communiceren wij de voorwaarden van onze Kado-Actie altijd meerdere malen met onze deelnemers, waarin duidelijk staat omschreven dat als er niet voldoende korting is ingeruild, een restbedrag betaald dient te worden. Indien het niet mogelijk is om het restbedrag in één keer te betalen, is het natuurlijk altijd mogelijk om hierover een betalingsregeling te treffen. U kunt hierover contact opnemen met onze klantenservice via 040-2350560. Met vriendelijke groet, UnitedConsumers

United Consumers biedt een korting aan van 10% op de premie. Je moet echter de hele premie betalen en elke maand moet je bellen of een e-mail schrijven om die korting terug betaald te krijgen. Elke maand opnieuw. Ze weigeren om dit bedrag (€ 9,60) automatisch uit te betalen. Hoop gedoe terwijl dit veel eenvoudig kan.

Prima service voor zorgverzekering, energie- en benzinekosten

mooi cadeau gehad bij mijn zorgverzekering en ben nog goedkoper uit stap nu ook over naar energie van united consumers helemaal blij mee

Wij zijn al jaren klant en hebben het eerste jaar de korting gebruikt voor de aanschaf van een bril. Het tweede en derde jaar hadden wij gekozen voor een ipad 3 en nu het vierde jaar hebben wij een xbox 360 met twee spellen gekozen

Zeer tevreden over service en alle diensten die we afnemen (autoverzekering, energie, ziektekostenverzekering).

ik heb alleen maar positieve ervaringen, ik heb stroom,gas en zorgverzekering bij hun ondergebracht met leuke kortingen, en zonder ingewikkelde overstapregelingen. Op gebied van klantvriendelijkheid scoren ze voor mij ook een hele dikke voldoende.

Geen gezeur, direct alles goed geregeld en een keus van 10% korting of een lek kado. 2013 een mooie tablet gekregen dus waar vindt je dat. Goed gedaan United Consumers

UnitedConsumers ontzorgd als het gaat om (voor)selecteren, kiezen en regelen. Ook na jaren, elke keer weer ben ik verbaasd over blijvend lage prijs en hoge korting en transparantie als het gaat om mijn zorgverzekering en tegoeden van gespaarde korting. En dan die klantvriendelijkheid! Ik kan ze alleen maar aanraden!

Nog nooit zo'n slechte zorgverzekeraar mee gemaakt.Verhuisbericht komt niet aan ook niet na herhaaldelijk bellen en hun de rekeningen (eigen bijdrage) maar naar inkasso unie sturen.Nu 3 maanden en bijna 200 euro verder en net weer nieuwe aanslag binnen.ben nog nooit zoveel geld kwijt geweest aan een zorg verzekeraar.

Wij hebben een zorgverzekering en dit is zeer goed geregeld , ik denk erover na om meerdere producten te nemen . Het heldere beleid en info spreekt ons zeer aan .

Het is altijd goed geregeld bij United consumers. Goed bereikbaar via internet, maar zeker ook telefonisch. En is er iets, dan regelen ze dat binnen 48 uur. En qua zorgverzekering regel je alles gewoon via VGZ. Alleen goedkoper.

Wij hebben een tankpas, energie en zorgverzekering van United Consumers. Werkt simpel en is echt voordeliger. Samengevat: super. Mvg, Bram Reits

Vorig jaar na het vergelijken van vele aanbieders van zorgverzekeringen voor het eerst overgestapt via UnitedConsumers Zorgverzekering naar VGZ Zorgverzekeringen. Een goed verzekering met een prima dekking voor een goede prijs en op het eind van het jaar, in mijn geval, ook nog een mooi spaarpotje door de 10% korting. Daarnaast is het afhandelen van declaraties, inzicht in stand van zaken, dekkingen en andere informatie online prima geregeld. Geen spijt gehad van deze overstap en ik plak er zeker nog een jaartje aan vast. Richard

Kwam er vandaag achter dat ik nog heel veel geld terugkrijg van mijn zorgverzekering, blijkbaar spaar je een potje bij hun, heel goed initiatief. Zorg is al duur genoeg. Groeten Berend

Goede verzekering! Via United Consumers afgesloten. Af en toe een komt er een brief met belangrijke info op je mat vallen. Maar af en toe wel veel moeite voor doen om het te snappen. Een mail sturen heb je meer aan de telefoneren. Je hebt dan wel alles wat ze je proberen duidelijk te maken op papier staan, en dat kan altijd nog wel eens van pas komen. Op 10 maart 2011 een brief met nieuwe richtlijnen over de vergoedingen van Diabetes. In het begin denk je das wel goed, maar later blijkt er een aantal punten niet helemaal echt duidelijk, dus E-mailen! 4 x. Maar wel een antwoord, maar niet het goede antwoord helaas! Maar goed geduld dat doet wonderen. Vandaag een meneer aan de telefoon die het had uitgezocht hoe het precies zat, en wat dacht je, wat ik niet anders gewend was van VGZ, gewoon een eerlijk antwoord. Ja ik had wel gelijk en probleem was opgelost en kreeg terug betaald waar ik recht op had. Dus het Moraal: Kan ff duren, maar het komt wel goed bij VGZ. Wij zijn vanaf het begin van de nieuwe Zorgtoestand bij VGZ, en blijven nog wel een poosje daar, want alle andere Zorgaanbieders hebben ook wel eens wat

Maak al jaren gebruik van UnitedConsumers, lekker makkelijk.

Korting niet echt noemenswaardig. Ziektekostenverzekering elders (zonder korting of cadeau) goedkoper, korting op gas/electra hooguit een 10tje. Tank je veel dan kun je wel enig tegoed opsparen, maar dan moet je wel veel tanken.

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen