UnitedConsumers Zorgverzekering

De zorgverzekering van UnitedConsumers Verzekeringen zijn als volgt gewaardeerd:

Samen met 490.000 deelnemers staat UnitedConsumers sterk. Als grote groep consumenten krijgt UnitedConsumers korting op brandstof, energie, gsm-abonnementen, zorg- en autoverzekeringen.

Voordelen van een UnitedConsumers Zorgverzekering

Voordelen van deze zorgverzekering:
  • Bespaar 10% op je premie
  • Betrouwbare verzekeraar
  • Gratis overstapservice
  • Kies zelf je huisarts
  • 14 dagen bedenktijd

Deze informatie wordt verstrekt door UnitedConsumers en valt daarom onder de verantwoordelijkheid van deze zorgverzekeraar. Meer informatie...

Kies de verzekering die het beste aansluit op je wensen

Vergelijk de UnitedConsumers Zorgverzekering met andere zorgverzekeringen.

Je bekijkt nu: Best beoordeeld:Goedkoopst:
UnitedConsumers Zorgverzekering Ervaringen Promovendum Zorgverzekering ErvaringenC4Me Zorgverzekering Ervaringen
Basispremie: € 108,85 € 107,50 € 0,00
Waardering:
Klantbeoordeling: Korting niet echt noemenswaardig. Ziektekostenverzekering elders (zonder korting of cadeau) goedko... Het duurde even maar uiteindelijk heb ik een bevredigend antwoord gekregen.Het was even zoeken maar ik heb de goedkoopste. Erg snelle verwerking.
Meer...Meer...

Bekijk gerelateerde media

Deze video's zijn niet afkomstig van Zeker.com. De oorspronkelijke auteur is daarom verantwoordelijk voor de inhoud.

Ervaringen met de UnitedConsumers Zorgverzekering

Gemiddelde klantbeoordeling

(19 ervaringen)

Ja, ik ben positief over de zorgverzekering van UnitedConsumers

zegt op 31 March 2014:

Prima service voor zorgverzekering, energie- en benzinekosten

zegt op 29 March 2014:

mooi cadeau gehad bij mijn zorgverzekering en ben nog goedkoper uit stap nu ook over naar energie van united consumers helemaal blij mee

zegt op 28 March 2014:

Wij zijn al jaren klant en hebben het eerste jaar de korting gebruikt voor de aanschaf van een bril.
Het tweede en derde jaar hadden wij gekozen voor een ipad 3
en nu het vierde jaar hebben wij een xbox 360 met twee spellen gekozen

zegt op 9 March 2014:

Zeer tevreden over service en alle diensten die we afnemen (autoverzekering, energie, ziektekostenverzekering).

zegt op 15 November 2013:

ik heb alleen maar positieve ervaringen, ik heb stroom,gas en zorgverzekering bij hun ondergebracht met leuke kortingen, en zonder ingewikkelde overstapregelingen.
Op gebied van klantvriendelijkheid scoren ze voor mij ook een hele dikke voldoende.

zegt op 22 October 2013:

Geen gezeur, direct alles goed geregeld en een keus van 10% korting of een lek kado. 2013 een mooie tablet gekregen dus waar vindt je dat.
Goed gedaan United Consumers

zegt op 16 October 2013:

UnitedConsumers ontzorgd als het gaat om (voor)selecteren, kiezen en regelen. Ook na jaren, elke keer weer ben ik verbaasd over blijvend lage prijs en hoge korting en transparantie als het gaat om mijn zorgverzekering en tegoeden van gespaarde korting. En dan die klantvriendelijkheid! Ik kan ze alleen maar aanraden!

zegt op 12 October 2013:

Het is altijd goed geregeld bij United consumers. Goed bereikbaar via internet, maar zeker ook telefonisch. En is er iets, dan regelen ze dat binnen 48 uur. En qua zorgverzekering regel je alles gewoon via VGZ. Alleen goedkoper.

zegt op 12 October 2013:

Wij hebben een zorgverzekering en dit is zeer goed geregeld , ik denk erover na om meerdere producten te nemen .
Het heldere beleid en info spreekt ons zeer aan .

zegt op 11 October 2013:

Vorig jaar na het vergelijken van vele aanbieders van zorgverzekeringen voor het eerst overgestapt via UnitedConsumers Zorgverzekering naar VGZ Zorgverzekeringen.
Een goed verzekering met een prima dekking voor een goede prijs en op het eind van het jaar, in mijn geval, ook nog een mooi spaarpotje door de 10% korting. Daarnaast is het afhandelen van declaraties, inzicht in stand van zaken, dekkingen en andere informatie online prima geregeld.
Geen spijt gehad van deze overstap en ik plak er zeker nog een jaartje aan vast.

Richard

zegt op 11 October 2013:

Wij hebben een tankpas, energie en zorgverzekering van United Consumers. Werkt simpel en is echt voordeliger. Samengevat: super.

Mvg,
Bram Reits

uit Hoofddorp zegt op 11 June 2012:

Kwam er vandaag achter dat ik nog heel veel geld terugkrijg van mijn zorgverzekering, blijkbaar spaar je een potje bij hun, heel goed initiatief. Zorg is al duur genoeg.

Groeten Berend

uit Emmeloord zegt op 4 November 2011:

Goede verzekering! Via United Consumers afgesloten. Af en toe een komt er een brief met belangrijke info op je mat vallen. Maar af en toe wel veel moeite voor doen om het te snappen. Een mail sturen heb je meer aan de telefoneren. Je hebt dan wel alles wat ze je proberen duidelijk te maken op papier staan, en dat kan altijd nog wel eens van pas komen. Op 10 maart 2011 een brief met nieuwe richtlijnen over de vergoedingen van Diabetes. In het begin denk je das wel goed, maar later blijkt er een aantal punten niet helemaal echt duidelijk, dus E-mailen! 4 x. Maar wel een antwoord, maar niet het goede antwoord helaas! Maar goed geduld dat doet wonderen. Vandaag een meneer aan de telefoon die het had uitgezocht hoe het precies zat, en wat dacht je, wat ik niet anders gewend was van VGZ, gewoon een eerlijk antwoord. Ja ik had wel gelijk en probleem was opgelost en kreeg terug betaald waar ik recht op had. Dus het Moraal: Kan ff duren, maar het komt wel goed bij VGZ. Wij zijn vanaf het begin van de nieuwe Zorgtoestand bij VGZ, en blijven nog wel een poosje daar, want alle andere Zorgaanbieders hebben ook wel eens wat

uit Eindhoven zegt op 8 September 2011:

Maak al jaren gebruik van UnitedConsumers, lekker makkelijk.

Nee, ik zou een UnitedConsumers Zorgverzekering niet aanbevelen

uit Klokkenluidersdam zegt op 28 December 2018:

Zou mij laten verzekeren via UC bij VGZ. Op de website wordt met geen woord gerept dat de kinderen bij VGZ Jong Uitgebreid een klasse lager worden ingeschaald en geen tandarts verzekering hebben! Bij de helpdesk (callcenter) wilden ze me wijs maken dat alles gedekt was in de basisverzekering, Natuurlijk en ik ben gekke Henkie! WEGBLIJVEN BIJ VGZ!

uit Venlo zegt op 10 March 2017:

Onbetrouwbaar !

Proberen je te lokken met allerlei kado's.
eenmaal klant kan je 4 maanden wachten op je kado.
En als je dan voortijdig overstapt, mag je ook nog een de volle mep terug betalen.
Geen enkele coulance mogelijk.
Erg misleidende website !!!

Reactie van UnitedConsumers:

Wij vinden het spijtig om te horen dat u niet tevreden bent over onze Kado-Actie. Elke klant staat uiteraard vrij om wel of niet deel te nemen aan onze Kado-Actie of om korting te ontvangen op de zorgverzekering.
In de eerste twee weken van maart controleren wij of de premies van januari, februari en maart zijn betaald voor onze nieuwe en bestaande klanten. Wij bestellen en leveren alle kadobestellingen namelijk in één periode. Ook communiceren wij de voorwaarden van onze Kado-Actie altijd meerdere malen met onze deelnemers, waarin duidelijk staat omschreven dat als er niet voldoende korting is ingeruild, een restbedrag betaald dient te worden.
Indien het niet mogelijk is om het restbedrag in één keer te betalen, is het natuurlijk altijd mogelijk om hierover een betalingsregeling te treffen. U kunt hierover contact opnemen met onze klantenservice via 040-2350560.

Met vriendelijke groet,
UnitedConsumers

uit Maastricht zegt op 5 August 2015:

United Consumers biedt een korting aan van 10% op de premie. Je moet echter de hele premie betalen en elke maand moet je bellen of een e-mail schrijven om die korting terug betaald te krijgen. Elke maand opnieuw. Ze weigeren om dit bedrag (€ 9,60) automatisch uit te betalen.
Hoop gedoe terwijl dit veel eenvoudig kan.

zegt op 14 October 2013:

Nog nooit zo'n slechte zorgverzekeraar mee gemaakt.Verhuisbericht komt niet aan ook niet na herhaaldelijk bellen en hun de rekeningen (eigen bijdrage) maar naar inkasso unie sturen.Nu 3 maanden en bijna 200 euro verder en net weer nieuwe aanslag binnen.ben nog nooit zoveel geld kwijt geweest aan een zorg verzekeraar.

zegt op 22 August 2011:

Korting niet echt noemenswaardig. Ziektekostenverzekering elders (zonder korting of cadeau) goedkoper, korting op gas/electra hooguit een 10tje. Tank je veel dan kun je wel enig tegoed opsparen, maar dan moet je wel veel tanken.


Jouw mening telt ook. Deel je reactie dus met anderen!


Deze verzekering beoordelen