Delta Lloyd Zorgverzekering

★★★★☆ 8.8/10 (2633 reviews)

Logo verzekeraar Delta Lloyd

Niets is zeker. Maar dankzij de kennis van Delta Lloyd Groep bent u er zeker van dat uw financiële zaken altijd slim geregeld zijn.

Zorgverzekering Delta Lloyd 2023

De zorgverzekering van Delta Lloyd kun je niet meer afsluiten. De Delta Lloyd zorgverzekering is overgegaan in Nationale Nederlanden. Start nu met jouw zorgverzekering te vergelijken en ontdek welke zorgverzekering in 2023 voor jou de beste is.

Onafhankelijke beoordelingen voor de Delta Lloyd Zorgverzekering

De Delta Lloyd Zorgverzekering is in de Special Item Zorgverzekeringen van 22 november 2017 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Voorwaarden AV Ziektekosten’.

De Delta Lloyd Zorgverzekering is in de Zorgmonitor van 1 november 2017 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,4.

De Delta Lloyd Zorgverzekering is in de Special Item Zorgverzekeringen van 1 december 2016 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Voorwaarden AV Ziektekosten’.

De Delta Lloyd Zorgverzekering is in de Special Item Zorgverzekeringen van 11 december 2015 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Voorwaarden AV Tandheelkundig’.

De Delta Lloyd Zorgverzekering is in de Klanttevredenheidsonderzoek zorgverzekering 2014 van 10 november 2014 door Independer.nl beoordeeld met een 7,7.

De Delta Lloyd Zorgverzekering is in de KlantenMonitor Zorgverzekeringen 2014 van 9 mei 2014 door SAMR beoordeeld met een 7,9.

De Delta Lloyd Zorgverzekering is in de Special Item Zorgverzekeringen van 16 december 2013 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Kwaliteit AV Ziektekosten’.

De Delta Lloyd Zorgverzekering is in de Special Item Zorgverzekeringen van 18 december 2012 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Kwaliteit AV Ziektekosten’.

De Delta Lloyd Zorgverzekering is in de KlantenMonitor Zorgverzekeringen 2012 van 3 mei 2012 door SAMR beoordeeld met een 7,6.

De Delta Lloyd Zorgverzekering is in de Special Item Zorgverzekeringen van 20 december 2011 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Kwaliteit (AV Ziektekosten)’.

De Delta Lloyd Zorgverzekering is op 31 oktober 2011 door kiesBeter.nl beoordeeld met een 7,7.

De Delta Lloyd Zorgverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 1 november 2009 door Independer.nl beoordeeld met een 6,9.

De Delta Lloyd Zorgverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 1 november 2008 door Independer.nl beoordeeld met een 6,6.

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal! 

> Meer over Zeker.com

Vast lasten vergelijken

Ervaringen met de Delta Lloyd Zorgverzekering

Wij hebben er nog geen vervelende ervaring mee gehad!

De 9% korting op de basisverzekering en 20% korting op de aanvullende verzekeringen geldt nog steeds via Stichting Zorgpremiekorting collectiviteit :)

Ben in het duurste pakket aanvullend verzekerd, alleen vanwege de 100% recht op fysiotherapie. Wat schets mijn verbazing dat halverwege het jaar, mijn fysio moest meedelen dat zij mij nog maar 1 keer per week mocht behandelen op straffe van 5000 euro per overtreding. IK BEN HIER NIET OVER INGELICHT DOOR DE VERZEKERING. IK HEB EEN CONTRACT MET DEZE VERZEKERING WAARIN 100% FYSIO ZIT. Ze bieden dit jaar hetzelfde aan. Zou binnen 1 week antwoord krijgen op mijn klacht. zij zouden ook de therapeut benaderen binnen die week. Geen van beiden is gebeurd. Nu bijna 3 weken verder heb ik noch mijn fysiotherapeut iets gehoord.

Op zich voor alle standaard dingen een goede nette en snelle verzekering. Echter alles gaat volgens HUN regels. Enige flexibiliteit of menselijkheid zit er niet in. Ook als je een 1000€ kan besparen door 2x een goedkoper haarstuk ipv 1 dure in het jaar kan dat er er wordt er maar 1 per jaar vergoed! Idem met medicijnen liever 3 volgens de regels dan 1 die met dan de helft goedkoper is dan die drie. Antwoorden ook in polis stijl veel vage woorden en je bent veel tijd kwijt om dat te doorgronden. Vraag zit er nog fysiotherapie in de basis verzekering kost hun 12 volledige zinnen. Enig begrip voor situatie of flexibiliteit is er niet. Bijbetalen voor eigen keuze medicijn waar je goede werking van weet kan niet. Dan moet je dat geheel zelf betalen. Dus standaard o.k. klant gericht/meedenken NEE

Iedere keer als ik ergens vragen over had of advies, heel snel en goed geholpen. Kan niets verzinnen waardoor ik deze verzekeraar zou afraden. Ik ben al bijna 13 jaar daar verzekerd.

Ik vind DL een zeer goede verzekeraar, alleen de kortingen van 9 en 20 % bij united consumers zijn ver te zoeken. Of was dit alleen in 2014?

Was 3 jaar trouwe betalende klant zonder bericht heeft delta lloyd zorgverzekering gestopt die premie had ik al betaald en krijg het gewoon niet terug.. Klacht indienen reageren ze niet Klantenservice kan niks ben vreselijk opgelicht premie plus declaraties steken ze in hun zak al 3 maanden onverzekerd als nederlander

Altijd vriendelijk, altijd meedenken en dingen oplossen. Medicatie waar de apotheek moeilijk over deed werd na één telefoontje door Delta Lloyd opgelost. Hulp middelen vervangen, geen probleem. Nooit moeilijk doen over iets. Ik ben nu vier jaar bij Delta Lloyd en heb nog nooit zo'n geweldige zorgverzekering gehad. Al zou de premie stijgen dan nog blijf ik bij hen want geen ergernis is ook heel wat waard. De laatste twee medewerkers die problemen voor mij hebben opgelost heel erg bedankt. Niet alleen dat maar wat schetst mijn verbazing …. werd er zaterdag een prachtige bos bloemen bezorgd namens Delta Lloyd. Alleen maar omdat ik had gezegd zo tevreden over hen te zijn. Klasse!

Sinds dit jaar (2016) heb ik een zorgverzekering bij Delta Lloyd. In eerste instantie wilde Delta Lloyd een factuur van mijn ziekenhuis (operatie) niet vergoeden. De reden hiervoor was: de eerste diagnose had al plaatsgevonden in 2015 en wanneer binnen 120 dagen de operatie (behandeling) plaatsvindt, dan horen de kosten nog steeds bij de DBC (Diagnose Behandel Combinatie) die in 2015 bij de eerste consult gestart was. Echter, mijn vorige zorgverzekeraar vergoedt nou juist die operatie niet. Ik had juist dit jaar gekozen voor Delta Lloyd omdat die de betreffende operatie wel in het aanvullende pakket had zitten. Daarom heb ik gevraagd om coulance en Delta Lloyd heeft mij die gegeven. De reden: op de website van Delta Lloyd stond niet (duidelijk) wat een DBC is en dat de volledige kosten van een DBC traject vallen bij de zorgverzekeraar waar je verzekerd was op het moment dat de DBC gestart werd (eerste consult). Mijn ervaring is dan ook een positieve!!! Delta Lloyd, bedankt!!!

Helaas ben ik via een tussenpersoon bij Delta Lloyd beland! Had ik nooit moeten doen! Was jarenlang tevreden bij de vorige zorgverzekering en nooit problemen gehad.

Werkelijk nog nooit een probleem mee gehad en zitten al zeer veel jaren bij hun. Ik ben HELAAS een groot verbruiker van zorg.wij zijn via united insurance daar verzekerd 9 % op de basis en 20% korting op de aanvullende polis en iedereen kan gebruik maken van de bovenstaande U I.

prima verzekering, maar wel duur uiteraard… en helaas over de jaren toch een wat zuiniger vergoeding voor de dingen die voor mij van belang zijn

Geen problemen vlotte afwikkeling van declaraties.

Correcte afhandelingen betalingen. Prijs-kwaliteitsverhouding goed.

Nog geen 'ingewikkelde' zaken gehad welke met behulp van de verzekeraar opgelost hebben moeten worden. Maar de zaken, zoals vergoedingen e.d. Zijn goed geregeld.

Prima bedrijf. Begin van vorig kaar kreeg ik korting als ik zou overstappen van mijn voorgaande ziektekostenverzekering. Dit heb ik toen gedaan. Iedere maand kreeg ik een factuur die ik zou betalen, tevens kreeg ik facturen met specificaties als ik eigen bijdragen naast de maandelijkse factuur. Dit was prima geregeld. Ook werd ik telefonisch goed behandeld toen ik een vraag had over een specificatie.

Umm, are you raelly just giving this info out for nothing?

I can already tell that’s gonna be super hlepufl.

declaratie loopt nog ik weet nog niet of ik vergoed krijg

Nog uit stenen tijdperk met oplossingen etc. Na brieven en klachten krijg je standaard brieven terug waaruit blijkt dat ze je berichten niet eens gelezen hebben. Soort KPN onder de verzekeringen.

goede maat schapij maar ben wel aan het kijken voor 2012 wie dan voor het zelfde pakket de beste prijs heeft

Staan altijd voor je klaar en alles wordt goed voor je geregeld.

mijn man zit bij deze maatschappij, vanzelf sprekend dat ik mij ook aansluit bij deze maatschappij.

Omdat de verzekering bestemd was voor mensen die zeer gebrekkig nederlands en engels spreken is het voor hen zeer moeilijk geweest om deze verzekering af te sluiten zonder hulp. Zij spreken litouws en russisch en hadden daardoor heel veel problemen met het invullen. Wat wordt er bijvoorbeeld bedoeld met ”eigen risico? Graag uw uitleg.

Vooral geen gedoe met declaraties, ik had gevraagd per acceptgiro te willen betalen ipv automatisch en dat werdt direct omgezet. Hopelijk worden jullie niet te duur volgend jaar dan zal ik bij deze verzekering blijven.

Alles loopt zonder dat je er naar om hoeft te kijken. Declaraties gaan rechtstreeks, maar krijg zelf een goed overzicht van wat er betaald is en wat ik zelf moet betalen.

Delta Lloyd is dit jaar erg bevallen. De geleverde polisdocumenten zijn overzichtelijk en je weet meteen waar je voor verzekerd bent. Daarnaast biedt de verzekeraar een prima prijs/kwaliteit verhouding.

weining declaraties hoeven indienen, als de prijs goed is ten opzichte van andere blijf ik zeker zitten. was wel erg verbaasd dat delta loyd onder CZ valt en we dus het zelfde polis nummer behielden maar veel goedkoper en beter gedekt uitvielen.

De problemen lagen niet bij het bderijf maar bij schulden bij de oude maatschappy zodat ik niet kon overstappen

stuur de rekening en binnen een week heb ik antwoord en het geld gestort gekregen, daarbij ook goede informatie.

snelle en correcte verwerking. vlotte en correcte medewerkers aan de telefoon

Behalve de maandelijkse betaling heb ik geen ervaring met deze zorgverzekeraar.

Niets mis met de verzekering, beetje jammer dat ze tot twee keer toe het hele jaarbedrag in plaats van het maandbedrag van je rekening af halen. Sta je toch raar te kijken als je wil pinnen voor je boodschappen en je niet genoeg geld op je rekening hebt staan.

binnen enkele minuten de juiste verzekering gevonden en af kunnen sluiten

Deze maatschappij doet tot op heden wat ze zegt.

waarom wordt voor 65 plussers de kraamzorg e.d .niet vervangen door meer physio therapie of meer medicijnen

B.V. Chiropractie wordt NIET vergoedt. Evenals noodzakelijke ooglidcorrectie: Dus al met al TOCH te duur !!!

Overstappen ging geruisloos en vlekkeloos, geen klachten nog over verzekering.

Ik ben niet tevreden over delta lloyd. Dit omdat ik veel niet vergoed krijg voor mjn chronische klachten. Er is door een orthopeet een chronische afwijking geconstateerd en door de dermatoloog ook. Ik vindt het dan heel raar te horen dat je dingen niet vergoed krijgt, omdat het geen chronische klacht is. Het staat namelijk niet op hun lijst met chronische aandoeningen, dus dan is het niet chronisch. Ik heb hierdoor behoorlijke lichamelijke klachten, die alleen maar erger worden en niet verholpen kunnen worden, omdat ik het zelf niet kan betalen en niks vergoed krijg.

Prima verzekering, voor zover ik weet.. Zouden wel wat meer informatie mogen geven aan hun klanten en sneller..

Nog nooit met de instelling problemen een probleem geweest.

Wij zijn door onze zoon bij U terecht gekomen en geen spijt van de verandering, maar gelukkig ook geen gebruik hoeven te maken van de geboden diensten dus dat betekent dat we momenteel nog geen klachten kunnen hebben

gevoel dat ik bijdeze maatschappij meer bij moest bijbetalen

zeer tevreden over Delta Lloyd. Alleen jammer dat er andere “goedkopere” medicijnen worden voorgeschreven.

DL is betrouwbaar, prijs is redelijk, service is goed

We zijn tegen veel minder problemen aangelopen en hebben minder discussies gehad over vergoeding ja/nee dan bij onze vorige verzekeraar die nog eens 30 procent duurder was. We hopen dat Delta Lloyd deze service vasthoudt.

Ik heb afgelopen jaar (gelukkig) geen gebruik hoeven maken van de verzekering

De financieel afhandeling van gemaakte kosten welke onder de zorg dekking vallen gaat buiten mij om. Dit geeft geen administratieve rompslomp en een stuk rust. Tot op heden alleen geen podotherapie kunnen declareren wat ik wel jammer vindt aangezien ik veel premie betaal.

goede maatschap. zoek nog een goedkoperder wat prijs kwaliteit betreft

in combinatie met de tandartsverz. voor ons de beste keus,prijs/kwaliteit

Ingediende rekening van zorgverlener wordt klakkeloos uitbetaald en van mijn rekening afgeschreven

Het gaat uiteindelijk toch om het geld. Ik ben met mijn gezin geloof ik goed verzekerd geweest voor een goede prijs. Voor het volgend jaar weer zien waar we op uitkomen.

voorlopig tevreden! maar we hebben ook weinig tot geen arts/ziekenhuis bezoek gehad dus ervaringen met snelheid afwikkelen declaraties etc hebben we niet

Aanvullende verzekering stelt niets voor, betaling is zo laag dat je er beter zelf voor kunt sparen, dan ben je goedkoper uit

Tevreden over de gang van zaken,nergens geen problemen mee.

jullie zitten vol verassing. weet niet wat mij nog te wachten staat. Heb het gezien afgelopen jaar.

Na het vergelijken van meerdere verzekeraars op Independer.nl overgestapt van Unive naar Delta Loyd. Ik ga dit jaar wederom de aanbiedingen van de verschillende verzekeraars naast elkaar leggen. (Het heeft mij in 2011 ieder geval 12* €20 =€240 bespaard) Kost je op Independer.nl wellicht een uurtje… dus dat is snel bespaard.

bijzonder trage en moeizame afwerking/verwerking van ingediende declaraties.

Ik heb het hele jaar geen gebruik gemaakt van de zorgverzekering dus ik heb geen waardeoordeel.

Er word vlot gereageerd op mails en ook de declaraties die we indienen worden vlot verwerkt. Het enige minpuntje vind ik de site die niet altijd even duidelijk en vlot werkt.

jammer alleen dat je niet digitaal kunt declareren en je moet je declaraties frankeren (geen antw.nr.)

Het bleek maar weer eens dat ik met Delta Lloyd goed verzekerd was toen ik ging voor bepaalde inentingen voordat ik op vakantie ging naar het buitenland. De mevrouw naast mij moest voor dezelfde inentingen meer betalen omdat zij verzekerd was bij een andere maatschappij dan Delta Lloyd, nl CZ. Terwijl CZ en Delta Lloyd eigenlijk één en dezelfde zijn. Ik heb al vele mensen op Delta Lloyd gewezen en zal dat ook blijven doen. Hopelijk heeft Delta Lloyd, via Independer, ook dit jaar weer de scherpste tarieven, dan blijf ik zeker klant!

Op een goede en snelle wijze informatie gekregen over welke verzekering het beste bij mij zou passen. Scheelde nogal wat met mijn vorige verzekering.

ik vind erg slet om dat ik dacht goed verzekert te zijn maar dat bleek minder waar mijn beugel werd niet vergoed dat kost mij nu bakken met geld dus volgende keer geen delta Lloyd meer

De afspraken die op papier staan worden dor de maatschappij waar gemaakt,prima hoor.

bij deltaloyd wordt vergeleken met andere weinig vergoed,op sommige punten niets terwijl bij andere dit wel vergoed word

duidelijke toelichtingen op declaraties; duidelijke uitleg klantenservice.

Maatschappij is behoorlijk klantvriendelijk met goede informatie betreffende de kosten van apotheek en dergelijke,wordt keurig bijgehouden en geinformeerd.

Ben gezond maak heel weinig gebruik van de verzekering alleen voor de tandarts en contactlenzen vergoeding.

nog geen ervaring wel pas een oogoperatie achter de rug maar nog geen reactie ontvangen van Delta Lloyd

Moest een aantal keer een bijdrage doen voor medicijnen, dat viel tegen. Maar dat moet bij nagenoeg iedere verzekeraar tegenwoordig. Nog even afwachten wat ze met de rekning van de mondhigyenist doen. Verder tot nog toe zeer te vreden!

Heb spijt dat ik geen tandartsverzekering heb afgesloten, ga daar nog naar op zoek. ben relatief veel duurder uit geweest dan voorgaande jaren en alleen door mondproblematiek.

goede maatschappij altijd goed telefonische contact.

alles gaat automatisch hoeft tot en met de tandarts alleen eigen bijdrage te betalen rest betaald delta loyd direct

mijn overige verzekeringen lopen ook via uw maatschappij. ik verwacht komende jaar korting op mijn zorgverzekering. anders zal ik toch naar een goedkopere verzekering gaan zoeken

ze hebben me alles haar fijn uitgeledt ik zit wel ergens mee n.l. de hulpmiddelen dat die zo schrikbarend duur zijn een kniebrace moet 850,00 euro kosten kan het er niet aan afzien goed dat ze er zijn heb er veel baat bij ook schoenen die aangepast moeten worden zijn bij de specialist 250,00 gemiddeld tewijl een schoenmaker die het ook mag doen de papieren er voor heeft er maar 50a60 euro voor vraagt hoe is dit is groteverschil mogelijk dit snap ik dus niet

het is jammer dat Delta Lloyd opgekocht is door de uiterst onbetrouwbare maatschappij CZ. Bij afsluiten polis wist ik dat niet anders had ik nooit voor Delta Lloyd gekozen, net zoals Ohra een onderdeel is geworden. Kunst,hulp-en verbandmiddelen worden alleen vergoed als je ze via hen bij een speciale firma aanschaft: WAARDELOOS, ik stap zeker over per 1 januari

prima tot nu toe moet er wel bij zeggen nog geen declaraties ingedient alleen de tandarts voor halfjaarlijkse controle

Ik ben alleen naar de tandarts geweest en heb van de afhandeling niets gemerkt. In zo’n omstandigheden is iedere verzekering goed.

duidelijkheid over polisvoorwaarden en premies.

Het is een goede maatschapij heb nog een andere verzekering afgesloten omdat het prima ging met de contacten. Op één ding na, is het opwaarderen niet gelukt om aanvullende opte hogen is niet verwerkt.

Geen afwijkende zaken aan de hand gehad. Tot nu toe verloopt alles zonder problemen.

na een lange periode van de verzekering op orde te hebben is er verder geen last van onder vonden en loopt het goed

geen gebruik van hoeven maken, dus…………?

Goede zorgverzekering, met een goede prijs/kwaliteitverhouding.

Nog geen ervaring met deklaraties en afhandeling daarvan

Paar keer telefonisch contact gehad met delta lloyd, elke keer vriendelijk te woord gestaan en werd ook gedaan wat er was beloofd.

weet het niet heb er nog geen gebruik van gemaak

kan geen ervaring delen, heb de verz. niet nodig gehad.

Tot mijn verassing worden contactlenzen die via internet gekocht zijn niet vergoed…… Ik heb nog niet in de polis voorwaarden gekeken maar een beetje vreemd vind ik het wel.

Prettig – rekeningen van tandarts, huisarts en apotheek gaan rechstreeks naar Delte Loyd. Voor de niet vergoede delen krijgen we dan vanzelf een rekening.

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen